merhaba arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama beni de aranıza alırmısınızzzz
3,5 ay önce 55 kilo ile evlendim fakat şu anda tartıda 63 kiloyu görüyorum ilk kez...3,5 ayda tam 8 kilo aldım gece aburcuburları ve tv sefası sayesinde napıcam nasıl vericem bilmiyorum ama bu hızla gidersem halim harap 2 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum umarım eski kiloma dönerim motiveleriniz sayesinde...bu arada doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum onun etkisi olduğunu sanmayın...iş yerimle evimin arası 5 dakika pek fazla yürüyüş imkanı yok...bekarken hergün evden işe yürüyerek giderdim gelirdim günde 1 buçuk saat civarında yürüyüş yapardım...fakat havaların soğuk olması ve artık evimin yakın olması sebebi ile yürüyüşte çıktı hayatımdan...işim de masa başı...bana 3-4 ay önce bunun olacağını söyleselerdi inanmazdım valla off moralim çok bozukk
kızlar birde tatlı krizi için illa çikolatalı bişi yicem diosanız süt dilimi var.reklamlarda görmüşsünüzdr.slm süt abi...!
süt abiiiii?
bende süt ailesindenim .sen süt ben süt dilimi...... varya hani o
o işte ben geçen ondan aldım.100 gr.100 küsür kalori tam hatrlamıorum ama.1 taneside 30 gr.böl 3e.bi tanesi 30-40 kalori. bayada normal büyüklükte.ondan yenilebilir die düşünüorum ama arada ...kötü örnek olmasın şimdi :26:mesela 1 hafta hiç tatlı yemedik.baktık hafta sonu kilo da verdik ozman ödül olarak mesela.ben hep öle yapıodum başlarda.
ay maşallah sohbet almIş başını gitmiş
iyiki varsınız .burda kafa dağıtıyorum biraz, canım sıkıldı da
hepinizi çok seviyorum kızlar
hoşgeldin canımhergün yediklerini yaz evde yaptığın spor varsa onlarıda yap değerlendiririz burda arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız yani.3,5 aydada çok hızlı kilo almışsın sende inşallah verirsin canım burda
aaaay tam benlik zaten çok severim süt diliminikızlar birde tatlı krizi için illa çikolatalı bişi yicem diosanız süt dilimi var.reklamlarda görmüşsünüzdr.slm süt abi...!
süt abiiiii?
bende süt ailesindenim .sen süt ben süt dilimi...... varya hani o
o işte ben geçen ondan aldım.100 gr.100 küsür kalori tam hatrlamıorum ama.1 taneside 30 gr.böl 3e.bi tanesi 30-40 kalori. bayada normal büyüklükte.ondan yenilebilir die düşünüorum ama arada ...kötü örnek olmasın şimdi :26:mesela 1 hafta hiç tatlı yemedik.baktık hafta sonu kilo da verdik ozman ödül olarak mesela.ben hep öle yapıodum başlarda.
dengelersinc anım ne oalcak 2gün diakket et yeter takma kafaya bende her haftasonu sütlütatlı yiyom boşver hiçmiyemeyecez dengelemesini bilecez
tşk ederim canım yazmaya çalışıcam hergün ne yediğimi umarım herkes kendini güzel bulduğu kiloya iner...bu arada 25 yaşındayım bu güne kadar 53-56 arasında değişmiştir kilom ama nasıl oldu da 3,5 ayda 8 kilo aldım hala çözemiyorum...beni görenler nolmuş sana diyor?? hamilemisin diyor??? bunları duydukça resmen yıkılıyorum psikolojim bozulacak daha fazla bu şekilde devam edersem...boğazımı tutma vakti geldide geçiyor
tşk ederim canım yazmaya çalışıcam hergün ne yediğimi umarım herkes kendini güzel bulduğu kiloya iner...bu arada 25 yaşındayım bu güne kadar 53-56 arasında değişmiştir kilom ama nasıl oldu da 3,5 ayda 8 kilo aldım hala çözemiyorum...beni görenler nolmuş sana diyor?? hamilemisin diyor??? bunları duydukça resmen yıkılıyorum psikolojim bozulacak daha fazla bu şekilde devam edersem...boğazımı tutma vakti geldide geçiyor
kalanchoecim çok sağol canım bende pekmezli yapıcam harnup pekmezi koyarım onun tadı daha yoğun o yüzden üzüm pekmezi kadar çok konmuyor
heee famir gerçekten maşallah çok güzelmişsin
ara öğünüm
1 potakal yanında
1 adet soner sarıkabadayıdan-sademmmmmm
valla inanırmısınız bilmem ama bende tokluk hissi yaratıyorhele spor yaparken dineldiğim müziklerrrrrrrrr
e canım ne güzel işte :))
sen de canın hamurişi falan çektiğinde müzik dinle bari :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?