60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar iyi öğlenler

bu arada duşumu aldım oğluşumla ders çalışıyoruz
bir taraftan da ara öğünümde
4 badem
1/2 fincan beyaz leblebi
3/4 armut yedim ( armut oldukça büyüktü)

kzılar ben daha bir haftadır spor yapıp yediğime dikkat ediyorum bir haftada 1 kilo tuhafıma gitti ama normal sanırım :)

öncelikle hoşbulduk
bi programım yok herseyden az az yemeyi düşünüyorum daha önce bu sekilde vermiştim inş. yine basarılı olurum
öğlen yemeği 4-5 kasık makarna yoğurtlu

Çok güzel bir menü bu:) afiyet olsun

nesfit tarzı şeylerle ana öğünde kesinlikle doymayanlardanım bende:13:
bu arada geçmiş olsun canım sıcak bitki çayları iç bol bol portakal ye canım

afiyet olsun canım
afiyet olsun canım gayet güzel
aynı kaderi paylaşıyoruz canım havadanmıdır nedir?
geçmiş olsun canım bitki çayları ve bol bol portakalla atlatmaya bak derim
kzılar ben daha bir haftadır spor yapıp yediğime dikkat ediyorum bir haftada 1 kilo tuhafıma gitti ama normal sanırım :)

canım tebrik ederim ve 1 haftada 1 kilo çok normal bir rakam fazla olursa sağlığını kaybetmen sözkonusu olabilir zaten
ama ilk başlarda kilo vermeye başlayan çoğu kişi önce hızla kilo verir sonra o hız kesilir bunlar çok normal kolaylıklar diliyorum canım:13:

öncelikle hoşbulduk
bi programım yok herseyden az az yemeyi düşünüyorum daha önce bu sekilde vermiştim inş. yine basarılı olurum
öğlen yemeği 4-5 kasık makarna yoğurtlu

en güzelini yaparsın canım az az yemek ve herşeyden yemek burda hepimiz böyle yapıyoruz zaten.ama öğle menün az geldi bana başka yiyeceklerlede renklendirebilirdin canım

kalanchoe canım hemen nane limon kaynat yada ıhlamur adaçayı önlemini al canım sen gripe çevirmesin sakın.sıcak bi çorba içte için ısınsın canım
saol cnm dünden çorba yapmıştım onu yerim öğlen yemeğimle beraber inş.yemekten sonraki aramıda ıhlamurla yapayım iyi olr.

sadece 2 kk börekmi? çok az cnm keşke fasülyenn etsiz kısımlarınıdan yeseydin.:44:daha öncede söledim çalışanlar yanlarında getirolar sende götr cnm bişiler bu gibi durumlar için..birde çantanızda hep bişiler bulunsun ben hafta içi genelde evdeym ama hafta sonları çıkıorum.çantamda bir 2-3 avuç leblebi,3-4 kuru kayısı 3-4 kuru inicr hep olur.evdeb çıkarkende kontrol ederim ara öğünlerim yanındamı eksk varmı die.eşimde alıştı ben bakmadan o bakar eksikse koyar

afiyet olsun cnm
aynı kaderi paylaşıyoruz canım havadanmıdır nedir?
valla cnm hem hava hem ben regl olamadım ya ondan sanırım

afiyet olsun cnm

Kızlar geçen gün yazdığım ama sayfalar hızlıca akıp gittiğinden arada kaynayam mesajımı sizlerele paylaşayım:

kızlar bu arada internetten araştırdım,
1 kilo=7000 kkal diyor çoğu yerde
ayrıca bazal metabolizma hızı hesaplamak için şöyle bir formül buldum:

Erkekler= 66 + (13.7 x Kilogram olarak ağırlık) + (5 x santimetre olarak boy) – (6.8 x yaş)
Kadınlar= 655 + (9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + (1.7 x santimetre olarak boy) – (4.7 x yaş)

bu8 denklemi kendime uyguladığımda ortalama 1100 kkal'lik bir diyet yapıyorum ve az hareketliyim 1,50 ile çarpıyorum bazal metabolizmamı. bu durumda haftada 1 kilo verebilirim anlamına geliyor.

İlgilenenler,

Ka kaloriye ihtiyacnz var? sitesindeki makaleyi okuyun bebişlerrrr...

öğlen yemeğimi yedim. duş aldım markete gittim kocişin yemeğini hazırladım süpürdüm mutfağı işler bitti şimdi. makinaya çamaşırda attım

kalanchoecim geçmiş olsun canım. neruda söylemişti banada süte karabiber ekle ısıt ve iç çok iyi geliyo dedi. gribe çevirmeden atlat canım dene istersen

çok teşekkürler canım paylaşımın için

şu ana kadar yediklerim

sabah
2 yumurta(yağsız omlet)
1 çk çökelek
1,5 dlm kepek ekmeği
maydanoz

ara
1 mandalina

öğle
1 dlm kepek ekmeği
200 ml ayran
1 kase tarhana çorba

arada elma veya portakal yicem
bu hafta akşamları sadece 1,5 kase kadar yoğurt-portakal karışımı
veya büyük bir tabak yağsız salata yicem

kilo veremiyor olamam çokk canımı sıkıyor,moralim çok bozukemeğimin boşa gitmemesi için tamamıyle bırakamıyorum da

öğle yemeğimde 5 top köfte de vardı,yazmayı unutmuşum:26:

famircim emekler boşa gitmez üzülme canım ama 2 yumurta sanki fazla olmuş 1 yumurta yeseydin canım

öğle yemeğimde 5 top köfte de vardı,yazmayı unutmuşum:26:

afiyet olsun canım
dikkat et akşamları yememek sağlığından etmesin
ayrıca akşam yemeyince ilk etapta çözümmüş gibi olur sonra versen de geri hemencecik alırsın tahminimce. çünkü şu ana kadar kilo vermede yememenin çözüm olmadığını hepimiz gördük.ama gene de senin kararın ve de bileceğin şey canımcım saygı duyarım. kolay gelsin diyorum seni çok öpüyorum zümrem

Son düzenleme:
famir yoğurt portakal nasıl güzel oluyormu ben hiç öyle yemedimde o yüzden soruyorum

sağol hügocuğum.ben yediklerimi defteredeyazıyordum haftasonu baktımda fazla geldi yediklerim gözüme,çerezleri tamamyle kesmeyi düşünüyorum birde akşam yemekelrini,erken yattığım için sindiremiyorum ssanırım

çok fazla bir değişim hissetmiyorummm
soğal canım yined e
canı zülme benimde öyle normal tartıyla dijital arasında 2 kilo fark var dijitaller herzman daha fazla gösteriyo bende bocaladım ama dijitale döndüm geçecek merake tme

famircim emekler boşa gitmez üzülme canım ama 2 yumurta sanki fazla olmuş 1 yumurta yeseydin canım

normalde 1 yiyorum yetiyorda aslında ama hafta osnu akşamları hiç yemek yemedim,böylede devam edeceğim için bugun 2 yedim,alacağım kalori fazlası yumurtadan ve sabah olsun istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…