60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hiç bişey yemek istemiyor canım anlamıyorum neden sabah annem zar zor iki ince dilim ekmekten yapılmış beyaz peynirli tost yedirdi yanında şekersiz çay, öğlen cenaze evindeydim ordada zorla yarım kıymalı pide ve 1 bardak ayran, akşam oldu 1 fincan şekersiz çay içtim yemek vakti yok almıyor midem canım hiç istemiyor bişey yemek, halbuki çok güzel salatalar hazırlamış annecim, sebzeler haşlamış yoğurtla yiyeyim diye, en sevdiğim yemeklerden yapmış ama gördükçe midem bulanıyor:26: annem ya heyecandan yiyemiyorsun diyor ya da hasta olacaksın iştahın yok diyor..

şimdi hocam olsa blumiyadan şüpelenirdi ama yok ebn kendimi kilolu falan görmüyorum....

haa bu arada bu aralar sorunum kilo da değil boyuma takmış durumdayım kendimi çok bodur hissediyorum ne vardı sanki kilo verdirip aldırmayı öğretiyorlar boy uzatmayıda öğretselerdi ne güzel olurdu off off bakıyorum herkesin giydiyi yakışıyor anacım millette boy var ben kime çektim de böle bodur oldum bilmem

hmm anladımmm evin küçükleri yemiş etli fasulyeyi afiyet olsun canım. evet kuru baklagiller et ve yerine geçenler sınıfında inceleniyor. hatta protein değerleride yüksek ama şöyle bir durum var her nekadar protein değerleri yüksek olsada vücutta kullanılma oranları yani vücut proteinlerine çevrilme oranları normal hayvansal etler kadar değil. kurufasulyeyi etle pişirmek gibi uygulamalar yemeğin protein değerini artırıyor yemeğin içinde yediğin 2-3 yağsız kuş başından korkma. yani yanlış bişey yapmadın tekrar afiyet olsun teşekkür ederim

afiyet olsun bacımmm
ve de güle güle kullan giysilerini

akşam menümü kahvaltı şeklinde yapacağım inşallah

kızlar bebekten sık oturamıyorum ama sizi takıp etmeye çalışıyorum.sabah ac tartıldım 67 yi gördüm.geçen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta 1 kg verdim.henüz adtte olamadım ondan sanırım bu hafta iştehım baya acıktı.bugun bebekten öğlenle akşam öğünüm birlerşti.birazdan akşam yemeği yiyecegim.bana ticker yapabilecek bir arkadaş varmı.kilo düşülşümü çizelgede görmek daha motive edici olur sanırım.

aydinlattigin icin ben tsk ederim,bundan sonra kendime de 2-3 parca herhalukarda et ayiracagim :)))
canim afiyet olsun veeeeee yeni kiyafetlerini güle güle kullan

iyi aksamlar arkadaslar,

3 mil leslie yaptim,simdi bol tarcinli bir elma yiyecegim.Baska da birsey yemem sanirim bugün.Belki 1 sütlü-sekersiz kahve icerim,bugün icmedim.

iyi akşamlar arkadaşlar...
akşam menüm..
2 kk ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
2 bardak çay

ve çoookk açımmm
1 saat sonra da leslie yapacağız.
birazdan da meyve bişi yerim..
he biraz da leblebi yiyeyim tok tutar...

Öğlen öyle çok yemiştim ki arada sadece 1 kuru kayısı ve 3 cm kadar muz yedim.

Akşam;
1 tabak dolusu byharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Üzerine sarımsaklı,pul biberli yoğurt

1 kupa ıhlamurlu ve zencefilli çay içtim.

30 dk sonra da meyvamı yerim.

Nerudacım güle güle giy aldıklarını.
1 beden küçük alsaydın keşke, 1 ay sonra bol gelecek onlar sana.

Akşam yemegim
2yk ıspanak
2yk bulgur
2ykyogurt
bol salata
sonra 1saat lesli yaptım
şimdide sekerzi çayla 1tane küçük kurabiye
yarım çay bardagı leblebi yedim

Nerudacım güle güle giy aldıklarını.
1 beden küçük alsaydın keşke, 1 ay sonra bol gelecek onlar sana.

Prıenecim bal damlamış ağzından teşekkür ediyorum inşallah canım:13: hafif likralı aldım pantolonları sanırım ben 1 beden incelince bol bol da olsa severek giyicem yeter ki 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olayım inşallah montu da zaten biraz bol da giyilir ya hani yine 1 beden incelsem de bol giyerim ki mont da çok da sorun değil:13:

güle güle giy balım giysilerini 1beden degil inşşalh 2beden küçül canım rkadaşım herlşeye laiksin

boyun kaçtı canım?

güle güle giy balım giysilerini 1beden degil inşşalh 2beden küçül canım rkadaşım herlşeye laiksin

Canımm benimmmm sen de öylesin Herşey gönlüne gönlümüze göre olsun inşallah sağlıklı,mutlulukla,sevdiklerimizle:13:

boyun kaçtı canım?

Canım valla benim boyum 1.60 ve 64,5kg yim şuan ama herhalde kemiklerim kalın çünkü şuan 38 bden kumaş pantolon 29 beden kot giyoyorum üst de 36-38 oluyor genelde:26:

nerudacım inşallah en bol giysinin S XS olduğu günleri de görürsün canım

merhaba kızlar sağlıklı ,mutlu ,huzurlu güzel bir güne merhaba diyebilmek adına......

Akşam yemegim
2yk ıspanak
2yk bulgur
2ykyogurt
bol salata
sonra 1saat lesli yaptım
şimdide sekerzi çayla 1tane küçük kurabiye
yarım çay bardagı leblebi yedim

canımcım liste bence çok başarılı

Günaydın kızlar...
neşeli, sağlıklı ve bol yağ yakıcı bir hafta olsun bu hafta...

ben gene geç uyandım ve kahvaltı edemedim...
kepek ekmeğine tost yiyorum..
sağlıksız başladım haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…