60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim böyle durumlar metabolizmanin yavasladiginin habercisi bu durumda naparsan yap genel cok az kilo verilioyor bence kalsiyum yada magnezyum al bunlar seni cikolata yemis gibi mutlu hissettirir

tesekkürler canim 4 gün hic bir sey yemeyince gözüm döndü yaa ama pazar gününe kadar yine bana bisi yemek yok pazar günü anneler günü benimde ilk anneler günüm anne olarak esim annesiyle beni yemege götürücekmis kaydirigubbakcemile3 ne hediye ama diyet yapan birine olsun hediye geri cevrilmez simdi dimi :asigim istemem yan cebime koy) ama pazar sabahi en az 62 olmayi umut ediyorum.

Lahana Diyeti

Bu diyeti yaparken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar.
• Kendimizi çok fazla yormamalıyız.
• Bol bol sıvı içecekler(su) tüketmeliyiz .
• Zayıflamayı hızlandırıcı bazı sporlar yapabiliriz.
• Diyetin yanında bünyemizin zayıf düşmemesi için vitaminli meyveler yani vitamin Almalıyız.
Lahana çorbası (diyeti) nasıl hazırlanır.
Çorbanın yapılması için elimizde bulunması gereken malzeme listesi :
1- Lahana
2- Domates
3- Kereviz
4- Patlıcan
5- Yemeklik Kabak
6- Enginar
7- Havuç
8- Maydanoz
9- Soğan (5-6 adet)
10- Yeşil Biber
11- İsteyenler tuzda atabilirler
Lahana çorbası hazırlanışı:
Yukarıda isimi geçen sebzeleri küçük küçük çorba yapılacak biçimde ufaltalım. Tercihen corbayı yapmak için düdüklü tencere kullanalım. Ve düdüklü tencerenin içine çorbayı yapmak için su ilave edip ufaltıp dogradıgımız sebzeleri’ de tencerenin içine atıp pişmesini bekleyelim. İstersek sonradan blenderida kullanarak yapılan çorbayı daha iyi yemek için krema şekline getirebiliriz.
İşte haftanın 7 günü mucize diyet’de yemeniz gerekenler.:..
• İLK GÜN : Dilediğiniz ölçüde meyve (muz yasak) yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
• İKİNCİ GÜN: Dilediğimiz ölçüde sebze (baklagiller yasak) yanında yapmış olduğumuz lahana Çorbası
• ÜÇÜNCÜ GÜN: Dilediğimiz ölçüde meyve , sebze yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
• DÖRDÜNCÜ GÜN: Beş tane kadar muz, yaklaşık 1 litre kadar süt ve yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
• BEŞİNCİ GÜN: 5-6 adet kadar domates, 300 gram kırmızı et yanında yapmış olduğumuz lahana Çorbası
• ALTINCI GÜN: Dileğiniz miktarda fazla aşırıya kaçırmamak kaydıyla kırmızı et yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası
• YEDİNCİ GÜN: Dilediğiniz miktarda sebze, siyah pirinç , meyve suyu bunların yanında yapmış olduğumuz lahana çorbası

Kızlar haftaya bu diyeti yapiim diyorum.. fisfisfis:sm_confused:

canim sende bilirsin almanyada saglik orcu diye bisy var bunun cesitleri var ama ortak amac su kati bisey yenmemeli saglik orucu en az 7 gün encok 30 gün olmali amac organlari rahatlatmak dinlendirmek bagirsaklari karacigeri temizlemek genelde bu hergün en az 300 gr kilo kaybina neden oluyor ama bilincli yapmak gerekiyo

cünki

verdigin kiloyu fazlasiyla geri alabilirsin ki bu cok yüksek bi ihtimal
kan dolasimin bozulabilir
tansiyonun düsebilir

bunlari engellemek icin

mutlaka kalsiyum enerjik olmak icin
magnezyum kaslarin erimemesi icin
cinko yaglarin kolayca cözülebilmesi ve saclarin tirnaklarin ve cildinin zarar görmemesi icin ( sanirim sende kieselerde hapi vardi onuda alabilrsin)

ve en önemlisi müsil etkisi yapicak cay yada otlar

günde 3- 5 porsiyon sebze suyu bak meyve kesinlikle degil, icebilebilir

ben domates ve lahana suyu iciyorum lahana suyunu hazir aliyorum ama kaynatirsan acayip saglikli olur icine deniz tuzu kullanabilirsin mineraller icin

kremasiz corbalar icebilirsin ama sehriyesiz su halinde
istedigin kadar da cay su icebilirsin

ay aynı ben...
kotlarım hep bol..sinir oluyorum yenısını de alamıyorum..
elbise falan giyiyorum genelde artık ...

kizlar cok kolay ve cok etkili bir egzersiz

nefesimizi sonuna kadar disari verip almadan tutuyoruz ve karnimizi icimize cekiyoruz günde 100 defa

denemeden yazmak istemedim ama dogum yapmis biri olarak ise yaradigini söyleyebilirim hem yürürken yatarken calisirken heryerde yapilabilio

heeee...!
unutmadan söleyim yarin dolunay
ayin 10 mayis itibaren kilo vermemiz kolaylasacak ay kücüldükce bizde eriticez yaglari.
diyetlerimize dikkat edelim kacamak yapmayalim
bu durum 24 mayisa kadar gecerli

ilahi fiume. Paranı harcama ben bu alışveriş olayını bıraktım bir süreliğine şu diyetten ötürü para biriktiriyorum. Şu diyet cidden güzel bişey.

heeee...!
ayin 10 mayis itibaren kilo vermemiz kolaylasacak ay kücüldükce bizde eriticez yaglari.

sağol yoncacığım:)) inşallah vericez fazla fazla. birde üç dilim ekmekten bişey olmaz. kaç gündür kasıyosun zaten.

SEBZE ÇORBASI-DİYET (6 Kişilik)

Not: Diyet yapanlar için kilo aldırmayan çok ideal bir çorba..

Teşekkürler . . .

Teşekkürler . . . Denenecek . . .
Bi de kayısılı form çayı denenecek . . . :1ninca:

Flyycığım bende ilk defa çocuklardan benimle aynı tadı alan biriyle karşılaşıyorum . . .
:asigimasigim:yerimseniben

Tutmaçta denenecek tabi ki . . . Ve sabırsızlıkla çorba tariflerini bekliyor olacağım derinnnnimmmm . . .

Hacerciğimin tarifi çok pratik ben 2 kupa süte ki süt yarım yağlı tercih edilebilir ben bu biçimde yapıyorum gayet lezizzzz :asigim: 2 tepeleme tatlı kaşığı nişasta 2 paket vanilin ve artık dietinizin kalibresine göre şeker yerimseniben ben şeker koymuyorum çünkü vanilin zaten şekerli ve bu yetiyor . . . Tarçını unutmuyoruz tabi ki ve dilersek içine biraz kavrulmuş fındık ve kuru üzümde ekleyebiliriz . . . Mahlepte müthiş yakışacaktır . . .
Soğuk süt muhallebi kıvamına geldiğinde içine tercih ettiğimiz kuru yemişleri katıp soğumasını bekliyoruz . . . Mahlebi nişasta ile karıştırıp soğuk süte ekliyoruz . . .
Ki içine katılacaklar tamamen yaratıcılığımız ile ilgili ben en son bunu yarım muz ve eser miktarda ceviz ile denedim enfessss oldu :asigim:

a.s.alkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkisa.s.

Az kıralıçam az . . .

alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkis:hooray:

38 :hooray: 38 Güle güle giy canımcığım . . .

Ekmek kokusu benide baştan çıkarır . . .
:asigim:

kızlaar bu hafta çok yoğundum...hafta sonu misafirim vardı 12 kişiydik..börekler çörekler pastalar yaptık annemle..tabi dayanamadım yedim benneyaptımki ama hafta içi evelsi gün hariç, bırakmadım diyetimi..
bu haftam da böle geçti ...

kızlar ben diyetime devem ediyorum fakat çok yoğunum sizlerle paylaşamıyorum en son hangi hafta yazmıştım bilmiyorum ama 60.5 um şuan yani bu hafta 1 kilo daha gitti

bol bol su içiyorum bide. akşama bi sebze çorbası yapayım bari canım çekti.
kızlar kilo aldırmayan bi tatlı tarifi verirmisiniz.

Saol canım yaa not ettim bi kenara. Bende lahana çorbası yapiim diyodum.. Birsürü sebzeyi karıştırıp.. Dolunayda oluyomuş.. Tam işe yarar belki.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Saol canımcıımm..

heeee...!

kızcaksınız ama hala bişi yemedim su içesimde yok

aa yapma ama böle canım yaaa... Hasta olucaksın sonraa...senağlama

kızlar ben diyetime devem ediyorum fakat çok yoğunum sizlerle paylaşamıyorum en son hangi hafta yazmıştım bilmiyorum ama 60.5 um şuan yani bu hafta 1 kilo daha gitti

Tebrikler Pınarcım.. Okadar yoğunluğa rağmen diyeti bozmamışsın helal.. Maşallah

Kızlar regl dün akşam kaçamağı ile geldi bana . . .

senağlama

Ne yediğimi yazmayacağım lakin bu gün sıkı bi telafisini mümkün kılıyorum . . . :1ninca:
Desteklerinizi bekliyorum . . .
kaydirigubbakcemile5

Sabah azıcık kuvvetli oldu emme ( yarım kete 1 salatalık 2 üçgen peynir sade kayfe )
akşama kadar sadece yarım kg çılak yiyip günü cencefilli sütle bitireceğim İnş :Saruboceq:

Pazar günüde şenliğim, güzel huylu sevdiğimin ablasıyla tanışacağımmmm delikafadulden
Heyecan 10.000 delikafadulden regl regl de olmadı ama idare edeceğim . . .

evli barklı kısım sen süpersin yaw daha nerene zayıflıyosun fıstıksın fıstıkkkkaydirigubbakcemile3

canım gerçekten beğendin mi, benim zaten bi tek göbek sorunum var bide 36 beden olmayı çok istiyorumm. gözlerin renklimi canım hasta oldum sengözlerimebaksanab

valla tebrik ederim canım kıskandım seni

kızlar ya bi simit yedim bugun hala onla duruyom hiç iştahım yok nedense .

kaynanamı kadıköyden aldım bize getirdim bana zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum eeee 7 kilo verdim. ama herkes iştahının kapandığını söylüyor bense bugün çoooooooooook acıkıyorum cokacimcoook

kete ne kiz :uhm:

tesekkürler canim benim kayinvalidede yeter kücücük kaldin dedi dün acayip hosuma gittidaha da kücülecemmm insallah delikafadulden

canım çok samimi sölüyorum acayip zayıfsın ama 36beden olmak istiyosan o ayrı , hiç fazlalığın yok oyüzden fıstıksınn
teşekkürederim buarada gözlerim yeşila.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…