canım iyiyim çokşükür mutlu ve huzurluyum ailemleyimmm henüz değilll pazar günü inşallah
Dediğini yaptım gerçekten çok ilginç, kahvaltımdan sonra biraz evvel tartıldım 200 gram daha eksik çıktım:)) 300 gram 1 haftada az ama olsun bunada şükür.
Günaaayyyyyyydıııııııııııııııııın canlarımmmm çiçeklerimmmmm:13: hepimize öpücükler sevgiler....güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve daha da hafiflediğimiz bir gün diliyorummm
Malum ailemin yanındayım istanbuldaki kadar sık yazamıyorum ama arada uğrayıp hepisini okuyup toplu yorumlarla sizinle olmaya çalışıyorummm
famircim günlük menü süper tatlım küsme bak bu yoğulukta bile yorumumu yapıyorum afiyet olsun balım gidecek tüm fazlalıklar bak spor da maşallah düzenli gidiyo:13:
Hülya kuşum tebrik ediyorum gördün mü bak cuma tartılnca gördn 800ü daha ne olsun balım ya 500-1 arası zaten ideali ve 800 gitmiş maşallah sana:13::13::13:
Herkesin menüleri süper tebrik ediyorum!!! kilo veren diğer arkadaşlarım hepinize tebrikler böyle böyle tüm fazlalıklar gidecek inanın moral bozmak az verdim demek yok! az gitsin ama gitsin bi daha da gelmesin di miiii tebrik ediyorum hepimiz kurtulucaz bu fazlalıklardannnn dönüş yok yola devammmm:13:
Hugcuk hoşgeldin canıminşallah güzelliklerle fazlalıklardan kurtularak hepberaber devam edicez buradaki beraberliğimize:13:
ben çıkıyom kızlar sporumu akşam yaparım şimdievleri süpürüp silem yarın kaynanmalar geliyop grş öptüm herkezi
slm kızlar nasılsınız henüz kahvaltı yapmadım eşimi bekledim karneleri dagıttı geldi bir dönem daha bitti kahvaltıdan sonra yola cıkacagız inş. tatil başlıyor
sabah:
500 ml su
3 kuru kayısı
1 elma
1 mandalina yedim hepsini birden yemedim tabi eşim gelene kadar ara ara bunları yedim
slm kızlar nasılsınız henüz kahvaltı yapmadım eşimi bekledim karneleri dagıttı geldi bir dönem daha bitti kahvaltıdan sonra yola cıkacagız inş. tatil başlıyor
sabah:
500 ml su
3 kuru kayısı
1 elma
1 mandalina yedim hepsini birden yemedim tabi eşim gelene kadar ara ara bunları yedim
Gözünüzden hiç bir şey kaçmıyor ne güzel bir ekipsiniz valla maşallah hayranım hepinize:) her öğün 1 dilim ekmek yiyeceğim sözzzzz
biliorum malesef cnm özellerin durumu malum oyüzden herkes bi an önce devlete kapağı atmayaa uğraşıo ya.benm şartlarda biraz değişk eşimn doğu görevi yok.e bende doğu yazmıorum dolayısyla sadece istanbul ve konya yazdım.ee ikiside büyük şehr ve en çok tercih edilen iller arasında puanları yüksek tabi. dediğin gibi ben üniye başladığımda 63 le bizim bi tanıdık konya merkese atanmıştı.şimdi ikise ben 74 küsürle atnamadım.kısmet herşey neyseki iş alanım çok.istanbul da daha çok seçenek var.özellerin şartlarını bildiğim için tanıdık bi yer olsun die acele etmiorum.bi tanıdık vasıtasıyla sağlam bi yerde başlıcam inş. öyle olmasa iş çookk .herkes harıl harıl ingilizceci arıo hele burda anaokulları kolejler vs. vs.ama iyi bi yer olsun tek amacım çoluk çocuk yokken biraz çalışalım sonra azaltırız inş. saol cnm iyi dileklerin ,için Allah herkesin gönlüne göre versincanım benim ya bundan 10 yıl önce sınava neredeyse sizin branştakiler formaliteden giriyorlardı yani o kadar açık vardı ve hemen atanıyorlardı.
şans işte neyse Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
özel dersanlerde çalışan arkadaşların hayat hikayeleri birbirine çok benziyor ben şöyle pekçok örnek gördüm özel dersaneler özellikle yeni mezunları çok ağır şartlarda çalıştırıp bir de paralarını zamanında ödemedikleri gibi zaten normalde kamuda kazanacaklarının ekders hariç sadece maaşının beşte birine para veriyorlardı çok komik ve acı miktarlarda çalışmaya zorluyorlardı. ben bu şekilde bir sürü örnekle karşılaştım .dersanede çalışıp dert yanan, hocam bir an önce tayinim çıksa da sizin gibi şartlar da çalışsam diye. zor özel gerçekten eskisi gibi değil.
eşim kimyacı ben aslen coğrafyacı eşim vasıtasıyla bana dersaneden teklif geldi geçen yıl abi sen ve yenge dersanemizde derslere girer misiniz diye. o demiş o milli eğitim de o kadar rahat ki yıllardır ekders için başka okullarda görevlendirme bile almıyor kabul edeceğini sanmam demiş bana anlatıyordu beni çok iyi tanımışsın aşkım demiştim.şu rahatımı birşeye değişmem . sonsuz şükürler olsun Rabbime.
canım artık cumanın şu güzel vaktinde tekrar herşeyin gönlüne göre ve hakkında hayırlısıyla olmasını dilerim
di m i ama? tutatmıorum kendimi yazmaya başlayınca bişiler gerisi gelioben anlamıştım zaten senin walk walk walk yazdığın gün
iyi okumalar canım
ben de hürremi okuyodum ama yarım kaldı, ben de biritrcem onu bu tatilde
1 mandalina yedim bu arada
hadi beraber çıkalım .yarın benimde kayganamlar geliyo.temizlik bizi bekler.balerina ciftir benim adımmm siler süpürür parlatırııım
Ne güzel herkesin kaynanaları geliyor. Keşke bizimkiler de gelseler.
Eşimin yurtdışı seyehatı var, o gidip döndükten sonra gelirler herhalde.
Yaşasın okullar tatil oldu.Kardeşim ve eşi öğretmenler. Onlar gelecekler bize. Nasıl mutluyum anlatamam. İple çekiyordum gelmelerini.
Ama birkaç gün İzmirde kalacaklarmış, damadımızın annelerinde.
öğlen yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşil salata ve körili tavuk sote yağsız :81:
aman aman benim kayınvalidemler şu zayıflama süercimde tekarar gelmeseler pek bir memnun olrum,bütün kaçamaklarım kayınvalidem yüzünden oldueve girer girmez,tatlı,katmer,poğaça,sarma,gözlemem kokuları kendilerinden önce karşılıyordu beni,kabus gibi
Herkese günaydın.
Sabah 8 gibi kahvaltı yaptım;
1 bardak yağsız süt
1 elma
1 yk pekmez
8 yk tahıllı gevrek (2 yk yulaf ezmesi,3 yk sade nesfit,3 yk kuru meyvalı müsli)
Üstüne bir güzel uyudum, 1,5 saat kadar :)
Saat 11 gibi ara öğün yaptım;
1 küçük kase mısır unlu,şekersiz muhallebi (pekmezle tatlandırdım,azcık terayağı da vardı içinde)
Kızıma yapmıştım,artanı yedim ama bitirdikten sonra o kadar da zevk almadığımı farkettim.Onun yerine çikolata yesem belki daha iyi ederdim.
Neyse öğlene kıymalı kapuskam var. Yarım dilim ekmekle yerim. İçinde biraz bulgur var çünkü.
Salata, yoğurt ta olur yanında.
Eşim grip oldu.Umarım bize geçmez. Kızım olmasa hiç korkmam da...
Pilates yapmadım henüz. Banyo da yapmam lazım eşim eve dönmeden.
Geçmişe şöyle bir baktım ama çook uzun olmuş okuyamadım.
Ne güzel herkesin kaynanaları geliyor. Keşke bizimkiler de gelseler.
Yaşasın okullar tatil oldu.Kardeşim ve eşi öğretmenler. Onlar gelecekler bize. Nasıl mutluyum anlatamam. İple çekiyordum gelmelerini.
öğlen yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşil salata ve körili tavuk sote yağsız :81:
Benimki bilmez pek hamurişi,tatlı falan. Tatlı da sevmez.
Gelince yemekleri o yapar, yağı az olsun dediğimde öyle yapıyor sağolsun. Arada kaçırıyor ama.Bazen beni çağırır sen koy yağını diye.
Biz yanınızdayken yürüyüş yap sen de der. Çok anlayışlılar, çok tatlılar, onlarla sohbet etmeyi de özlüyorum.
Benimki bilmez pek hamurişi,tatlı falan. Tatlı da sevmez.
Gelince yemekleri o yapar, yağı az olsun dediğimde öyle yapıyor sağolsun. Arada kaçırıyor ama.Bazen beni çağırır sen koy yağını diye.
Biz yanınızdayken yürüyüş yap sen de der. Çok anlayışlılar, çok tatlılar, onlarla sohbet etmeyi de özlüyorum.
keşke benmkilerde gelse.bizde çok iyi anlaşıoruz.Ne güzel herkesin kaynanaları geliyor. Keşke bizimkiler de gelseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?