60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda famircim regl döneminde olmasi en büyük etken,kimse de israr etmedi acikcasi,benim gözüm bu sefer fena düstü benim kendi acizligim.Günlerdir,taaa gecen pazardan beri böyle devam ediyordu zaten tatli istegine karsi savasim,en sonunda bugün yenik düstüm (( Bunu da dengeleyecegim arkadasim, yogurt,süt ,yagsiz salata ve önerebilecegin baska seylerle bugünü dengeleyecegim ve kaldigim yerden yarin aynen devam.Belki bu kacamak periyotla birlesince bu hafta kilo vermemi engeller,bakalim onu da tartilinca görecegim (

biliyorum canım akşam işten çıktığım vakit olduğu için okuyamamıştım amams sabh gördüm yazdıklarını,sağol bitanemmmmmmdenicem canım ama 2 hafta sonra denerim,çünkü 2 haftadır 68 kiloyum çok yavaş veriyorum ben

nerudacım gezmlerede çıakrmış bizim içinde gez kız afiyet olsun ne öyle famirle kardeş mardeş kıskanırım ben ha famir çekil aradan

sağol canımcım teşekkür ederim,sizlerde öylesinzidir eminimmmmmmm

emzirmek spor işe yaramış sende. ayrıca önlemini erken almışsın yani dahada kilo almadan önlemini almışsın

canım et miktarı az yani sadece öğlen yediğini düşünürsek canım az. belki yağlıysa ondan az yemişsindir ama mesela et yağlıysa yağını süzüver veya peçeteyle al fazla yağını madem. kaşık olarak bilememde hani klasik 3 köfte ölçüsü derler onun kadar al ama bir köfte ölçüsü 1 avuç içini dolduracak kadar buna göre ayarla. yağlıysa mutlaka yağını süz aşarı yukarı böyle ayarla istersen

dengelersinc anım ne oalcak 2gün diakket et yeter takma kafaya bende her haftasonu sütlütatlı yiyom boşver hiçmiyemeyecez dengelemesini bilecez

Canım benim olmuş bir defa çok zamanım yok ama baktım çok üzülüyosun yazmadan edemedim bak ben 2 haftada bir falan ödül veriyorum kendime bunu biraz öyle düşün kilo verdin ve ödül aldın bgün dengelersin sporun da var zaten arada oluyor böyle şeyler napalım geçmiş artık regl dönemlerinde tarçın-muz tüketirsen daha rahat atlatırsın bu dönemleri kan şekerini dengeler muz potasyum almanı sağlar ve çok faydal olur bu dönemlerde ama yedinse bunu da ödülden say bugün dengele salata v.s gibi şeylerle güzel sporunu yap ve yola devamm bazen inan şaşırtma oluyor vücuuttt ooo kocaman bişey geldi saldırııın diyor ve daha çabuk bile yakıyor hatta kilo vermen bile artıyor bence hiçç sıkma canını olumlu düşün ve yola devam et canım benim öpücüklerrr:13:

öğle yemeğimi unuttum yazmayı
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 kaşık yerelması yemeği
2.5 kaşık mercimek taze soğan havuç sote
4-5 kaşık sarımsaklı yoğurt
yarım dilim ekmek(1 dilimdi bitiremedim)

ohhh.elhamdülillah Allah ım sana şükrler olsun verdiğin nimetlere.doymak gibi güzel bir duygu yok
(nie öle deimkii...çokmu acıkmıştım kii? yoo aslında da deil..olsun herzman şükretmek lazım,)
kendi kendime konuştum sıkıldım galiba bugün pazar var aslında gitsem ii olur hem havuç yok papates yok alırım hemde pazardan beri çıkmadım evden oksijen alırım ama çok soğuk kararsızım

afiyet olsunc anım çok güzel ee artık migdeler küçüldü kaşık hesaplarıyla doyar olduk

nerudacım gezmlerede çıakrmış bizim içinde gez kız afiyet olsun ne öyle famirle kardeş mardeş kıskanırım ben ha famir çekil aradan

Oyyy kuzum benim olur mu hem o kardeşiyle anlaşamıyomuş onla kardeş olmadık vazgeçtik kanki olalım famirle:13: senle de kardeş olurum ne demek canım benim hepimiz dostuz kardeşiz burdaaa gezerim canım merak etme hep aklımdasınız:13:

bende eskiden çok hızlı verirdim kendi başıma yapınca ama dikkat etmediğim zamanda hemen alırdım şimdi bende yavaş veriyorum ama şu da var diyet yapamadığımda kilo almıyorum. demekki doğru olan buymuş değilmi üzülme dediğim gibi arada ödül ver sen kendine istediğin zaman motive eder bidahaki ödülü haketmek için disiplinli davranırsın nasılsa. hem kendinide cezalandırdığına göre sorun yok

ah canım benim sen benim herşeyimsin kız famirde olsun gitsinsen o jelibonları çokyemişinya ondan tatlılıkdışına vurmuş ondan herkezin kanı kaynıyotatlıda yiyemiyoz aykında seni yeriz biz

merhaba arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama beni de aranıza alırmısınızzzz

3,5 ay önce 55 kilo ile evlendim fakat şu anda tartıda 63 kiloyu görüyorum ilk kez...3,5 ayda tam 8 kilo aldım gece aburcuburları ve tv sefası sayesinde napıcam nasıl vericem bilmiyorum ama bu hızla gidersem halim harap 2 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum umarım eski kiloma dönerim motiveleriniz sayesinde...bu arada doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum onun etkisi olduğunu sanmayın...iş yerimle evimin arası 5 dakika pek fazla yürüyüş imkanı yok...bekarken hergün evden işe yürüyerek giderdim gelirdim günde 1 buçuk saat civarında yürüyüş yapardım...fakat havaların soğuk olması ve artık evimin yakın olması sebebi ile yürüyüşte çıktı hayatımdan...işim de masa başı...bana 3-4 ay önce bunun olacağını söyleselerdi inanmazdım valla off moralim çok bozukk

hah ben kankan olayım hem aranıza da girmemiş olurummmyakında kilodaşında olacağım beklemede kaman lazım ama,yetişemiyorum ayol

Nerudacim canimsin... sagol destegin icin cok büyük moral oldu yazdiklarin.Iyiki varsin

kızlar birde tatlı krizi için illa çikolatalı bişi yicem diosanız süt dilimi var.reklamlarda görmüşsünüzdr.slm süt abi...!
süt abiiiii?
bende süt ailesindenim .sen süt ben süt dilimi...... varya hani o
o işte ben geçen ondan aldım.100 gr.100 küsür kalori tam hatrlamıorum ama.1 taneside 30 gr.böl 3e.bi tanesi 30-40 kalori. bayada normal büyüklükte.ondan yenilebilir die düşünüorum ama arada ...kötü örnek olmasın şimdi :26:mesela 1 hafta hiç tatlı yemedik.baktık hafta sonu kilo da verdik ozman ödül olarak mesela.ben hep öle yapıodum başlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…