ayyyyyyyyy kıyamam ben ona canım yaSağol farmasi.
İnşallah çabuk iyileşir, kızım da çok özledi babasını.Sürekli odasına gidip kapısını çaldı,görünce bacaklarına sarıldı
Günaydın nugya.Teşekkür ederim.
Ne zaman kilo verdiğimi görsem tahin-pekmezi fazla yiyorum ya neyse :)
Günaydınlar herkese....
sabah kalkınca
2 kuru kaysı
1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su
1 bardak beşibiryerde çayımı içtim ardından
1 haşlanmış yumurta yarım simit yedim
şimdi çilekli yeşil çayımı içicem
bu arada bu hafta sadece 300 gr gitmiş gözüküyor
regl olmuştum yarın bitecek, biraz da tatlıyı abarttım ama bu hafta telafi edicem inş.
teşekkür ederim farmasi sanada afiyet olsunsabah kalkınca
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 kuru incir
500 ml ılık su
kahvaltı menüm
3 kk büyüklüğünde bazlama ekmeği
1 çay kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı bal
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 domates
1.5 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
geçmiş olsun priene.arada olur canım kaçamaklar dengelersin sonra bi şekildeSağol farmasi.
İnşallah çabuk iyileşir, kızım da çok özledi babasını.Sürekli odasına gidip kapısını çaldı,görünce bacaklarına sarıldı
Günaydın nugya.Teşekkür ederim.
Ne zaman kilo verdiğimi görsem tahin-pekmezi fazla yiyorum ya neyse :)
Günaydınlar herkese....
sabah kalkınca
2 kuru kaysı
1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su
1 bardak beşibiryerde çayımı içtim ardından
1 haşlanmış yumurta yarım simit yedim
şimdi çilekli yeşil çayımı içicem
bu arada bu hafta sadece 300 gr gitmiş gözüküyor
regl olmuştum yarın bitecek, biraz da tatlıyı abarttım ama bu hafta telafi edicem inş.
renklendiremiyorum maalesef çalışıyorum evde kahvaltı yapamıyorum.
günaydın kızlarr
herkes iyidir umarım güzel geçmiştr herkesin hafta sonu
ben güzel haberlerle dönemedim malesef.kilo veremedim ilk defa böle oldu moralimde bozulmadı deil. ama regl olmam gerekio olmadım hala karnım da tuhaf bi ağrı ve şişlik var ondan da olablir diorum.500gr. fazla bile çıktım 57.6 ıydım bu sabah.
ama devam tabikide pes etmek yok .
kendi kendime nazar değdim.esw sormuştun ya senin nasıl die hep zamanında olurdum ilk defa böle oldu?sen oldunmu regl?
sabah cnm bişi istemedi 6-7 kaşık nesfit 1 bardat sütle yedim.karnım öle tuhaf ki açmıyım tokmuyum anlamıorum bile.umarım kısa sürede geçer bu durum.:26:
brazdan pilates başlar kızlar öpüroum sizi kilo verenler varsa tebrk ederim geçmişi okumadım henüz.
ne işle meşgulsün fatıma
ayrıca senin boyun da baya uzun galiba ki 64.4 kg da BMİ yani beden kitle indenksin 19.3 çıkıyorsa valla süpersin sen bacım o zaman
günaydın kızlarr
ben güzel haberlerle dönemedim malesef.kilo veremedim ilk defa böle oldu moralimde bozulmadı deil. ama regl olmam gerekio olmadım hala karnım da tuhaf bi ağrı ve şişlik var ondan da olablir diorum.500gr. fazla bile çıktım 57.6 ıydım bu sabah.
kendi kendime nazar değdim.esw sormuştun ya senin nasıl die hep zamanında olurdum ilk defa böle oldu?sen oldunmu regl?
sabah cnm bişi istemedi 6-7 kaşık nesfit 1 bardat sütle yedim.karnım öle tuhaf ki açmıyım tokmuyum anlamıorum bile.umarım kısa sürede geçer bu durum.:26:
brazdan pilates başlar kızlar öpüroum sizi kilo verenler varsa tebrk ederim geçmişi okumadım henüz.
günaydın kızlarr
canım her zaman kilo verilmez hem pilateslede kas oranın artar sen yağ vermeye bak canım giden göbişine bak canım gerisi çokta önemli değil hem zaten güzel kilo veriyosun sorun olmuyo. arada duruyo beslenmende ufak değişiklikler yap hep aynı düzene alışıyo çünkü vücutgünaydın kızlarr
Günaydın herkese;
Haftasonu kaçamaklarımdan sonra akşam yemeğimi hafif yemiştim.Vee bugün 400 gram eksik çıktım düne göre :) Tabi dün tuvalete de çıkmıştım onun da etkisi var.
Uyanınca 1 bardak su
1 çay kaşığı krem bal-polen-arı sütü karışımı
1 kuru kayısı
Eşim grip.Haftasonu hep yatak odasında yaşadı.Banyo ve tuvaletleri ayırdık.
Sabah o işe gidince kızım uyanmadan banyosunu,odasını dezenfekte edip havalandırdım.
Kahvaltım;
1 dilim köy ekmeği
Kıymalı yumurta (1 yumurta,1 yk kıyma)
1 kk peynir
1 yk domates suyu
Tahin- pekmez (1 yk keçiboynuzu pekmezi,1 tk üzüm pekmezi,1 yk tahin)
1 kupa karanfilli yeşil çay
kamu dayım canım,
boyum uzun değil sanıyorum ben yanlış yaptım, bana da anormal geldi ama değiştiremedim.
boy 160
başlangıç 69,2
şimdi 64,1
hedef 59
rica etsem değiştirirmisin farmasicim.
kızlar plates başlıyor sonra görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?