60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım hepimizin evladını inşallah Rabbim bağışlasın. bir taraftan da bulaşıkları makinaya koyuyordum da kusura bakma.biri 1. sınıf diğeri evde bakıcısıyla henüz burada 5 yaşında anasınıfına gidiyorlar.
evet ben de öğretmenim. ve de akran sayılırız

Son günlerde iştahım çok açıldı sanırım. Yine çook yedim öğlende.
Saat 12:30 gibi;
1 kepçe kabaklı,kıymalı tarhana çorbası (kızım çorbasından,koyucaydı)

Saat 14:30 da;
2 yağsız köfte
5 yk makarna
5 yk tavuklu bamya
1/2 dilim ekmek
Salata

15:30da ; 2 minik kare çikolata

ben de 1976 lıyım.. ağustos da yolu yarılıyorum..
ve 35 yaşımı doldururken şişko olmazsam çok mutlu olacağım.

insallah canim,cok sevindim 30'lu yaslarda pek cok arkadas var demekki,ne güzel )35'i tamamlamadan cöz bence de kilo sorununu,metabolizma 35'ten sonra cok farkediyor,yavasliyor.Kendimde bunu aleni farkediyorum canim

Öğlen ekmeksiz birşeyler yesen sorun olmazdı.Arada kaçırsak bile öğünleri atlamamak lazım, miktarını ve kalorisini azaltmak en güzeli.

Börek yenmez mi :)
Sadece börek yiyeceksen yoğurt yerine koca bir bardak ayran yapmanı tavsiye ederim.
Az miktarda çiğ sebze de yersen bunların yanında süper olur.

3 dilim ekmek bana biraz fazla geldi diğerleri güzel
spor da harika
akşama da 2 kk yi aşmazsan gayet iyi canım

hımmm canım ne oldu sana regl filan mı olacaksın oldun ?
5 yk makarna fazla çünkü yanında bir sürü farklı çeşit yiyeceğin varmış zaten
akşamı baya bii dengele istersen nacizane önerim

Evet 2-3 gün var reglime :)
Makarnalar minik olunca gözüne az geliyor insanın.Halbuki ne kadar küçükse o kadar çok makarna oluyor 1 kaşıkta.
1 tabak çorba ve salata olabilir akşam menüm.
Çorbada da şehriye var ama neyse :)

Bakalım yarın tartıda ne çıkacağım. Sanki çok yiyince tuvalet sorunum olmadığından daha rahat kilo veriyor gibiyim ama bakalım göreceğiz.

hayırlısı olsun canım
senin tartılma periyodun neydi ?

e börek olunca sadece onu yerim.. evet ayran süper fikir canım sağol..

3 dilim ekmek fazla zaten canım... çok aç uyandım..
bide aç karnına ilaç içiyorum yarım saat bişi yememek gerekiyor..
o arada oğlumun kahvaltısını hazırlayıp yediriryorum.. 1- 1,5 saat oluyor..
e ben de çok acıkmış oluyorum..
o yüzden yedim 3. dilimi... yememem gerekirdi kesinlikle...

anladım afiyet olsun canım üzülecek birşey yok öğlen de yememişsin zaten oradan dengelemişsin ekmek olayını.bu arada geçmiş olsun canım

ara ara yiyerek toplamda 25 adet antep fıstığı yedim

Sayınca çok geliyor ama bir avuç aslında :)

evet aynen öyle canım tabi bunu bir de ara ara yediğimi düşünürsek

neyse bakalım şimdi de bal kabağı tatlısı yapacağım kabakları şekere yatırdım.suyunu salmasını bekliyorum

evet aynen öyle canım tabi bunu bir de ara ara yediğimi düşünürsek

Neyse bakalım şimdi de bal kabağı tatlısı yapacağım kabakları şekere yatırdım.suyunu salmasını bekliyorum

afiyet olsun canım yakışır sana
bend eyemeklerimi yaptım şimdi
ilk aramda bi yeşil elma şimdide 1,5 ceviz yedim bolbol su içtim

afiyet olsun canım yakında zayıflarsın incecik bi diyetisyen olarak hastalarına yardımcı olmaya başlarsın canım

teşekkür ederim canım pantolonlarım bol geliyor gittim kendime yeni elbiseler aldım bu arada geçmiş olsun, porselenlerden memnunmusun bende dişlerimi porselenle değiştirmek istiyorum hemde hepsini:26:

selam herkese,

ikinci arayi yapmadim aksam yemegini öne cektim.(evdekiler de acikmisti,hep beraber yedik)

aksam ögünüm:

3 yk kuru fasulye(icindeki etlerden almadim hic)
5 yk karnabahar yemegi(1 yk yagla yaptim,etsiz ve havuclu)
2 tam tahilli ekmek(2. dilim olmasaydi da olurdu sanirim,toplamda 4 dilim oldu bugün)
3 yk yogurt
salata(yagsiz-tuzsuz)

çok özürdilerim ama niçin et yemediğinizi merak ettim

afiyet olsun canım
normalde mi et yemiyorsun ? yoksa sadece bugüne mahsus muydu ?

çok özürdilerim ama niçin et yemediğinizi merak ettim

rica ederim ne demek.birinci sebep kuru fasulye dünden kalmisti ve daha cok kizim ve esim yemek istediler ben de onlara paylastirdim etli olarak.ikinci sebepte aslinda yedigim 3 yk kuru fasulyeyi ben et niyetine protein olarak yedim.Cünkü karnabaharda vardi menümde.Cok mu yalnis düsünmüsüm acaba?

Kızlarcıııım napıyosunuz hepinize öpücükler ben hala antepteyim yarın öğlen dönüyorum inşallah çokşükür güzel bir tatil geçirdim,geçiriyorum hiç kaçamak yapmadım neredeyse bi işte 2 tane minik draje okadar hatta bugün yediklerikmi de yazayım

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı

1 muz

3yk yulaf

1 kase yoğurt

1 tk tarçınla yapılmış karışım yedim (regl dolayısıyle böyle istedi canım)

kahvaltıyı 12 gibi yapınca 3 gibi de öğle yemeği yedim arada yeşil çay ve bol su içmiştim

öğlen

1 kutu ton balığı

3yk yeşil mercimek

bol yeşillik

1 kuru soğan

1 kırmızı biberle yapılmış salata yanında da 1 dilim ekmek

ara: 1 armut yarım çay bardağı leblebi

akşam (henüz yemedim) 5yk kuru fasulye

bi tabak salata

1 kase yoğurt

sonra da 1 meyve yerim sanırım

su ben özellikle belirtmiyorum ama hergün rahjat 2,5 lt içiyorum hatta bazen 3

Spor bu hafta 3 gün koşu bandı yaptım ayrıca 3 gündür de dışarı da 3-4 saat ayakta dolandım avm de falan epey hareketli oldu bu hafta bakalım inşallah kazasız belsazı kaçamaksız atlatıcam bu tatili ve kilocuklar da gideceeeekkkkkk, regl dolayısıyla tartılmadım tekrar ama bakalım inşallah haftaya perşembe güzeeel bişeyler görücem tartıda:13:

38 beden pantolon aldım ve small beden kaban aldımmmm bu arada:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…