aman aman benim kayınvalidemler şu zayıflama süercimde tekarar gelmeseler pek bir memnun olrum,bütün kaçamaklarım kayınvalidem yüzünden oldueve girer girmez,tatlı,katmer,poğaça,sarma,gözlemem kokuları kendilerinden önce karşılıyordu beni,kabus gibi
bende öyle kaynana olucamhadi kzımı sen platesini yap ben çocuklara bakarım,yemeğide yaparım falan dicem:60,ama önce oğlan bir çocuk doğurmam lazımmmmm sanırım
keşke benmkilerde gelse.bizde çok iyi anlaşıoruz.benmkide pek ileri görüşlüdür saolsun.yemkleride harikadır tadı tuzu kararında.daha fazla yememek için tutarım hep kendimi. kayınpederim de kilo verdiğimi görünce çok üzülmüştü ye kızım ye çok zayıflamışsın sen olmaz öle diyp durdu hep çok şeker yaa.neyseki haftaya biz gidicez inş. eşimn kardeşi sözlenio.merasimi yapıp gelicez inş.
bir minik ara tarçınlı karanfilli karabbierli yeşil çay
yarım fincan leblebi
yarım muz
kuru meyve stoğum tükendi.hemen edinmem lazım
Bence de seninki tehlikeli br süre gelmemesi en iyisi
EEE evet o bir eksiklik tabiii zira oğlun olmadan kaynana olmak zor damadın olunca pek kaynanalık olmuyo galiba benim annem de kaynana ama yengemle çokk iyi anlaşırlar maşalah gerçi şimdi onlar yurtdışında ama msnden falan sürekli konuşuyolar yemek konusunda da çokk uyumlulardır annem se sebze sever oldğundan yengem de öyle maşallah hiç sorun olmaz yemk mevzuuları:13:
Afiyet olsun tatlım ben de kahvaltımı yazmamıştım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmş yumurta
1 bardak yağsız süt
domates-salatalık-yeşil biber-krmızı biber-maydonoz
sonra da yeşil çayımı içtim ama kahvaltıyı 11 gibi yaptım daha ara zamanı gelmedi dün bir tanıdığımıza davetliydik ben geldim diye çağırmışlar sağolsun kahvaltı hazırlamış akşam kahvaltı yaptım normal sabah kahvaltılarım gibiydi ekstra olarak 1 çatal kebbat reçeli yedim (bilir misiniz bilmem bir trunçgil çeşidi) 1 zeytin tanesi kadardı ağzıma attım kendisi yapmış tadına bakmam gerekti haa bir de 1,5-2tk kadar sakızlı muhallebi yedimmm Antep standartlarında çookk başarılı kaçamaklar di miinşallah da böyle devam eder...
biliorum malesef cnm özellerin durumu malum oyüzden herkes bi an önce devlete kapağı atmayaa uğraşıo ya.benm şartlarda biraz değişk eşimn doğu görevi yok.e bende doğu yazmıorum dolayısyla sadece istanbul ve konya yazdım.ee ikiside büyük şehr ve en çok tercih edilen iller arasında puanları yüksek tabi. dediğin gibi ben üniye başladığımda 63 le bizim bi tanıdık konya merkese atanmıştı.şimdi ikise ben 74 küsürle atnamadım.kısmet herşey neyseki iş alanım çok.istanbul da daha çok seçenek var.özellerin şartlarını bildiğim için tanıdık bi yer olsun die acele etmiorum.bi tanıdık vasıtasıyla sağlam bi yerde başlıcam inş. öyle olmasa iş çookk .herkes harıl harıl ingilizceci arıo hele burda anaokulları kolejler vs. vs.ama iyi bi yer olsun tek amacım çoluk çocuk yokken biraz çalışalım sonra azaltırız inş. saol cnm iyi dileklerin ,için Allah herkesin gönlüne göre versin
di m i ama? tutatmıorum kendimi yazmaya başlayınca bişiler gerisi gelio
walk walk walk ....just an easy walk
afiyet olsun cnm.
k.validesi ile arası iyi olanlara hep gıpta etmişimdir, benim alt komşumun k.validesi da çok anlayışlı biri
oğlundan çok gelinin tutar mesela
nazar değmesin maşallah
benimki de sağolsun saf ayağına yatıp lafını söyler, bi gün açıcam ağzımı yumucam gözümü içimdeki her şeyi sölicem, o olacak yani eğer çenesini tutmazsa
bide oğlunun yanında canım cicim, o yokken tam tersi, ama düğün zamanı buna eşim de şahit oldu ve çok şaşırdı, annesinden beklemiyodu çünkü, neyse yaa, sıkmayım sizi
neyse ben yemeğimi yazayım şimdik, dedikodu yeter :))
5 yk kabak yemeği (bitmedi bi türlü ya, akşam da yerim artık, yarın gidiyorum zaten )
5 yk yoğurt
brokoli salatası
1,5 dilim ekmek,nasıl sizce kızlar?
benimki de bilmez ama bide laf eder ben bilmiyomuşum gibi, sinir eder beni
yemekleri de çok yağlı salçalı olur, normal zamanda bile bana ağır geliyodu, dün telde konuştuk da dedim sen çok yağlı yapıyosun, azalttım falan dedi de biliyorum ben senin azaltmış halini deyince e kendin yepersin o zaman kendi yemeğini dedi, eddim yaparım, ne var ki bunda, dışarda olmadığım sürece yaparım, sorun değil benim için dedim
bende öyle kaynana olucamhadi kzımı sen platesini yap ben çocuklara bakarım,yemeğide yaparım falan dicem:60,ama önce oğlan bir çocuk doğurmam lazımmmmm sanırım
keşke benmkilerde gelse.bizde çok iyi anlaşıoruz.benmkide pek ileri görüşlüdür saolsun.yemkleride harikadır tadı tuzu kararında.daha fazla yememek için tutarım hep kendimi. kayınpederim de kilo verdiğimi görünce çok üzülmüştü ye kızım ye çok zayıflamışsın sen olmaz öle diyp durdu hep çok şeker yaa.neyseki haftaya biz gidicez inş. eşimn kardeşi sözlenio.merasimi yapıp gelicez inş.
bir minik ara tarçınlı karanfilli karabbierli yeşil çay
yarım fincan leblebi
yarım muz
kuru meyve stoğum tükendi.hemen edinmem lazım
k.validesi ile arası iyi olanlara hep gıpta etmişimdir, benim alt komşumun k.validesi da çok anlayışlı biri
nazar değmesin maşallah
benimki de sağolsun saf ayağına yatıp lafını söyler, bi gün açıcam ağzımı yumucam gözümü içimdeki her şeyi sölicem, o olacak yani eğer çenesini tutmazsa
bide oğlunun yanında canım cicim, o yokken tam tersi, ama düğün zamanı buna eşim de şahit oldu ve çok şaşırdı, annesinden beklemiyodu çünkü, neyse yaa, sıkmayım sizi
5 yk kabak yemeği (bitmedi bi türlü ya, akşam da yerim artık, yarın gidiyorum zaten )
5 yk yoğurt
brokoli salatası
afiyet olsun canım
ben de yapmaya çalışıyorum pilatesi ama o göbüşü tam içeri çekemiyorum daha((
Allah Allah kaynanasını dört gözle bekleyen biri :)))
çok ilginç doğrusu :)))
afiyet olsun canım
afiyet olsun cnm çok güzel menün.kayınvalidene gelince boşver hiç sallama sölesin sölesin dursun sende sölesen nolacakki konu uxzayacak ortam gerilecek belkide Allah korousn eşinlede problem olur mazallaahh.boşver iyilik yap denize at...nasıl olsa çok sık görüşmüosunuz uzaksınız düşünsene aynı evn içindeeolup anlaşamayan hergün aynı kişiyi görenler var.boşver cnmk.validesi ile arası iyi olanlara hep gıpta etmişimdir, benim alt komşumun k.validesi da çok anlayışlı biri
nazar değmesin maşallah
5 yk yoğurt
brokoli salatası
afiyet olsun bebişim antep e göre gayet makul kaçamaklar....Bence de seninki tehlikeli br süre gelmemesi en iyisi
EEE evet o bir eksiklik tabiii zira oğlun olmadan kaynana olmak zor damadın olunca pek kaynanalık olmuyo galiba benim annem de kaynana ama yengemle çokk iyi anlaşırlar maşalah gerçi şimdi onlar yurtdışında ama msnden falan sürekli konuşuyolar yemek konusunda da çokk uyumlulardır annem se sebze sever oldğundan yengem de öyle maşallah hiç sorun olmaz yemk mevzuuları:13:
Afiyet olsun tatlım ben de kahvaltımı yazmamıştım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmş yumurta
1 bardak yağsız süt
domates-salatalık-yeşil biber-krmızı biber-maydonoz
sonra da yeşil çayımı içtim ama kahvaltıyı 11 gibi yaptım daha ara zamanı gelmedi dün bir tanıdığımıza davetliydik ben geldim diye çağırmışlar sağolsun kahvaltı hazırlamış akşam kahvaltı yaptım normal sabah kahvaltılarım gibiydi ekstra olarak 1 çatal kebbat reçeli yedim (bilir misiniz bilmem bir trunçgil çeşidi) 1 zeytin tanesi kadardı ağzıma attım kendisi yapmış tadına bakmam gerekti haa bir de 1,5-2tk kadar sakızlı muhallebi yedimmm Antep standartlarında çookk başarılı kaçamaklar di miinşallah da böyle devam eder...
amin canım
peki şunu hiç düşündünüz mü ? eşinizin madem doğu görevi yok gerçi eşiniz ne iş yapıyor ?
yani sen doğuyu tercih etsen atansan ve eş durumu özrüyle istanbula gelsen ? anladın mı canımcım
öğlen menüm
4 yk makarna
1 bagetin üst kısmı
1/2 soğan
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
yemeğimi yedim
şuana kadar yedikelrim
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
ara
1 elma
öğle
3 çk akdar et kavurma
2,5 çk bulgur pilavı
1 çk patates salatası
şu anakadar yediklerimle ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorum sanırım
öğleden sonraki aramda 1 porakal yicem
akşam yemeğim belli değil henüz,bakalım eşim neler yapacak
Afiyet olsun.
Bagetin üst kısmı ne demek? Baget ekmek mi?
seni çok iyi anlıyorum canım önemli olan sağlık olsun her hayırda şer şerde hayır vardır.belki de hakkında şüphesizki hayırlısı böyleymiş ki Rabbim kısmetinde bunu yaratmış canımcımesw cim göbeğimi çekiorum çekemiorum die takılma.yani eğer çekebiliosan yağlar daha çabuk gidio ama çekemiosan da sennkilerde yavaş yavaş erisin dimi?gitsin de nasıl giderse gtisn..bende bazen utamayabiliorum malum belimide incitmek istemiorum.sende yapabildiğin kadar yap cnm.
afiyet olsun cnm çok güzel menün.kayınvalidene gelince boşver hiç sallama sölesin sölesin dursun sende sölesen nolacakki konu uxzayacak ortam gerilecek belkide Allah korousn eşinlede problem olur mazallaahh.boşver iyilik yap denize at...nasıl olsa çok sık görüşmüosunuz uzaksınız düşünsene aynı evn içindeeolup anlaşamayan hergün aynı kişiyi görenler var.boşver cnm
afiyet olsun bebişim antep e göre gayet makul kaçamaklar....
düşündüm cnm ama cesaret edemedim.bir tanıdğımız 1.5 yılı geçti şırnak ta ve hala gelemedi eş durumunuda kullndı ama olmadı ben zaten çok hassas bi nsanım eğer bende öle dönemessem çökerim psikolojim alt üst olur. maceraya gerek yok die üdşnüdüm.eşim bankada uzman 2 yıl içinde müdür yardımcılığı gelio inş.:26: ozman tayini isteyip konyaya dönmeyi düşünüoruz orda tanıdklar flnda olunca özel de de olsa rahat çalışırım.şimdilk burda bi şeklde idare edicez bakalım.çok çok ekstra bir durum olursa mesela (70-80 bin alım gibi,biraz fazla uçtum ama) ozman puanlarda düşer kontenjanlar artar ozman belki tekrar girerim ama şu şartlar altında hiç girecek psikolojim yok.o kadar çok çalıştımki ve sınavda heyecanıma yenildim.istediğim gibi yapamadım. benden daha az çalışan arkadaşlarım atandı ben atanamadım.analayacağın tekrar grecek psikolojide deilim şu an
Afiyet olsun.
Bagetin üst kısmı ne demek? Baget ekmek mi?
Afiyet olsun. Günde kaç dilim ekmek yiyorsun ki.
3- 4 dilim ekmek yemişsin sadece. Akşam ekmeksiz yenilecek bir yemek yaparsan yeme de olmadı yarım dilim yersin bence.
ohhh afiyet olsun tam benlik bir menü olmuş makarnaya ve tavuğa bayılırıöğlen menüm
4 yk makarna
1 tavuk bagetin üst kısmı
1/2 soğan
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
afiyet olsun bebişimmm...sabah kahvaltısını göremedim sanma...yemeğimi yedim
şuana kadar yedikelrim
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
ara
1 elma
öğle
3 çk akdar et kavurma
2,5 çk bulgur pilavı
1 çk patates salatası
şu anakadar yediklerimle ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorum sanırım
öğleden sonraki aramda 1 porakal yicem
akşam yemeğim belli değil henüz,bakalım eşim neler yapacak
baget dediği tavuk budu sanırım,aslında küçük olanlara baget,büyüklere but denir ama,budun gövdeye yakın olan kısmını yemiş sanırım
seni çok iyi anlıyorum canım önemli olan sağlık olsun her hayırda şer şerde hayır vardır.belki de hakkında şüphesizki hayırlısı böyleymiş ki Rabbim kısmetinde bunu yaratmış canımcım
teşekkürler bitanem
1 kalça tavuk oluyor eklemin altı baget üst tarafı pirzolalık yeri işte ben bagetin üst kısmı diyorum
ohhh afiyet olsun tam benlik bir menü olmuş makarnaya ve tavuğa bayılırıbende n kısa zmanda yapmalıyımmm.ımmmmmm:)nefissss
afiyet olsun bebişimmm...sabah kahvaltısını göremedim sanma...kardan adammmmmmm olmuşşşşşş yine akşam rengarek bişiler görmek isitorum famiirrrrrr kociş yapmadıysa bile sen bi gökkuşağı yada boyacıda bi kaç renk eklers,n şekerimmm
Anladım.
Baget deyince ilk aklıma ekmek geliyor benim :)
Butun üst kısmını yemişsin.Oldu şimdi :)
İştahın hala yerinde değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?