60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

priene emziriyoya ondandır emzirmek kalori yaktırıyor acıktırıyor zaten az yememesi lazım yoksa sütü kesilir allah korusun

inaşşlah canımmmmmmmmmmm,Allah sanada istediğin vakitte sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah
canımcım ben prienenin eydklerini çok bulmadım ama neden öyle dedinki zaten 6 çk sebze hakkımız yokmu ekmek ve yoğurtta yemiş,çok değil bence

akşam yemeyim belli oldu
6 kaşık haşlanmış karnıbahar 4 kaşıık bulgur çünkü çorbam yok üşedim 1 dilim çavdar ekmeği yarım bardak yoğurt ve turp salatası

evet ya o kelimeyi duymak istemiyorum şu günlerdeşaka ayoooolllllllllllll,hamurişide neymiş,gözümle görmediğim burnumda tütümediği sürece problem yok galiba,sanırsam ,heralde,umarımmmmm

bence de neymiş ki yani
salla gitsin dimi kız

prienecim sağol canım tarif ve bilgi için, izinden döindükten sonra bi deneyim bakim, belki izindeyken de denerim, değişik bi salata olur hem :)

hee evet doğru 6 kaşıktan az olmamalı bazen 8-9 kaşıkta oluyo geçen ay benim 8 kaşıktı bu ay 6 oldu. yani 1 yemek kaşığı yağ ilaveli 6 kaşık. yağ miktarı belli değilse mesela normal yağlı bi yemekse bilemem o zaman

kzılarrr yaa siz bana küsmüsünüzz
sabah ne güzel mesaj attım, sonra cevap vermiyosunuz diye ağladım hemdeeee
beni unuttunuz

priene emziriyoya ondandır emzirmek kalori yaktırıyor acıktırıyor zaten az yememesi lazım yoksa sütü kesilir allah korusun
doğru cnm ben onu unutmuştum emzrmek acıktrr tabiki.haklısın

walla cnm ben 4-5 kaşık yiyorum sebze yemeği. o bile bazen çok gelio.
ben çok yiyemiorum neden bende bilmiorum?karnım şişio .patlayacak gibi oluorum...hele bakliyat olursa 3-4 kaşık yetio bana ama hermenümde çorba oluo salata ve yoğurt da olunca heralde hepsi birden çok gelio bazen

çok teşekkür ederim canım güzel duyguların için .kendime verdiğim sözün arkasında sonuna kadar dururum
çocuklarım çok akıllı fikirliler gerçekten birşey yiyip içecekleri zaman anne bu bana yararlı mı diye hemen sorarlar .daha bu yaşta büyük oğlan anne bunun içinde hangi vitamin var hangi mineral var diye sorar ama sormakla da kalmaz laf dinler ...

Belki diyete göre çoktur. Yani içinde bulgur olduğundan ekmek yememem lazımdı belki ama ekmeksiz sulu yemek yiyemiyorum ben.
Yoksa baktığında 1 tabak sebze yemeği.

akşam yemeyim belli oldu
6 kaşık haşlanmış karnıbahar 4 kaşıık bulgur çünkü çorbam yok üşedim 1 dilim çavdar ekmeği yarım bardak yoğurt ve turp salatası

Çok güzell, şimdiden afiyet olsun.
Ben de çorbayı nadir yaparım normalde ama kızıma her gün yaptığımdan onunkilerden yiyorum.

bence de neymiş ki yani
salla gitsin dimi kız

prienecim sağol canım tarif ve bilgi için, izinden döindükten sonra bi deneyim bakim, belki izindeyken de denerim, değişik bi salata olur hem :)

İnşallah beğenirsin.

Ne güzel.
Benim kızımın kilosu bayağı düşük yaşıtlarına göre. Ama çok şükür daha sağlıklı.
Ben hazır bisküvilerden çok nadir vermişimdir ona. Kahvaltısına 10 tane katanları bile duydum.
Şeker kesinlikle vermiyorum. Bal veya pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
Yeni yeni hazır gece maması veriyorum. Haftada 4-5 defa birer kez.
Küçükken sadece dışarı olduğum zamanlar hazır meyva püresi verirdim. Bütün meyva yiyemiyordu çünkü.
Yoğurdunu kendim mayalıyorum.
Çikolata falan da vermiyorum.
Bu yaşlar çok önemli. İlk 3 yaştaki beslenme bütün yaşamını etkiliyormus.İyi alışkanlıklar kazanması lazım.

beni unuttunuz

canımcımmm ben son atttığın mesajı gördüm önemliydi falan demişsin eskilere gittim amam göremedim ilk attığın mesajı onednel bişey yazmadım,birde sayfalar hızlı akıyorya arada kaynadığı oluyor,benim msjlarımda arada kaynıyor bazen,kusura bakma canımmmmm

Ben normalde de az yemezdim. emzirmekle artmadı benimkiler aslında.
4-5 kaşıkla ala doymam mesela.
Hele kuru fasülye, nohut falan çok severim. 2 tabak rahat yerim.
Şimdi 1 tabakla yetiniyorum.

Sen tatlı yüzünden kilo aldın sanırım. Benim de kilolarımın birincil sorumlularıdır kendileri :)

tebrikler canım valla ne yalan söyleyeyim çok biliçnli besliyorsun. şeker vermemende güzel yani şeker versen belki toplu olur ama yani ne gerek var değilmi sağlıklı beslensin isterse zayıf olsun değilmi. dediğin doğru küçükten beslenme tüm hayatını etkiler. yoğurdunu kendin mayalamanda çok iyi. ilerde bende senin gibi beslemeyi düşünüyorum çocuğum olunca ne gerek var hazır şeylere evde yaparız değilmi

beni unuttunuz

yok canım neden küs olalım gözden kaçtı sanırsam canım sayfalar bazen gerçekten uçuşuyo çok çabuk ilerliyo.yaz canım sen eğer sorun varsa sor canım yardımcı olayım ben

bende kızıma ilk 6 ay su bile vermeden anne sütü ile besledim,6 aydan sonrada hep doğal,tuzsuz şekersiz şeyler vermeye dikakt ettim,sebze çorbaları,meyve püreleri okadar çok dikakt ediyordum ki.2 yaşına kadarda emzirdim hazır mamam nerdeyse hiç vermedim.ama beslenme alışkanlığının ilk 3 yaşta geliştiğine inanmıyorum,evde çok sebze pişer bebekkende çok yedirdim ama şuan asla sebze yemiyor,çikolata ,cipse şekere bayılıyor ne kadar almasanda eve bir şekilde görüyor işte,kreşe gidiyor sadece anne babba etkili olamıyor malesef.çok yakınım ise çocuğuna 6 aydan sonra her yemeğin tadına baktırdı tatlı acı tuzlu ve şimdi çocuk yemekleri havada kapıyor vallahi,değişiyor yani

beni unuttunuz

aşkolsun canım ya
arada kaynamıştır çok hızlı ilerliyor sayfalar baksana

canım seni tebrik ediyorum
nasip olur da anne olursam ben de böyle beslicem kuzumu :)))

sende çok güzel beslemişsin canım maşallah. demekki dışarda arkadaşlarında görüyo alışıyo demekki çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…