60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr günaydın hepinize bugünde kırdım okulu nolcak bakalım
flyyycım benide ekledinmi listeye canım????
kızlar daha kahvaltı yapmadım bir bardak su içtim sadece şimdi biraz ders çalişiim 9 gibi yapmayı planlıyorum kahwaltımı ya kızlar benim yürüyüş yapacak waktim olmuyorda pek havada soğuk ankarada(bi ısınamadı) onun yerine ewde nivea cdsini falan yapıyorum bir saat onuda her gün deil iki günde bir acaba hergün mü yapsam ama yapmadığım günler mutlaka kendi çapımda yapıyorum bir kaç hareket

Günaydın canım.. Eklemiş olmam lazım senide.. Liste evde. Akşam yine bakarım..
Ama ekledim hatırlıyorum yani..

Canım hareket olarak ne yapsan kardır bence..

Bizim işyerinde 20 basamaklı falan bi merdiven var.. Dün telefonla konusurken çıktım indim çıktım indim bikaç kere... Herkes bana deliymişim gibi baktı..:roflol:
Dedim yani hareket, bütün gün otur otur popom düzleşiyo yahuuu...:roflol:

bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda

benimde canım o kadar çekiyor ki :içelim:
hedef kiloma ulaşınca kutlamak için içicem inşallaaaa :Saruboceq:
kaynanam gelicek bugün bana yogun bir ev temizliğindeyim daha kahvaltı yapmadım çooook acıktım cokacimcoook

tamam canım bakarsın bi zahmet saol şimdiden
ay komikmiş basamak hikayen ya biri bana söylemişti inanmadım ama merdiven çıkmak basenleri genişletiyormuş ne saçma
bu arada evlibarklıcım kolay gelsin sana da canım pasta börek yaparsan sen yeme tamam mı

bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda

yok canım pasta börek yapmıycam yerim diye sadece yemek yapıcam kaydirigubbakcemile3

canım ben bankada çalışırken benimde popom dümdüz olmuştu kaydirigubbakcemile3

Canım ya üşenmiyosan bir sabah birde akşam yap :) Dün akşam yatmadan yaptım ben heryerimin çalıştığını hissettim.

Seni tebrik ediyorum flyyycığım. Kim ne derse desin boşver biz incelicez ya ohh ohh

Canım kolay gelsin :))

Bu arada kızlar size çok güzel bir haberim var. Bu sabah tartıldım 1 KıLO VERMıŞıM. Süperrrr :))) Yine büyük bir mutluluk yaşıyorum bu yüzden :))) 63.5 yeni kilom ama şimdilik tickerımı değiştirmicem.

günaydın arkadaşlar....
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. deminden sadece bi tane simit yedim iş yerinde. hiç bişey yiyesim yok açıkçası.
moralim bozuk,canım sıkkın vs.vs. inşallah öğlene kadar düzelirim.kafamçokkarıştı

tebrik ederim canıııım alkisalkisalkis ohhh ohhhh sefamız olsun sositososito:dance:

canım tebrikediyorumm çok sevindim a.s
bende bugün tartıldım gerçi bi ümidim yoktu bu hafta bol bol tatlı kaçamağı yapmıştım kaydirigubbakcemile3 Allahtan kilo almamışım ama verememişimdesenağlama pazartesiden itibaren sıkı diyete ve spora başlıyorum ben hiç spor yapmadan verdim 4 kiloyu 3 haftada sanırım durdu artık veremiyorum spor şarttt
birde merdiven çıkmak basenmi yapıyomuş :1shok: anamm ben vergi dairesine gidiyorum 100merdiven çıkıyorum iş yerindede 36 merdiven benim basenlerin kocaman olması lasımdı ozaman acaba kocamanmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canımmmmm
kızlar bende dün akşam biraz kaçırmiştım ama şimdi tartıldım almamışım kilo pazar günü yazcam kilomu sürpriz olsun

yok şekerim sanmıyorum ya olurmu öyle şey bende inanmadım zaten duyunca hadi canım demiştim

İnşallah düzelir canım :)

Bencede spor şart. Birde pazartesiyi bekleme hemen başlayıver. :))

bencede pazartesiyi falan bekleme baldemesacım zaman kaybı sadece 3 günde çok şey fark edebilir zaten spora başlar başlamaz wermiyoruzki kiloyu bir süregeçiyo vücut alışacak önce sonra toparlanacak falan sonra yağlar sıkılaşacakta ooo sen bugün başla bence

haklısın canım hergün erteleye erteleye zate yapmıyorum buakşam evde yapim yarın sabahta yürüyüşe çıkarım kaydirigubbakcemile2

yok canım oturmak basen yapmıyor :roflol:

Son düzenleme:

canım merdiven çıkmak basen yapmıyo tam tersi popodaki yağları eritip kasa çeviriyo:)
hiç korkma devam merdiven çıkmaya hihoyyyt

Ay olur mu ayol... hehe..:)))

Evet pırlantam incecik olcez ondan sonra bende onlara gülücem..kaydirigubbakcemile3
(Patron varken maalesef merdiven işini yapamıyorum da, o yokken telle konusurken iyi oluyo yaa, valla)

Pırlantam aramızda kalsın, bende bu sabah 61 çıktım ama inanasım gelmedi.. Tartılma günümüz esasen pazar ya şimdi yarışma icaaabı.. Tickerıda pazar değiştiricem işallah canım.

Senide ayrıca teprik ederimmmm...:hooray:

Niyeeee....senağlama Kıyamazlar sana ama yaaa... Umarım düzelirsin canım..

canım merdiven çıkmak basen yapmıyo tam tersi popodaki yağları eritip kasa çeviriyo:)
hiç korkma devam merdiven çıkmaya hihoyyyt

Hadi merdiven inip çıkalım... (Patron burda, yoksa gaza geldim, valla bi 10 tur atardım..kaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…