60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalanchoe canım branşın nedir diye sormuştum görmedin sanırım ?

haklısın eswcim arkeolog arkeolojik eser arıyo diye atarlar valla

zaten çıkarma canım, toprak altında eminim daha iyi korunurlar, bizim nasıl koruduğumuz ortada çünkü

baksana allainoi'ya naptılar, kumla örttüler üstüne, o kadar uğraşılmış çaba sarfedilmiş ama nafileymiş hepsi

inş.cnm mutlaka öle ama beni çok yıprattı ne tekrar sınava giresim ne de çalışasımhayrlısı olsun bakalım.

canım senin branşın nedir ?
ben ingilizce öğretmeniyim cnm geçen yıl mezun oldum.

cnm herşey de olduğu gibi fazlası zarar.3-4 tane soda 1 gün için çok fazla bnce 1 e indrmeni öneririm.birde şekersiz bile içilse fazla içilen çay ve kahvenin metabolizmayı yavaşlatıomuş.
bir diyetsyen anlatmıştı kendisi amerikada 22 kiloo vermiş. yiyp içtklerine baktıklarında aşırı çay tükettiği için metaboli,zmasının çok yavaşladığı ve bu yüzden kilo veremediği ortaya çıkmış cnm

leslie yapan şeker kızlaaar bu leslie göbüş eritiyomu
cnm leslie bir kardio sporu sadece göbekten deil heryerden yağ gidio kardio sporlarından göbeğini eritmen için pilates lazım.ve kolay kolay da deil uzun sürüo göbekteki yağların erimesi.baktın 2-3 ayda gitmio diyip umutsuzlanıp bırakmakda yok tabi.en zor eriyen yağlar göbekteki yağlar

pilatesimi yaptım yandım yandım geldim valla...çok mutluyum

neruda nasılsın ? emanetimi yerine getirdin mi cincan ?

her bilimsel arkeolojik çalışma aslında bir yıkımdır canım çok doğru söylüyorsun işin şakasındayım ben.

ben çıkıyorum kızlar dediğim gibi artık fazla takılmayacağım siteye sonra uyarı geliyo eşimden şimdi azcık işlerim var sonrada kitap okurum yarın sabah geliri uğrarım yine

Çok teşekkürlerrr

Günaaayyyyyyydıııııııııııııııııın canlarımmmm çiçeklerimmmmm:13: hepimize öpücükler sevgiler....güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve daha da hafiflediğimiz bir gün diliyorummm

Malum ailemin yanındayım istanbuldaki kadar sık yazamıyorum ama arada uğrayıp hepisini okuyup toplu yorumlarla sizinle olmaya çalışıyorummm

famircim günlük menü süper tatlım küsme bak bu yoğulukta bile yorumumu yapıyorum afiyet olsun balım gidecek tüm fazlalıklar bak spor da maşallah düzenli gidiyo:13:

Hülya kuşum tebrik ediyorum gördün mü bak cuma tartılnca gördn 800ü daha ne olsun balım ya 500-1 arası zaten ideali ve 800 gitmiş maşallah sana:13::13::13:

Herkesin menüleri süper tebrik ediyorum!!! kilo veren diğer arkadaşlarım hepinize tebrikler böyle böyle tüm fazlalıklar gidecek inanın moral bozmak az verdim demek yok! az gitsin ama gitsin bi daha da gelmesin di miiii tebrik ediyorum hepimiz kurtulucaz bu fazlalıklardannnn dönüş yok yola devammmm:13:

Hugcuk hoşgeldin canım inşallah güzelliklerle fazlalıklardan kurtularak hepberaber devam edicez buradaki beraberliğimize:13:

göbekeriyoda tabi lesliyle oalcak işdegilsadece ya platesyada mekik çekmelisin

teşekkür ederim ckızlar gram gram almadıkmı bu kiloları hepimiz gram gramda verecez inş.
lesliemi bugünden itibaren 3 mile çıkarıyorum ozaman ve mekikten kurtuluş yok yani...

günaydın canım 5 yk az değilmi 7-8 kaşık olsa :97: afiyet olsun canım
olabilirdi aslında ,ne bileyim suyu çok içtim sabah sabah,pek iştahıma gelmedi sonra
canım sen evdesin, daha renkli bi kahvaltıya zamanın yok mu?

)

esw,famir selam kızlar
hafta sonları eşim evde oluyor,anca o zmana normal kahvaltı yaapbiliyorum,çocukların birine eşim bakıyor çünkü o zaman,5 aylık ve 20 aylık 2 bebğim var,biri dursa diğeri durmuyor,zaten kilo alımımda bu yüzden,aslında verirrim rutine binmiş olsaydık,hep abur cubur,fırsat bulunca atıştırmalar falan veremedim hiç,inş böyle az da olsa düzene girdi,şimdilik çok uyamıyorum ama yapmaya çalışıyoprum yinede

sağol nugya bunları bende öğrendim sayende

güle güle hugocuk görüşürüz canım

Dediğini yaptım gerçekten çok ilginç, kahvaltımdan sonra biraz evvel tartıldım 200 gram daha eksik çıktım:)) 300 gram 1 haftada az ama olsun bunada şükür.

tşkler canım siz olmasanız zaten ben neyapardım çok özletme kendini
hugocukda hoşgelmiş

ben çıkıyom kızlar sporumu akşam yaparım şimdievleri süpürüp silem yarın kaynanmalar geliyop grş öptüm herkezi

canım benim ya bundan 10 yıl önce sınava neredeyse sizin branştakiler formaliteden giriyorlardı yani o kadar açık vardı ve hemen atanıyorlardı.
şans işte neyse Rabbim hakkında hayırlısını versin canım.
özel dersanlerde çalışan arkadaşların hayat hikayeleri birbirine çok benziyor ben şöyle pekçok örnek gördüm özel dersaneler özellikle yeni mezunları çok ağır şartlarda çalıştırıp bir de paralarını zamanında ödemedikleri gibi zaten normalde kamuda kazanacaklarının ekders hariç sadece maaşının beşte birine para veriyorlardı çok komik ve acı miktarlarda çalışmaya zorluyorlardı. ben bu şekilde bir sürü örnekle karşılaştım .dersanede çalışıp dert yanan, hocam bir an önce tayinim çıksa da sizin gibi şartlar da çalışsam diye. zor özel gerçekten eskisi gibi değil.
eşim kimyacı ben aslen coğrafyacı eşim vasıtasıyla bana dersaneden teklif geldi geçen yıl abi sen ve yenge dersanemizde derslere girer misiniz diye. o demiş o milli eğitim de o kadar rahat ki yıllardır ekders için başka okullarda görevlendirme bile almıyor kabul edeceğini sanmam demiş bana anlatıyordu beni çok iyi tanımışsın aşkım demiştim.şu rahatımı birşeye değişmem . sonsuz şükürler olsun Rabbime.
canım artık cumanın şu güzel vaktinde tekrar herşeyin gönlüne göre ve hakkında hayırlısıyla olmasını dilerim

ben anlamıştım zaten senin walk walk walk yazdığın gün

iyi okumalar canım
ben de hürremi okuyodum ama yarım kaldı, ben de biritrcem onu bu tatilde

1 mandalina yedim bu arada

ben çıkıyom kızlar sporumu akşam yaparım şimdievleri süpürüp silem yarın kaynanmalar geliyop grş öptüm herkezi

hadi beraber çıkalım .yarın benimde kayganamlar geliyo.temizlik bizi bekler.balerina ciftir benim adımmm siler süpürür parlatırııım

kolay gelsin hülyacım hem spor için hem temizlik için
ayrıca şimdiden eline sağlık, güle güle kirlet evini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…