famir çk dediğin ney canım senin yemek kaşığı değilmi:26:
yemeğimi yedim
şuana kadar yedikelrim
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
ara
1 elma
öğle
3 çk akdar et kavurma
2,5 çk bulgur pilavı
1 çk patates salatası
şu anakadar yediklerimle ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorum sanırım
öğleden sonraki aramda 1 porakal yicem
akşam yemeğim belli değil henüz,bakalım eşim neler yapacak
ha tamam ben yanlış anlamışımdır o zaman. bu arada ceza olayını sevdim disiplinli olmak güze tabi maşallah sana ne güzel fikir bu yaw
yemek kaşığı evet,çorba içtiğimiz kaşık işte daha farklı nasıl ifade etsem ki acaba:44:
yemek kaşığı evet,çorba içtiğimiz kaşık işte daha farklı nasıl ifade etsem ki acaba:44:
Afiyet olsun tatlım güzel bence menüüü napıyosunzu bakiiim biz şimdi anemle alışverişe çıkıcaz bizim çokkk şeker şubemiz var avmde babam inşaşat mühendisi ama inşaat işlerini ırakınca çokk şeker bayii açtı boş durmamaz maşalah ama beeeen o çokkk şekerleden 1 tane bile yemiyorum ilk açtığında okadar çok yedim ki bıktım biliyosunuzdur avmlerde oluyo jelibonlar drajelerrrrrr ama beeen yemem hiç canım da istemiyo regl de olucam ama bi tokluk var ben de maşalah Alah gözümü doyurdu sanırım
Famiiir o sen misin yani sarı çizmeli mehmed ağanın fotoğraFINI KOYACAK HALİN YOK TABİİ SENSİNDİDRçok güzelmişsin çokk beğendim tiplerimiz benziyo aslında yoksaaaaaaa biz kardeiş miyizzzzzz
Ben de ara yaptım 2 gibi bugün 11de kahvaltı apınca öğünler kaydı arada da 1 portakal yedim şimdi e 2 tane kepekli bisküvi yyiorum sonra çkıcaz bugün sor yapmam çünkü avm dolaşıcam epey yürümüş olucam akşam da dışarıda yeriz sanırım ama gideceğimiz yerin salataları çok güzel ızgara tavuklu bir salata falan yerim sanrım sizi özlüyorum hiçbi yazışmaya tam dahil olamıyorum ama annemleri de çok özlemişim çok güzel oldubeni unutmayın tamam mı özlemle hasretle anın :13::13:
vaktinde yediğim sarma ve poğaça kaçamaklarımın ardından akşam diğer akşamlar sadece salata yemiştim,bu nedenle kaçamak yapmaya korkar oldum,cezayı hakkettiysem mutlakaka kendimi mahrum bırakıyorum,sen misin o poğaçaları hüpleten aç kalda aklın başına gelsin olayıhakikaten benim çocukluğuma inmem lazım ya fazla mı sadistim ne
tamam tamam anladım şimdi. senin sorunun hamurişiydi onuda dedim sana. arada yap böyle iştahını açmaz bu şekilde rahat edersin yine gün içinde dengelersin nasılsa mesela ödül verirsin kendine. zaten tatlıyla işin pek yok senin. esmer undan yaparsın hem doyurucu olur hem iştah açmaz. yağını sıvıyağ koyar az koyarsın tuzluysa. kek kurabiye olduğu zamanda pekmezle tatlandırdınmı tamamdır bu iş. harnup pekmezini tavsiye ederim tat oranı çok fazla o yüzden daha az koyuyorsun hem tadıda çikolata gibi. ben tahine karıştırdım üzüm pekmezine göre daha güzel oldu. eşimede yediriyorum harnup pekmezi çok faydalıymış. tabiki ben azcık yiyorum sabahları sadece
afiyet olsun canım
benim için esw cim 1 dilim ekmek bile çok ama madem sordun öyle yazıyorum.keşke 1 dilimde kalsaymışsın canım .ama doymadıysan başka şeyler kaçacağına yarım dilim ekmek kaçsın öyle değil miama bence yediklerin bile uygun bir zaman dilimi içerisinde yenirse oldukça ideal yani bunları oldukça yavaş yavaş en az yarım saat 40 dk içerinsinde yemiş olsan ekmeğe ihtiyaç bile eminim duymazsın çünkü beynine tokluk hissi çoktan gitmiş olur
bütün gelin ve kaynanalara iyi ilişkiler diliyorum
bundan birkaç hafta önce okulda bir öğretmen arkadaş kayınvaliden ile kayınpederine ne yaptın sen öyle senin için o bizim gelinimiz değil kızımız diyorlar dedibana zaten kuzucuğum diye hitap eder kayınvalidem 2 oğlu var ama o benim 5 çocuğum var der 2 de benim oğlanlar 1 de beni sayıyor sağolsun
Benim ki de eskiden çok yağlı yapılırdı yemekler der hep.O alışkanlık hemen atılamıyor demek ki.
:) Evet. 2.si erkek olursa yaşadın ama erkeği bulana kadar doğururum diyorsan o başka tabi.
Benim eşimin ailesi bana olumsuz bir birşey söylese bile -ki onu bile usturuplu söylerler- altında hiç kötü niyet aramam. Bilirim iyi niyetle söylediklerini.Böyle olunca çok rahat oluyor insan.
Öyle sitem,laf çarpma olayları çok yorucudur eminim.
Ne yazık ki değişmeleri imkansız. Belki çekinip içinde tutabilir söylemek istedikleriniç
Afiyet olsun. çok güzel olmuş. Yemeğin azmış ama yoğurdu bayağı yeyince doymuşsundur.
öğlen menüm
4 yk makarna
1 tavuk bagetin üst kısmı
1/2 soğan
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
esw cim göbeğimi çekiorum çekemiorum die takılma.yani eğer çekebiliosan yağlar daha çabuk gidio ama çekemiosan da sennkilerde yavaş yavaş erisin dimi?gitsin de nasıl giderse gtisn..bende bazen utamayabiliorum malum belimide incitmek istemiorum.sende yapabildiğin kadar yap cnm.
afiyet olsun cnm çok güzel menün.kayınvalidene gelince boşver hiç sallama sölesin sölesin dursun sende sölesen nolacakki konu uxzayacak ortam gerilecek belkide Allah korousn eşinlede problem olur mazallaahh.boşver iyilik yap denize at...nasıl olsa çok sık görüşmüosunuz uzaksınız düşünsene aynı evn içindeeolup anlaşamayan hergün aynı kişiyi görenler var.boşver cnm
afiyet olsun bebişim antep e göre gayet makul kaçamaklar....
düşündüm cnm ama cesaret edemedim.bir tanıdğımız 1.5 yılı geçti şırnak ta ve hala gelemedi eş durumunuda kullndı ama olmadı ben zaten çok hassas bi nsanım eğer bende öle dönemessem çökerim psikolojim alt üst olur. maceraya gerek yok die üdşnüdüm.eşim bankada uzman 2 yıl içinde müdür yardımcılığı gelio inş.:26: ozman tayini isteyip konyaya dönmeyi düşünüoruz orda tanıdklar flnda olunca özel de de olsa rahat çalışırım.şimdilk burda bi şeklde idare edicez bakalım.çok çok ekstra bir durum olursa mesela (70-80 bin alım gibi,biraz fazla uçtum ama) ozman puanlarda düşer kontenjanlar artar ozman belki tekrar girerim ama şu şartlar altında hiç girecek psikolojim yok.o kadar çok çalıştımki ve sınavda heyecanıma yenildim.istediğim gibi yapamadım. benden daha az çalışan arkadaşlarım atandı ben atanamadım.analayacağın tekrar grecek psikolojide deilim şu an
yemeğimi yedim
şuana kadar yedikelrim
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
ara
1 elma
öğle
3 çk akdar et kavurma
2,5 çk bulgur pilavı
1 çk patates salatası
şu anakadar yediklerimle ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorum sanırım
öğleden sonraki aramda 1 porakal yicem
akşam yemeğim belli değil henüz,bakalım eşim neler yapacak
yarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı
bir kepçe yoğurt çorbası
4 tane izmir köfte (tam 3 köfte büyüklüğünde olmuştur)
1.5 dilim ekmek
bir kepçe yoğurt
2-3 dal karnabahar haşlaması
yemekhanede patates salatası vardı onu yememk için yoğurtla karnabahar yedim azcık
Afiyet olsun tatlım güzel bence menüüü napıyosunzu bakiiim biz şimdi anemle alışverişe çıkıcaz bizim çokkk şeker şubemiz var avmde babam inşaşat mühendisi ama inşaat işlerini ırakınca çokk şeker bayii açtı boş durmamaz maşalah ama beeeen o çokkk şekerleden 1 tane bile yemiyorum ilk açtığında okadar çok yedim ki bıktım biliyosunuzdur avmlerde oluyo jelibonlar drajelerrrrrr ama beeen yemem hiç canım da istemiyo regl de olucam ama bi tokluk var ben de maşalah Alah gözümü doyurdu sanırım
Famiiir o sen misin yani sarı çizmeli mehmed ağanın fotoğraFINI KOYACAK HALİN YOK TABİİ SENSİNDİDRçok güzelmişsin çokk beğendim tiplerimiz benziyo aslında yoksaaaaaaa biz kardeiş miyizzzzzz
1 hafta icinde telafi et derken tam anlayamadim,ekstra spor veya yediklerimi hafta boyu kismak gibi biseyler mi yapmam lazim famircim?ok bugün salata yogurt,tarcinli sütle falan idare ederim.yok canim asla birakmak yok,bu uzun maraton böyle düsüp,kalkmalar,tökezlemelere ragmen yola devam.Sagol yardimin ve ilgin icin1 dlm yaş pasta kaç kk ediyor:44:dilimin büyükklüğüde önemli tabi,bugunü hafif atlatmaya çalış dicem ama yaklaşık 1 saat sonra acıkmaya başlayacasın,ben böyle durumlarda kendime ceaza verir ve sadece salata yerdim,aç kalınca aynı hatayı yapmamya dikkat ediyorsun,yani bende işe yarıyor ama sende işe yarar mı bimiyorum yoksa aç kalınca dahada saldıırmısın yemekelre biilemiyorum.bugunu yoğurt salta vs olarak geçiştir ve bu pastayı 1 hafta içinde teleafi et,yani ödülün gibi düşün ama aslaaaaaaaaaaaaaa diyetini bozuldu diye düşünme
canım bir dilim demişsin ama bu dilim incemi kalınmı.birde hugocuk önceden yazmıştı buraya bir dilim pastada şu kadar kalori var ve yanlış hatırlamıyorsam eğer kızlar yanlışsa düzeltin lütfen 4 saat yürüyüş yada koşuyla yakılıyordu.eğer spor yapabilirsen canım yap akşam yada şimdi .ekmekten kes desem bir dilimin fazla kalorisi yok zaten.bi keredende bişey olmaz canım öenmli olan devamını getirmemek.hugocukta burdaydı bilgilendirir belki seni canım
hügocuğum denicem söyledikelrini emin ol aklımda not da aldım ama ona bile cesaret edemiyorum biliyomusun onunda ucunu kaçırırım ben diye korkuyorum,emeklerim boşa gitsin istemiyorum bir 5-6 kilo versem belki kendime güvenim gelir az yiyip kilo almayacağıma,kendime dur diyebildiğime inandıırımkendime ama şu an kendime güvenemiyorum.nerudada geçti zati beni
famir sen hamileliğinde fazla kilo almamışsın anlaşılan baksana kızın var ama çok kilolu değilmişsin. şimdi 8 kilon kalmış çok değil yani 8 kilo.
ohhhhhh çok şüküree yinede az mı diyosun yani yediklerime
afiyet olsun cnmyarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı
afffeerrrin sanaaa.tamam şekerim akşam mutlaka salata yapıyorum,yeşil,turuncu,kırmızı renkleri yeterli olur kanımca,bir de çorba içerim turuncu veya beyaz
afiyet olsun tatlımbir kepçe yoğurt çorbası
4 tane izmir köfte (tam 3 köfte büyüklüğünde olmuştur)
1.5 dilim ekmek
bir kepçe yoğurt
2-3 dal karnabahar haşlaması
yemekhanede patates salatası vardı onu yememk için yoğurtla karnabahar yedim azcık
cnm valla bende tam yeni başlamana rağmen menülerimi çok beğendiğimi yazıcaktım benmi nazar değidmki neyse başlarda olur böle bi daha olmaz cnm.bugün salata yoğurt ve ara öğünlerle geşitr cnm.bi dahada yapmamaya çalış.ok?bozma moralinideArkadaslar yardim lütfennnnnn
sabah normal kahvaltimi yaptim
1 dilim ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
1 tam ceviz
domates,salatalik,tatli biber sögüs yedim
ara:1 elma,2 yk yogurt,1 ufacik mandalina
ama daha sonra((((((((((((
cocuklardan birinin dogum günü vardi ve ben 1 dilim pasta yedim(((((
simdi nasil devam etmeliyim bilemedim,pastayi öglen yemegine mi sayayim,yoksa corba yada sadece,yogurt yiyebilir miyim?aksama nasil olmali?lütfen yardimci olun,tecrübeli arkadaslarim
bir de bana cok kizin oldumu,ne bu yaaa daha 2 haftayi yeni dolduracakken olacak sey mi,tüh bana ,yaziklar olsun bir dilim pastaya boyun egdim,yenildim
cnm tarçınlık aranfilii karabiberli yeşil çay içtim sen kurabiye anlamışsn ama yapmıştım onu da tarifni atarım özelden pekmezle tatlandırdım yolluorum tariifi bebişimcanım tarçınlı karanfilli kurabiyeyi kendinmi yaptın. tatlandırmak için ne kullandın canım bende bi ara yapıcam
bende 1 dilim yaşpasta için 9 km yürümek gerekir die duymuştum doğruymuş demkki 4 saatte 9km yi geçer belkide.ben iç hastalıkları uzmanı doktor kubilaydan duydum televizyonda 4 saat yürüyüş diyordu. 1 porsiyon sütlü tatlı içinse 1 saat yürüyüş diyordu
Ben de ara yaptım 2 gibi bugün 11de kahvaltı apınca öğünler kaydı arada da 1 portakal yedim şimdi e 2 tane kepekli bisküvi yyiorum sonra çkıcaz bugün sor yapmam çünkü avm dolaşıcam epey yürümüş olucam akşam da dışarıda yeriz sanırım ama gideceğimiz yerin salataları çok güzel ızgara tavuklu bir salata falan yerim sanrım sizi özlüyorum hiçbi yazışmaya tam dahil olamıyorum ama annemleri de çok özlemişim çok güzel oldubeni unutmayın tamam mı özlemle hasretle anın :13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?