afiyet olsun gayet güzel olmuşbir kepçe yoğurt çorbası
4 tane izmir köfte (tam 3 köfte büyüklüğünde olmuştur)
1.5 dilim ekmek
bir kepçe yoğurt
2-3 dal karnabahar haşlaması
yemekhanede patates salatası vardı onu yememk için yoğurtla karnabahar yedim azcık
afiyet olsun oldukça güzel yoğurt olsaymış bence daha süper olurduAy bi türlü yazamadım nette sorun mu var site de mi anlayamadım..
evde olunca işten güçten fırsat kalmıyo yazmaya...
neyse yediklerim..
10:30 gibi yarım elma yedim
sonra da 1 de
2 yk pilav
4 yk kuru fasulye
yarım havuç
2 tane salatalık turşusu
öğle yemeğimi unuttum yazmayı
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 kaşık yerelması yemeği
2.5 kaşık mercimek taze soğan havuç sote
4-5 kaşık sarımsaklı yoğurt
yarım dilim ekmek(1 dilimdi bitiremedim)
ohhh.elhamdülillah Allah ım sana şükrler olsun verdiğin nimetlere.doymak gibi güzel bir duygu yok
(nie öle deimkii...çokmu acıkmıştım kii? yoo aslında da deil..olsun herzman şükretmek lazım,)
kendi kendime konuştum sıkıldım galiba bugün pazar var aslında gitsem ii olur hem havuç yok papates yok alırım hemde pazardan beri çıkmadım evden oksijen alırım ama çok soğuk kararsızım
ona karşı bir müzik bestelenemdi henüz sanırım hiç biri o duygumu bastıramıyor,çünkü açlıkla ilgili bir durum değil,tıka basa tok olsamda o istek hep içimde var,offffffffffffff ne diye hatırlatırsınız bilemem ki,elimi hamura bulucaksınzı benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi çok bilimsel ara öğünüm
1 minik şişe demir solisyonu, 1 kapsül çinko ilacı, 1 tatlı kaşığı arı poleni
bol su
şimdi 1 madensuyu 1 kuru kayısı 5 badem
yarım saat önce ilkaramıyaptım bir yeşil elma kabusakadan salatayı nasıl yapıyosunuz kızlar bilen varmı
afiyet olsun canım bende birazdan elmamı yiyeceğim
kızlar bugün ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum..
evde olmak ne zor.. işe gidesim geldi he..
bu arada ara öğün bişi yemem lazım..
ama ne..
yoğurt yesem olur mu ki..
şimdi çok bilimsel ara öğünüm
bol su
ona karşı bir müzik bestelenemdi henüz sanırım hiç biri o duygumu bastıramıyor,çünkü açlıkla ilgili bir durum değil,tıka basa tok olsamda o istek hep içimde var,offffffffffffff ne diye hatırlatırsınız bilemem ki,elimi hamura bulucaksınzı benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hülya, kapuska mı demek istedin?
Kapuska lahana yemeğinin adı. Lahana salatası ise istediğin tarifi şöyle;
İstediğin miktarda yıkanmış lahanayı elinde veya tahtada ince ince kıyıyorsun.
1 çay kaşığı şeker ve çok az tuz ve kırmızı pul biberle beraber ovuyorsun biraz.Zaten hemen yumuşuyorlar.
Üzerine zeytinyağı ve limon.
İşte bu kadar.
İstenirse nar da ilave edilebilir.Hoş bir görüntüsü oluyor.
Öğle yemeğim;
1 dilim çok tahıllı ekmek
125 gram yoğurt
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1/2 kuru soğan
7-8 yk kıymalı kapuska (içinde bulgur da vardı)
Ekmeği az yesem iyiydi ama durduramadım kendimi. Bayağı doyduğuma göre biraz fazla kaçırmışım.
1 çay kaşığı şeker ve çok az tuz ve kırmızı pul biberle beraber ovuyorsun biraz.Zaten hemen yumuşuyorlar.
İşte bu kadar.
Öğle yemeğim;
125 gram yoğurt
1/2 kuru soğan
Ekmeği az yesem iyiydi ama durduramadım kendimi. Bayağı doyduğuma göre biraz fazla kaçırmışım.
sanada şimdiden afiyet olsun. regliyim canım pekmezli kuru meyveli esmer kek istiyoama 2 haftadır hastalıktı falan diyet yapamadım o yüzden artık diyetisyen kontrolunden sonraya kaldı kızar yoksa
kızlar bugün ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum..
evde olmak ne zor.. işe gidesim geldi he..
bu arada ara öğün bişi yemem lazım..
ama ne..
yoğurt yesem olur mu ki..
üzülme canım senin gibi olanlar çooook mesela ben 6 ayda 10 kilo aldım bide üstüne hamile kaldım zor oluyo tbi ama bi şekilde gidiyo kilolar zaten seninkisi az bi zaman olmuş yerleşmemiştir henüz tahminimce kolay verirsin allah yardımcımız olsun
afiyet olsun canım
canımcım çok özür dilerim ama üstesinden geleceğine eminim ben
kusura bakma tekrar
afiyet olsun canım
o salatayı ben de deneyeyim bari
sanırım bağırsaklara da faydalıdır, lahana sonuçta :))
İşte bu kadar.
Öğle yemeğim;
125 gram yoğurt
1/2 kuru soğan
ne zamandı canım kontrolün senin
kızlar sizlere de örnek olması açısından yazıyorum kendimi 2 gündür gösterdiğim irade ve azim örneğimden dolayı kutluyorum .
ben hastayım diye eşim 2 gün önce kaymaklı ekmek kadayıfı getirmiş yedim mi aslaaaaaaaaaaaaaaa
dün baklava ve şöbiyet getirmiş kadın yesin canlansın diyeyedim mi aslaaaaaaaaaaaaa tatlarına bile bakmadım mutluyum huzurluyum ve de çok gururluyum
hele çocukların etrafımda pervane gibi dönmeleri kendi profiterollerini ve pudinglerini bana ikram girişimleri onlar da sonuçsuz kaldı .
ben bugün ödülü hakkettim diye düşünüyorum nasipse bu akşam yapacağım pudingli kedidili bisküvili pastayı onu da dün yapmadım yemiyeceğim diye.
ama bugün evdekiler için yapacağım tadına bakarım artık
afiyet olsun canım
canımcım çok özür dilerim ama üstesinden geleceğine eminim ben
kusura bakma tekrar
afiyet olsun canım
o salatayı ben de deneyeyim bari
sanırım bağırsaklara da faydalıdır, lahana sonuçta :))
elinde veya tahtadaişte bu güzelmiş
afiyet olsun canımmm,bence fazla değil gayet iyi bence,lahana bir şişkinlik oluşturmuştur midende belkide
cnm hoşgeldin senn gibiler var burda biride ben mesela 6 aylık evliyim senn kadar almadım ama yinede aldım hele o tv karşısındaki abur cubrular kocişe yaptığım tatlılar böreklermerhaba arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama beni de aranıza alırmısınızzzz
3,5 ay önce 55 kilo ile evlendim fakat şu anda tartıda 63 kiloyu görüyorum ilk kez...3,5 ayda tam 8 kilo aldım gece aburcuburları ve tv sefası sayesinde napıcam nasıl vericem bilmiyorum ama bu hızla gidersem halim harap 2 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum umarım eski kiloma dönerim motiveleriniz sayesinde...bu arada doğum kontrol hapı falan kullanmıyorum onun etkisi olduğunu sanmayın...iş yerimle evimin arası 5 dakika pek fazla yürüyüş imkanı yok...bekarken hergün evden işe yürüyerek giderdim gelirdim günde 1 buçuk saat civarında yürüyüş yapardım...fakat havaların soğuk olması ve artık evimin yakın olması sebebi ile yürüyüşte çıktı hayatımdan...işim de masa başı...bana 3-4 ay önce bunun olacağını söyleselerdi inanmazdım valla off moralim çok bozukk
ee akşama kadar evde olunca ezberledim reklamları.reklamı izlemiş kadar oldum vallahiiiiiiiiiiiiii 1 adet bonibonu ağzımda 5 dk kadar bekletmek gibisi yok,yada her akşam kzıma yatmadan önce sütün aynında verdiğim çokokremli ekmeği sürereken kullandığım kaşığın kalan kalıntılarını sıyırmak ve kaşığı 1 dk kadar ağzında bekeltmek gibisi yok bence benim tatlı isteğimde bu kadarcık işte
aynen valla bende aynı şeyleri geçiriodum içimdenay maşallah sohbet almIş başını gitmiş
iyiki varsınız .burda kafa dağıtıyorum biraz, canım sıkıldı da
hepinizi çok seviyorum kızlar
afiyet olsunnnn cnmmmmara öğünüm
1 potakal yanında
1 adet soner sarıkabadayıdan-sademmmmmm
afiyet olsun cnmşimdi çok bilimsel ara öğünüm
bol su
afiyet olsun prienecim.maşalllaahh sen çok güzel yiyosun ya.ben senn kadar yesem patlarım heralde.bugün yedklerim bile fazla geldi bana mercimeği bitsin die yemiştim o şişrdi sanırım.Hülya, kapuska mı demek istedin?
İşte bu kadar.
Öğle yemeğim;
125 gram yoğurt
1/2 kuru soğan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?