herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııın,nasılsınız bayanlarrrrr,neler yaptığınızı okuyorum geldiğimden beri,bu nednele gecikmiş günaydın oldu
ben ise mutsuzum,mutsuzsun,mutsuzzzzzzzzzzzz modundayım
şöyleki evdeki tartımım şu eski tartılardan olduğunu söylemiştim ya az tartıyor,ablamınki ise digital oda alalı 3 yıl falan olmuş işte.onu tartısıya benim ki ararsında 2,5 kilo farkediyordu yani benimki 2,5 kilo daha az gösteriyordu bende ona göre ayarlıyordum işte kilomu,ama hafta sonu testettikki onun tatısı ile benim tartım arasında 4 kilo varmışbenim tartımda 65 çıkıyorum 2 gündür bende 67,5 oldum sanıyodum.ablamınkine göre 69 daha yeni olmuşum
offfffffff çok mu karışık oldu:44:tek sevindiren durum eski tarımda 68-70 arası görürken şimdi 65i görüyor olamm yani 4 kilo vemişimdir dimi ama,sonuçta bir azalma oldu.en kısa zamnda bir tartı almam lazım,bu durumda çizelgemi değiştirmiyorum çünkü kaç kilo olduğumu bilmiyorummmmm
öğlen yemeği dana etini yağsız soteledim yanına fesleğenli yağsız yeşil salata ve 1 dilimde kepek ekmeği
herkese tünaydın kahvaltım
1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
neruda yoldadır belki öglen dönecem diyodu
hoşgeldn cnm sende bizler gibi yedklerini içtiklerini yaptığın sporu yaz yarımdıc olmaya çalışalım.kilolların madem bölgesel egzersizle ve kilollarını biraz verdkten sonra pilatesle şekllenrsinslm kızlar bugünde itibaren bende diyete baslıyorum aranıza benide alırmısınız acaba ben62 kiloyum boyum 155cm ve kilolarım bölgesel olduğu için çok kilolu gözüküyorum ve zayıflamayı çoooooooooooooook istiyorum sizinle birlikte
afiyet olsun cnm.herkese tünaydın kahvaltım
1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
afiyet olsun hugocuk...Öğle yemeğini 12 de yiyorsun sanırım,güne erken başladığın için.Ah birde ben kalkabilsem erkenden bu aralar çok kötü sabahları ayılamıyorum anlamadım neden.
tşkler prinecim allah razı olsun valla sabha sabah sevindirdin beni eşimde giderken sarlıyo ana sen incecik olmuşun dedi bana çoksevindim allah herekeze kıza zamanda saglıkla zayıflamayı nasip etsinGünaydın Hülya.Maşallah tebrik ediyorum seni. İraden harika,sporunu aksatmadın.Çok yakında incecik olacaksın.
Harikasın .Ben 55 kilo iken bile 29 beden giyemiyorum.
Günaydın. Kahvaltıyı yapman önemli. Tost güzel bence, açma poğaça yememişsin ya.
Arada olur böyle.
Günaydın hamarat hatun :)
Süper kahvaltı,afiyet olsun.
çok güzel canım afiyet olsun platesde yapılmış tabriklersabah kalkınca
1 kuru erik
1 kuru kayısı
1 kuru incir
500 ml ılık su
kahvaltı menüm
3 kk büyüklüğünde bazlama ekmeği
1 çay kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı bal
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 domates
1.5 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
afiyet olsun canımGünaydınlar herkese....
sabah kalkınca
2 kuru kaysı
1 bardak elma sirkeli su
1 bardak normal su
1 bardak beşibiryerde çayımı içtim ardından
1 haşlanmış yumurta yarım simit yedim
şimdi çilekli yeşil çayımı içicem
bu arada bu hafta sadece 300 gr gitmiş gözüküyor
regl olmuştum yarın bitecek, biraz da tatlıyı abarttım ama bu hafta telafi edicem inş.
afiyet olsun sporlarda harikagünaydın kızlargünaydın famir
kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 1 kivi domates yeşilbiber 1 çay kaşığı tahin pekmez
salonumu temizledim halısını kaldırdım sildim süpürdüm. sabah erkencikten sabah sporumu yapmış oldumpilates yapıcam bugün
günaydın kızlar hugocuk günaydın canım sabah kahvaltım
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 kibrit kutusu tuzsuz peynir
bir dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin
canım çoksagol ekemek yiync eben veremiyorum böyledaha iyioluyo çok dnedimde ordan biliyorumafiyet olsun güzel kahvaltı. sen ekmek yemiyordun sanırım sebebi neydi sakıncası yoksa canım?
hoşgeldn cnm sende bizler gibi yedklerini içtiklerini yaptığın sporu yaz yarımdıc olmaya çalışalım.kilolların madem bölgesel egzersizle ve kilollarını biraz verdkten sonra pilatesle şekllenrsin
afiyet olsun cnm.
selam kızlar bende 1 kilo vermişim :) öyle çok aman aman da dikkat etmedim,yemeklerin yanında salata ve yoğurt olmasına dikkat ettim,abur cuburu kestim,tatlılardan da 2 3 kaşık aldım sadece leslie ve plates ekledim onlarda çoğu zaman 35- 40 dakika :) ben yağdan mı vermedim acaba 1 kilo verdim ama hem sevindim hem sevinmedim :)
eee tbrkler canım daha ne edeceksin spor olarak bak ttalılarıd aabartmamışın kilo veriyosunuz sevinmiyosunuz ben göbek atıyom
canım çoksagol ekemek yiync eben veremiyorum böyledaha iyioluyo çok dnedimde ordan biliyorum
Sen metabolizmanı çözmüşsün canım öylesi sana iyi geliyor demek.
edaha ne ben bak 2ay olacak yarın 9 kilooldu spor çok öemnli hepimize maşşlahdarısı başına canım :) şu spor ne etkili imiş meğer :) genelde platesteyim :)
canım çoksagol ekemek yiync eben veremiyorum böyledaha iyioluyo çok dnedimde ordan biliyorum
Sen metabolizmanı çözmüşsün canım öylesi sana iyi geliyor demek.
evet canım sagolasın
hoşgeldin canımslm kızlar bugünde itibaren bende diyete baslıyorum aranıza benide alırmısınız acaba ben62 kiloyum boyum 155cm ve kilolarım bölgesel olduğu için çok kilolu gözüküyorum ve zayıflamayı çoooooooooooooook istiyorum sizinle birlikte
afiyet olsun balım bende evden getirdim bugünöğlen yemeği dana etini yağsız soteledim yanına fesleğenli yağsız yeşil salata ve 1 dilimde kepek ekmeği
afiyet olsun canımherkese tünaydın kahvaltım
1yumurta
1lokma peynir
maydonoz
1zeytin
1bisküvi
1tatlı kaşıgı bal
şakersiz çay
herkese afiyet olsun
selam kızlar bende 1 kilo vermişim :) öyle çok aman aman da dikkat etmedim,yemeklerin yanında salata ve yoğurt olmasına dikkat ettim,abur cuburu kestim,tatlılardan da 2 3 kaşık aldım sadece leslie ve plates ekledim onlarda çoğu zaman 35- 40 dakika :) ben yağdan mı vermedim acaba 1 kilo verdim ama hem sevindim hem sevinmedim :)
ben bu nesfit işini sevmedim.karnımın ağrısından anlayamamıştım doyup doymadığımı ama şu an baya baya acıktım yani.ben hiç üşenmeden hergün rengarenk kahvaltımı yaparım peynirimi zaytinmim yeşillklerimi ekmeğimi çayımı yumurtamı yer içerim.
öğle yemeğime daha var en iisi bir elma yiyeyim
bugün pek bi mutsuzum...üşüorum hiç bi iş yapmadım evi topladım sadece battaniyeciğimle otuurourm.hem tv izliorum hem internet hemde kitap okuorum bi yandan
ben bu nesfit işini sevmedim.karnımın ağrısından anlayamamıştım doyup doymadığımı ama şu an baya baya acıktım yani.ben hiç üşenmeden hergün rengarenk kahvaltımı yaparım peynirimi zaytinmim yeşillklerimi ekmeğimi çayımı yumurtamı yer içerim.
öğle yemeğime daha var en iisi bir elma yiyeyim
bugün pek bi mutsuzum...üşüorum hiç bi iş yapmadım evi topladım sadece battaniyeciğimle otuurourm.hem tv izliorum hem internet hemde kitap okuorum bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?