sagolcanım makina bozuldu yarısı kaldı şimdi biara yaptımda çamaşır filan asacam çoksaolkolay gelsin hülyacım hem spor için hem temizlik için
ayrıca şimdiden eline sağlık, güle güle kirlet evini
kolay gelsin canım
keşke benmkilerde gelse.bizde çok iyi anlaşıoruz.benmkide pek ileri görüşlüdür saolsun.yemkleride harikadır tadı tuzu kararında.daha fazla yememek için tutarım hep kendimi. kayınpederim de kilo verdiğimi görünce çok üzülmüştü ye kızım ye çok zayıflamışsın sen olmaz öle diyp durdu hep çok şeker yaa.neyseki haftaya biz gidicez inş. eşimn kardeşi sözlenio.merasimi yapıp gelicez inş.
bir minik ara tarçınlı karanfilli karabbierli yeşil çay
yarım fincan leblebi
yarım muz
kuru meyve stoğum tükendi.hemen edinmem lazım
yemeğimi yedim
şuana kadar yedikelrim
sabah
2 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
ara
1 elma
öğle
3 çk akdar et kavurma
2,5 çk bulgur pilavı
1 çk patates salatası
şu anakadar yediklerimle ekmek hakkımı bitirmiş bulunuyorum sanırım
öğleden sonraki aramda 1 porakal yicem
akşam yemeğim belli değil henüz,bakalım eşim neler yapacak
sagolcanım makina bozuldu yarısı kaldı şimdi biara yaptımda çamaşır filan asacam çoksaol
sagol canım
kolay gelsin hülyacım hem spor için hem temizlik için
ayrıca şimdiden eline sağlık, güle güle kirlet evini
adın hülyamı çok sevindim hiç nickine hitap edemiyordum sana iyi oldu
famircim öğle yemeğin az olmuş canım
hımmm o zaman bende hülya diyeyim öbürünü unutuyodum
niyeküne:44:çorba falan yoktu ondan mı ki,1 çk kadarda yoğurt yemiştim yazmmaşım,dişimin kovuğuna yetmeyenleri yazmayı unutuyorum bazen.
Arkadaslar yardim lütfennnnnn
sabah normal kahvaltimi yaptim
1 dilim ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
1 tam ceviz
domates,salatalik,tatli biber sögüs yedim
ara:1 elma,2 yk yogurt,1 ufacik mandalina
ama daha sonra((((((((((((
cocuklardan birinin dogum günü vardi ve ben 1 dilim pasta yedim(((((
simdi nasil devam etmeliyim bilemedim,pastayi öglen yemegine mi sayayim,yoksa corba yada sadece,yogurt yiyebilir miyim?aksama nasil olmali?lütfen yardimci olun,tecrübeli arkadaslarim
bir de bana cok kizin oldumu,ne bu yaaa daha 2 haftayi yeni dolduracakken olacak sey mi,tüh bana ,yaziklar olsun bir dilim pastaya boyun egdim,yenildim
et yemeğini az yemişsin sanki canım 3 çatal az sanki yağlımıydı ondanmı az yedin
1 dilim ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
1 tam ceviz
simdi nasil devam etmeliyim bilemedim,pastayi öglen yemegine mi sayayim,yoksa corba yada sadece,yogurt yiyebilir miyim?aksama nasil olmali?lütfen yardimci olun,tecrübeli arkadaslarim
bir de bana cok kizin oldumu,ne bu yaaa daha 2 haftayi yeni dolduracakken olacak sey mi,tüh bana ,yaziklar olsun bir dilim pastaya boyun egdim,yenildim
çatal değil çorba kaşığı demiştim,yanlış mı yazmışım bi bakim
canım bir dilim demişsin ama bu dilim incemi kalınmı.birde hugocuk önceden yazmıştı buraya bir dilim pastada şu kadar kalori var ve yanlış hatırlamıyorsam eğer kızlar yanlışsa düzeltin lütfen 4 saat yürüyüş yada koşuyla yakılıyordu.eğer spor yapabilirsen canım yap akşam yada şimdi .ekmekten kes desem bir dilimin fazla kalorisi yok zaten.bi keredende bişey olmaz canım öenmli olan devamını getirmemek.hugocukta burdaydı bilgilendirir belki seni canım
çatal değil çorba kaşığı demiştim,yanlış mı yazmışım bi bakim
1 dilim ekmek
1 yk. yagsiz lor peyniri
1 tam ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?