canım maşallah hepsi süper :)))
özellikle ceceli ara öğününe bayıldım :)))
tatlım hoşgeldin, geri dönmene çok sevindim, beraber zayıflamaya, incelmeye tam gaz devam o zaman :))))))
afiyet olsun canım
harnup pekmezini beğendin mi?
ben 1 kez denemiştim sevmemiştim de pek
üzüm pekmezi daha güzel :)))))))))
canım geçmiş olsun
dikkat et kendine
çalışmak yaramadı sana :))
ayrıca afiyet olsun
bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ve hayırlı cumalaarrrrrr
bu sabah 57,1 geldim, kabızlık sorunu çekmeme ve hala hasta olamamama rağmen çok iyi
geçen hafta cmt de böyle gelmiştim ama işte bu sorun nedeniyle tartıda fazla çıkarım bugün diyodum, artma olmamış en azından :))))))))))))
inşallah izinde de korumaya ve verebilirsem vermeye devam edicem :)))
kahvaltımı da yazayım hemencik
1 bardak portakal-greyfurt suyu
3 yk lor salatası
5 zeytin
2şer çk bal ve tahin-pekmez
1 dilim ekmek
2 salatalık
öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1bardak normal ılık su
şimdi de yeşil elmalı içine karanfil ve karabiber attığım yeşil çayımı içicem
günaydınlarr
herkes nasıl iyidir umarım,hastalara geçmiş olsun,kzuuları doyurucam şimdi,ama önce size yazayım dedim
sabah
500 ml su
5 yk mısır gevreği 1 bardak süt ile
birazdan sirkeli suyumu içer,yeşil çay demlerim
tşkler canı m çoksagol aallah razı olsun
günaydın kızlar daha kahvaltıettmedim kzızm hiç uyutmadı çok uykum var bişeyde yiyesim yok zaten birde halen çok şişim wcye gittim halde toplam buhafta 800 gr verdim hepinize tşkler arkadaşlar
Daha az yemek yemenin yolları
Yıllarca kilo vermek için uğraşıp veremiyorsanız, sizlere sevindirici bir haberimiz var. uzmanlar, kilo vermenin gerçek sırrını açıkladı.
Askmen isimli internet sitesinde yer alan habere göre, kilo vermek için diyet yapmanıza gerek yok. Kilo vermenin gerçek sırrı daha az yemek yemekte gizli. Tek ihtiyacınız olan daha az ve makul oranlarda yiyerek porsiyonlarınızı kontrol altına almanız.
Daha az yemenin öğrenilen bir eylem olduğunu ve biraz pratik yaparak ve sabırlı olarak bunu başarabileceğinizi söyleyen uzmanlar, birçok insan için problemin daha az yemek yemeyi alışkanlık haline getirememesinde gizli olduğunu belirttiler. Eski alışkanlıklarınızı bırakın ve kararlı olun. Fiziksel değişiklikten önce zihinsel olarak düşüncenizi değiştirmelisiniz.
Diyete başlayıp sürekli yarıda kesmek yerine, aşamalı olarak daha az yemeye çalışın. Tabağınıza daha az yemek alın ve yavaş yavaş yiyin. İşte 7 adımda daha az yemek yemenin yolu:
1. Mini yemek etkili olacak: İdeal olarak doymanız için yemek yediğiniz her seferde, tabağınızda biraz protein, çok az yağ ile çok az lifli gıda olmalı. Örneğin, atıştırmalık olarak sadece meyve yerseniz doymazsınız ve mutsuz olursunuz. Ancak, biraz yoğurtla birlikte meyve yerseniz kendinizi daha tok hissedersiniz.
2. Kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın: Kendinizi aç ya da mahrum kalmış hissetmek istemezsiniz. Kalorileri saymayın, sadece porsiyonlarınızı değerlendirin. Günlük kalori alımınızı 2 bin 500'den 2 bine düşürün. Fakat, bunu yaparken porsiyonlarınızın büyüklüğünü yüzde 20 oranında azaltmaya odaklanın. Birkaç hafta içinde, yeni porsiyon miktarına alışacaksınız ve size normal gelecek.
3. Lezzetli ve güzel yemekler yiyin: Öğünlerinizde lezzetli yemekler yiyin, fakat bunları da daha küçük porsiyonlar şeklinde tüketin. Kremalı soslar ve yumuşak browniler kilo verme hedefinizi engelleyecektir. Sıra dışı yemeklerin yanında sıradan yemeklerden de zevk alın.
4. Kaloriyi yiyecek olarak tüketin, içecek olarak değil: Bir kutu maden sodasında 150 kalori vardır. Günde 3 tane içerseniz fazladan 450 kalori alırsınız. Bu nedenle kalorileri doyurucu yiyeceklerden alın, su veya çay için.
5. Egzersiz mükemmel bir ortaktır: Beslenmenizi düzenli egzersizle birleştirirseniz daha başarılı olursunuz. Azar azar kilo vermeyi düşünün ve kasların yağlardan daha ağır olduğunu unutmayın.
6. Yeme sürenizi uzatın: 2 protein barı sadece 360 kaloridir ve aynı zamanda vitamin, mineral, lif, protein, yağ ve karbonhidrat içeriyor. Ancak, bu gıdaları birkaç saniyede yiyip bitirirsiniz. Gıdaları hızlı tüketince beynin doyum merkezleri mesajı doğru olarak alamaz. Bu nedenle yavaş yavaş yiyin, dikkatli çiğneyin, ağzınıza çok fazla yemek atmayın.
7. Sizi tetikleyen şeyleri keşfedin: Sizi yemek yemeye teşvik eden konuyu bulun. Örneğin, kimi insan televizyonun karşısına geçince atıştırma isteği duyar. Bazıları için ise, stres tetikleyici rol oynar. Stres hormonu kortizol iştahı artırır. Bu nedenle sizi tetikleyen konuları bulup, kendi kendinizi kısıtlayın.
günaydınlarr
herkes nasıl iyidir umarım,hastalara geçmiş olsun,kzuuları doyurucam şimdi,ama önce size yazayım dedim
sabah
500 ml su
afiyet olsun canım,harikasınlor salatası nası bişey oluyor,ayyyyyyyy bende hafta sonu kahvaltımda 2 yumurtadan soğanlı 1 tk zeytinayğlı maydanozlu ve bol limonlu bir salata yapıp yiyeimmmmmmmm
Günaydın arkadaşlar,
bugün tartılma günümdü, geçen cumadan bu cumaya sadece 100 gr vermişimmoraim bozuldu ama umutsuz değilim yinede.Regl zamanım yaklaştı onunla ilgili oalbilir mi?Dün yediğim ekmeklere mi bağlamam lazım:))
Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
dereotu
1 kk peynir
şekersiz çay
çok güzel canım afiyet olsungünaydınnnn kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
herkes iidr umarım
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1 dal dereotu
1 dal maydonoz,1 dal taz nane
3 yeşil 1 siyah zeytn
1 çk çam balı
1 ceviz
2 tk yoğurt
pilatesi bekleyene kadar geçmişi okuyayım bakalım
:79::79:günaydınnnnn,
hepinize kocamannnn kocamannnnnnn öpücükler canlarım,
bu sabah kahvaltı edip çıktım evden,
1 kk beyaz peynir,
2 tane zeytin
2 cherry domates
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
yorumlarınızı bekliyorumm
Günaydın arkadaşlar,
bugün tartılma günümdü, geçen cumadan bu cumaya sadece 100 gr vermişimmoraim bozuldu ama umutsuz değilim yinede.Regl zamanım yaklaştı onunla ilgili oalbilir mi?Dün yediğim ekmeklere mi bağlamam lazım:))
Sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
maydonoz
dereotu
1 kk peynir
şekersiz çay
günaydınnnn kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
herkes iidr umarım
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim kepekli ekmek
1 kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1 dal dereotu
1 dal maydonoz,1 dal taz nane
3 yeşil 1 siyah zeytn
1 çk çam balı
1 ceviz
2 tk yoğurt
pilatesi bekleyene kadar geçmişi okuyayım bakalım
canlarım günaydııın.herkes iyidir umarım. ben çok mutluyum.300 gr vermişimhemen yediklerimi yazayım.
akşam 1 adet ızgara balık (200 300 gr arası çipura)
3 yk makarna
salata
sabah kalvaltımı 9.00 da yaptım.
1kk beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 haslanmış yumurta
1 haslanmış yumurta beyazı(sarını bebeklerim yedi)
1 tk tahin
1tk pekmez
2 dilim tambuğday ekmeği
koca bir kupa şekersiz çubuk tarçınlı açık çay ve
kalktığımdan beri 1lt su iiçtim.bebeklerimi uyutabilirsem birazdan leslie mi yapıcam.şimdilik yani 3 gündür 2 mil yapıyorum siz ne kadar zamanda süresini arttırdınız.bide bu leslie göbüşlerimizi eritmede faydalı oluyomu.:26: yorumlarınızı bekliyorum anacım..
cnm bende hiç kaçırmam o tür proğramları ama bence sen yanlış anlamışsın gibi geldi bana.sporla vücuttan şeker meker atılmaz.öle olsa hepimiz hüpletir hüpletir çikolataları tatlıları spor yapar yakardık.televizyonda kaç kez duydum.zayıflama konulu programları hiç kaçırmam.bi aralar zayıflama takıntım vardı da
beni de alın yanınzaben de seni çok öpüyorum tatlım
bugün artık okullar da tatil oluyor famircim inşallah meslektaş olduğumuzda birbirimize iyi tatiller dediğimiz günler de gelir canım. gerçi ben 3 gün önce okulu kapattım ama
ya bayanlar için gerçekten ideal bir meslek eşe , çocuklara ,eve ,kendine vakit ayırabilmek adına ....
inşallah darısı başına bitanemartık seninle yıllık ders planlarını da zümreleri de hazırlarız
günaydınlarr
sabah
500 ml su
günaydın hülyacım
bence bi hafta için çok iyi
zaten ideali 500gr - 1 kilo arası biliyosun, sıkma o yüzden canını
ama bişiler yemeye çalış bence
az az ye ama aç kalma canım
farmasicim sağol canım bilgi için
canım sen evdesin, daha renkli bi kahvaltıya zamanın yok mu?
sağol tatlımmmmm, darısı başına inşallah, hepiciği gitsin bu pis kiloların yağların
canım lor salatası şöyle
lor peyniri, minik doğranmış domates ve biber, 1 tk z.yağ, karabiber, maydanoz, sumak, nane, tuz hepsini harmanlayıp afiyetle hüplettiğin salataya lor salatası deniyo :)))))))))
oh oh şimdiden h.sonu ne yiyeceğini düşünmeye başlamışsın bile :)))))))
kızlar herkesin menüsü çok güzel afiyet olsun .kilo vermiş hülya tebrkler cnm.
hugocuk gelmişşşşşş hoş gelmişşşşşş çok mutlu oldum cnm benm.
birde dünakşam yemekten sonra ç2 brdk şekersiz çayla 1 acıbadem kurabiyesinin üstünü yedim:26:
2 saaat sonra da
yarım elma
yarım portakal
çeyrek muz yedim
cnm bende hiç kaçırmam o tür proğramları ama bence sen yanlış anlamışsın gibi geldi bana.sporla vücuttan şeker meker atılmaz.öle olsa hepimiz hüpletir hüpletir çikolataları tatlıları spor yapar yakardık.
hatta geçen gün bi diyatesyen ddiki
he tuzu azaltın diyp duruoruz ama aslında şekeri azaltın dememiz lazım tuz bi şeklde ter idrar vs. olarak vücuttan atılıo ama şeker malesef atılamıo ve sonra bize başta göbüşş olmak üzer geri dönüo cnm.bi daha araştr istersen.
beni de alın yanınza1 puandan daha az pi puanla atanamadım bu yıl umreden geldikten sonra özel bi dershanede çalışmaya başlıcam galiba.tam kesn olmamakla beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?