Geçmiş olsun.
Yazık ya çok erken kaybetmişsin dişlerini.Kaçıncı çocuksun? Genelde annenin ilk çocuklarının dişleri daha sağlam olurmuş.Doğum yaptıkça anneden çocuğa geçen kalsiyum miktarı da azalıyor.
Zaten diyet yapıyorum deyince daha da ısrar ediyorlar; yok az yağ koydum yok bu kadardan ne olacak gibi...
Farmasi avatarındaki arabanın anlamı nedir?
Ben de kızıma kahvaltısını yapmayınca sütlü irmik tatlısı yaptım. Yine bikaç kaşık zorla yedi.
Kalanı (3 yk kadardı) balla tatlandırıp yedim :)
Çok dikkat ediyorum ya bugün :))))
afiyet olsun canım insan bazen dikkat etmek istedikçe aksilikler üst üste gelir.
ama daha günün erken saati sen nasılsa spor yapıyordun canım yakarsın
prienecim dişlerimi kaybetmedim şöyle oldu. bekarken estetik duryo diye kalktım önleri porselen yaptırdım canımkendi aptallığım böyle olunca canım arrada böyle yenilemek gerekiyor. 7 yıl kullandım iyiydi sadece zamanı gelmişti ondan. alt dişlerimde bikaç çürük vardı onlarda porselen olsun dedim canım yani tamamen zamanında yaptığım hatanın devamı oluyo bu da
Ne güzel araba kullanabilmen.Kaç yıldır kullanıyorsun?
Benim de ehliyetim var. Eşime vitesli zor dedim dedim, gitti otomatik vites aldı.Kapının önünde duruyor.Haftasonları eşim kullanıyor onu.
Birkaç kez beraber çalıştık ama daha bayağı çalışmamız lazım beraber.
İlla ki kendi öğretecek.Kızla da zor oluyor haliyle.Onu yanımıza alıp çalışamayız.
Mükemmeliyetçi bir yapısı var,zor oluyor.
Annesi 30 yıldır araba kullanıyor.Onun kullanışını bile beğenmiyor, sen ondan daha iyi kullanıyorsun diyor.
Ders alsam 1 haftada çıkarım yalnız ama...
Haftaya eşim yurtdışına gidicek, o yokken damadımızla çalışsak beraber güzel olacak.
Olsun hugocuk, mecbur kalıp yaptırmaktan iyidir :)
Ne güzel araba kullanabilmen.Kaç yıldır kullanıyorsun?
Benim de ehliyetim var. Eşime vitesli zor dedim dedim, gitti otomatik vites aldı.Kapının önünde duruyor.Haftasonları eşim kullanıyor onu.
Birkaç kez beraber çalıştık ama daha bayağı çalışmamız lazım beraber.
İlla ki kendi öğretecek.Kızla da zor oluyor haliyle.Onu yanımıza alıp çalışamayız.
Mükemmeliyetçi bir yapısı var,zor oluyor.
Annesi 30 yıldır araba kullanıyor.Onun kullanışını bile beğenmiyor, sen ondan daha iyi kullanıyorsun diyor.
Ders alsam 1 haftada çıkarım yalnız ama...
Haftaya eşim yurtdışına gidicek, o yokken damadımızla çalışsak beraber güzel olacak.
canım Allah razı olsun rahmetli babam benimle araba konusunda çok ilgilendi ben tam 18 yaşıma geldiğimde ehliyetimi aldım ve ondan sonrasında aralıksız 7-8 yıl araba sürdüm.ondan sonra da neredeyse 7 yıl da hiç araba sürmedim. ama araba sürmek öyle birşeyki bisiklete binmeyi öğrendikten sonra ya da ne bileyim yüzmeyi öğrendikten sonra yıllar geçtikten sonra bile nasıl zorluk çekmiyorsan aynen öyle kısmet bu geçtiğimiz sonbaharaymış kendi arabamı aldım. eşimin arabasını arada sürsem de okula götürmüyordum çünkü eşimin işyeri 50 km aşkıma her an arabası lazımdı o yüzden bana zaten okul yürüyerek 4 ya da 5 dk .ama ben araba sürmeyi çok seviyorum bir de oğlumu soğukta sıcakta yürütmek istemedim.derken aldım işte kurban bayramında Antalya- Kemer'e eşimi çocuklarımı ben götürdüm ve de getirdim, sıkıntı yok yani eşim 10 numara şöförsün diyor öyle asla kolay kolay beğenmez ve de yanına güvenip de oturmaz .direksiyonun ve reflekslerin gerçekten çok iyi. bir sürü erkek şöför var belki de böyle nizami kullanamayan diyor tabi küçük yaşta ehliyeti almamın avantajı çok .
o yüzden Allah mekanını cennet etsin Allah razı olsun derim her zaman babacığıma
Nur içinde yatsın.
Keşke ben de evlenmeden öğrenseydim.
Hiç merakım da yoktu ama. Şimdi bile zor geliyor çalışmak, yoksa annemi ayarlar çalışabilirdik eşimle.
Hele otomatik vites acayip rahat.Yokuşta kaçırdım derdi de yok.
Kullanmam lazım mutlaka, çocuğu okula götür getir vs işleri bana kalacak hep.
Tuhaf oluyor markete,pazara giderken arabamın yanından geçiyorum.O öyle duruyor ben yürüyerek gidiyorum :)
2007 de aldım.
En son bayramda izmirde 2-3 gün kullandım çok trafik olmayan bir yerde.
31 bitti :)
Özgürlük bence araba kullanmak. İstediğim yere giderim haftaiçi :)
Eşime araba kullanmak istiyorum dedim.
Yatak döşek yatıyor, hasta.Şimdi mi aklına geldi diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?