rica ederim ne demek.birinci sebep kuru fasulye dünden kalmisti ve daha cok kizim ve esim yemek istediler ben de onlara paylastirdim etli olarak.ikinci sebepte aslinda yedigim 3 yk kuru fasulyeyi ben et niyetine protein olarak yedim.Cünkü karnabaharda vardi menümde.Cok mu yalnis düsünmüsüm acaba?
Kızlarcıııım napıyosunuz hepinize öpücüklerben hala antepteyim yarın öğlen dönüyorum inşallah çokşükür güzel bir tatil geçirdim,geçiriyorum hiç kaçamak yapmadım neredeyse bi işte 2 tane minik draje okadar hatta bugün yediklerikmi de yazayım
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 muz
3yk yulaf
1 kase yoğurt
1 tk tarçınla yapılmış karışım yedim (regl dolayısıyle böyle istedi canım)
kahvaltıyı 12 gibi yapınca 3 gibi de öğle yemeği yedim arada yeşil çay ve bol su içmiştim
öğlen
1 kutu ton balığı
3yk yeşil mercimek
bol yeşillik
1 kuru soğan
1 kırmızı biberle yapılmış salata yanında da 1 dilim ekmek
ara: 1 armut yarım çay bardağı leblebi
akşam (henüz yemedim) 5yk kuru fasulye
bi tabak salata
1 kase yoğurt
sonra da 1 meyve yerim sanırım
su ben özellikle belirtmiyorum ama hergün rahjat 2,5 lt içiyorum hatta bazen 3
Spor bu hafta 3 gün koşu bandı yaptım ayrıca 3 gündür de dışarı da 3-4 saat ayakta dolandım avm de falan epey hareketli oldu bu hafta bakalım inşallah kazasız belsazı kaçamaksız atlatıcam bu tatili ve kilocuklar da gideceeeekkkkkk, regl dolayısıyla tartılmadım tekrar ama bakalım inşallah haftaya perşembe güzeeel bişeyler görücem tartıda:13:
38 beden pantolon aldım ve small beden kaban aldımmmm bu arada:13::13:
aydinlattigin icin ben tsk ederim,bundan sonra kendime de 2-3 parca herhalukarda et ayiracagim :)))hmm anladımmm evin küçükleri yemiş etli fasulyeyiafiyet olsun canım. evet kuru baklagiller et ve yerine geçenler sınıfında inceleniyor. hatta protein değerleride yüksek ama şöyle bir durum var her nekadar protein değerleri yüksek olsada vücutta kullanılma oranları yani vücut proteinlerine çevrilme oranları normal hayvansal etler kadar değil. kurufasulyeyi etle pişirmek gibi uygulamalar yemeğin protein değerini artırıyor yemeğin içinde yediğin 2-3 yağsız kuş başından korkma. yani yanlış bişey yapmadın tekrar afiyet olsun teşekkür ederim
canim afiyet olsun veeeeee yeni kiyafetlerini güle güle kullanKızlarcıııım napıyosunuz hepinize öpücüklerben hala antepteyim yarın öğlen dönüyorum inşallah çokşükür güzel bir tatil geçirdim,geçiriyorum hiç kaçamak yapmadım neredeyse bi işte 2 tane minik draje okadar hatta bugün yediklerikmi de yazayım
sabah kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı
1 muz
3yk yulaf
1 kase yoğurt
1 tk tarçınla yapılmış karışım yedim (regl dolayısıyle böyle istedi canım)
kahvaltıyı 12 gibi yapınca 3 gibi de öğle yemeği yedim arada yeşil çay ve bol su içmiştim
öğlen
1 kutu ton balığı
3yk yeşil mercimek
bol yeşillik
1 kuru soğan
1 kırmızı biberle yapılmış salata yanında da 1 dilim ekmek
ara: 1 armut yarım çay bardağı leblebi
akşam (henüz yemedim) 5yk kuru fasulye
bi tabak salata
1 kase yoğurt
sonra da 1 meyve yerim sanırım
su ben özellikle belirtmiyorum ama hergün rahjat 2,5 lt içiyorum hatta bazen 3
Spor bu hafta 3 gün koşu bandı yaptım ayrıca 3 gündür de dışarı da 3-4 saat ayakta dolandım avm de falan epey hareketli oldu bu hafta bakalım inşallah kazasız belsazı kaçamaksız atlatıcam bu tatili ve kilocuklar da gideceeeekkkkkk, regl dolayısıyla tartılmadım tekrar ama bakalım inşallah haftaya perşembe güzeeel bişeyler görücem tartıda:13:
38 beden pantolon aldım ve small beden kaban aldımmmm bu arada:13::13:
kızlar bebekten sık oturamıyorum ama sizi takıp etmeye çalışıyorum.sabah ac tartıldım 67 yi gördüm.geçen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta 1 kg verdim.henüz adtte olamadım ondan sanırım bu hafta iştehım baya acıktı.bugun bebekten öğlenle akşam öğünüm birlerşti.birazdan akşam yemeği yiyecegim.bana ticker yapabilecek bir arkadaş varmı.kilo düşülşümü çizelgede görmek daha motive edici olur sanırım.
Nerudacım güle güle giy aldıklarını.
1 beden küçük alsaydın keşke, 1 ay sonra bol gelecek onlar sana.
Prıenecim bal damlamış ağzından teşekkür ediyorum inşallah canım:13: hafif likralı aldım pantolonları sanırım ben 1 beden incelince bol bol da olsa severek giyicem yeter ki 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olayım inşallah montu da zaten biraz bol da giyilir ya hani yine 1 beden incelsem de bol giyerim ki mont da çok da sorun değil :13:
Prıenecim bal damlamış ağzından teşekkür ediyorum inşallah canım:13: hafif likralı aldım pantolonları sanırım ben 1 beden incelince bol bol da olsa severek giyicem yeter ki 1 ay sonra 1 beden daha incelmiş olayım inşallah montu da zaten biraz bol da giyilir ya hani yine 1 beden incelsem de bol giyerim ki mont da çok da sorun değil :13:
güle güle giy balım giysilerini 1beden degil inşşalh 2beden küçül canım rkadaşım herlşeye laiksin
boyun kaçtı canım?
Akşam yemegim
2yk ıspanak
2yk bulgur
2ykyogurt
bol salata
sonra 1saat lesli yaptım
şimdide sekerzi çayla 1tane küçük kurabiye
yarım çay bardagı leblebi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?