canim böyle durumlar metabolizmanin yavasladiginin habercisi bu durumda naparsan yap genel cok az kilo verilioyor bence kalsiyum yada magnezyum al bunlar seni cikolata yemis gibi mutlu hissettirirgünaydın arkadaşlar....
bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. deminden sadece bi tane simit yedim iş yerinde. hiç bişey yiyesim yok açıkçası.
moralim bozuk,canım sıkkın vs.vs. inşallah öğlene kadar düzelirim.kafamçokkarıştı
canım tebrikediyorum seni a.s.azminin sonucunu almışsın beyaz pantolonkaydirigubbakcemile3 3parça ekmekten bişicik olmaz devamlı hale gelmediği sürece arada kaçamaklar yapmak lasım valla ösendimmm bende zayıflıcam kaydirigubbakcemile2
Süpermiş ya ozaman her öğün yoğurt yada ayran mutlaka yemek lazım....
Yonciciiimmm süpperr..
Nasıl lezzetli gelmiştir o ekmek sana dimii...
Böle bikaç gün yemek yemeyince insan yemeğin değerini de anlıyo.. Daha bi zevk alıyo yemeklerden..
Bende detoks yapmak istiyorum bir kaç gün..
Sen sadece lahana mı haşlayıp içiyosun canım.. yada nasıl bişey yaptın.. Günlük programın nasıldı canım tam olarak??
canımm aynen bende öle alışveriş için yaşıyomuşum hafta sonu biyere gidesim gelmiyo bide daha zayıflıcam diye bol bol pantolonla dolaşmaya başladm iğrencim yanikaydirigubbakcemile3 ama azimliyim iice zayıflamadan almıcam bişi pantolonların bolluğunu kapamak için şimdi tunik giyorum sonra onları atıcam üstümden fıstık olucam niyetim bu kaydirigubbakcemile3
öff banyom yapmam hazırlanmam süslenmem püslenmem ve dısarı cıkmam lazım. ama tv deki sacma sapan bir diziye takılmıs durumdayım...
zaten kendime alısveris yasagı koydugumdan beri, sokaga adımımı atasım gelmıyor. çok enteresan... meğer ben alışveriş için yasıyormuşum.
aramızda kalsın kızlar, artık kıyafet falan alamıyorum diye... bardaak,tabak almaya başladım. bütün paramı sacmasapan şeylere veriyorum kaydirigubbakcemile3
SEBZE ÇORBASI-DİYET (6 Kişilik)
Not: Diyet yapanlar için kilo aldırmayan çok ideal bir çorba..
talep alınca deneyp beğendiklerimi listeleyeyim dedim ;
1. kaşık börek çorbası (5dk önce yaptım,aksamki mönüm)
2. toyga çorbası
3. yüksük çorbası
4. Alaca çorbası
5.yuvalama çorbası
6.kafkas çorbası(lahanalı ve havuçlu)
7. Bademli tavuk çorbası
yöresel olmayanlardan da Düğün çorbasını çok beğeniyorum.
kızlar isim verdiğim tüm çorbalar denenmiştir. Tecrübeyle Sabittir. deneyin bayılacaksınız.
Bende hazır çorbadan metalik bi tat alıyorum.. Sabunummm ilk defa benimle aynı tadı aan biriyle karşılaşıyorum...:dance:
Benekli aplam kıyamam sanaaaa... Anaokulu örtmenimisin senn???
Çok güzel bir meslek.. Ben yuva öğretmeni olsaydım sanırım dünyanın en mutlu insanı olurdum...
Sabuncumm ben Hacer'in muhallebi tarifini kaçırmışım herhalde...zahmet olmazsa tekrar yazar mısın...kaydirigubbakcemile3
Canım sen istersin de paylaşmaz mıyım ben...:asigim: müsait olduğum her an sana çorba tarifi yazacağım...bende tarif bol...a.s
Benim favori hazır çorbam da "TUTMAÇ ÇORBASI"...Bizim ailenin en sevdiği hazır çorba...
yok güzelim anaokulu değil sınıf öğretmeniyim,bu yıl birinci sınıfları okutuyorum,nasıl tatlılar anlatamam...bi daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum :sm_cool: nasıl böyle genç kalıyorum zannediyosunuz:):)çocuklarla yaşarken yaşlanmak ne mümkün:):)
bu akşamşamki kaçamağı saymazsak işte bugün yediklerim:
sabah:yarım dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,3 zeytin,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:çeyrek simit,şekersiz sütlü kahve
akşam:sadece az balık
nasıl???
Bu arada kızlar size çok güzel bir haberim var. Bu sabah tartıldım 1 KİLO VERMİŞİM. Süperrrr :))) Yine büyük bir mutluluk yaşıyorum bu yüzden :))) 63.5 yeni kilom ama şimdilik tickerımı değiştirmicem.
herkeşlere günaydıııın:)
bugün heryerim ağrıyo.dün sabah ve akşam alışveriş yürüyüşü bide o yorgunlukla yapılan 50 mekik ve 200-200 sopa hareketleri beni fazla yormuş galiba.biraz önce ilaç aldım inşallah geçer.akşam yolculuk var izmire benneyaptımki şu meşhur nişan olayı kafamçokkarıştı umarım iyi olur...
dün akşam yemek yemeye fırsatım olmadı sokaklarda gezmekten.nişan için bişeyler aldım veee en önemlisi 2 ay önce aldığım 42 beden pantolon yerineee 38 beden çok şik bi pantolon aldım.hatta ilk başta korkumda 40 beden aldım ama sonra çuvaldan beter olduğu için 38 beden aldım.tam oldu çokta güzel oldu hihoyyyt
bugün sabah kahvaltı yapmak istemedim eti form karışık meyveliyle geçiştirdim iyi geldi sabah sabah tatlımsı bişey cokacimcoook ama acıkmaya başladım bişeyler atıştırcam şimdi yine.
kilo veren arkadaşlarımın hepsiniii çoook teprik yaparım allahım nazardan saklasın bizii
güzel bi gün geçirin canlarımm a.s.
valla kızlar bu ekmek ve ekmek kokusu olayı beni mahvediyo.evimin karşısında antalyanın en büyük ekmek ve pasta fabrikası var tam böle karşı karşıyayız24 saat taze ekmek kokusuyla geçiyo ve benim en büyük zaafım sıcak ekmek peynir salça cokacimcoook valla diyete başladığımdan beri gaçan pazar sabah eşimin ekmeğinin tırnağımın üstü kadar bi parça yedim ama şimdi olsun önümde sıcak ekmek bakın neler oluyo :jeyyar:
amaaa ben uno light ekmeğimi ve yoğurtlu ıspanak haşlamamı yiyorum şimdi hihoyyyt
bol bol su içiyorum bide. akşama bi sebze çorbası yapayım bari canım çekti.
kızlar kilo aldırmayan bi tatlı tarifi verirmisiniz.
Cevap kutucukları var ya onların sonunda sağ alt köşede yazıyor. Alıntı yap diye. Oraya basınca istediğin cevaptan alıntı yapabilirsin.
canim sende bilirsin almanyada saglik orcu diye bisy var bunun cesitleri var ama ortak amac su kati bisey yenmemeli saglik orucu en az 7 gün encok 30 gün olmali amac organlari rahatlatmak dinlendirmek bagirsaklari karacigeri temizlemek genelde bu hergün en az 300 gr kilo kaybina neden oluyor ama bilincli yapmak gerekiyo
cünki
verdigin kiloyu fazlasiyla geri alabilirsin ki bu cok yüksek bi ihtimal
kan dolasimin bozulabilir
tansiyonun düsebilir
bunlari engellemek icin
mutlaka kalsiyum enerjik olmak icin
magnezyum kaslarin erimemesi icin
cinko yaglarin kolayca cözülebilmesi ve saclarin tirnaklarin ve cildinin zarar görmemesi icin ( sanirim sende kieselerde hapi vardi onuda alabilrsin)
ve en önemlisi müsil etkisi yapicak cay yada otlar
günde 3- 5 porsiyon sebze suyu bak meyve kesinlikle degil, icebilebilir
ben domates ve lahana suyu iciyorum lahana suyunu hazir aliyorum ama kaynatirsan acayip saglikli olur icine deniz tuzu kullanabilirsin mineraller icin
kremasiz corbalar icebilirsin ama sehriyesiz su halinde
istedigin kadar da cay su icebilirsin
kızcaksınız ama hala bişi yemedim su içesimde yok
kızlar ben diyetime devem ediyorum fakat çok yoğunum sizlerle paylaşamıyorum en son hangi hafta yazmıştım bilmiyorum ama 60.5 um şuan yani bu hafta 1 kilo daha gitti
evli barklı kısım sen süpersin yaw daha nerene zayıflıyosun fıstıksın fıstıkkkkaydirigubbakcemile3
Günayyyyyydinnnnn 2009 yaz sezonunun citirlari... kaydirigubbakcemile2
ben dün gece esimin aldigi taze ekmegin kokusuna asik oldummm :asigim:
offff yemicem yemicem diye diye gece 23:00 ü ettim ama sonra esim 3 günlük dünya ye nolur diyince evet dedim ya :uhm: :icecream:
3 dilim ekmegi nasil yedim görseniz gülmekten bayilirsiniz bööylee az az ay bitmesin hadi bitane daha bitane daha 3 dilimmi sürme peynir ve bol bollll isotla yedim nasil bi krize girdimse artik , :mymeka:
dedim artik bugün 500 gr vermek hayal oldu
amaaaaaa hayirr bu sabah öyle olmadigini gördüm
ve 63 kiloyum ohhhhh
dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:
cizelgemi pazar gününe kadar degistirmicem
kızlar ya bi simit yedim bugun hala onla duruyom hiç iştahım yok nedense .
kete ne kiz :uhm:Kızlar regl dün akşam kaçamağı ile geldi bana . . .
senağlama
Ne yediğimi yazmayacağım lakin bu gün sıkı bi telafisini mümkün kılıyorum . . . :1ninca:
Desteklerinizi bekliyorum . . .
kaydirigubbakcemile5
Sabah azıcık kuvvetli oldu emme ( yarım kete 1 salatalık 2 üçgen peynir sade kayfe )
akşama kadar sadece yarım kg çılak yiyip günü cencefilli sütle bitireceğim İnş :Saruboceq:
Pazar günüde şenliğim, güzel huylu sevdiğimin ablasıyla tanışacağımmmm delikafadulden
Heyecan 10.000 delikafadulden regl regl de olmadı ama idare edeceğim . . .
canım gerçekten beğendin mi, benim zaten bi tek göbek sorunum var bide 36 beden olmayı çok istiyorumm. gözlerin renklimi canım hasta oldum sengözlerimebaksanab
valla tebrik ederim canım kıskandım seni
kaynanamı kadıköyden aldım bize getirdim bana zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum eeee 7 kilo verdim. ama herkes iştahının kapandığını söylüyor bense bugün çoooooooooook acıkıyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?