60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 badem
3 fındık
5 antep fıstığı yedim

aksam menümcok sükür midem cok iyi)
5,5 yk etli kurufasulye(ekstra hic yag koymadan pisirdim,suyundan da almadim)(pisirirken tadina tuzuna hic bakamamistim,o yarim kasigi yemegi isitmadan o amacla baktim)
2-3 yk az yagli yogurt
1 corba kasesi karisik salata(yagsiz-tuzsuz)

öglen de, aksam da ekmek yemedim bugün.Aklim hala dünkü kacamagimda ve hala vicdan yapiyorum.Bugün de mümkün oldugunca az ekmek yemek istedim.

ara da 1 cay bardagi tarcinli süt icip yaninda da 2 kuru kayisi yiyebilirim.

Kızlar merhaba hepinize kolaylıklar diliyorum bende kilo vermek istiyorum yaş 32 oldu metebolizmam yavaşlamaya başlıyor 63.6 kiloyum (kıyafetler olmadan sabah aç karnına) 4 ay içinde 52 kiloya ulaşmak istiyorum umarım başarılı olurum hedefim baya uçuk ama neden olmasın belki başarırım bu sefer haftada bir lahana yemeği yapayım diyorum belki etkisi olur ne dersiniz

slm kızlar internette sorun vardı ancak oldu
sabah
peeynir
yumurta
maydonoz
zeytin
helva
şekersiz çay
saat birdi kahvaltı yaptıgımda
daha sonra pazargttik 2saat gezmişimdir
aara olarak 1,5 küçük nuget

akşam megzit ızgarada
salata
1,5kepçe tarhana çorbası

afiyet olsun canımcım

protein diyeti yapıosun sanırım. çok sağlıklı bir diyet programı olmuş.. avatarındaki şirineyi her görüşümde ısırmak istiyorum. maşallah!Nazar

akşam 1 porsiyon mercimek çorbası içtim
biraz salata yedim
karnıbahar ve havuç haşlayıp yoğurtlamıştım onu yiyecektim canım istemedi
ekmek yemedim bugün canım nedense yemek yiyemedim canım hiç istemedi
ama meyve yedim yarım portakal 5 tane çilek(mevsimi değil ama almış işte evdekiler)
çay vs istemiyorum bugün canım hiç bişi istemiyor:S

protein diyeti yapıosun sanırım. çok sağlıklı bir diyet programı olmuş.. avatarındaki şirineyi her görüşümde ısırmak istiyorum. maşallah!Nazar

yok canım protein diyeti yapmıyorum normal gidiyo işte sagol
sagolcanım kzızm o benim ısırabilirsin

sanırım benm bünyemde sorun var
3 ana 3 ara öğünle beslendiğimde kilo koruyorum ayrıca 1 saat spor yapmaktayım yaklaşık 2.5 litrede su içiyorum fakat şu lahana diyetiymiş yok karpuz diyetiymiş öyle şok diyetlerle veriyorum buda sağlıksız,sağlıksız kiloda vermek istemiyorum off off off yani

herkese sağlıklı, mutlu ,huzurlu güzel bir pazar günü diliyorum kızlar ....

bugün sabah su içmedim

kahvaltım

2 kepçe şehriye çorbası

tam bana göre bir kahvaltı oldu biliyorum ben malum beslenirken kendi tarzımı kendi kurallarımı ortaya koyarak besleniyorum ve bu sayede bu fazlalıkları attım başımdan .
şimdilik koruma programım sonsuz şükürler olsun Rabbime çok güzel gidiyor.

Son düzenleme:

Günaydın farmasi,
Afiyet olsun. Ben de bayılırım kahvaltıda çorba içmeye. Hele tarhana çorbasına.
Son aylarda hiç böyle kahvaltı yapmadım ama.

Dün akşam yemeğimi 2 porsiyon yedim. 2 saat sonra 2 tabak tavuklu şehriye çorbası içtim. Gün içinde 2 tane süt dilimi yedim.Abarttım da abarttım yani.
Neyse ki sabah tartıda eksildiğimi gördüm.
Bugün dikkat edersem sonraki günlere de yansımaz belki.

Kahvaltım;
1 kupa kahveli,tarçınlı süt
1 tk bal
2 kuru kayısı
7 zeytin
1 tost
2 yeşil biber

afiyet olsun canım kahvaltın da güzel sanırım zeytinler küçüktü de 7 tane yedin.

süt dilimlerine gelince onlar için de afiyet olsun tabiki dengelersin canım. önemli olan her zaman diyoruz ya tatlı olsun çikolata işte her ne olursa olsun yedikten sonra arkasını getirmemek oldukça küçük ölçüde tadında bırakabilmek. öyle olduğu sürece ve de sonrasında dengelenebildiği sürece korkulacak endişe edilecek birşey yok yoksa hayat şahsen çekilmez hal alır diye düşünüyorum.
hele arkadaş toplantılarında vs bir sürü çeşit çeşit bizlerin zararlı gördüğü şeylerle karşılaştığımızda ne yapacağız değil mi ? ben çok şükür öyle ortamlarda hiç afallamıyorum ve de çuvallamıyorum. davet öncesinde evde 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin giibi şeyler tüketiyorum gittiğim arkadaş ortamlarında da kimseyi diyet vs muhabbetiyle bunaltmak istemem doğrusu bence çok itici kaçıyor doğrusu ya da karşı taraflar tarafından aptalca bulunabilir diye hiç diyet muhabbetine girmem.karşıdan böyle bir konu talebi olursa kısa ve öz tadında muhabbeti eder ve keserim.yoksa insanların gözünde zaten yüzüme söyledikleri için biliyorum yoksa düşüncem değil nerene zayıflayacaksın sen diyorlar bana eee tabi şimdiki halime göre değerlendiriyorlar ben de zaten bu sebeplerden konu açmazlarsa zayıflama konusunda hiç laf söz etmem etme taraftarı değilim.paylaşacak daha başka şeyler çok var ...
ama gittiğim yerlerde örneğin 1 kk ölçüsünde 1- 2 zeytin büyüklüğü ölçüsünde yemeye şekersiz bitki çayı içmeye özen gösteriyorum.
eğer sonrasında dengeleyeceksem normal ölçüde yiyiyorum ama abartmadan gene de yani nedir 1 kare kek büyüklüğünde vs. o zaman ya tek çeşitten normal ölçüde ya da her çeşitten azar azar. ama sonrasını mutlaka dengeleme yoluna giderim.

dün akşam fındıklı çikolata yedim ben de 2 küçük karecik toplamda 13 gr dır.

şimdi ara öğünde
1 elma
3 kk büyüklüğünde yufkası elde açılarak yapılmış ıspanaklı patatesli börek

Son düzenleme:
günaydın kızlar
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir domates yeşilbiber

arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi 1 tane kuru incir
öğlen yemeğinde tavuk sote körili 1 dilim ekmek ve yeşilsalata olacak
ev temizliği yapıyorum bugün neyseki işler az kaldı. dün dişçideydim. saat 2 de oturdum saat 4 e kadar dişçi kotuğunda kaldım. tüm öndeki porselenler çıktı temizlendi ilaçlandı kesildi biçildi dolguları yapıldı ve yeni porselenler için hazırlandı ölçü alındı valla tüm üst damağa komple morfin verdi. zor oldu zaten en zor gündü. bu hafta altlara başlayacak üstler çok şükür bitti altlarda fazla iş yok kesilecekler var.

afiyet olsun canım yakında zayıflarsın incecik bi diyetisyen olarak hastalarına yardımcı olmaya başlarsın canım

o kadar morfini verince tabiki sarhoş gibi oldum kafayı buldum dün içki içmem ama heralde kafayı bulmak böyle olsa gerek

Geçmiş olsun.
Yazık ya çok erken kaybetmişsin dişlerini.Kaçıncı çocuksun? Genelde annenin ilk çocuklarının dişleri daha sağlam olurmuş.Doğum yaptıkça anneden çocuğa geçen kalsiyum miktarı da azalıyor.

Zaten diyet yapıyorum deyince daha da ısrar ediyorlar; yok az yağ koydum yok bu kadardan ne olacak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…