aslında çok iyi gidiyordun canım,dengeleme işi çok çabuk kapmıştın,sporlarında güzeldi niye böyle olduki acaba çok ısrar ettilerde dayanamadın mı ki:44:benim iş yerinde hergggggggüüüün tatlı çıkar arkadaşlar diyet yaptığımı bildikleirnden heralde her sefernde ye bişey olmaz der duurlar ama aslaa alamm sende hayır demeyi öğren bence,ikarmlarıda almıyorum ben 2 aydır
ayda bikere yapsan olur. ya çok takıyosun nedirki yani 8 kilo fazlan var benimde öyle yani geçmişi düşünürsem az kaldı. toplamda 21 kilo falan vermiş olacağım 62 olunca. hedefim 65 idealim 62. çokta sıkma bunaltma kendini. geçen yazmışsın börek vardı yiyemedim gözüm kaldı yazmışsın valla içim acıdı zati yapma kendine bu kadar yazık daha gençsin. hem bunlar sağlıklı olması gereken şeyler. diyetisyen ender s..ç ( anladın sen onu) hamurişi çok seven hastalarına hamurişi veriyor bu şekilde esmer unlu içeriği farklı arada yap bence ödül günün olsun değilmi valla geçen üzüldüm seni görünce öyle yazmışın koşa koşa geldim valla açıklama yapayım sana diye
bu arada yeşil elmalı yeşil çay içiyorum içine karanfil ve karabiber attım
ayrıca 5 kuru üzüm, 1 fındık ve 1 yarım ceviz yedim
kızlaaaaaarr yaaa ben yokken az konuşun yazın oldumu bi yemek yedim mutfağı topladım geldim uçmuşssunuz maşallaaahh.şaka şakaaa hep böle hareketyli olalım inşş.
afiyet olsun cnm
afffeerrrin sanaaa.foto yu tam ben sorcaktım neruda sordu.sen çok şekersin kızzz.bebek yerim seni .zayıflayınca çok feci bişi olcan sen.. maşaallaaaahhh
afiyet olsun tatlım
cnm valla bende tam yeni başlamana rağmen menülerimi çok beğendiğimi yazıcaktım benmi nazar değidmki neyse başlarda olur böle bi daha olmaz cnm.bugün salata yoğurt ve ara öğünlerle geşitr cnm.bi dahada yapmamaya çalış.ok?bozma moralinide
cnm tarçınlık aranfilii karabiberli yeşil çay içtim sen kurabiye anlamışsn ama yapmıştım onu da tarifni atarım özelden pekmezle tatlandırdım yolluorum tariifi bebişim
bende 1 dilim yaşpasta için 9 km yürümek gerekir die duymuştum doğruymuş demkki 4 saatte 9km yi geçer belkide.
afiyet olsunn bebişşşş.ben bayılırım jelyyyyyyylere yaaaa.içimdeki çocuk bahçesinin çocukları çoşuo onları görünce.çok güzel rengarenk ama yemiorum 2 aydır hiç yemedim mesela
emzirmek spor işe yaramış sende. ayrıca önlemini erken almışsın yani dahada kilo almadan önlemini almışsınhügosuğum ben 63 kilo ile hamile kaldım doğuma giderken 75 kiloydum doğum yaptım geldim tartıldım 70 kilo çıktımbenimki doğum kilosu değil yani.kızımı 2 sene emzirdim hiç dikakt etmedim yedikelrime tabi emzirdiğim için fazlada almadım 65-67 arası gidip geldim işte.ama ne zman emzirmeyi bıraktım fazlasıyla almaya başladım bi,abkatımki ebn gittikçe gidiyorum ee bari diyete başlayayyaım dedim
aslinda famircim regl döneminde olmasi en büyük etken,kimse de israr etmedi acikcasi,benim gözüm bu sefer fena düstü benim kendi acizligim.Günlerdir,taaa gecen pazardan beri böyle devam ediyordu zaten tatli istegine karsi savasim,en sonunda bugün yenik düstüm(( Bunu da dengeleyecegim arkadasim, yogurt,süt ,yagsiz salata ve önerebilecegin baska seylerle bugünü dengeleyecegim ve kaldigim yerden yarin aynen devam.Belki bu kacamak periyotla birlesince bu hafta kilo vermemi engeller,bakalim onu da tartilinca görecegim (
aslinda famircim regl döneminde olmasi en büyük etken,kimse de israr etmedi acikcasi,benim gözüm bu sefer fena düstü benim kendi acizligim.Günlerdir,taaa gecen pazardan beri böyle devam ediyordu zaten tatli istegine karsi savasim,en sonunda bugün yenik düstüm(( Bunu da dengeleyecegim arkadasim, yogurt,süt ,yagsiz salata ve önerebilecegin baska seylerle bugünü dengeleyecegim ve kaldigim yerden yarin aynen devam.Belki bu kacamak periyotla birlesince bu hafta kilo vermemi engeller,bakalim onu da tartilinca görecegim (
öğle yemeğimi unuttum yazmayı
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 kaşık yerelması yemeği
2.5 kaşık mercimek taze soğan havuç sote
4-5 kaşık sarımsaklı yoğurt
yarım dilim ekmek(1 dilimdi bitiremedim)
ohhh.elhamdülillah Allah ım sana şükrler olsun verdiğin nimetlere.doymak gibi güzel bir duygu yok
(nie öle deimkii...çokmu acıkmıştım kii? yoo aslında da deil..olsun herzman şükretmek lazım,)
kendi kendime konuştum sıkıldım galiba bugün pazar var aslında gitsem ii olur hem havuç yok papates yok alırım hemde pazardan beri çıkmadım evden oksijen alırım ama çok soğuk kararsızım
nerudacım gezmlerede çıakrmış bizim içinde gez kız afiyet olsun ne öyle famirle kardeş mardeş kıskanırım ben ha famir çekil aradan
biliyorum canım akşam işten çıktığım vakit olduğu için okuyamamıştım amams sabh gördüm yazdıklarını,sağol bitanemmmmmmdenicem canım ama 2 hafta sonra denerim,çünkü 2 haftadır 68 kiloyum çok yavaş veriyorum ben
nerudacım gezmlerede çıakrmış bizim içinde gez kız afiyet olsun ne öyle famirle kardeş mardeş kıskanırım ben ha famir çekil aradan
Oyyy kuzum benim olur mu hem o kardeşiyle anlaşamıyomuş onla kardeş olmadık vazgeçtik kanki olalım famirle:13: senle de kardeş olurum ne demek canım benim hepimiz dostuz kardeşiz burdaaa gezerim canım merak etme hep aklımdasınız:13:
aradan derken:26:arada olduğumu bilmiyordum vallahi,eee aranıza katılabilirmiyim öyle ise
Oyyy kuzum benim olur mu hem o kardeşiyle anlaşamıyomuş onla kardeş olmadık vazgeçtik kanki olalım famirle:13: senle de kardeş olurum ne demek canım benim hepimiz dostuz kardeşiz burdaaa gezerim canım merak etme hep aklımdasınız:13:
Canım benim olmuş bir defa çok zamanım yok ama baktım çok üzülüyosun yazmadan edemedim bak ben 2 haftada bir falan ödül veriyorum kendime bunu biraz öyle düşün kilo verdin ve ödül aldın bgün dengelersin sporun da var zaten arada oluyor böyle şeyler napalım geçmiş artık regl dönemlerinde tarçın-muz tüketirsen daha rahat atlatırsın bu dönemleri kan şekerini dengeler muz potasyum almanı sağlar ve çok faydal olur bu dönemlerde ama yedinse bunu da ödülden say bugün dengele salata v.s gibi şeylerle güzel sporunu yap ve yola devamm bazen inan şaşırtma oluyor vücuuttt ooo kocaman bişey geldi saldırııın diyor ve daha çabuk bile yakıyor hatta kilo vermen bile artıyor bence hiçç sıkma canını olumlu düşün ve yola devam et canım benim öpücüklerrr:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?