60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım hergün yediklerini yaz evde yaptığın spor varsa onlarıda yap değerlendiririz burda arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız yani.3,5 aydada çok hızlı kilo almışsın sende inşallah verirsin canım burda

ay maşallah sohbet almIş başını gitmiş
iyiki varsınız .burda kafa dağıtıyorum biraz, canım sıkıldı da
hepinizi çok seviyorum kızlar

reklamı izlemiş kadar oldum vallahiiiiiiiiiiiiii1 adet bonibonu ağzımda 5 dk kadar bekletmek gibisi yok,yada her akşam kzıma yatmadan önce sütün aynında verdiğim çokokremli ekmeği sürereken kullandığım kaşığın kalan kalıntılarını sıyırmak ve kaşığı 1 dk kadar ağzında bekeltmek gibisi yok bencebenim tatlı isteğimde bu kadarcık işte

tşk ederim canım yazmaya çalışıcam hergün ne yediğimi umarım herkes kendini güzel bulduğu kiloya iner...bu arada 25 yaşındayım bu güne kadar 53-56 arasında değişmiştir kilom ama nasıl oldu da 3,5 ayda 8 kilo aldım hala çözemiyorum...beni görenler nolmuş sana diyor?? hamilemisin diyor??? bunları duydukça resmen yıkılıyorum psikolojim bozulacak daha fazla bu şekilde devam edersem...boğazımı tutma vakti geldide geçiyor

aaaay tam benlik zaten çok severim süt dilimini

kızlar yorumlar almış başını gitmiş pc açık ben kankimle telefonda tam 1 saat maşallah ne konuşmuşuz ya

dengelersinc anım ne oalcak 2gün diakket et yeter takma kafaya bende her haftasonu sütlütatlı yiyom boşver hiçmiyemeyecez dengelemesini bilecez

dimi arkadasim? cok sagol moralin icin,dengelemez miyim,elimden gelenin fazlasini yapcam ve yoluna sokacagim,sizlerin destegi ile insallah,hepiniz de iyiki varsiniz

ay maşallah sohbet almIş başını gitmiş
iyiki varsınız .burda kafa dağıtıyorum biraz, canım sıkıldı da
hepinizi çok seviyorum kızlar

üzülme canım senin gibi olanlar çooook mesela ben 6 ayda 10 kilo aldım bide üstüne hamile kaldım zor oluyo tbi ama bi şekilde gidiyo kilolar zaten seninkisi az bi zaman olmuş yerleşmemiştir henüz tahminimce kolay verirsin allah yardımcımız olsun

canım evlilikte alıyo insan kilo birde galiba biraz serbestlik oluyo nasıl olsa alan aldı gibisine davetler oluyo eşinle sürekli güzel yemek yada pasta börek şu bu yemek istiyosun alınıyo tabi kilolar.verirsin canım burda merak etme sadece sabırlı olman yeterli

kalanchoecim çok sağol canım bende pekmezli yapıcam harnup pekmezi koyarım onun tadı daha yoğun o yüzden üzüm pekmezi kadar çok konmuyor

heee famir gerçekten maşallah çok güzelmişsin

kalanchoecim çok sağol canım bende pekmezli yapıcam harnup pekmezi koyarım onun tadı daha yoğun o yüzden üzüm pekmezi kadar çok konmuyor

heee famir gerçekten maşallah çok güzelmişsin

sağol canımmmmmmmmmmmm,sizde öylesinzidir eminimmmmkalplerimzi güzel ayol,gerisi boşşşşşş

şimdi çok bilimsel ara öğünüm

1 minik şişe demir solisyonu, 1 kapsül çinko ilacı, 1 tatlı kaşığı arı poleni
bol su
şimdi 1 madensuyu 1 kuru kayısı 5 badem

e canım ne güzel işte :))
sen de canın hamurişi falan çektiğinde müzik dinle bari :))))

ona karşı bir müzik bestelenemdi henüz sanırım hiç biri o duygumu bastıramıyor,çünkü açlıkla ilgili bir durum değil,tıka basa tok olsamda o istek hep içimde var,offffffffffffff ne diye hatırlatırsınız bilemem ki,elimi hamura bulucaksınzı benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…