60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun gayet güzel olmuş
afiyet olsun oldukça güzel yoğurt olsaymış bence daha süper olurdu

afiyetolsun canım

ya korkma korktuğun için böyle oluyo. akşam eve giderken esmer un al. pekmez yoksa al. kuru üzüm kuru incir kuru kayısı al dursun evde. veya tuzlu yapacaksanda artık biliyosun nasıl yapacağını korkma korkmaaaaaaaaa korkarsan

kızlar bugün ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum..
evde olmak ne zor.. işe gidesim geldi he..
bu arada ara öğün bişi yemem lazım..
ama ne..
yoğurt yesem olur mu ki..

yarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı

Hülya, kapuska mı demek istedin?
Kapuska lahana yemeğinin adı. Lahana salatası ise istediğin tarifi şöyle;
İstediğin miktarda yıkanmış lahanayı elinde veya tahtada ince ince kıyıyorsun.
1 çay kaşığı şeker ve çok az tuz ve kırmızı pul biberle beraber ovuyorsun biraz.Zaten hemen yumuşuyorlar.
Üzerine zeytinyağı ve limon.
İşte bu kadar.
İstenirse nar da ilave edilebilir.Hoş bir görüntüsü oluyor.

Öğle yemeğim;
1 dilim çok tahıllı ekmek
125 gram yoğurt
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1/2 kuru soğan
7-8 yk kıymalı kapuska (içinde bulgur da vardı)
Ekmeği az yesem iyiydi ama durduramadım kendimi. Bayağı doyduğuma göre biraz fazla kaçırmışım.

afiyet olsun canım bende birazdan elmamı yiyeceğim

sanada şimdiden afiyet olsun. regliyim canım pekmezli kuru meyveli esmer kek istiyo ama 2 haftadır hastalıktı falan diyet yapamadım o yüzden artık diyetisyen kontrolunden sonraya kaldı kızar yoksa

Son düzenleme:
ama ne..

Neden olmasın?
İstersen tarçınlı dene.
Ya da içine elma da rendeleyebilirsin.

kızlar sizlere de örnek olması açısından yazıyorum kendimi 2 gündür gösterdiğim irade ve azim örneğimden dolayı kutluyorum .
ben hastayım diye eşim 2 gün önce kaymaklı ekmek kadayıfı getirmiş yedim mi aslaaaaaaaaaaaaaaa
dün baklava ve şöbiyet getirmiş kadın yesin canlansın diye yedim mi aslaaaaaaaaaaaaa tatlarına bile bakmadım mutluyum huzurluyum ve de çok gururluyum

hele çocukların etrafımda pervane gibi dönmeleri kendi profiterollerini ve pudinglerini bana ikram girişimleri onlar da sonuçsuz kaldı .

ben bugün ödülü hakkettim diye düşünüyorum nasipse bu akşam yapacağım pudingli kedidili bisküvili pastayı onu da dün yapmadım yemiyeceğim diye.
ama bugün evdekiler için yapacağım tadına bakarım artık

şimdi çok bilimsel ara öğünüm

1 minik şişe demir solisyonu, 1 kapsül çinko ilacı, 1 tatlı kaşığı arı poleni
bol su
şimdi 1 madensuyu 1 kuru kayısı 5 badem

afiyet olsun canım

canımcım çok özür dilerim ama üstesinden geleceğine eminim ben
kusura bakma tekrar

afiyet olsun canım
o salatayı ben de deneyeyim bari
sanırım bağırsaklara da faydalıdır, lahana sonuçta :))

elinde veya tahtadaişte bu güzelmiş

afiyet olsun canımmm,bence fazla değil gayet iyi bence,lahana bir şişkinlik oluşturmuştur midende belkide

ama ne..

canım ara öğün önerilerim
yaş ya da kuru herhengi bir meyve
süt
içebiliyorsan kahve
ölçüyü kaçırmadan çerez
yoğurt da olur niye olmasın

şu havalar bir ısınsa akşamları deli gibi koşucam umarım yerleşmemiştir de giderler bir an önce dediğin gibi

evet ya o kelimeyi duymak istemiyorum şu günlerdeşaka ayoooolllllllllllll,hamurişide neymiş,gözümle görmediğim burnumda tütümediği sürece problem yok galiba,sanırsam ,heralde,umarımmmmm

öğlen menün şıkmış canım afiyet olsun ekmek herkesin kendi bileceği şey tabi bana göre değil heleki öğünümde bulgur pirinç patates makarna erişte vs vs varsa
ölçülü ve dengeli

Tebrikler Farmasi. Demir gibi sağlam bir irade iter vallahi onları yememek.
Ama doğrusu senin çocuklara acıyorum eğer eve gelen her tatlıdan yiyorlarsa
Sizin evden tatlı eksik oluyor çünkü. Ve o tatlıların neredeyse hepsinde glikoz şurubu kullanılıyor.

Bence çok güzel bir salata oluyor. Çok ta faydalıdır eminim. Lahana da U vitamini varmış, geçen bir doktor söyled.

Normal salatalara da robotta incecik rendeleyince de ayrı bir güzel oluyor.

akşam menüm

bamya yemeği ( dün canım hiç istemedi yemedim.)
yumurtalı ıspanak
fırında baharatlı patates
brokoli salatası
kakaolu pudingli kedi dili bisküvili tatlı
yoğurt
vişne kompostosu

elinde veya tahtadaişte bu güzelmiş

afiyet olsun canımmm,bence fazla değil gayet iyi bence,lahana bir şişkinlik oluşturmuştur midende belkide

Teşekkürler.
Ben sebzeleri falan hiç elimde doğramam.Tahta dediğime bakma benimki cam aslında :)
Ama lahanayı doğrarken zor oluyor, her yer batıyor.
O yüzden yazdım, eğer o da elinde doğramaya alışkın değilse elde denesin ki kolaylıkla yapsın diye.

cnm hoşgeldin senn gibiler var burda biride ben mesela 6 aylık evliyim senn kadar almadım ama yinede aldım hele o tv karşısındaki abur cubrular kocişe yaptığım tatlılar böreklerama hepsi gtti hedef kiloma geldim 2 ay bile olmadıhemde.sende verirsn emn ol yeterki günü günüe yaz yediğin içtiğin herşeyi ama herşeyi.
ee akşama kadar evde olunca ezberledim reklamları.süpersin cnm o kaşığı yalamayı bende çok sverim kızma sürerim bende yalarım inş.3-4 sene sonra

ay maşallah sohbet almIş başını gitmiş
iyiki varsınız .burda kafa dağıtıyorum biraz, canım sıkıldı da
hepinizi çok seviyorum kızlar
aynen valla bende aynı şeyleri geçiriodum içimdeniyiki varsınız çok sıkıldım pazardan beri evde olunca
ara öğünüm
1 potakal yanında
1 adet soner sarıkabadayıdan-sademmmmmm
afiyet olsunnnn cnmmmm

şimdi çok bilimsel ara öğünüm

1 minik şişe demir solisyonu, 1 kapsül çinko ilacı, 1 tatlı kaşığı arı poleni
bol su
şimdi 1 madensuyu 1 kuru kayısı 5 badem
afiyet olsun cnm
vitamn mineral olsun sağlık olsn

afiyet olsun prienecim.maşalllaahh sen çok güzel yiyosun ya.ben senn kadar yesem patlarım heralde.bugün yedklerim bile fazla geldi bana mercimeği bitsin die yemiştim o şişrdi sanırım.
şimdi 1 şişe maden suyu içiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…