60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kepçe yoğurt çorbası
4 tane izmir köfte (tam 3 köfte büyüklüğünde olmuştur)
1.5 dilim ekmek
bir kepçe yoğurt
2-3 dal karnabahar haşlaması
yemekhanede patates salatası vardı onu yememk için yoğurtla karnabahar yedim azcık

Arkadaslar yardim lütfennnnnn

sabah normal kahvaltimi yaptim
1 dilim ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
1 tam ceviz
domates,salatalik,tatli biber sögüs yedim

ara:1 elma,2 yk yogurt,1 ufacik mandalina
ama daha sonra ((((((((((((
cocuklardan birinin dogum günü vardi ve ben 1 dilim pasta yedim (((((

simdi nasil devam etmeliyim bilemedim,pastayi öglen yemegine mi sayayim,yoksa corba yada sadece,yogurt yiyebilir miyim?aksama nasil olmali?lütfen yardimci olun,tecrübeli arkadaslarim

bir de bana cok kizin oldumu,ne bu yaaa daha 2 haftayi yeni dolduracakken olacak sey mi,tüh bana ,yaziklar olsun bir dilim pastaya boyun egdim,yenildim

Ay bi türlü yazamadım nette sorun mu var site de mi anlayamadım..
evde olunca işten güçten fırsat kalmıyo yazmaya...
neyse yediklerim..
10:30 gibi yarım elma yedim
sonra da 1 de
2 yk pilav
4 yk kuru fasulye
yarım havuç
2 tane salatalık turşusu

canım tarçınlı karanfilli kurabiyeyi kendinmi yaptın. tatlandırmak için ne kullandın canım bende bi ara yapıcam

famircim öğle yemeğin az olmuş canım

1 dlm yaş pasta kaç kk ediyor:44:dilimin büyükklüğüde önemli tabi,bugunü hafif atlatmaya çalış dicem ama yaklaşık 1 saat sonra acıkmaya başlayacasın,ben böyle durumlarda kendime ceaza verir ve sadece salata yerdim,aç kalınca aynı hatayı yapmamya dikkat ediyorsun,yani bende işe yarıyor ama sende işe yarar mı bimiyorum yoksa aç kalınca dahada saldıırmısın yemekelre biilemiyorum.bugunu yoğurt salta vs olarak geçiştir ve bu pastayı 1 hafta içinde teleafi et,yani ödülün gibi düşün ama aslaaaaaaaaaaaaaa diyetini bozuldu diye düşünme

canım bir dilim demişsin ama bu dilim incemi kalınmı.birde hugocuk önceden yazmıştı buraya bir dilim pastada şu kadar kalori var ve yanlış hatırlamıyorsam eğer kızlar yanlışsa düzeltin lütfen 4 saat yürüyüş yada koşuyla yakılıyordu.eğer spor yapabilirsen canım yap akşam yada şimdi .ekmekten kes desem bir dilimin fazla kalorisi yok zaten.bi keredende bişey olmaz canım öenmli olan devamını getirmemek.hugocukta burdaydı bilgilendirir belki seni canım

ben iç hastalıkları uzmanı doktor kubilaydan duydum televizyonda 4 saat yürüyüş diyordu. 1 porsiyon sütlü tatlı içinse 1 saat yürüyüş diyordu

aslında çok iyi gidiyordun canım,dengeleme işi çok çabuk kapmıştın,sporlarında güzeldi niye böyle olduki acaba çok ısrar ettilerde dayanamadın mı ki:44:benim iş yerinde hergggggggüüüün tatlı çıkar arkadaşlar diyet yaptığımı bildikleirnden heralde her sefernde ye bişey olmaz der duurlar ama aslaa alamm sende hayır demeyi öğren bence,ikarmlarıda almıyorum ben 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…