60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım iyiyim çokşükür mutlu ve huzurluyum ailemleyimmm henüz değilll pazar günü inşallah

tamam canım pazar gününü iple çekeceğim o vakit bana da malum olur inşallah da bana da yarar

Dediğini yaptım gerçekten çok ilginç, kahvaltımdan sonra biraz evvel tartıldım 200 gram daha eksik çıktım:)) 300 gram 1 haftada az ama olsun bunada şükür.

canım kahvaltınıda yapmadan tartılcaksın ki sen yapmışsın 200-300 gr da kahvaltını sayarsak bence 400-500 gr vermişsin.ben genelde pazar günleri uykudan kalkarım kahvaltıya kadar ılık suyumu dahi içmem ve birşey yemem tartılacağım için kahvaltımı hazırlayana kadar bir saati bulur zaten hazırlarım tam kahvaltı yapacağımızda giderim çıplak tartılırım daha güzel sonuç alırım o zaman

sağol tatlımmmmmmmmmmmmm,sanada günaydınnnnnnnnnnnnn

slm kızlar nasılsınız henüz kahvaltı yapmadım eşimi bekledim karneleri dagıttı geldi bir dönem daha bitti kahvaltıdan sonra yola cıkacagız inş. tatil başlıyor

sabah:
500 ml su
3 kuru kayısı
1 elma
1 mandalina yedim hepsini birden yemedim tabi eşim gelene kadar ara ara bunları yedim

afiyet olsun canım
hayırlı yolculuklar ve de sağlıklı mutlu huzurlu tatiller canımcım

çok geç kalmasaydın keşke canımcım,benim eşimde öğretmennnn,yaşasınnnnn tatil başlıyorrrrr.kızım kreşte daha az kalacak,akşam yemeğim hazır olacak süper bişeyyyyyyyyyyy

kızlar şimdilik hoşçakalın artık öğlen yemeğimi yiyeyim

Herkese günaydın.

Sabah 8 gibi kahvaltı yaptım;
1 bardak yağsız süt
1 elma
1 yk pekmez
8 yk tahıllı gevrek (2 yk yulaf ezmesi,3 yk sade nesfit,3 yk kuru meyvalı müsli)

Üstüne bir güzel uyudum, 1,5 saat kadar :)

Saat 11 gibi ara öğün yaptım;
1 küçük kase mısır unlu,şekersiz muhallebi (pekmezle tatlandırdım,azcık terayağı da vardı içinde)

Kızıma yapmıştım,artanı yedim ama bitirdikten sonra o kadar da zevk almadığımı farkettim.Onun yerine çikolata yesem belki daha iyi ederdim.
Neyse öğlene kıymalı kapuskam var. Yarım dilim ekmekle yerim. İçinde biraz bulgur var çünkü.
Salata, yoğurt ta olur yanında.

Eşim grip oldu.Umarım bize geçmez. Kızım olmasa hiç korkmam da...

Pilates yapmadım henüz. Banyo da yapmam lazım eşim eve dönmeden.

Geçmişe şöyle bir baktım ama çook uzun olmuş okuyamadım.

biliorum malesef cnm özellerin durumu malum oyüzden herkes bi an önce devlete kapağı atmayaa uğraşıo ya.benm şartlarda biraz değişk eşimn doğu görevi yok.e bende doğu yazmıorum dolayısyla sadece istanbul ve konya yazdım.ee ikiside büyük şehr ve en çok tercih edilen iller arasında puanları yüksek tabi. dediğin gibi ben üniye başladığımda 63 le bizim bi tanıdık konya merkese atanmıştı.şimdi ikise ben 74 küsürle atnamadım.kısmet herşey neyseki iş alanım çok.istanbul da daha çok seçenek var.özellerin şartlarını bildiğim için tanıdık bi yer olsun die acele etmiorum.bi tanıdık vasıtasıyla sağlam bi yerde başlıcam inş. öyle olmasa iş çookk .herkes harıl harıl ingilizceci arıo hele burda anaokulları kolejler vs. vs.ama iyi bi yer olsun tek amacım çoluk çocuk yokken biraz çalışalım sonra azaltırız inş. saol cnm iyi dileklerin ,için Allah herkesin gönlüne göre versin

ben anlamıştım zaten senin walk walk walk yazdığın gün

iyi okumalar canım
ben de hürremi okuyodum ama yarım kaldı, ben de biritrcem onu bu tatilde

1 mandalina yedim bu arada
di m i ama? tutatmıorum kendimi yazmaya başlayınca bişiler gerisi gelio
walk walk walk ....just an easy walk
afiyet olsun cnm.

hadi beraber çıkalım .yarın benimde kayganamlar geliyo.temizlik bizi bekler.balerina ciftir benim adımmm siler süpürür parlatırııım

Ne güzel herkesin kaynanaları geliyor. Keşke bizimkiler de gelseler.
Eşimin yurtdışı seyehatı var, o gidip döndükten sonra gelirler herhalde.

Yaşasın okullar tatil oldu.Kardeşim ve eşi öğretmenler. Onlar gelecekler bize. Nasıl mutluyum anlatamam. İple çekiyordum gelmelerini.

Ama birkaç gün İzmirde kalacaklarmış, damadımızın annelerinde.

öğlen yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşil salata ve körili tavuk sote yağsız :81:

aman aman benim kayınvalidemler şu zayıflama süercimde tekarar gelmeseler pek bir memnun olrum,bütün kaçamaklarım kayınvalidem yüzünden oldueve girer girmez,tatlı,katmer,poğaça,sarma,gözlemem kokuları kendilerinden önce karşılıyordu beni,kabus gibi

Benimki bilmez pek hamurişi,tatlı falan. Tatlı da sevmez.
Gelince yemekleri o yapar, yağı az olsun dediğimde öyle yapıyor sağolsun. Arada kaçırıyor ama.Bazen beni çağırır sen koy yağını diye.
Biz yanınızdayken yürüyüş yap sen de der. Çok anlayışlılar, çok tatlılar, onlarla sohbet etmeyi de özlüyorum.

afiyet olsun canım
ben de yapmaya çalışıyorum pilatesi ama o göbüşü tam içeri çekemiyorum daha ((

Allah Allah kaynanasını dört gözle bekleyen biri :)))
çok ilginç doğrusu :)))

öğlen yemeği 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşil salata ve körili tavuk sote yağsız :81:

afiyet olsun canım

benimki de bilmez ama bide laf eder ben bilmiyomuşum gibi, sinir eder beni
yemekleri de çok yağlı salçalı olur, normal zamanda bile bana ağır geliyodu, dün telde konuştuk da dedim sen çok yağlı yapıyosun, azalttım falan dedi de biliyorum ben senin azaltmış halini deyince e kendin yepersin o zaman kendi yemeğini dedi, eddim yaparım, ne var ki bunda, dışarda olmadığım sürece yaparım, sorun değil benim için dedim

bende öyle kaynana olucamhadi kzımı sen platesini yap ben çocuklara bakarım,yemeğide yaparım falan dicem:60,ama önce oğlan bir çocuk doğurmam lazımmmmm sanırım

keşke benmkilerde gelse.bizde çok iyi anlaşıoruz.benmkide pek ileri görüşlüdür saolsun.yemkleride harikadır tadı tuzu kararında.daha fazla yememek için tutarım hep kendimi.kayınpederim de kilo verdiğimi görünce çok üzülmüştüye kızım ye çok zayıflamışsın sen olmaz öle diyp durdu hepçok şeker yaa.neyseki haftaya biz gidicez inş. eşimn kardeşi sözlenio.merasimi yapıp gelicez inş.

bir minik ara tarçınlı karanfilli karabbierli yeşil çay
yarım fincan leblebi
yarım muz

kuru meyve stoğum tükendi.hemen edinmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…