60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bişe diycem ben yazmıştım 9 gibi kahwaltı yaparım die ama saat 11e gelio ben daa hiç bişe yemedim sadece yarım litre su içtim bir bardakta nar çayı o kadar canım hiç bişe istemiyor sizce ne yapayım mavi benek gibi oldum o da geçen gün istemiyorduya bişe yemek iştahı kapanmıştı banada oldu işte şimdi sizce zorlayayım mı kendimi bişyler yemek için
11 olunca tam saat nivea cdsini yapçam 1 saat sürüyor 12 olur saat e sonra duş alıyorum zaten 12.30 saçımı falan kurut şekil wer üstünü giy bilmem ne yap derken saat 1 olcak bişe yememmiş olcam
ama napiim hiç bişi istemiyor suan

herkeşlere günaydıııın:)
bugün heryerim ağrıyo.dün sabah ve akşam alışveriş yürüyüşü bide o yorgunlukla yapılan 50 mekik ve 200-200 sopa hareketleri beni fazla yormuş galiba.biraz önce ilaç aldım inşallah geçer.akşam yolculuk var izmire benneyaptımki şu meşhur nişan olayı kafamçokkarıştı umarım iyi olur...
dün akşam yemek yemeye fırsatım olmadı sokaklarda gezmekten.nişan için bişeyler aldım veee en önemlisi 2 ay önce aldığım 42 beden pantolon yerineee 38 beden çok şik bi pantolon aldım.hatta ilk başta korkumda 40 beden aldım ama sonra çuvaldan beter olduğu için 38 beden aldım.tam oldu çokta güzel oldu hihoyyyt
bugün sabah kahvaltı yapmak istemedim eti form karışık meyveliyle geçiştirdim iyi geldi sabah sabah tatlımsı bişey cokacimcoook ama acıkmaya başladım bişeyler atıştırcam şimdi yine.
kilo veren arkadaşlarımın hepsiniii çoook teprik yaparım allahım nazardan saklasın bizii
güzel bi gün geçirin canlarımm a.s.

Çok geç kalmışsın kavaltı yapmak için. Bişeyler yiyip spor yapmak iyi değilmiş. İstersen bir kave iç spora başlamadan. Birtanede eti form ye istersen. Spordan önce kave içmek daha çok yağ yaktırıyormuş spor hocam demişti.

Ayy ne güzel ya 38 beden olmak. İnşallah 3 hafta sonra bende 38 beden olucam :))

canım aşkolsun.. Acı acına spor yapma yaa.. Bir iki etiform falan at azına
sonra sporun bitincede öğlen yemeee yersin artıkın.. Ama ye mutlaka, mazallah metabolizmanı durdurursun ha.. allah korusun..

Arkadaşlar hepinize günaydın
buarada alıntı nalıl yapıcam ? evet 10 kilo çok ama cok kilo aldım zaten 5 kilosu falan düğün koşuşturmacasında gider diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden 10 kilo dedim bende sabah kalvaltımı yazayım küçük kase k flakes ve bi tane ev poğacası

Cevap kutucukları var ya onların sonunda sağ alt köşede yazıyor. Alıntı yap diye. Oraya basınca istediğin cevaptan alıntı yapabilirsin.

Göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayan gıdalar

Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi.

Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.

Önemli olan kas değil yağ yakmak
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr.

Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.
unutmayın güzel bir vucud göbek olmaksızın ancak olabilir güzel bir vucuda sahip olabilmek için göbeksiz bir vücüt a sahip olmak la ancak gerçekleşebilir

yaşasınnn bende tam probiyotik yoğurt yiyodum bide zaten yoğurtsuz bi hayat yalan bence yaa kaydirigubbakcemile3

Günayyyyyydinnnnn 2009 yaz sezonunun citirlari... kaydirigubbakcemile2

ben dün gece esimin aldigi taze ekmegin kokusuna asik oldummm :asigim:

offff yemicem yemicem diye diye gece 23:00 ü ettim ama sonra esim 3 günlük dünya ye nolur diyince evet dedim ya :uhm: :icecream:

3 dilim ekmegi nasil yedim görseniz gülmekten bayilirsiniz bööylee az az ay bitmesin hadi bitane daha bitane daha 3 dilimmi sürme peynir ve bol bollll isotla yedim nasil bi krize girdimse artik , :mymeka:

dedim artik bugün 500 gr vermek hayal oldu

amaaaaaa hayirr bu sabah öyle olmadigini gördüm

ve 63 kiloyum ohhhhh

dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:

cizelgemi pazar gününe kadar degistirmicem

Malzemeler: 6 kişilik
6 adet ince uzun patlıcan
1 adet limonun suyu
1 tatlı kaşığı tuz
4 adet orta boy kuru soğan
2 adet orta boy domates
1 yemek kaşığı tozşeker
10 diş sarımsak
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz, karabiber

Hazırlanışı: Patlıcanları çizgili formda soyup boylarına göre ikiye ya da üçe bölün. İçlerini oyup, yıkayın. Limonlu ve tuzlu suda 5-7 dakika kadar haşladıktan sonra alın. Diğer taraftan, soğanları yarım ay şeklinde incecik doğrayın. Zeytinyağını tencereye aktarıp soğanları zeytinyağında karıştırarak 5 dakika, iyice sararıncaya kadar kavurun. Üzerine tozşeker, incecik kıyılmış sarımsak, karabiber ve rendelenmiş domatesi ilave edip, 5 dakika daha karıştırarak pişirin. Ocaktan alın. Hazırladığınız iç malzemeleri ılık hale gelince oyup patlıcanları bu harçla doldurun. Patlıcanları ağızları yukarı bakacak şekilde fırın kabına yerleştirin. Fırın kabına 1 su bardağı kadar sıcak su ilave edip 175 derece alt-üst konuma ayarlı ve 10 dakika önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika kadar pişirip çıkarın. Ilık hale gelmesini bekleyip dereotuyla süsleyerek servise sunun.

afiyet olsun canlarımmm ama bu 1 fincan zeytin yağı yerine 1 kaşık bedel light tercih ederim:)geri kalanı acaip güzel ilk fırsatta deniycem.

bide bizin usul bi tarhana çorbası tarifi vereyim.ama sadece adı tarhana:)
1 servis kaşığı keyek unu
4-5 servis kaşığı yağsız yoğurt
1 yumurta az tuz az kara biberi iyiiice karıştırıyoruz
sonra üzerine su ekleyip elimizi hiç çekmeden kaynayana kadar karıştırıyoruz haaa bide biber doğruyoruz içine acı sevenler acı biberle harika oluyo.
kaynayınca koyulaşmaış olursa ki çoğu zaman koyulaşıyo üzerine sıcak su ilave edip tekrar kaynatıyoruz azıcık.evde diyette olmayan adamlar varsa üzerine tereyağı yakıp döküyoruz.yani ben diyete başlamadan önce öyle yiyodum.
ama yağsızda çok güzel oluyo.
afiyet olsun kızlarr

valla ben de düsünemem yogurtsuz bir yasam...

ve gunde en az 2 öğün tüketirim.

kızlar spor yapmadan kılo verebiliyorsanız bravo hepinize..
ben gunde 2bucuk-3 saat yapıyorum. gene aynıyım bugun.

karnım dümdüz oldu ama tartı görmüyor:)

bu tartının bana kini mi var ne ? hihoyyyt

canım tebrikediyorum seni a.s.azminin sonucunu almışsın beyaz pantolonkaydirigubbakcemile3 3parça ekmekten bişicik olmaz devamlı hale gelmediği sürece arada kaçamaklar yapmak lasım valla ösendimmm bende zayıflıcam kaydirigubbakcemile2

öff banyom yapmam hazırlanmam süslenmem püslenmem ve dısarı cıkmam lazım. ama tv deki sacma sapan bir diziye takılmıs durumdayım...

zaten kendime alısveris yasagı koydugumdan beri, sokaga adımımı atasım gelmıyor. çok enteresan... meğer ben alışveriş için yasıyormuşum.

aramızda kalsın kızlar, artık kıyafet falan alamıyorum diye... bardaak,tabak almaya başladım. bütün paramı sacmasapan şeylere veriyorum kaydirigubbakcemile3

Süpermiş ya ozaman her öğün yoğurt yada ayran mutlaka yemek lazım....

Yonciciiimmm süpperr..
Nasıl lezzetli gelmiştir o ekmek sana dimii...
Böle bikaç gün yemek yemeyince insan yemeğin değerini de anlıyo.. Daha bi zevk alıyo yemeklerden..
Bende detoks yapmak istiyorum bir kaç gün..
Sen sadece lahana mı haşlayıp içiyosun canım.. yada nasıl bişey yaptın.. Günlük programın nasıldı canım tam olarak??

valla kızlar bu ekmek ve ekmek kokusu olayı beni mahvediyo.evimin karşısında antalyanın en büyük ekmek ve pasta fabrikası var tam böle karşı karşıyayız 24 saat taze ekmek kokusuyla geçiyo ve benim en büyük zaafım sıcak ekmek peynir salça cokacimcoook valla diyete başladığımdan beri gaçan pazar sabah eşimin ekmeğinin tırnağımın üstü kadar bi parça yedim ama şimdi olsun önümde sıcak ekmek bakın neler oluyo :jeyyar:
amaaa ben uno light ekmeğimi ve yoğurtlu ıspanak haşlamamı yiyorum şimdi hihoyyyt

kızlar yaptım nivea cd sini şimdi duşa koşuyorum kahve içim yaptım arkadasımızın dediği gibi çok işe yaradı hiç bu kadar terlememiştim hadi ben kaçar duşa sona gelince okuycam yazılanları hala bişi yemedim cnm istemiyo gerçekten
senağlama

aaaa kızlar biraz önceki tarhana çorbasında sarımsağı söylemeyi unutmuşum :) kaynamaya yakın içine bide 3-4 diş kadar sarımsak rendeliyoruz.sonra afiyetle yiyoruz.sarımsak olmadan pek afiyetli olacağını sanmıyorum :))))))))

canımm aynen bende öle alışveriş için yaşıyomuşum hafta sonu biyere gidesim gelmiyo bide daha zayıflıcam diye bol bol pantolonla dolaşmaya başladm iğrencim yanikaydirigubbakcemile3 ama azimliyim iice zayıflamadan almıcam bişi pantolonların bolluğunu kapamak için şimdi tunik giyorum sonra onları atıcam üstümden fıstık olucam niyetim bu kaydirigubbakcemile3

ya bide bugün hepimizdemi bişey var
sabahtan beri lokmalar ağzımda büyüyo bi tek yoğurdu güzel yedim.ıspanaklar boğazımdan gitmiyo yawww :1no2:

kızlaaar kadınların % 90 ı alışveriş için yaşar:)
dün alışverişe çıktım işte yorulmuşum sabahın 6 sında kalkıp bütün gün koşturmuşum ama alışverişte yorgunluktan eser yok:) mağazalar kapanmasa daha gezerdim ama saat 10 olmuştu artık:) kendimden geçtim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…