60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım

afiyet olsun

evet ya nesfit tarzı şeyler yiyemiyorum..
süt suyla ıslatılarak yumuşayan şeyler midemi bulandırıyor...
yoksa hem besin değeri iyi hem de pratik...
yiyebilsem süper olurdu o yüzden...

evet ya nesfit tarzı şeyler yiyemiyorum..
süt suyla ıslatılarak yumuşayan şeyler midemi bulandırıyor...
yoksa hem besin değeri iyi hem de pratik...
yiyebilsem süper olurdu o yüzden...

anladım canım benimde 2 .yiyişim bu canım çekmiştide.

öğle yemeğimi yedim şimdi evden getiridim cumartesi günleri yemek çıkmıyor iş yerinde
6 yk kabak yemeği
bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlaması
bir dilim tam tahıllı ekmek

merhaba dogum yapalı 1 yıl oldu 69 kiloyum
boyun 1.60 kac olmam gerekir acaba
bi 10 kilo kesin vermeliyim:)
diyetisyene gittim kan vss tahlıller yapıldı şeker sınırda cıktı bide ona bakalım diyet listesi vericem dedi

Selamlar, benimde boyum ve kilom aynı.
bizim ideal kilomuz 55 ancak bana çok uzak ve zor göründüğü için şimdilik hedefim 59
59 olursam 55 olmak için yeterince cesaretim olur dye düşünuyorum.

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin planlar programlar her şey çok güzelll bence hedef küçültmen de iyi insan daha iyi motive oluyor hedefe yaklaştıkça,dediğin gibi eper 62yi görünce yeterli bulmazsan yeni bir hedef belirler yola devam edersin yoksa da koruma programına geersin inşallah ama yaptıkların çokgüel kaçamaksız gittin sanırım bu hafta tebrik ediyorum sporlar da süper ben de bu hafta antepte olduğumdan normalden 2 gün fazla yapıyorum sporu ki ufak kaçamaklar olunca dengelensin diye öpüyorum tatlım seni ve kolaylıklar diliyorum bu süreçte, hepberaber başarıp inccik fit mutlu fıstklar olucaz inşallah :13:

günaydınlar
1 yumurtadan şöle yeşilsoğanlı yeşilbiberli domatesli bi menemen yaptım yanına 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim

Günaydın hugcukcuğum afiyet olsun kahvaltın çok güzelmiş

Canım geçmiş olsun kremalıysa ekşidi demek miden pasta kremasından, geçmiş olsun ama kahvaltın çokk güzel canım bu arada eblebi yemeni tavsiye ederim o mide ekşimesini alır beyaz leblebi özellikle:13:

Afiyet olsun tatlım sanırım ekmek de yememişsi poğaça olunca ence denge güzel kurulmuş afiyet lsun genel olarak da çok güzel kahvaltın

öğle yemeğimi yedim şimdi evden getiridim cumartesi günleri yemek çıkmıyor iş yerinde
6 yk kabak yemeği
bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlaması
bir dilim tam tahıllı ekmek

Afiyet olsun nugyacıım çok güzelmiş menün:13:

Selamlar, Bugün cumartesi ve iş yoktu geç kalktım keyif yaptım geç kalkmayı çok seviyorummm.
Sabah kahvaltım- daha yeni kalktım sofradan

1 haşlanmış yumurta
1 dilim light ekmek
maydonoz ve dereotu
domates
salatalık
1 k.k. peynir ve şekersiz çay
fazla mı kaçırmışım? yumurtanın yanında ekmek fazla mı oldu acaba??

canım hoşgeldin kaç kilo olman gerektiğine doktorun karar verse daha iyi olur.biz burda rakam söylesek herkezin göz nizamı farklıdır yanıltmayalım seni seen aynada kendini ne kadar hoşbulursan o zamana kadar zayıfla bence.şeker konusuna gelince bende ve hugocukta şekerimiz olmamasına rağmen şekeri ve tatlıyı bıraktık ben 2 ay oldu bırakalı hugocuk 5 oldu sanırsam.sen eğer şekeri bırakamam dersen mümkün merteme azaltman gerekecek gerçi diyetisyenin ayarlar bu durumu.burayı takip edersen zayıflarsın ve yararlı bilgiler öğrenirsin canım

oooooooo maşşallah canım çok güzel bir kahvaltı benim kahvaltılarıma benzettim yok canım yok hiçde çok değil gayet iyi.yumurtanın yanında ekmeğimizde olacak tabikide afiyet olsun tatlım

neruda hoşgeldin kızz nasıl gidiyo bugün dışarı çıkmayacaksın heralde annenlerle bol bol vakit geçir canım.

Kızlaaaaaar hepinize selamlar öpücüler sağlıklı,mutlu,huzurlu bir haftasonu diliyorum inşallah daha da hafifler yalardan kurtulmaya devam ederiz bu hata sonuda:13:

Ben gayet iyiyim hem ailemleyim güzel vakit geçiriyoruz hem de minikk kaçamklarla bir atil sürdürüyorum böyle olunca çokk güzel oluyo çokşükür:13:

Dün, geç kahvaltı yaptığımdan 2 öğün yedim ki bazen yapıyorum böyle ama 2 ana 3-4 ara öğün yiyiorum dün sabah kahvaltı sonra bir ara yaptım 2. aramda 2 tane miniiiicik draje yedim drajeleri bilirsiniz küçük olurlar üstelik ikisinin de içi prinç patlağı ydı sadece dışı çikolata kaplıydı dünkü kaçamağım o... akşam da dşarı da yediğimizden ızgara tavuklu çok azz.yağlı bol salata yanın da da bir bardak ayran içtim

Dn akşam reg olduğumdan bugüb kahvaltıda biraz tatlı istedi canım 1 muz, 3yk yulaf,1 kase yoğurt ve 1tk tarçını karıştırdım ve onu yedim kahvaltıda şimdi de yeşil çay içiyorum

Bugün de 11 gibi kahvaltı yaptım bakalm belki yine 2 ana 3-4 ara öğün yaparım geç kalkıyorum malum tatil

Son düzenleme:

Canım kahvaltın çok çok güzel her şey var afiyet olsunnnn hiç çok falan değilll:13:

neruda hoşgeldin kızz nasıl gidiyo bugün dışarı çıkmayacaksın heralde annenlerle bol bol vakit geçir canım.

Canımmmm sağol hoşbulduk gayet iyiyim çokşükür bugün de belki çıkarız ma akşam üzeri sanırım...şimdilik evdeyiz annemlerin bilgisayarlarını düzeltiyorum biraz parça falan getirdim ramdi harddısktı, onları takıyorum format v.s onlarla uğraşıyorum:13:

Öpüyorum nugyacımmmm

Selamlar, benimde boyum ve kilom aynı.
bizim ideal kilomuz 55 ancak bana çok uzak ve zor göründüğü için şimdilik hedefim 59
59 olursam 55 olmak için yeterince cesaretim olur dye düşünuyorum.
15 kilo
bende aynen öyle düşünüyorum canım 10 kilo versem yeter ama nerdeee
inşllh veririzz:13:

canım kilo boy hesaplama varya onu biliyosunuzdur diye sormuştum:97:
azalttım bu ara çayda
1 şeker kaşıgını 2 cay kaşıgına indirdim
pazartesi bakalım ne verecek spor salonunada gidicem inşşllh zayıf fit hatunlar oluruz hepimiz

afiyet olsun neruda sen işini bilirsin zaten neyin nasıl ne zaman yeneceğini yapmışsın yine yapacağını dengelemişsin

iremcim anladım canım kilo boy hesaplama çizelgesine göre bakarsak benim 49 kilo olmam gerekiyor buda aslında imkansız demiyeyim de istesek olur ama ben şu anda 67.600 üm ve bana bazıları artık daha zayıflama böyle iyisin diyolar bazıları bi 5 kilo ver diyolar yani değişiyo üstelik boyum 1:53 düşün artık sen.yani o çizelgelere bakma canım dediğim gibi diyetisyenin söyler yada kendin ne kadar vermek istiyorsan yada aynada kendini ne kadar rahat güzel zayıf görmek istiyorsan öyle yap canım.spor salonunada gitmen çok iyi olur canım ama aşırı spordan kaçın aşırıya gitme yani şekeri azaltmanda güzel bir olay canım devam et inşallah başarıcaz canım sonunda

oooooooo maşşallah canım çok güzel bir kahvaltı benim kahvaltılarıma benzettim yok canım yok hiçde çok değil gayet iyi.yumurtanın yanında ekmeğimizde olacak tabikide afiyet olsun tatlım

Teşekkür ederim canım:))) foruma yazmaya başladığımdan beri karnım doymaya başladı:)))))))

hoşbuldum cnm umarım benim de 2 ayda giderler çünkü malum yaz geliyo bir de sağlıklı olmak için kilo istemiyorum...

benim şöyle kötü bir alışkanlığım var sabah kahvaltısı malesef ki yapamıyorum orta okul dönemimden beri midem bulanıyoo alışamadım bir türlü 9-10 arasında iş yerinde tek şekerli bir nescafe içiyorum öğlende de buraya gelen yemeklerle geçiştiriyorum...yani gün içinde pek fazla bişey yediğim söylenemez ama akşamları ipin ucunu kaçırıyorum işte sabah atıştırması için bana ne önerirsiniz illa ki birşey yemek gerekiyormu???

bu gün yediklerime gelince ;

10 buçukta tek şekerli nescafe
13:00 da 2 dilim kepekli tost ekmeğinden yapılmış peynirli tost (sabah kendim hazırlamıştım yemeklerden yemedim)

akşam için hiçbir fikrim yok evde yemeğim yoktu ne yapsam :44:

sabah kalkınca 200 ml ılık su

kahvaltım

1.5 dilim ölçüsünde bazlama ekmeği
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&biw=1362&bih=567&q=bazlama

2 tk tahin-pekmez
yarım kk kadar peynir
1 zeytin
3-4 dilim domates
1.5 yeşil biber
2- 3 ceviz
2 kuru kayısı
250 ml şekersiz çay

ara: 2 kedili bisküvi arasında ve üzerinde kakaolu pudingli tatlı

öğlen menüm

1 dilim kıtır ekmek
2 kepçe tarhana çorbası
2 yk pekmez

Son düzenleme:
canim arkadaslarim,ilgilenen herkese tsk ediyorum,biraz önce herkese teker teker cevap verdim aslinda ama gönderemedim bir türlü.15 karakterden az olmamali ibaresi beni cildirtti.Ben de kapatip bu yolu sectim.
midemde bulanti var aslinda,suyu bile kaldirmiyor.Simdi ara ögünde 2 kepekli grisini yedim.
Nerudacim lebleyi hic düsünememistim,sagol canim.Bir sonraki arada yiyecegim mutlaka.
onun disinda yesil,nane,ihlamur iciyorum.Spor icin hic gücüm yok ama aksam üzeribilmem degisikli olur mu.
ögle yemegi icin yag koymadan tarhana corbasi yaptim,onu limonlayip 1 kase icecegim,icine de 1 yk yulaf koyabilirim.Böyle arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…