60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese tünaydın kahvaltım
1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
neruda yoldadır belki öglen dönecem diyodu

canı zülme benimde öyle normal tartıyla dijital arasında 2 kilo fark var dijitaller herzman daha fazla gösteriyo bende bocaladım ama dijitale döndüm geçecek merake tme

öğlen yemeği dana etini yağsız soteledim yanına fesleğenli yağsız yeşil salata ve 1 dilimde kepek ekmeği

afiyet olsun hugocuk...Öğle yemeğini 12 de yiyorsun sanırım,güne erken başladığın için.Ah birde ben kalkabilsem erkenden bu aralar çok kötü sabahları ayılamıyorum anlamadım neden.

1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun

afiyet olsun güzel kahvaltı. sen ekmek yemiyordun sanırım sebebi neydi sakıncası yoksa canım?

hoşgeldn cnm sende bizler gibi yedklerini içtiklerini yaptığın sporu yaz yarımdıc olmaya çalışalım.kilolların madem bölgesel egzersizle ve kilollarını biraz verdkten sonra pilatesle şekllenrsin

1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
afiyet olsun cnm.

afiyet olsun hugocuk...Öğle yemeğini 12 de yiyorsun sanırım,güne erken başladığın için.Ah birde ben kalkabilsem erkenden bu aralar çok kötü sabahları ayılamıyorum anlamadım neden.

evet canım sabah 6 da kalkıyorum erken yapıyorum kahvaltımı canım

tşkler prinecim allah razı olsun valla sabha sabah sevindirdin beni eşimde giderken sarlıyo ana sen incecik olmuşun dedi bana çoksevindim allah herekeze kıza zamanda saglıkla zayıflamayı nasip etsin
çok güzel canım afiyet olsun platesde yapılmış tabrikler
afiyet olsun canım
afiyet olsun sporlarda harika
günaydın kızlar hugocuk günaydın canım sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin

afiyet olsun çok güzel canım

afiyet olsun güzel kahvaltı. sen ekmek yemiyordun sanırım sebebi neydi sakıncası yoksa canım?
canım çoksagol ekemek yiync eben veremiyorum böyledaha iyioluyo çok dnedimde ordan biliyorum

tşkler canım

selam kızlar bende 1 kilo vermişim :) öyle çok aman aman da dikkat etmedim,yemeklerin yanında salata ve yoğurt olmasına dikkat ettim,abur cuburu kestim,tatlılardan da 2 3 kaşık aldım sadece leslie ve plates ekledim onlarda çoğu zaman 35- 40 dakika :) ben yağdan mı vermedim acaba 1 kilo verdim ama hem sevindim hem sevinmedim :)

eee tbrkler canım daha ne edeceksin spor olarak bak ttalılarıd aabartmamışın kilo veriyosunuz sevinmiyosunuz ben göbek atıyom

Selamlar, bugün kahvaltım 1 kase kelogs ve yağsız süt baya ve şu an çayımı içiyorum.

Famir üzüldüm bu duyguyu ben geçen cuma yaşamıştım. 15 gün çok sıkı diyet ve spor yaptıktan sonra sadece 200-300 gram verdiğimi görünce çokkk mutsuz olmuştum..

ben bu nesfit işini sevmedim.karnımın ağrısından anlayamamıştım doyup doymadığımı ama şu an baya baya acıktım yani .ben hiç üşenmeden hergün rengarenk kahvaltımı yaparım peynirimi zaytinmim yeşillklerimi ekmeğimi çayımı yumurtamı yer içerim.
öğle yemeğime daha var en iisi bir elma yiyeyim
bugün pek bi mutsuzum...üşüorum hiç bi iş yapmadım evi topladım sadece battaniyeciğimle otuurourm.hem tv izliorum hem internet hemde kitap okuorum bi yandan

hoşgeldin canım
öğlen yemeği dana etini yağsız soteledim yanına fesleğenli yağsız yeşil salata ve 1 dilimde kepek ekmeği
afiyet olsun balım bende evden getirdim bugün
1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
afiyet olsun canım

tebrik ederim canım

kalanchoe canım hemen nane limon kaynat yada ıhlamur adaçayı önlemini al canım sen gripe çevirmesin sakın.sıcak bi çorba içte için ısınsın canım

işyerinde menü değişince ben gene saçma sapan yemek yemek zorunda kaldım

nohut pilav salata düşüncesiyle yemeğe gidip

taze fasulye ama etli
peynirli börekle karşılaştım
salata da bitmişti

böreğin 2 kk kadarını yedim
3 bardak da su içtim...
üff ya...

öğle yemeğimi evden getirdim bugün
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsünü domates taze soğan biberle yağsız soteledim akşam evde.salata yaptım işyerine getirdim.yemekhaneden 2 kepçe cacık aldım ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.

aynı kaderi paylaşıyoruz canım havadanmıdır nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…