60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burnun akıyosa iyidir canım atlatırsın. sana dediğim arı polenini kullanmaya başladınmı canım çok işe yarıyor

Son düzenleme:

öncelikle günaydın hayırlı günler famircim nasılsın ?

listeni genel olarak gözden geçirdiğimde et süt tahıl sebze meyve dengesi süper sağlanmış
mustafa ceceli multi vitaminini de almışsın sadece bütün gün tüm ara ve ana öğünlerde ceceli diyeti yapsan kesin 1 günde 2 kg verirdin
beslenmenle sporunla herşeyinle örneksin tatlım seni çok öpüyorum

yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim canımmm,valla sonuçta hala senin önerdiğin diyeti yapıyoruz,hakkını yiyemeyiz,bende de bir çok arkadaşımdada emeğinin olduğunu düşünüyorummmmmmm,iyiy ki geldin canımmmmmmm

sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin -pekmez
250 ml şekersiz nane- limon çayı

sağol farmasimmmmmmmmmmmm,öpüyorum seni

sağol canım. herkesin birbiri üzerinde emeği büyüktür burda beraber zayıfladık zayıflıyoruzda

sağol farmasimmmmmmmmmmmm,öpüyorum seni

ben de seni çok öpüyorum tatlım
bugün artık okullar da tatil oluyor famircim inşallah meslektaş olduğumuzda birbirimize iyi tatiller dediğimiz günler de gelir canım. gerçi ben 3 gün önce okulu kapattım ama
ya bayanlar için gerçekten ideal bir meslek eşe , çocuklara ,eve ,kendine vakit ayırabilmek adına ....
inşallah darısı başına bitanem artık seninle yıllık ders planlarını da zümreleri de hazırlarız

Son düzenleme:
canım ben az buldum bu listeyi.sabah ve akşam çok az beslenmişsin.sabahı bence daha fazla ve çeşit yap.3 kepçe çorba fazla 1 kepçe içip sebze yada et yemeği yiyebilirdin.
afiyet olsun neruda
güzel canım menü ekmekte yiyebilirdin
afiyet olsun canım bir kepçe çorba yada bir dilim ekmek olabilirdi canım
akşam benim 5tane baget ızgara 3köftekadar etmiştir
2kaşıkda pıarasa yemegi
salata yada çorba,ayran bunlardan biride olabilirdi tatlım
fazla bişey yok canım menüde gündüz öğünlerinde birer dilimyediysen ekmekleri 3 dilimde normal
evet canım bir dilim ekmek yiyebilirdin
günaydın famir sabah kahvaltın az olmuş canım
günaydın canım geldim kahvaltın çok güzel. dün hastayım diyordun nasıl oldun düzelebildinmi biraz olsun
aynıyım ama kötü değilim canım burun akıntım var biraz.
burnun akıyosa iyidir canım atlatırsın. sana dediğim arı polenini kullanmaya başladınmı canım çok işe yarıyor
eşim şehir dışındaydı canım yeni geldi gerçi söyledim ama hatırlatırım bugün yine
sabah kalkınca 250 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
2 tk tahin -pekmez
250 ml şekersiz nane- limon çayı
afiyet olsun farmasi

Allahımmmm inşallah farmasim,tez zamanda şu okulu bitirip,geçiş yapabilirm umarımmmm

afiyet olsun canım gayet şık bir kahvaltı menüsü

nugyacım kesinlikle tavsiye ederim canım eşine aldır kullan çok faydalı hemde diyette kullanmanın sakıncası yokmuş diyette kullanın diyorlar

canım maşallah hepsi süper :)))
özellikle ceceli ara öğününe bayıldım :)))

tatlım hoşgeldin, geri dönmene çok sevindim, beraber zayıflamaya, incelmeye tam gaz devam o zaman :))))))

kahvaltımı yazayım: 1 kivi 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 yumurta biber domates ve 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi tahin karışımı

afiyet olsun canım
harnup pekmezini beğendin mi?
ben 1 kez denemiştim sevmemiştim de pek
üzüm pekmezi daha güzel :)))))))))

canım geçmiş olsun
dikkat et kendine
çalışmak yaramadı sana :))
ayrıca afiyet olsun

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ve hayırlı cumalaarrrrrr

bu sabah 57,1 geldim, kabızlık sorunu çekmeme ve hala hasta olamamama rağmen çok iyi
geçen hafta cmt de böyle gelmiştim ama işte bu sorun nedeniyle tartıda fazla çıkarım bugün diyodum, artma olmamış en azından :))))))))))))

inşallah izinde de korumaya ve verebilirsem vermeye devam edicem :)))

kahvaltımı da yazayım hemencik

1 bardak portakal-greyfurt suyu
3 yk lor salatası
5 zeytin
2şer çk bal ve tahin-pekmez
1 dilim ekmek
2 salatalık
öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1bardak normal ılık su

şimdi de yeşil elmalı içine karanfil ve karabiber attığım yeşil çayımı içicem

Daha az yemek yemenin yolları
Yıllarca kilo vermek için uğraşıp veremiyorsanız, sizlere sevindirici bir haberimiz var. uzmanlar, kilo vermenin gerçek sırrını açıkladı.

Askmen isimli internet sitesinde yer alan habere göre, kilo vermek için diyet yapmanıza gerek yok. Kilo vermenin gerçek sırrı daha az yemek yemekte gizli. Tek ihtiyacınız olan daha az ve makul oranlarda yiyerek porsiyonlarınızı kontrol altına almanız.

Daha az yemenin öğrenilen bir eylem olduğunu ve biraz pratik yaparak ve sabırlı olarak bunu başarabileceğinizi söyleyen uzmanlar, birçok insan için problemin daha az yemek yemeyi alışkanlık haline getirememesinde gizli olduğunu belirttiler. Eski alışkanlıklarınızı bırakın ve kararlı olun. Fiziksel değişiklikten önce zihinsel olarak düşüncenizi değiştirmelisiniz.

Diyete başlayıp sürekli yarıda kesmek yerine, aşamalı olarak daha az yemeye çalışın. Tabağınıza daha az yemek alın ve yavaş yavaş yiyin. İşte 7 adımda daha az yemek yemenin yolu:

1. Mini yemek etkili olacak: İdeal olarak doymanız için yemek yediğiniz her seferde, tabağınızda biraz protein, çok az yağ ile çok az lifli gıda olmalı. Örneğin, atıştırmalık olarak sadece meyve yerseniz doymazsınız ve mutsuz olursunuz. Ancak, biraz yoğurtla birlikte meyve yerseniz kendinizi daha tok hissedersiniz.

2. Kendinizi yiyeceklerden mahrum bırakmayın: Kendinizi aç ya da mahrum kalmış hissetmek istemezsiniz. Kalorileri saymayın, sadece porsiyonlarınızı değerlendirin. Günlük kalori alımınızı 2 bin 500'den 2 bine düşürün. Fakat, bunu yaparken porsiyonlarınızın büyüklüğünü yüzde 20 oranında azaltmaya odaklanın. Birkaç hafta içinde, yeni porsiyon miktarına alışacaksınız ve size normal gelecek.

3. Lezzetli ve güzel yemekler yiyin: Öğünlerinizde lezzetli yemekler yiyin, fakat bunları da daha küçük porsiyonlar şeklinde tüketin. Kremalı soslar ve yumuşak browniler kilo verme hedefinizi engelleyecektir. Sıra dışı yemeklerin yanında sıradan yemeklerden de zevk alın.

4. Kaloriyi yiyecek olarak tüketin, içecek olarak değil: Bir kutu maden sodasında 150 kalori vardır. Günde 3 tane içerseniz fazladan 450 kalori alırsınız. Bu nedenle kalorileri doyurucu yiyeceklerden alın, su veya çay için.

5. Egzersiz mükemmel bir ortaktır: Beslenmenizi düzenli egzersizle birleştirirseniz daha başarılı olursunuz. Azar azar kilo vermeyi düşünün ve kasların yağlardan daha ağır olduğunu unutmayın.

6. Yeme sürenizi uzatın: 2 protein barı sadece 360 kaloridir ve aynı zamanda vitamin, mineral, lif, protein, yağ ve karbonhidrat içeriyor. Ancak, bu gıdaları birkaç saniyede yiyip bitirirsiniz. Gıdaları hızlı tüketince beynin doyum merkezleri mesajı doğru olarak alamaz. Bu nedenle yavaş yavaş yiyin, dikkatli çiğneyin, ağzınıza çok fazla yemek atmayın.

7. Sizi tetikleyen şeyleri keşfedin: Sizi yemek yemeye teşvik eden konuyu bulun. Örneğin, kimi insan televizyonun karşısına geçince atıştırma isteği duyar. Bazıları için ise, stres tetikleyici rol oynar. Stres hormonu kortizol iştahı artırır. Bu nedenle sizi tetikleyen konuları bulup, kendi kendinizi kısıtlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…