60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım
kolay gelsin kış günü aman dikkat et kendine canım koltukların kanepelerin kurumazsa hasta olursun Allah korusun

saol farmasiciğim valla yoruldum ha.makinanın pompası elimi acıttı.epeydir yıkamıodum mecbur yaptım altıma kırlent koyup otrdum kuruyolar yavaş yavaş

aslında bugün leslie günümdü ama çok yoruldum walla yarın yaparım yada haftaya 4 gün yaparım artık.
leslie günüm olduğunu unuttum bugün yoksa yıkama yağlama işlemini başka gün yapardım:26:

kızlar bende 68.5 kıloyum 4 senedır veremıyorum neler yapıyosunuz vermek ıçın ben haftanın 3 gunu 2 saat spora gıdıyorum ama yok üç ayda 3 kılo verebıldım bırde su kılo cizelgesını nasıl yapıyosunuz bana da ogretın:2:

Akşam yemeğim;

8 yk makarna
3 yk bolonez sos
125 gram yoğurt

Aslında balık yapar yanında sadece salata yerim diye hayal etmiştim ama eşim bundan isteyince...

Merhaba,
Yazılanları biraz okuyabilirsen bayağı bir fikir edinirsin bence.
Ne yersek, ne spor yaparsak paylaşıyoruz burda.

Nasıl ticker yapılacağı anlatılıyormuş forum ana sayfasında.

Akşam yemeğim;

8 yk makarna
3 yk bolonez sos
125 gram yoğurt

Aslında balık yapar yanında sadece salata yerim diye hayal etmiştim ama eşim bundan isteyince...

afiyet olsun canım 8 kaşık makarna mı der insan belki normal şartlarda ama senin için bu söze gerek yok çünkü yediklerinin tamamını değerlendirince çok normal ve de 8 kaşık gerçekten çok birşey değil... ayrıca sen yeni değilsin neyi ne kadar ne zaman yiyeceğini ve de nasıl dengeleyebileceğini artık biliyorsun ve 8 kaşık makarna için sana afiyet olsun canım diyorum

neyse kızlar görüşürüz sonra ben çıkayım biraz kültürel faaliyette olayımda benimki alay etmesin benimle okumuyo diye

benım eımde ayse kulının nefes nefese var hıtlerın yahudı katlıyamını ve turkıyenın savasa gırmeden dıploması de kı ustun basarısını guzel bı dılle anlatmıs tavsıye ederım cnm

herkese merhabalar

pilatesimi yaptım
piltesten önce 6 yk kabak ve 3 yk yoğurt yemiştim, brokolim de vardı ama şişirmesin pilates öncesi diye yememiştim, şimdi de canım istemiyo, ekmek de yemedim, meyve falan mı yesem ki sonra acıktığımda ne dersiniz kızlar;?

ben de akşam menümde ufak bir değişiklik yaptım brokoli salatası yapmadım.
çünkü bamya yemeği
yumurtalı ıspanak
bir de fırında baharatlı patates olunca sebze çeşidi baya fazla geldi yarına erteledim.
ölçüleri sonra yazarım

yemekten sonra acıktığınıa göre metabolizman oldukça hızlı çalışıyor galiba canım. ben hiç acıkmıyorum.ama acıkırsan en iyisi yaş ya da kuru meyve 15- 25 kadar çeşitli çerez yiyebilirsin.
ya da 1 bardak süt içebilirsin.

canımcım yediğim sadece kabak ve yoğurt ama ekmek falan da yemedim
hani brokoliyi yiyeyim mi yoksa daha sonra acıkırsam meyve mi yiyeyim, aslında bunu sormak istedim :))

Teşekkür ederim. Bir tabak bile olmuyor nerdeyse. Eskiden olsa 2 tabak yerdim :) yarıya indirmek güzel bence.Arada yenilince negatif bir etkisi olmuyor zaten.

Ne güzel az yemişsin, pilatesini de yapmışsın.
Ben yapmadım da hala.

Afiyet olsun. Ne güzel yemekler.

sağol canım
e senin kızla yapın işte beraber :)))
pilatesten önce karnımı iyice doldurmak istemedim
ben spordan sonra açsam bile tok hale geliyorum :)))

canımcım yediğim sadece kabak ve yoğurt ama ekmek falan da yemedim
hani brokoliyi yiyeyim mi yoksa daha sonra acıkırsam meyve mi yiyeyim, aslında bunu sormak istedim :))

canım brokoli de ye meyve de ye hepsi de zararsız
brokolin sadece haşlanmış ise üzerine 1 tk zeytinyağı ile bol limon ohhhhhhhhhhh mis gibi olur valla

kızlaarrr yemeğimi yedim kocişimnde işleri erken bitmiş geliomuş aradı şimdi ona makarna yapıorum
benm akşam yemeğim
1 kepçe tel şehriye çorba
5 yk soğanlı biberli kıymalı yumrta (yağsız)
2-3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

hepinizi öpüorum yarın tartılma günüm güzel haberlerle gelirimmmm inş.herkese iyi akşamlar diliorummmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…