öğle yemeğimi evden getirdim bugün
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsünü domates taze soğan biberle yağsız soteledim akşam evde.salata yaptım işyerine getirdim.yemekhaneden 2 kepçe cacık aldım ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.
Çok güzel bir menü bu:) afiyet olsun
nesfit tarzı şeylerle ana öğünde kesinlikle doymayanlardanım bende:13:ben bu nesfit işini sevmedim.karnımın ağrısından anlayamamıştım doyup doymadığımı ama şu an baya baya acıktım yani.ben hiç üşenmeden hergün rengarenk kahvaltımı yaparım peynirimi zaytinmim yeşillklerimi ekmeğimi çayımı yumurtamı yer içerim.
öğle yemeğime daha var en iisi bir elma yiyeyim
bugün pek bi mutsuzum...üşüorum hiç bi iş yapmadım evi topladım sadece battaniyeciğimle otuurourm.hem tv izliorum hem internet hemde kitap okuorum bi yandan
afiyet olsun canımişyerinde menü değişince ben gene saçma sapan yemek yemek zorunda kaldım
nohut pilav salata düşüncesiyle yemeğe gidip
taze fasulye ama etli
peynirli börekle karşılaştım
salata da bitmişti
böreğin 2 kk kadarını yedim
3 bardak da su içtim...
üff ya...
afiyet olsun canım gayet güzelöğle yemeğimi evden getirdim bugün
3 köfte büyüklüğünde tavuk göğsünü domates taze soğan biberle yağsız soteledim akşam evde.salata yaptım işyerine getirdim.yemekhaneden 2 kepçe cacık aldım ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.
geçmiş olsun canım bitki çayları ve bol bol portakalla atlatmaya bak derimaynı kaderi paylaşıyoruz canım havadanmıdır nedir?
kzılar ben daha bir haftadır spor yapıp yediğime dikkat ediyorum bir haftada 1 kilo tuhafıma gitti ama normal sanırım :)
öncelikle hoşbulduk
bi programım yok herseyden az az yemeyi düşünüyorum daha önce bu sekilde vermiştim inş. yine basarılı olurum
öğlen yemeği 4-5 kasık makarna yoğurtlu
saol cnm dünden çorba yapmıştım onu yerim öğlen yemeğimle beraber inş.yemekten sonraki aramıda ıhlamurla yapayım iyi olr.kalanchoe canım hemen nane limon kaynat yada ıhlamur adaçayı önlemini al canım sen gripe çevirmesin sakın.sıcak bi çorba içte için ısınsın canım
sadece 2 kk börekmi? çok az cnm keşke fasülyenn etsiz kısımlarınıdan yeseydin.:44:daha öncede söledim çalışanlar yanlarında getirolar sende götr cnm bişiler bu gibi durumlar için..birde çantanızda hep bişiler bulunsun ben hafta içi genelde evdeym ama hafta sonları çıkıorum.çantamda bir 2-3 avuç leblebi,3-4 kuru kayısı 3-4 kuru inicr hep olur.evdeb çıkarkende kontrol ederim ara öğünlerim yanındamı eksk varmı die.eşimde alıştı ben bakmadan o bakar eksikse koyarişyerinde menü değişince ben gene saçma sapan yemek yemek zorunda kaldım
nohut pilav salata düşüncesiyle yemeğe gidip
taze fasulye ama etli
peynirli börekle karşılaştım
salata da bitmişti
böreğin 2 kk kadarını yedim
3 bardak da su içtim...
üff ya...
afiyet olsun cnmöğle yemeğimi evden getirdim bugün
valla cnm hem hava hem ben regl olamadım ya ondan sanırımaynı kaderi paylaşıyoruz canım havadanmıdır nedir?
merhaba kızlar iyi öğlenler
bu arada duşumu aldım oğluşumla ders çalışıyoruz
bir taraftan da ara öğünümde
4 badem
1/2 fincan beyaz leblebi
3/4 armut yedim ( armut oldukça büyüktü)
Kızlar geçen gün yazdığım ama sayfalar hızlıca akıp gittiğinden arada kaynayam mesajımı sizlerele paylaşayım:
kızlar bu arada internetten araştırdım,
1 kilo=7000 kkal diyor çoğu yerde
ayrıca bazal metabolizma hızı hesaplamak için şöyle bir formül buldum:
Erkekler= 66 + (13.7 x Kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) – (6.8 x yaş)
Kadınlar= 655 + (9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + (1.7 x santimetre olarak boy) – (4.7 x yaş)
bu8 denklemi kendime uyguladığımda ortalama 1100 kkal'lik bir diyet yapıyorum ve az hareketliyim 1,50 ile çarpıyorum bazal metabolizmamı. bu durumda haftada 1 kilo verebilirim anlamına geliyor.
İlgilenenler,
Ka kaloriye ihtiyacnz var? sitesindeki makaleyi okuyun bebişlerrrr...
şu ana kadar yediklerim
sabah
2 yumurta(yağsız omlet)
1 çk çökelek
1,5 dlm kepek ekmeği
maydanoz
ara
1 mandalina
öğle
1 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
1 kase tarhana çorba
arada elma veya portakal yicem
bu hafta akşamları sadece 1,5 kase kadar yoğurt-portakal karışımı
veya büyük bir tabak yağsız salata yicem
kilo veremiyor olamam çokk canımı sıkıyor,moralim çok bozukemeğimin boşa gitmemesi için tamamıyle bırakamıyorum da
şu ana kadar yediklerim
sabah
2 yumurta(yağsız omlet)
1 çk çökelek
1,5 dlm kepek ekmeği
maydanoz
ara
1 mandalina
öğle
1 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
1 kase tarhana çorba
arada elma veya portakal yicem
bu hafta akşamları sadece 1,5 kase kadar yoğurt-portakal karışımı
veya büyük bir tabak yağsız salata yicem
kilo veremiyor olamam çokk canımı sıkıyor,moralim çok bozukemeğimin boşa gitmemesi için tamamıyle bırakamıyorum da
öğle yemeğimde 5 top köfte de vardı,yazmayı unutmuşum:26:
famir üzülme kız ben seni üzgün görmeye alışık değilim. ne olmuş yani olsun sonuçta sen kilo vermek için herşeyi yapıyorsun değilmi. bozma moralini. şu yönden bak sonuçta hala kilo vermeye çalışıyosun değilmi rahatlamak rehavete kapılmak yok tam gaz yola devam et. sonçuta kilo verdin demekki doğru yoldasın geri kalanlarıda verirsin sonuçta bak bende kaç aydır uğraşıyorum hala daha 5 kilocuk duruyo değilmi. moral bozmaya gerek yok aynen devam. o kilocukları dasıl verdiysek geri kalanlarıda veririz canım
süpersin canım yaaa nazar değmesin
canım önemli olan tartıdaki gördüğün değişimler değil,senin kendinde gördüğün ve hissettiğin değişimler...Bence rakamlara takılma doğru yoldasın sakın motivasyonunu bozma.
canı zülme benimde öyle normal tartıyla dijital arasında 2 kilo fark var dijitaller herzman daha fazla gösteriyo bende bocaladım ama dijitale döndüm geçecek merake tme
Selamlar, bugün kahvaltım 1 kase kelogs ve yağsız süt baya ve şu an çayımı içiyorum.
Famir üzüldüm bu duyguyu ben geçen cuma yaşamıştım. 15 gün çok sıkı diyet ve spor yaptıktan sonra sadece 200-300 gram verdiğimi görünce çokkk mutsuz olmuştum..
famircim emekler boşa gitmez üzülme canım ama 2 yumurta sanki fazla olmuş 1 yumurta yeseydin canım
famir yoğurt portakal nasıl güzel oluyormu ben hiç öyle yemedimde o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?