60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyy kıyamam ben ona canım ya

günaydın fatıma listen gerçekten çok hoş
ama kahvaltıda simitle yumurtanın yanına domates peynir zeytin biber salatalık vs gibi şeyler yiyerek renklendirseydin keşke kahvaltını

teşekkür ederim farmasi sanada afiyet olsun
geçmiş olsun priene.arada olur canım kaçamaklar dengelersin sonra bi şekilde

fatima38 maşşallah canım ammada sıvı tüketmişsin .afiyet olsun canım kahvaltını biraz daha renklendir bence

her hafta kilo değiştirmek sıkıntı oldu, hep yeniden mi yapmak gerekecek 64,1 oldum şu anda

günaydın kızlarr
herkes iyidir umarım güzel geçmiştr herkesin hafta sonu
ben güzel haberlerle dönemedim malesef.kilo veremedim ilk defa böle oldumoralimde bozulmadı deil.ama regl olmam gerekio olmadım hala karnım da tuhaf bi ağrı ve şişlik var ondan da olablir diorum.500gr. fazla bile çıktım 57.6 ıydım bu sabah.
ama devam tabikide pes etmek yok .
kendi kendime nazar değdim.esw sormuştun ya senin nasıl die hep zamanında olurdum ilk defa böle oldu?sen oldunmu regl?
sabah cnm bişi istemedi 6-7 kaşık nesfit 1 bardat sütle yedim.karnım öle tuhaf ki açmıyım tokmuyum anlamıorum bile.umarım kısa sürede geçer bu durum.:26:
brazdan pilates başlar kızlar öpüroum sizi kilo verenler varsa tebrk ederim geçmişi okumadım henüz.

renklendiremiyorum maalesef çalışıyorum evde kahvaltı yapamıyorum.

ne işle meşgulsün fatıma
ayrıca senin boyun da baya uzun galiba ki 64.4 kg da BMİ yani beden kitle indenksin 19.3 çıkıyorsa valla süpersin sen bacım o zaman

şimdi pilates başlar. dişler çok yoruyo beni spora halim kalmıyo pilates yapayım bari. halim kalmıyo spor yapmaya.

canım moralini bozma büyük bir ihtimal regli olamamandan fazla çıkmışsın.canım gecikmesi stres ve havadan büyük bir ihtimal biraz daha bekle gelir merak etme.nesfitte güzel canım afiyet olsun

ne işle meşgulsün fatıma
ayrıca senin boyun da baya uzun galiba ki 64.4 kg da BMİ yani beden kitle indenksin 19.3 çıkıyorsa valla süpersin sen bacım o zaman

kamu dayım canım,

boyum uzun değil sanıyorum ben yanlış yaptım, bana da anormal geldi ama değiştiremedim.
boy 160
başlangıç 69,2
şimdi 64,1
hedef 59
rica etsem değiştirirmisin farmasicim.

canımcım canını sıkacak birşey yok regl olamadığın için ort 1 kilo bile fazla çıkarsın olup bitince verdiğini görürsün tatlım.
ayrıca belki de bebiş olamaz mı kimbilir öyle bir ihtimal varsa yumuşacık severiz onu

Canım ya regl çok etkiliyor bence kilo durumunu.. Gecikince ben de olduğumdan iki tane oluyorum resmen...
regl olduktan sonra tartılman lazım...

canım her zaman kilo verilmez hem pilateslede kas oranın artar sen yağ vermeye bak canım giden göbişine bak canım gerisi çokta önemli değil hem zaten güzel kilo veriyosun sorun olmuyo. arada duruyo beslenmende ufak değişiklikler yap hep aynı düzene alışıyo çünkü vücut

afiyet olsun,kilo vermene sevindim ,tebrikleeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin laledevri ne zamandır nerelerdeydin özlettin naslısın bakalım canım. bayağı oldu heralde değilmi yoktun veya ben görmedim

saolun kızlar moral verdiniz. doğru sölüosun hugocuk genel anlamda incelme sıkılşama var ve kilolar da gidio bu hafta öle olablir.pilateside hiç aksatmadan yapıorum .
farmasicim bebiş olma ihtimali yok cnm korunuorum.ama olabilrmi ben de şüpheneliorum olsada kurtulsam
inş regl olurumda bitnce güzelce tartılırım.

kızlar plates başlıyor sonra görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…