60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ekmek fazla olmuş akşam için
ayrıca ezme çok şekerli ama gerisi gelmediyse sorun yok :))

gelmedi tuttum kendimi..
aslında onu da yemezdim de regl oldum bugün ve tüm gün tatlı krizimi bastırdım.
tek bişi yemedim..
akşam da masada görünce 1 kaşık yedim dayanamadım :))

kızlar bide bişi soracağım...
leslie nerden bulurum ya da indiriliyor mu.
var mı link falan.
merak ettim çok..
akşamları yapabilirim belki..

canım aramaya sende zayıflayaz üye ol orda linkleri var ordan yükleye bilirsin

sabah yarım simit yemiştim işe geç kaldığımdan dolayı
başka da ekmek yemedim bugün.
bide akşam işte...
Yarın daha dengeli olacağım.. çünkü evdeyim..
tabi yemek yapabilirsem...

anladım canım
yap yap yemek, üşenme :))

anladım canım
walla sen bu azimle verirsin o 5 kiloyu
bide spor süreni değiştirmen iyi olmuş bence de, bide böyle dene bakalım

canım link bu Diyet Sayfam
speedbit diye bi program var, onu indir önce sonbra videoyu aç, download video de ve kaydetsin videoyu, böylece sürekli dolmasını beklemezsin hem netin kotalıysa kotayı da şişirmez

ayy bir kare çikolata yediğinizde ağızda 30 sn.kalçada 30 sene kalırmış yağ olarak.kabus gibi di mi?inanmak istemiyorummmmm

tşklerncanım sizde oldummu kilonedirki sizlerde çok öenemlisin motive ediyosunuz canım sagolun

akşam menümü yazayım hemen
ara
yarım çay bardağı beyaz leblebi
8-10 kuru üzüm
1 kayısı
biraz fazla oldu farkındayım :)

akşam
2 bardak su
yarım kepçe erişteli çorba
2 yk pilav
3 yk kuru fasulye
1 yk yoğurt
1 bardak sirkeli suyumu da içtim
ara
1 ayva
1 mandalina

ama ekmek yemeyince acıtım
1 yk yoğurt yedim yine
1 bardak su

2 günlük diyet listesiydi zaten detoks için. ama yapamadım tatdı çok kötüydü. yinede şuan memnunum. en geç 7 de yemek yiyiyorum az az herşeyden.. veriyorum gibide bakalım inşallah incecik olcaz! ay bunu giymiyim şuram fışkırdı buram çok yağlı demek istemiyorum artık!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınız bakalım canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dünkü menümü yazayım hemencik iş yoğunluğu nası olur bilemem

sabah
2 dlm kepek ekmeği
1,5 kk beyaz peynir

ara
1 mandalina

öğle
1 tavuk budu(fırında)
1 kase şehriye çorba
1 dlm kepek ekemği
salata

ara
1 portakal
1 adet mustafa ceceli şarkısı

akşam
salata
1 kase ezogelin çorba
2 badem

ara
1,5 su bardağı süt
2 badem

spor:45 dk 5.4 temposunda yürüyüşşşş

günaydınlar

dün çok mesaj aldım buraya dönmemle ilgili kızlar çok sağolun elbette gelirim zaten üzgün ayrıldım burdan hepinizi seviyodum alışmıştım kişisel sorunlar yüzünden herkesten vazgeçmek zorunda kalmak benide üzmüştü. bende geri geldim artık hem 1. takımda hemde burda olacağım iki topiği idare edeceğim ehehe

kahvaltımı yazayım: 1 kivi 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 yumurta biber domates ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi tahin karışımı

dün akşam eşim azcık dırdır etti. ne zamandır taktın kiloya kitap okumuyosun dedi çok haklı diyet kilo derken hiçbir kültürel faaliyet kalmadı bende maşallah öğleden sonraları bari okuyayım. eskisi kadar çok yazamam belki ama olsun burdayım yine

kızzz famir sesin çıkmıyo işinmi var. nasılsın iyimisin. bende tatlıyı bırakınca hamurişi zaafım haline geldi senin gibi. kontrolden sonraki gün pekmezli kuru meyveli kek yapacağım kendime

Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?

Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo

Bende 1,65 cm 69 kilodayım şimdilik tabi hedefim 60 her sene bu tarihlerde başlıyorum 2 ayda 60 kğ oluyorum zayıflama yöntemim ise az ekmek hiç şeker bol meyva bol sebze ama yoğunluktan dolayı spor yapamıyorum 71 kğ başladım 4 günde 69 kğ indim iyi gidiyorum.

hımm peki neden sonra alıyosun geri kiloları canım. şimdi iyide ilerde yaşlandıkça kilo verip ala ala artık metabolizma yavaşlıyo ve zor kilo verilmeye başlanıyo. tavsiyem ver kilolarını bidaha almamaya gayret et

hoşgeldin hugocuk çok sevindim canım geri dönmene mesajlarımız işe yaradı demek.

günaydın kızlar bugün yine aynıyım bi değişme yok grip yönünden burnum akıyor sadece.sabah kahvaltımı yazayım
6:40 da 500 ml ılık su
7:20 de
bir haşlanmış yumurta
kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
bir tane yeşil biber
maydanoz-3 dal roka
bir tane tam tahıllı ekmek
şimdide ılık çok az limonlu su içiyorum

merhaba kızlar sağlıklı , mutlu , huzurlu günler dileğiyle .....
cumanız mübarek olsun , bugün keyfim yerinde hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…