geçmiş olsun canımherkese günaydin,güzel ve keyifli bir haftasonu diliyorum arkadaslar :))))
kalkinca 700 ml su (bugün zeytinygini icmedim,midem hic hos degil(((
kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
2 yk.kadar yagsiz lor peyniri
2 yesil zeytin
salatalik,domates,havuc sögüs
yesil cay
midemin hic tadi yok kendime corba yapip ygsiz ve bol limonlu onu icmeyi düsünüyorum(ögle ve aksam)aralarda da grisini falan yerim sanirim.Umarim cabuk düzelir.Dünkü pasta beni nakaut etti((((( bu durumda baska önerileriniz olursa cok sevinirim )
Günaydın bu arada..
Kahvaltımı yazayım...
1 kk beyaz peynir
4 tane zeytin
2 küçük domates
bide küçük haftasonu kaçamağı
1adet poğça(ev yapımı ama)
Bu kadar...
az sonra da yarım muz yiyeceğim..
sağol canım yiyemem derken nesfittenmi bahsettin canım
pastadan olabilir canım e tabi birden yiyince pastayı mide unutmuştu tabi tekrar hatırlayınca böyle oldu galibane gibi bişeyler ouyo canım yanma ekşime gibimi
afiyet olsun canım diğer öğünlerde telafi edersin poğaçayı
evet ya nesfit tarzı şeyler yiyemiyorum..
süt suyla ıslatılarak yumuşayan şeyler midemi bulandırıyor...
yoksa hem besin değeri iyi hem de pratik...
yiyebilsem süper olurdu o yüzden...
merhaba dogum yapalı 1 yıl oldu 69 kiloyum
boyun 1.60 kac olmam gerekir acaba
bi 10 kilo kesin vermeliyim:)
diyetisyene gittim kan vss tahlıller yapıldı şeker sınırda cıktı bide ona bakalım diyet listesi vericem dedi
Merhabalaaarrrr dün uğrayamadım,40 sayfa ilerlemişkalabalık,aktif olması güzel gerçektende ama herkese tek tek okumak üstüne cevap yazmak çooook zorlaştı. kimse alınmasın lütfen sohbetiniz bol keyfiniz daim olsun
nugyacım nerudacım teşekkür ediyorum eksilen rakamları,incelen bölgeleri görmek güzel..darısı herkesin başına
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorumhugocuk hoşgeldin tekrar sevindim dönmene spor konusunda benden ilham alıyordun diye hatırlıyorum naptığımı paylaşayım canım
kilo veren arkadaşları da tebrik ediyorum:13: farmasicim güzel bilgiler için sağol herkese de teşekkür etmek isterim bir cümleden bile birşey kaptığımız oluyor herkes birbirinden birşeyler öğreniyor,birbirimize yardımcı oluyoruz bu çok güzel.
bendeki gelişmeleri aktarayım hemen dün her zamankinden biraz fazla uyumuştum geceye doğruda bir saat kestirdim o yetti galiba uyku yok bu gece
kendim için açıklama yapayım en son tartıldığımda birkaç gün önce 66.00 idim.56 idi önceki hedefim ama vazgeçtim çünkü ufak ufak ulaşmak daha doğru diye düşündüm..62-61 de aynadaki görüntümden memnun olmazsam inicem daha..60 58 56 gerekirse..vücut yapım iri kemikli ne uygunsa ne beni güzel ve fit gösterecekse o kiloda sabitlenicem.ama şimdi 62 ye inicem ve durucam bir süre kilo verdikçe daha da vermekten kendimi durduramamaktan korkuyorum biraz.ben hayatımda ilk kez diyet yaptım bu kelimeyi de kullanmak doğru değil ama bi düzenli programlı birşey ilk defa uyguladım.ilk iki ay katı idi gerçekten beslenmem.3 ayı geçti şimdi psikolojik olarak baya yoruldum.ben şu anki halimden 30 kilo fazlaydım uzun sürede verdim o kadar kiloyu ama verdim.onunda etkisi var bu yorulmada..sağlıklı beslenmeye başlayıp düzenli spora başladığımda ise 78,5 kilodaydım.12,5 kilo vermişim
dünkü menümü ayrıntısıyla yazamıcam ama iyiydi dikkat ettim yine tatlı canım çekti ufak çözümlerle hallettim.sporumu egzersizimi tam yapıyorum.perş. 45dk yürümüştüm cuma 1 saat yürüdüm.pilates yaptım 40 ar dakika mekiklerimi temel basit egzersizlerimi de yaptım.
hareket fazla kaçıyor ama hala bi 4 kilo vermem lazım..karnımdaki çok olmasa da o fazlalıktan rahatsızım..pilatesi bırakamam çünkü sevdim o kırk dakikanın sonunda kendimi çok iyi hissediyorum.yürüyüşü hergün yapmaya devam etmem lazım çünkü yakmam lazım yediklerimi.aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık:44: hugocuk un spor konusunda söylediklerine de katılıyorum ama kiloda vermem lazım dediğim gibi.bunu ne kdar sürdürebilirim bilmiyorum umarım vücudum alarm vermez iyi beslenmeye gayret edicem.artık hergün bir bardak yağsız sütümü de içiyorum.
birde spor egzersiz hareket çok önemli gerçekten sakın ola bırakmayın arkadaşlar birgün hareket yapmayayım üstümde nasıl bi ağırlık oluyor rahatsız oluyorum..dün yürüyüşe çıkmayı canım istemedi mesela çok soğuktu ayazdı biraz halsizlikte vardı ama yok dedim çıkacaksın.kendime telkinlerde bulundum.gelince bir mutlu hissettim kendimi.insanın kendisi için iyi birşey yapması güzelterapi gibi kendi kendine kalıyorsun müzikte dinlemedim bu sefer. bir hayatını gözden geçiriyorsun insan kendine kendine de kalmalı buna zaman ayırmalı cidden.neyse gelince de bir sütlü kahve yaptım onu içtim keyifle.
ev tam takır kuru bakır vaziyetteyarın alışverişe çıkıcam ona göre şekillendiricem menümü gün içerisinde gelip yazmaya çalışıcam ben sık giremiyorum,buraya çok yazamıyorum maalesef derslere asılıyorum.pc ile mesafe koymazsam olmuyor böyle arada gelip kaçıcam artık beni unutmayın ama
ne çok birikmişson olarak bu zorlu kilo verme sürecinde herkese kolaylıklar ve başarılar diliyorum. şunu unutmayalım herşey bizim elimizde :13:
günaydınlar
1 yumurtadan şöle yeşilsoğanlı yeşilbiberli domatesli bi menemen yaptım yanına 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez yedim
herkese günaydin,güzel ve keyifli bir haftasonu diliyorum arkadaslar :))))
kalkinca 700 ml su (bugün zeytinygini icmedim,midem hic hos degil(((
kahvalti:
1 dilim tam tahilli ekmek
2 yk.kadar yagsiz lor peyniri
2 yesil zeytin
salatalik,domates,havuc sögüs
yesil cay
midemin hic tadi yok kendime corba yapip ygsiz ve bol limonlu onu icmeyi düsünüyorum(ögle ve aksam)aralarda da grisini falan yerim sanirim.Umarim cabuk düzelir.Dünkü pasta beni nakaut etti((((( bu durumda baska önerileriniz olursa cok sevinirim )
Günaydın bu arada..
Kahvaltımı yazayım...
1 kk beyaz peynir
4 tane zeytin
2 küçük domates
bide küçük haftasonu kaçamağı
1adet poğça(ev yapımı ama)
Bu kadar...
az sonra da yarım muz yiyeceğim..
öğle yemeğimi yedim şimdi evden getiridim cumartesi günleri yemek çıkmıyor iş yerinde
6 yk kabak yemeği
bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlaması
bir dilim tam tahıllı ekmek
merhaba dogum yapalı 1 yıl oldu 69 kiloyum
boyun 1.60 kac olmam gerekir acaba
bi 10 kilo kesin vermeliyim:)
diyetisyene gittim kan vss tahlıller yapıldı şeker sınırda cıktı bide ona bakalım diyet listesi vericem dedi
Selamlar, Bugün cumartesi ve iş yoktu geç kalktım keyif yaptım geç kalkmayı çok seviyorummm.
Sabah kahvaltım- daha yeni kalktım sofradan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light ekmek
maydonoz ve dereotu
domates
salatalık
1 k.k. peynir ve şekersiz çay
fazla mı kaçırmışım? yumurtanın yanında ekmek fazla mı oldu acaba??
Selamlar, Bugün cumartesi ve iş yoktu geç kalktım keyif yaptım geç kalkmayı çok seviyorummm.
Sabah kahvaltım- daha yeni kalktım sofradan
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light ekmek
maydonoz ve dereotu
domates
salatalık
1 k.k. peynir ve şekersiz çay
fazla mı kaçırmışım? yumurtanın yanında ekmek fazla mı oldu acaba??
neruda hoşgeldin kızz nasıl gidiyo bugün dışarı çıkmayacaksın heralde annenlerle bol bol vakit geçir canım.
15 kiloSelamlar, benimde boyum ve kilom aynı.
bizim ideal kilomuz 55 ancak bana çok uzak ve zor göründüğü için şimdilik hedefim 59
59 olursam 55 olmak için yeterince cesaretim olur dye düşünuyorum.
canım hoşgeldin kaç kilo olman gerektiğine doktorun karar verse daha iyi olur.biz burda rakam söylesek herkezin göz nizamı farklıdır yanıltmayalım seni seen aynada kendini ne kadar hoşbulursan o zamana kadar zayıfla bence.şeker konusuna gelince bende ve hugocukta şekerimiz olmamasına rağmen şekeri ve tatlıyı bıraktık ben 2 ay oldu bırakalı hugocuk 5 oldu sanırsam.sen eğer şekeri bırakamam dersen mümkün merteme azaltman gerekecek gerçi diyetisyenin ayarlar bu durumu.burayı takip edersen zayıflarsın ve yararlı bilgiler öğrenirsin canım
Kızlaaaaaar hepinize selamlar öpücüler sağlıklı,mutlu,huzurlu bir haftasonu diliyorum inşallah daha da hafifler yalardan kurtulmaya devam ederiz bu hata sonuda:13:
Ben gayet iyiyim hem ailemleyim güzel vakit geçiriyoruz hem de minikk kaçamklarla bir atil sürdürüyorum böyle olunca çokk güzel oluyo çokşükür:13:
Dün, geç kahvaltı yaptığımdan 2 öğün yedim ki bazen yapıyorum böyle ama 2 ana 3-4 ara öğün yiyiorum dün sabah kahvaltı sonra bir ara yaptım 2. aramda 2 tane miniiiicik draje yedim drajeleri bilirsiniz küçük olurlar üstelik ikisinin de içi prinç patlağı ydı sadece dışı çikolata kaplıydı dünkü kaçamağım o... akşam da dşarı da yediğimizden ızgara tavuklu çok azz.yağlı bol salata yanın da da bir bardak ayran içtim
Dn akşam reg olduğumdan bugüb kahvaltıda biraz tatlı istedi canım 1 muz, 3yk yulaf,1 kase yoğurt ve 1tk tarçını karıştırdım ve onu yedim kahvaltıda şimdi de yeşil çay içiyorum
Bugün de 11 gibi kahvaltı yaptım bakalm belki yine 2 ana 3-4 ara öğün yaparım geç kalkıyorum malum tatil
15 kilo
bende aynen öyle düşünüyorum canım 10 kilo versem yeter ama nerdeee
inşllh veririzz:13:
canım kilo boy hesaplama varya onu biliyosunuzdur diye sormuştum:97:
azalttım bu ara çayda
1 şeker kaşıgını 2 cay kaşıgına indirdim
pazartesi bakalım ne verecek spor salonunada gidicem inşşllh zayıf fit hatunlar oluruz hepimiz
oooooooo maşşallah canım çok güzel bir kahvaltı benim kahvaltılarıma benzettim yok canım yok hiçde çok değil gayet iyi.yumurtanın yanında ekmeğimizde olacak tabikide afiyet olsun tatlım
cnm hoşgeldin senn gibiler var burda biride ben mesela 6 aylık evliyim senn kadar almadım ama yinede aldım hele o tv karşısındaki abur cubrular kocişe yaptığım tatlılar böreklerama hepsi gtti hedef kiloma geldim 2 ay bile olmadıhemde.sende verirsn emn ol yeterki günü günüe yaz yediğin içtiğin herşeyi ama herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?