günaydın kızlar
kahvaltım nesfit bugün
yeşilçay
şimdidesekersiz çay içiyoruym aramdaha 1saat sonra
herkese afiyet olsun
günaydın kızlar
kahvaltım nesfit bugün
yeşilçay
herkese afiyet olsun
canım sucuğun yağını nasıl alıyorsunherkese günaydin ve iyi pazarlar diliyorum.
kalkinca 700 ml su ictim
gec bir kahvalti(11.00):
2 dilim tam tahilli ekmek
2 yk yagsiz lor peyniri
1 haslanmis yumurta,birinin de sadece beyazini yedim
1 ince,yuvarlak yagi iyice alinmis sucuk
domates,salatalik,biber,havuc sögüs
henüz ara yapmadim ama 500 ml su daha ictim ve de 500ml yesil cay(termosa demlemistim)
2 ara ögün bir de aksam yemegi olacak arkadaslar.Bir de tartilma isini 1-2 gün ertelemek istiyorum,regl ve pasta durumlarindan sonra korkuyorum tartiya cikmaya,acaba verememissem ve moralim bozulur,motivasyonum azalir diye.Gerci giydigim jeans den farkediyorum fark var gibi ama KORKUYORUMMMMMM.(((((((((((((((((( ya verememissem...
afiyet olsun canim,kac kasik koyuyorsun nesfit yiyince?,ben henüz hic ögünlerimde yemedim de ondan sordumgünaydın kızlar
kahvaltım nesfit bugün
yeşilçay
herkese afiyet olsun
afiyet olsun farmasicim,benim de kiz kardesim bayilir kahvaltiyi corba ile yapmaya.Aklima geldi,icim burkuldu,özlemisim...4 ay oldu görmeyeli,neyseee tekrar afiyet olsunherkese sağlıklı, mutlu ,huzurlu güzel bir pazar günü diliyorum kızlar ....
bugün sabah su içmedim
kahvaltım
2 kepçe şehriye çorbası
tam bana göre bir kahvaltı oldu biliyorum ben malum beslenirken kendi tarzımı kendi kurallarımı ortaya koyarak besleniyorumve bu sayede bu fazlalıkları attım başımdan .
şimdilik koruma programım sonsuz şükürler olsun Rabbime çok güzel gidiyor.
Günaydın farmasi,
Afiyet olsun. Ben de bayılırım kahvaltıda çorba içmeye. Hele tarhana çorbasına.
Son aylarda hiç böyle kahvaltı yapmadım ama.
Dün akşam yemeğimi 2 porsiyon yedim. 2 saat sonra 2 tabak tavuklu şehriye çorbası içtim. Gün içinde 2 tane süt dilimi yedim.Abarttım da abarttım yani.
Neyse ki sabah tartıda eksildiğimi gördüm.
Bugün dikkat edersem sonraki günlere de yansımaz belki.
afiyet olsun canim,ne güzel kacamaklarina ragmen vermissin,masallah darisi da bana insallah,ben hala tartiya cikmaya tirsiyorum((
Kahvaltım;
1 kupa kahveli,tarçınlı süt
1 tk bal
2 kuru kayısı
7 zeytin
1 tost
2 yeşil biber
günaydın kızlar
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir domates yeşilbiber
arada 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi 1 tane kuru incir
öğlen yemeğinde tavuk sote körili 1 dilim ekmek ve yeşilsalata olacak
ev temizliği yapıyorum bugün neyseki işler az kaldı. dün dişçideydim. saat 2 de oturdum saat 4 e kadar dişçi kotuğunda kaldım. tüm öndeki porselenler çıktı temizlendi ilaçlandı kesildi biçildi dolguları yapıldı ve yeni porselenler için hazırlandı ölçü alındıvalla tüm üst damağa komple morfin verdi. zor oldu zaten en zor gündü. bu hafta altlara başlayacak üstler çok şükür bitti altlarda fazla iş yok kesilecekler var.
canım sucuğun yağını nasıl alıyorsun
yok canım bende acaba başka bi yöntemmi var diye merak edip sordum canımzaten hic yag koymadan teflonda kizartiyorum,yada tost mak. arasinda,yerkende pecetenin arasinda SIKISTIRIyorum iyice sonra yiyorum.:)))) hugocuk sen de daha güzel bir yöntem var gibi sormusssun,varsa ögrenmek isterim :))
herkese günaydin ve iyi pazarlar diliyorum.
kalkinca 700 ml su ictim
gec bir kahvalti(11.00):
2 dilim tam tahilli ekmek
2 yk yagsiz lor peyniri
1 haslanmis yumurta,birinin de sadece beyazini yedim
1 ince,yuvarlak yagi iyice alinmis sucuk
domates,salatalik,biber,havuc sögüs
henüz ara yapmadim ama 500 ml su daha ictim ve de 500ml yesil cay(termosa demlemistim)
2 ara ögün bir de aksam yemegi olacak arkadaslar.Bir de tartilma isini 1-2 gün ertelemek istiyorum,regl ve pasta durumlarindan sonra korkuyorum tartiya cikmaya,acaba verememissem ve moralim bozulur,motivasyonum azalir diye.Gerci giydigim jeans den farkediyorum fark var gibi ama KORKUYORUMMMMMM.(((((((((((((((((( ya verememissem...
1. ara:
kizim kendine muzlu süt hazirladi(az yagli sütle) ben de yarim cay bardagi aldim üzerini yagsiz sütle tamamladim,tarcini da serptim icecegim.
2 kuru kayisi
afiyet olsun canim,kac kasik koyuyorsun nesfit yiyince?,ben henüz hic ögünlerimde yemedim de ondan sordum
afiyet olsun farmasicim,benim de kiz kardesim bayilir kahvaltiyi corba ile yapmaya.Aklima geldi,icim burkuldu,özlemisim...4 ay oldu görmeyeli,neyseee tekrar afiyet olsun
önce afiyet olsun sonra da gecmis olsun hugocuk,ben de gecen yaz degistirmistim kaplamalarimi,SIKINTILI bir durum,zaten benim icin dis doktoruna gitmek basli basina cok zor.Ama bitince bir 7-8 sene daha rahat olacaksin sen de .gecmis olsun tekrar.
kolay gelsin temizlikte...
arkadaslar 1 kuru kayisi yedim,yetti.Digerini yemedim1. ara:
kizim kendine muzlu süt hazirladi(az yagli sütle) ben de yarim cay bardagi aldim üzerini yagsiz sütle tamamladim,tarcini da serptim icecegim.
2 kuru kayisi
kizim 11,5 yasinda.Bense mayista 37 olacagim Farmasicim,sanirim gruptaki en büyüklerden biriyimdir :))afiyet olsun canım
kızım hazırlamış dediğine göre kızın yaşı büyük galiba kaç yaşındasın ?
Allah kavuştursun canım kardeşine
arkadaslar 1 kuru kayisi yedim,yetti.Digerini yemedim
500 ml daha su ictim toplamda su ana kadar 1,7 lt su icmis oldum.Icmeye devam tabii
kizim 11,5 yasinda.Bense mayista 37 olacagim Farmasicim,sanirim gruptaki en büyüklerden biriyimdir :))
amin canim,sagol... insallah hasret olan herkesi kavustursun.
canımcım ben de 1977 liyim martta tam 34 artık inşallah
canımcım ben de 1977 liyim martta tam 34 artık inşallah
zeytindalıcım Allah bağışlasın kızını da maşallah
benim de biri 7 diğeri 4 yaşında olmak üzere iki tane oğlum var.
şehir olarak neredesin ne işle meşgulsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?