kızlarr günaydın hepinize bugünde kırdım okulu nolcak bakalım
flyyycım benide ekledinmi listeye canım????
kızlar daha kahvaltı yapmadım bir bardak su içtim sadece şimdi biraz ders çalişiim 9 gibi yapmayı planlıyorum kahwaltımı ya kızlar benim yürüyüş yapacak waktim olmuyorda pek havada soğuk ankarada(bi ısınamadı) onun yerine ewde nivea cdsini falan yapıyorum bir saat onuda her gün deil iki günde bir acaba hergün mü yapsam ama yapmadığım günler mutlaka kendi çapımda yapıyorum bir kaç hareket
bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda
Günaydın canım.. Eklemiş olmam lazım senide.. Liste evde. Akşam yine bakarım..
Ama ekledim hatırlıyorum yani..
Canım hareket olarak ne yapsan kardır bence..
Bizim işyerinde 20 basamaklı falan bi merdiven var.. Dün telefonla konusurken çıktım indim çıktım indim bikaç kere... Herkes bana deliymişim gibi baktı..:roflol:
Dedim yani hareket, bütün gün otur otur popom düzleşiyo yahuuu...:roflol:
bir itirafım var kızlarben de kaçamak yaptım bu akşam!tam üç kadeh şarap içtim...
kızmayın ama bana,öyle iyi hissediyorumki kendimi şuanda
tamam canım bakarsın bi zahmet saol şimdiden
ay komikmiş basamak hikayen ya biri bana söylemişti inanmadım ama merdiven çıkmak basenleri genişletiyormuş ne saçma
bu arada evlibarklıcım kolay gelsin sana da canım pasta börek yaparsan sen yeme tamam mı
Bizim işyerinde 20 basamaklı falan bi merdiven var.. Dün telefonla konusurken çıktım indim çıktım indim bikaç kere... Herkes bana deliymişim gibi baktı..:roflol:
kızlarr günaydın hepinize bugünde kırdım okulu nolcak bakalım
flyyycım benide ekledinmi listeye canım????
kızlar daha kahvaltı yapmadım bir bardak su içtim sadece şimdi biraz ders çalişiim 9 gibi yapmayı planlıyorum kahwaltımı ya kızlar benim yürüyüş yapacak waktim olmuyorda pek havada soğuk ankarada(bi ısınamadı) onun yerine ewde nivea cdsini falan yapıyorum bir saat onuda her gün deil iki günde bir acaba hergün mü yapsam ama yapmadığım günler mutlaka kendi çapımda yapıyorum bir kaç hareket
benimde canım o kadar çekiyor ki :içelim:
hedef kiloma ulaşınca kutlamak için içicem inşallaaaa :Saruboceq:
kaynanam gelicek bugün bana yogun bir ev temizliğindeyim daha kahvaltı yapmadım çooook acıktım cokacimcoook
Bu arada kızlar size çok güzel bir haberim var. Bu sabah tartıldım 1 KİLO VERMİŞİM. Süperrrr :))) Yine büyük bir mutluluk yaşıyorum bu yüzden :))) 63.5 yeni kilom ama şimdilik tickerımı değiştirmicem.
günaydın arkadaşlar....
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. deminden sadece bi tane simit yedim iş yerinde. hiç bişey yiyesim yok açıkçası.
moralim bozuk,canım sıkkın vs.vs. inşallah öğlene kadar düzelirim.kafamçokkarıştı
Bu arada kızlar size çok güzel bir haberim var. Bu sabah tartıldım 1 KİLO VERMİŞİM. Süperrrr :))) Yine büyük bir mutluluk yaşıyorum bu yüzden :))) 63.5 yeni kilom ama şimdilik tickerımı değiştirmicem.
canım tebrikediyorumm çok sevindim a.s
bende bugün tartıldım gerçi bi ümidim yoktu bu hafta bol bol tatlı kaçamağı yapmıştım kaydirigubbakcemile3 Allahtan kilo almamışım ama verememişimdesenağlama pazartesiden itibaren sıkı diyete ve spora başlıyorum ben hiç spor yapmadan verdim 4 kiloyu 3 haftada sanırım durdu artık veremiyorum spor şarttt
birde merdiven çıkmak basenmi yapıyomuş :1shok: anamm ben vergi dairesine gidiyorum 100merdiven çıkıyorum iş yerindede 36 merdiven benim basenlerin kocaman olması lasımdı ozaman acaba kocamanmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar....
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. deminden sadece bi tane simit yedim iş yerinde. hiç bişey yiyesim yok açıkçası.
moralim bozuk,canım sıkkın vs.vs. inşallah öğlene kadar düzelirim.kafamçokkarıştı
bende bugün tartıldım gerçi bi ümidim yoktu bu hafta bol bol tatlı kaçamağı yapmıştım kaydirigubbakcemile3 Allahtan kilo almamışım ama verememişimdesenağlama pazartesiden itibaren sıkı diyete ve spora başlıyorum ben hiç spor yapmadan verdim 4 kiloyu 3 haftada sanırım durdu artık veremiyorum spor şarttt
birde merdiven çıkmak basenmi yapıyomuş :1shok: anamm ben vergi dairesine gidiyorum 100merdiven çıkıyorum iş yerindede 36 merdiven benim basenlerin kocaman olması lasımdı ozaman acaba kocamanmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bencede pazartesiyi falan bekleme baldemesacım zaman kaybı sadece 3 günde çok şey fark edebilir zaten spora başlar başlamaz wermiyoruzki kiloyu bir süregeçiyo vücut alışacak önce sonra toparlanacak falan sonra yağlar sıkılaşacakta ooo sen bugün başla bence
tamam canım bakarsın bi zahmet saol şimdiden
ay komikmiş basamak hikayen ya biri bana söylemişti inanmadım ama merdiven çıkmak basenleri genişletiyormuş ne saçma
bu arada evlibarklıcım kolay gelsin sana da canım pasta börek yaparsan sen yeme tamam mı
Canım ya üşenmiyosan bir sabah birde akşam yap :) Dün akşam yatmadan yaptım ben heryerimin çalıştığını hissettim.
Seni tebrik ediyorum flyyycığım. Kim ne derse desin boşver biz incelicez ya ohh ohh
Canım kolay gelsin :))
günaydın arkadaşlar....
canım merdiven çıkmak basen yapmıyo tam tersi popodaki yağları eritip kasa çeviriyo:)
hiç korkma devam merdiven çıkmaya hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?