kızlar bişe diycem ben yazmıştım 9 gibi kahwaltı yaparım die ama saat 11e gelio ben daa hiç bişe yemedim sadece yarım litre su içtim bir bardakta nar çayı o kadar canım hiç bişe istemiyor sizce ne yapayım mavi benek gibi oldum o da geçen gün istemiyorduya bişe yemek iştahı kapanmıştı banada oldu işte şimdi sizce zorlayayım mı kendimi bişyler yemek için
11 olunca tam saat nivea cdsini yapçam 1 saat sürüyor 12 olur saat e sonra duş alıyorum zaten 12.30 saçımı falan kurut şekil wer üstünü giy bilmem ne yap derken saat 1 olcak bişe yememmiş olcam
ama napiim hiç bişi istemiyor suan
herkeşlere günaydıııın:)
bugün heryerim ağrıyo.dün sabah ve akşam alışveriş yürüyüşü bide o yorgunlukla yapılan 50 mekik ve 200-200 sopa hareketleri beni fazla yormuş galiba.biraz önce ilaç aldım inşallah geçer.akşam yolculuk var izmire benneyaptımki şu meşhur nişan olayı kafamçokkarıştı umarım iyi olur...
dün akşam yemek yemeye fırsatım olmadı sokaklarda gezmekten.nişan için bişeyler aldım veee en önemlisi 2 ay önce aldığım 42 beden pantolon yerineee 38 beden çok şik bi pantolon aldım.hatta ilk başta korkumda 40 beden aldım ama sonra çuvaldan beter olduğu için 38 beden aldım.tam oldu çokta güzel oldu hihoyyyt
bugün sabah kahvaltı yapmak istemedim eti form karışık meyveliyle geçiştirdim iyi geldi sabah sabah tatlımsı bişey cokacimcoook ama acıkmaya başladım bişeyler atıştırcam şimdi yine.
kilo veren arkadaşlarımın hepsiniii çoook teprik yaparım allahım nazardan saklasın bizii
güzel bi gün geçirin canlarımm a.s.
kızlar bişe diycem ben yazmıştım 9 gibi kahwaltı yaparım die ama saat 11e gelio ben daa hiç bişe yemedim sadece yarım litre su içtim bir bardakta nar çayı o kadar canım hiç bişe istemiyor sizce ne yapayım mavi benek gibi oldum o da geçen gün istemiyorduya bişe yemek iştahı kapanmıştı banada oldu işte şimdi sizce zorlayayım mı kendimi bişyler yemek için
11 olunca tam saat nivea cdsini yapçam 1 saat sürüyor 12 olur saat e sonra duş alıyorum zaten 12.30 saçımı falan kurut şekil wer üstünü giy bilmem ne yap derken saat 1 olcak bişe yememmiş olcam
ama napiim hiç bişi istemiyor suan
Arkadaşlar hepinize günaydın
buarada alıntı nalıl yapıcam ? evet 10 kilo çok ama cok kilo aldım zaten 5 kilosu falan düğün koşuşturmacasında gider diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden 10 kilo dedim bende sabah kalvaltımı yazayım küçük kase k flakes ve bi tane ev poğacası
Göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayan gıdalar
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi.
Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Önemli olan kas değil yağ yakmak
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr.
Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.
unutmayın güzel bir vucud göbek olmaksızın ancak olabilir güzel bir vucuda sahip olabilmek için göbeksiz bir vücüt a sahip olmak la ancak gerçekleşebilir
yaşasınnn bende tam probiyotik yoğurt yiyodum bide zaten yoğurtsuz bi hayat yalan bence yaa kaydirigubbakcemile3
Günayyyyyydinnnnn 2009 yaz sezonunun citirlari... kaydirigubbakcemile2
ben dün gece esimin aldigi taze ekmegin kokusuna asik oldummm :asigim:
offff yemicem yemicem diye diye gece 23:00 ü ettim ama sonra esim 3 günlük dünya ye nolur diyince evet dedim ya :uhm: :icecream:
3 dilim ekmegi nasil yedim görseniz gülmekten bayilirsiniz bööylee az az ay bitmesin hadi bitane daha bitane daha 3 dilimmi sürme peynir ve bol bollll isotla yedim nasil bi krize girdimse artik , :mymeka:
dedim artik bugün 500 gr vermek hayal oldu
amaaaaaa hayirr bu sabah öyle olmadigini gördüm
ve 63 kiloyum ohhhhh
dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:
cizelgemi pazar gününe kadar degistirmicem
Göbek yağlarından kurtulmanızı sağlayan gıdalar
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor.Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor. Göbeğinizi hızla eritmek istiyorsanız, bol bol yağsız yoğurt yemelisiniz! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi.
Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Önemli olan kas değil yağ yakmak
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr.
Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti. Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nde yayımlandı.
unutmayın güzel bir vucud göbek olmaksızın ancak olabilir güzel bir vucuda sahip olabilmek için göbeksiz bir vücüt a sahip olmak la ancak gerçekleşebilir
yaşasınnn bende tam probiyotik yoğurt yiyodum bide zaten yoğurtsuz bi hayat yalan bence yaa kaydirigubbakcemile3
Günayyyyyydinnnnn 2009 yaz sezonunun citirlari... kaydirigubbakcemile2
ben dün gece esimin aldigi taze ekmegin kokusuna asik oldummm :asigim:
offff yemicem yemicem diye diye gece 23:00 ü ettim ama sonra esim 3 günlük dünya ye nolur diyince evet dedim ya :uhm: :icecream:
3 dilim ekmegi nasil yedim görseniz gülmekten bayilirsiniz bööylee az az ay bitmesin hadi bitane daha bitane daha 3 dilimmi sürme peynir ve bol bollll isotla yedim nasil bi krize girdimse artik , :mymeka:
dedim artik bugün 500 gr vermek hayal oldu
amaaaaaa hayirr bu sabah öyle olmadigini gördüm
ve 63 kiloyum ohhhhh
dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:
cizelgemi pazar gününe kadar degistirmicem
öff banyom yapmam hazırlanmam süslenmem püslenmem ve dısarı cıkmam lazım. ama tv deki sacma sapan bir diziye takılmıs durumdayım...
zaten kendime alısveris yasagı koydugumdan beri, sokaga adımımı atasım gelmıyor. çok enteresan... meğer ben alışveriş için yasıyormuşum.
aramızda kalsın kızlar, artık kıyafet falan alamıyorum diye... bardaak,tabak almaya başladım. bütün paramı sacmasapan şeylere veriyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?