60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

umarım haftasonunuz süper geçmiştir canlarımm. Ben cumartesi tartıda 62,5 çıktım.
isteyince oluyomuş kızlarr. insan daha bi gaza geliyo, yarım kilo bile gitse.

öpücükler hepinize...

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııın,nasılsınız bayanlarrrrr,neler yaptığınızı okuyorum geldiğimden beri,bu nednele gecikmiş günaydın oldu
ben ise mutsuzum,mutsuzsun,mutsuzzzzzzzzzzzz modundayım
şöyleki evdeki tartımım şu eski tartılardan olduğunu söylemiştim ya az tartıyor,ablamınki ise digital oda alalı 3 yıl falan olmuş işte.onu tartısıya benim ki ararsında 2,5 kilo farkediyordu yani benimki 2,5 kilo daha az gösteriyordu bende ona göre ayarlıyordum işte kilomu,ama hafta sonu testettikki onun tatısı ile benim tartım arasında 4 kilo varmışbenim tartımda 65 çıkıyorum 2 gündür bende 67,5 oldum sanıyodum.ablamınkine göre 69 daha yeni olmuşum
offfffffff çok mu karışık oldu:44:tek sevindiren durum eski tarımda 68-70 arası görürken şimdi 65i görüyor olamm yani 4 kilo vemişimdir dimi ama,sonuçta bir azalma oldu.en kısa zamnda bir tartı almam lazım,bu durumda çizelgemi değiştirmiyorum çünkü kaç kilo olduğumu bilmiyorummmmm

Canımmmm, sıkma sen canını hiçbişiciklereee bakiimmm,

Biz senin keyfini getiririz yerine şimdi. Yeni bir tartı al da dijital olsun mümkünse, bi kesin kaç kilosun emin ol bakalım cicim. Yüzünden gülücükler eksik olmasın tatlmmmm

günaydın canım tebrik ederim seni inşallah hep böyle devam eder

günaydın cnm benm...hiç bozma moralini az da olsa 3 de 4 de olsa kilolar gidio.sen yebni bi tartı al ve hep ondan tartıl.tartı dan tarıya hep fark oluo.digitaller genelde aynı oluo ama en güzeli hep aynı tartıda tartılmak.sonrasında daha güzel kontrol edersn kilocuklarını

tebrkler cnm

merhaba kızlar plates bitti gerçekten çok rahatladım harikaydı.
şimdi biraz da geçmişe bakayım ,sonra da oğluşumla planladığımız gibi tatilde ders çalışacağız

Teşekkür ederim canım saol
rica ederim güle güle kullan en kısa zamanda yenilemen dileğimle
günaydın gözün aydın tebrikler

günaydın zümrem günaydın çok şükür çok çok çokkkkkkkkkkkkkk iyiyim sağlıklıyım mutluyum huzurluyum daha ne isterimki
canım en iyisi dijital bir terazi al ve de onunla yola devam et bence. bi o tartı bi bu tartı kafan çok karışır öyle canım

ben bu pazartesi günkü karışık pilatesi çok seviorum her yer çalşıo.süppppperrrr oluooo.rahatladım vallaa

valla canım plates çok dinlendirici bir etkinlik vücuttaki tüm kasları da çalıştıran süper birşey ben evde olup da plates saatini boşa geçiren hanımlara ne diyeyim.
15 tatili planlamıştım içerisine platesi de dahil ettim oldu bitti hareketsizlik bana göre değil okulda ben o kadar çok kalori yakıyormuşum ki şurda evde 6 gündür nerdeyse hiç hareket etmedim inanın kilocuklar geri gelmeye hazırlar yani ama bunun için acil önlem almam lazım madem ders anlatmıyorum merdivenleri inip çıkmıyorum öğleden önce bile sadece derste 40 x4 = 160 dk ayaktaydım ben . ay bu evde hareketsiz yaşam bana göre değil kızlar insanların emekli olunca neden kilo aldıkları belli oldu . en iyisi ayın 14 ü ne kadar evde plates ve kondüsyon bisikleti ya da leslie gibi etkinliklerle koruma programıma devam edeyim
hava soğuk hem de çok soğuk rüzgarlı olmasa çarşı pazar biraz yürür hareket ederim ama dikkat etmek zorundayım.
herkese kolaylıklar diliyorum kızlar

500 ml suyumu da içtim . artık çıkmalıyım

görüşmek üzere kızlar

famir üzülme kız ben seni üzgün görmeye alışık değilim. ne olmuş yani olsun sonuçta sen kilo vermek için herşeyi yapıyorsun değilmi. bozma moralini. şu yönden bak sonuçta hala kilo vermeye çalışıyosun değilmi rahatlamak rehavete kapılmak yok tam gaz yola devam et. sonçuta kilo verdin demekki doğru yoldasın geri kalanlarıda verirsin sonuçta bak bende kaç aydır uğraşıyorum hala daha 5 kilocuk duruyo değilmi. moral bozmaya gerek yok aynen devam. o kilocukları dasıl verdiysek geri kalanlarıda veririz canım

bir minik ara 1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşil çay
yarım fincan leblebi

nerudacığıııımm nerdesinnn?göremedm seni?:26:

Canım valla benim boyum 1.60 ve 64,5kg yim şuan ama herhalde kemiklerim kalın çünkü şuan 38 bden kumaş pantolon 29 beden kot giyoyorum üst de 36-38 oluyor genelde:26:

süpersin canım yaaa nazar değmesin

canım önemli olan tartıdaki gördüğün değişimler değil,senin kendinde gördüğün ve hissettiğin değişimler...Bence rakamlara takılma doğru yoldasın sakın motivasyonunu bozma.

slm kızlar bugünde itibaren bende diyete baslıyorum aranıza benide alırmısınız acaba ben62 kiloyum boyum 155cm ve kilolarım bölgesel olduğu için çok kilolu gözüküyorum ve zayıflamayı çoooooooooooooook istiyorum sizinle birlikte

öğlen yemeği dana etini yağsız soteledim yanına fesleğenli yağsız yeşil salata ve 1 dilimde kepek ekmeği

hoşgeldin o zaman...Bir programın var mı neler yapmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…