60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun tatlım güzel bence menüüü napıyosunzu bakiiim biz şimdi anemle alışverişe çıkıcaz bizim çokkk şeker şubemiz var avmde babam inşaşat mühendisi ama inşaat işlerini ırakınca çokk şeker bayii açtı boş durmamaz maşalah ama beeeen o çokkk şekerleden 1 tane bile yemiyorum ilk açtığında okadar çok yedim ki bıktım biliyosunuzdur avmlerde oluyo jelibonlar drajelerrrrrr ama beeen yemem hiç canım da istemiyo regl de olucam ama bi tokluk var ben de maşalah Alah gözümü doyurdu sanırım

Famiiir o sen misin yani sarı çizmeli mehmed ağanın fotoğraFINI KOYACAK HALİN YOK TABİİ SENSİNDİDR çok güzelmişsin çokk beğendim tiplerimiz benziyo aslında yoksaaaaaaa biz kardeiş miyizzzzzz

ha tamam ben yanlış anlamışımdır o zaman. bu arada ceza olayını sevdim disiplinli olmak güze tabi maşallah sana ne güzel fikir bu yaw

vaktinde yediğim sarma ve poğaça kaçamaklarımın ardından akşam diğer akşamlar sadece salata yemiştim,bu nedenle kaçamak yapmaya korkar oldum,cezayı hakkettiysem mutlakaka kendimi mahrum bırakıyorum,sen misin o poğaçaları hüpleten aç kalda aklın başına gelsin olayıhakikaten benim çocukluğuma inmem lazım ya fazla mı sadistim ne

Ben de ara yaptım 2 gibi bugün 11de kahvaltı apınca öğünler kaydı arada da 1 portakal yedim şimdi e 2 tane kepekli bisküvi yyiorum sonra çkıcaz bugün sor yapmam çünkü avm dolaşıcam epey yürümüş olucam akşam da dışarıda yeriz sanırım ama gideceğimiz yerin salataları çok güzel ızgara tavuklu bir salata falan yerim sanrım sizi özlüyorum hiçbi yazışmaya tam dahil olamıyorum ama annemleri de çok özlemişim çok güzel oldu beni unutmayın tamam mı özlemle hasretle anın:13::13:

yemek kaşığı evet,çorba içtiğimiz kaşık işte daha farklı nasıl ifade etsem ki acaba:44:

tamam tamam anladım şimdi. senin sorunun hamurişiydi onuda dedim sana. arada yap böyle iştahını açmaz bu şekilde rahat edersin yine gün içinde dengelersin nasılsa mesela ödül verirsin kendine. zaten tatlıyla işin pek yok senin. esmer undan yaparsın hem doyurucu olur hem iştah açmaz. yağını sıvıyağ koyar az koyarsın tuzluysa. kek kurabiye olduğu zamanda pekmezle tatlandırdınmı tamamdır bu iş. harnup pekmezini tavsiye ederim tat oranı çok fazla o yüzden daha az koyuyorsun hem tadıda çikolata gibi. ben tahine karıştırdım üzüm pekmezine göre daha güzel oldu. eşimede yediriyorum harnup pekmezi çok faydalıymış. tabiki ben azcık yiyorum sabahları sadece

evet benimmmm,şu an sadece kafa kısmımı koydum kilo verdikçe santim santim aşağıya doğru olan fotolarımı koyarımkardeş olduğumuzu sanmam kardeşleimle pek anlaşamam daseni çok sevdimmmmmmm kıııızzzzzzzzzzzz

:79:görüşürüz canım,gez dolaş keyfini çıkar,ne güzeldir şimdi oarlarda havalar 4 yıl antepte kaldım hiç kar yağdığına şahit olmadım

sarmalarınıda pirinç yerine bulgurdan yap canım yağını azıcık koy pişir üzerine şöyle döversin sarımsağı koyarsın içine. bak dediğim gibi yap hamur işlerini böyle alışırsın daha lezzetli gelir mesela ben artık beyaz un hamur işlerinden tat alamıyorum esmer unlu daha güzel geliyo daha doyurucu acıktırmıyo

kalanchoecim sordum ama arada kaynadı galiba karanfilli tarçınlı kurabiyeni nasıl yaptın tarifini verirmisin canım bende yapıcam bi ara ondan soruyorum. güzel oldumu tadı

hügocuğum denicem söyledikelrini emin ol aklımda not da aldım ama ona bile cesaret edemiyorum biliyomusun onunda ucunu kaçırırım ben diye korkuyorum,emeklerim boşa gitsin istemiyorum bir 5-6 kilo versem belki kendime güvenim gelir az yiyip kilo almayacağıma,kendime dur diyebildiğime inandıırımkendime ama şu an kendime güvenemiyorum.nerudada geçti zati beni

famir sen hamileliğinde fazla kilo almamışsın anlaşılan baksana kızın var ama çok kilolu değilmişsin. şimdi 8 kilon kalmış çok değil yani 8 kilo.

canım o yarım dilimi bilerek yedim aslında bir dilim yetmişti ama daha sonra acıkmayayım diye
bide sabah da 1 dilim yemiştim zaten

sagol canım
yetti walla yoğurt doyurdu hakkaten :))
bundan sonra kulağımın üstüne yatıcam walla
onun umrunda olmuyo ben üzüldüğümle sinirlendiğimle kalıyorum, en iyisi sallamamak

öğlen menüm

4 yk makarna
1 tavuk bagetin üst kısmı
1/2 soğan
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu

afiyet olsun canım

walla canım çekebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum işte
bide regl olamadığım için şişti sanırım karnım, ondan da rahat çekemiyorum galiba

haklısın canım ya, bundan sonra duymazdan gelicem walla
ay Allah korusun birak aynı evi aynı şehirde olmak istemem ben, biliyorum çünkü hergün yanında isticek bizi, sağolsun o konularda da pek anlayışsızdır da

afiyet olsun canım
ama salata falan da ekle yani

yarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı

afiyet olsun canım, ben bilmiyorum malesef

çok güzelmiş canım, afiyet olsun

oo süpermiş şekerci babanın şeker kızı
belli neden bu kadar tatlı olduğun
yeme yeme, tut kendini, aferim sana

1 hafta icinde telafi et derken tam anlayamadim,ekstra spor veya yediklerimi hafta boyu kismak gibi biseyler mi yapmam lazim famircim?ok bugün salata yogurt,tarcinli sütle falan idare ederim.yok canim asla birakmak yok,bu uzun maraton böyle düsüp,kalkmalar,tökezlemelere ragmen yola devam.Sagol yardimin ve ilgin icin

Nugya valla yedigim pastanin ölcüsü hani margarinler vardir ya onunkadardi ama agir santili falan bir pasta degildi neyse nihayetinde pastaydi.Spor hergün yapiyorum zaten,yapmaya devam,bügün de yapacagim,tesekkürler canim

bu arada yeşil elmalı yeşil çay içiyorum içine karanfil ve karabiber attım
ayrıca 5 kuru üzüm, 1 fındık ve 1 yarım ceviz yedim

ayda bikere yapsan olur. ya çok takıyosun nedirki yani 8 kilo fazlan var benimde öyle yani geçmişi düşünürsem az kaldı. toplamda 21 kilo falan vermiş olacağım 62 olunca. hedefim 65 idealim 62. çokta sıkma bunaltma kendini. geçen yazmışsın börek vardı yiyemedim gözüm kaldı yazmışsın valla içim acıdı zati yapma kendine bu kadar yazık daha gençsin. hem bunlar sağlıklı olması gereken şeyler. diyetisyen ender s..ç ( anladın sen onu) hamurişi çok seven hastalarına hamurişi veriyor bu şekilde esmer unlu içeriği farklı arada yap bence ödül günün olsun değilmi valla geçen üzüldüm seni görünce öyle yazmışın koşa koşa geldim valla açıklama yapayım sana diye

famir sen hamileliğinde fazla kilo almamışsın anlaşılan baksana kızın var ama çok kilolu değilmişsin. şimdi 8 kilon kalmış çok değil yani 8 kilo.

hügosuğum ben 63 kilo ile hamile kaldım doğuma giderken 75 kiloydum doğum yaptım geldim tartıldım 70 kilo çıktımbenimki doğum kilosu değil yani.kızımı 2 sene emzirdim hiç dikakt etmedim yedikelrime tabi emzirdiğim için fazlada almadım 65-67 arası gidip geldim işte.ama ne zman emzirmeyi bıraktım fazlasıyla almaya başladım bi,abkatımki ebn gittikçe gidiyorum ee bari diyete başlayayyaım dedim

kızlaaaaaarr yaaa ben yokken az konuşun yazın oldumu bi yemek yedim mutfağı topladım geldim uçmuşssunuz maşallaaahh.şaka şakaaa hep böle hareketyli olalım inşş.
yarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı
afiyet olsun cnm

tamam şekerim akşam mutlaka salata yapıyorum,yeşil,turuncu,kırmızı renkleri yeterli olur kanımca,bir de çorba içerim turuncu veya beyaz
afffeerrrin sanaaa.foto yu tam ben sorcaktım neruda sordu.sen çok şekersin kızzz.bebek yerim seni .zayıflayınca çok feci bişi olcan sen..maşaallaaaahhh
afiyet olsun tatlım

cnm valla bende tam yeni başlamana rağmen menülerimi çok beğendiğimi yazıcaktım benmi nazar değidmki neyse başlarda olur böle bi daha olmaz cnm.bugün salata yoğurt ve ara öğünlerle geşitr cnm.bi dahada yapmamaya çalış.ok?bozma moralinide

canım tarçınlı karanfilli kurabiyeyi kendinmi yaptın. tatlandırmak için ne kullandın canım bende bi ara yapıcam
cnm tarçınlık aranfilii karabiberli yeşil çay içtim sen kurabiye anlamışsn ama yapmıştım onu da tarifni atarım özelden pekmezle tatlandırdım yolluorum tariifi bebişim
ben iç hastalıkları uzmanı doktor kubilaydan duydum televizyonda 4 saat yürüyüş diyordu. 1 porsiyon sütlü tatlı içinse 1 saat yürüyüş diyordu
bende 1 dilim yaşpasta için 9 km yürümek gerekir die duymuştum doğruymuş demkki 4 saatte 9km yi geçer belkide.

afiyet olsunn bebişşşş.ben bayılırım jelyyyyyyylere yaaaa.içimdeki çocuk bahçesinin çocukları çoşuo onları görünce.çok güzel rengarenk ama yemiorum 2 aydır hiç yemedim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…