60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah sana.ben hep diorum ya cnm ben normalde de öle hapur hupur yiyen biri deilim ama benm tek zaaafım tatlı o yüzden di benm kilolaarım heleki gidiolar şükür.herkesin bünyesi farklı tabi.

kzılarrr yaa siz bana küsmüsünüzz
sabah ne güzel mesaj attım, sonra cevap vermiyosunuz diye ağladım hemdeeee
beni unuttunuz
cnm sayfalar hızlı akıo .birde ben sabahları geç girdiğim için herkese tek tek bişi yazmıorum çünkü çok birikmiş oluo.özetle ortaya bişiler yazıorum.nie küselim küsmeyiz tabikide.

sende çok güzel beslemişsin canım maşallah. demekki dışarda arkadaşlarında görüyo alışıyo demekki çocuk

dışarı alışkanlığmız yok henüz,ama geçen yıldan beri kreşe gidiyor ,tabi evde de görmüş oluyor çocuk şekeri çikolatayı sonuçta 3,5 yaşında ne kadar gizlenenbilirki.ilk zamanlar yani çikolatanın tadına yeni bakmayaa başladığı zmanlar markette gördüğü farklı marklardaki ambalajların çikolata olduğunu biliyordu üzerinde çikoltata resmi olmayanların dahi yani tvde mi görüyor beynine yerleşiyor anlamıyorum yani 2 adet paket olsa birinde kabartma tozu birinde çikolata olsa ambalajından anlardı.enterasan bişey biliyorum,çocuğunuzu gözlemledikçe sizlede farkedecek ve bana hak vereceksiniz

Sen daha iyi bakarsın canım. Çok şanslı olacak bebeğin.

Uzmanların dediği bu canım. O yaşa kadar korumak çok etkiliymiş. Büyüdüklerinde kendileri alacak yaşa geldiklerin tabi ki engel olamazsın ama az tuzlu ve az şekerli yemeye alışmışsa bunu değiştirmesi çok zor.
Eşim bu konuda benden daha katıdır. Birinin ona çikolata,cips falan verdiğini görürse acırım verene :)
Sonradan bunlar da neymiş diye saldırmaması için başka şeyler düşüneceğiz ilerleyen yıllarda.

aşkolsun canım ya
arada kaynamıştır çok hızlı ilerliyor sayfalar baksana

canım seni tebrik ediyorum
nasip olur da anne olursam ben de böyle beslicem kuzumu :)))

:) Kuzular çok şanslı olacak çok. Manken gibi anne ve üstelik çok bilinçli.

kızzzz kuzular derken kaç tane düşündün bakim benim için ?? :))))))))

ay doğumdan sonra nasıl bi manken olurum acep :)))

neyse neyse o zaman da veririm ben dimi aldığım kiloları, hamileyken de yaparım pilates spor, olur biter

bu arada çokk teşekkür ederim canım güzel sözlerin için, mutlu oldum ya, dur bi öpeyim seni

Anlamadıkları yok yaa...
Dün banyoda traş köpüğü buldu. Babasınınkine hiç benzemiyor aslında ambalajı çok farklı, bir yerden eşantiyon vermişler. Hemen kapağını açıp yüzüne sürmeye başladı.Babasını traş olurken görmüş demek ki.

Ara öğün olarak japon hurması yedim. Çok buruktu tadı, 1 tk pekmez koydum ama 3/4 ünü yiyebildim.
6 badem yedim bir de.

inşallah prienecim zaten spor konusunda bi baskı görecek benden bayağı uğraşırım küçük yaştan alışsın diye sevdirmeye çalışırım. valla bizdede eşim arada hazır tatlı alıyo eşime uyarsa artık yer baklava hazır tatlı ama işte ben engellemeye çalışırım senin gibi pekmezli tatlıları belki sevdirebilirsem canım belki diyorum o zaman daha dengeli olur yani eşime kalırsa hazır tatlıda yer ben belki çabalarımla alışkanlık kazanmasını engellerim elbet yiyecek ama benim yaptığım evde hazırladığım tatlıları yesin isterim dediğin gibi hazır tatlıları bende tasvip etmiyorum hem kendim hazırlarsam pekmez falan koyarım şeker miktarını düşürürüm falan ayarlarım artık bişeyler yani inşallah öyle olur ne diyeyim dereyi görmeden paçayı sıvamayayım

Kaç tane istiyorsan o kadar olsun.
hugocuk'unki ile birleştirdim ondan.

denedim ve test ettim,bende internetler,kitaplar,dergiler,doktorlar ararştırıp duruyordum işte ilk çocuk daha farklı oluyor tabi insan mükemmel bir şekilde yetiştirmek istiyor,yani dediğim ne yaparsan yap çocuk istediğini yer demek değil tabi,yazdıklarımdanda bu anlaşılmıyor zaten,tabiki dikkat edicez hazır mamalrı tepmicez ağızlarına ama alışkanlık meselesine katılmıyorum damak tadı oluşturulabilir belki ama böyle az şekrli yerse ömrü boyunce şekerden,çikolatadan uzak duracak diye birşey yok.zmanı gelince sende görürüsün canım.yani her kardeşin yemek alışkanlığı bir olmadığı nekadar netse,her insanın farklı olacağıda okadar net

priene o zaman senin pek vaktin bile kalmıyordur değilmi yani bebeğine sürekli bişeyler hazırlıyorsun sağlıklı olsun diye sonra onunla ilgileniyosun falan pek oturmuyosundur aslında

neyse kızlar görüşürüz sonra ben çıkayım biraz kültürel faaliyette olayımda benimki alay etmesin benimle okumuyo diye

canım herşey çok önemli ama en önemlisi bence çocukla aranızda kurduğunuz güven duygusuna dayalı sevgi ve saygıya dayalı iletişim. o sayede çocuklarımda istenilen yönde her anlamda davranış değişikliği geliştirebiliyorum. yani beslenme konusundan tutun da ders çalışma isteği uyandırmaya ,hep beraber herhangibir yere istenilen düzeyde gidip gelmeye,arkadaşlarıyla iyi geçinme büyük ve küçüklerine nasıl davranması gerektiği konusuna, haklara saygılı olmaya ve haklarını medeni ve anlayabileceği dilde yasal çercevede korumasına kadar pekçok yönde temel birikimleri edindiği sadece kendi tarafımdan değil çevremdeki uzman gözler tarafından da gözlemlenmiş durumda....bunları işittikçe ileriye dönük ümitliyim.

Son düzenleme:

Tabi ki herşeyine dikkat etsen de dediğin gibi olabilir.
Yalnız bilimsel olarak yaklaşmak bana en doğrusu geliyor.
Beslenme alışkanlıklarının oluşturulması öyle farazi bir şey değil. Bunun üzerine pek çok bilimsel çalışmalar yayınlanıyor.
Tek başına zararlı yiyeceklerden ve hatta alışkanlıklardan uzak tutmakla beraber gerekli bilinçlendirmenin yapılmaya başlanması, sosyo ekonomik düzey, çevre şartları hepsi etkili.

Biz elimizden geleni yapıyoruz.Sen de çok bilinçli bir annesin gördüğüm kadarıyla. eminim emeklerimizin karşılığını alacağız.

priene o zaman senin pek vaktin bile kalmıyordur değilmi yani bebeğine sürekli bişeyler hazırlıyorsun sağlıklı olsun diye sonra onunla ilgileniyosun falan pek oturmuyosundur aslında

Ancak o uyuduğunda kendime vakit ayırabiliyorum.
Bazen onu beslerken ağzındakileri yutana kadar buraya yazıyorum falan.
Yemek hazırlamak yormuyor pek. Çorba düdüklüde oluyor çoğu kez. Birkaç günde bir yoğurt mayalıyorum.
İnsan tempoya ayak uyduruyor bir şekilde.

hepinize iyi akşamlarrrrrrr,iyi tatiller diliyorum bayanlarrrrrrrrrrr,haftasonu arnızda yokumya inşallah yokluğunuzda tozutmamherkesi ayrı ayrı öpüyorum ,kaçamaksız ,bol eğlenceli huzurlu bir hafta sonu tatili geçiriiriz hepimiz umarım.nerudacığımda yok hala geziyor anlaşılan.
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:79:

ayyy 1 koltuk 1 kanepe yıkadım yoruldum biraz dinleneyim ,baktım aramda gelmiş.
1 portakal 1 mandalina yiyorum

afiyet olsun canım
kolay gelsin kış günü aman dikkat et kendine canım koltukların kanepelerin kurumazsa hasta olursun Allah korusun

güle güle canımcım iyi tatiller

güle güle bebişimm pazartesi görüşmek üzere inş...daha ince bir şeklde karşılıycam seni inşşşşşş...

kızlar bu arada kociş yemeğe gelemicek büyük ihtimalle işyerinde olcak.benm hazırda tel şehriye çorbam var z.yağlı kerevizim var(bir kazan yapmışım valla bitmedi gitti) başka ne yapsam şöle pratiğinden aklına gelen varsa.yemk yapasın da yk koltukları yıkadım halıları yıkıycam şimdi.yoruldumm

yemekten sonra görüşmek dileğiyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…