canım çok samimi sölüyorum acayip zayıfsın ama 36beden olmak istiyosan o ayrı , hiç fazlalığın yok oyüzden fıstıksınn
teşekkürederim buarada gözlerim yeşila.s
canım çok samimi sölüyorum acayip zayıfsın ama 36beden olmak istiyosan o ayrı , hiç fazlalığın yok oyüzden fıstıksınn
teşekkürederim buarada gözlerim yeşila.s
Yonjijimmmm öncelikle 63 ünü teprik ederimmmm yerimseniben:hoorayhooray:
Ketede doğuya özgü böreğimsi poaçaya yönelik aslında başlı başına şahsına münasır bir oluşum . . . :asigim::asigim:
Şöyle ki ;
İçinde un kavruğu var yanjijimmmm . . .
Tuaf di mi unlunun içinde yine un kavruğu . . . emme tadıda tuaf dehşette lezzette. . . :asigim::asigim:
Yonjijimmmm ben çok helecanlandım . . . delikafadulden
Ne yapiciiiim pazara ya ?
Fly help help fly . . .
:çok üzgünüm:
bu avatarımdaki harika hatun varya ona benzemeye çalışıyorum ama balbademesram saçlarım benzemiş dimi kaydirigubbakcemile3
benzemiş canımkaydirigubbakcemile3 sen ondan daha bile güzelsin doğal güzellikkaydirigubbakcemile3 idealimizdeki kiloya gelene kadar kimse alışveriş yapmak istemiyo anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile2
Yonjijimmmm öncelikle 63 ünü teprik ederimmmm yerimseniben:hoorayhooray:
Ketede doğuya özgü böreğimsi poaçaya yönelik aslında başlı başına şahsına münasır bir oluşum . . . :asigim::asigim:
Şöyle ki ;
ıçinde un kavruğu var yanjijimmmm . . .
Tuaf di mi unlunun içinde yine un kavruğu . . . emme tadıda tuaf dehşette lezzette. . . :asigim::asigim:
Yonjijimmmm ben çok helecanlandım . . . delikafadulden
Ne yapiciiiim pazara ya ?
Fly help help fly . . .
:çok üzgünüm:
benzemiş canımkaydirigubbakcemile3 sen ondan daha bile güzelsin doğal güzellikkaydirigubbakcemile3 idealimizdeki kiloya gelene kadar kimse alışveriş yapmak istemiyo anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile2
Evet canım topikçe alışveriş yapmıyoruz kilo verene kadar :))
Bende kete severim sabunumm...
Canım benim bunlar güzel heyecanlar valla.. Tadına vara vara heycanlan yaaaniii....kaydirigubbakcemile3
Bide ablası diyosun.. Ablada bi sorun yok.. Annesiyle tanışırken baya zor oluyo.. Ama çok keyifli oluyo.. Şöyleki ben tanışalı annesiyle 2 sene oluyo.. Hala bir gülümsüyorum hatırlayınca.. Valla şekerim tadını çıkar bu günlerin..
:asigim::asigim::asigim:
Sevdiceği de varmış.. Yerim ben seniii....ŞenizŞeniz
arkadaşlar kete ne yaw ben ilk duydum kaydirigubbakcemile2 hangi yöreye ait yemek bu arada sabuncum kolay gele güzel olaylar bunlar tabi heyecanlı. ama emin ol güzel geçer ilk buluşmalar hep güzeldir kaydirigubbakcemile3 sonradan değişebilir ama kaydirigubbakcemile3
Flycığımmmm anne yok benimkinde :1rolleyes: apla daha bi kıymette bu nedenle . . .
Hatırlayınca umarım bende gülümserim . . . :1rolleyes:
Anlatsan biraz kaydirigubbakcemile5 bende rahatlasam :çok üzgünüm: yani karşılaşabileceklerim hakkında fikir sahibi olsammmm . . . delikafadulden
Teşekkür ederim canımcığım helecanlı ki ne helecan . . .
Oyyyy oyyyy oy . . .
Canımcığım kete aslında doğu iller öncelikli olmak üzere özellikle Erzurum a özgü bi hamur işi . . .
Netten çok rahat tarifine ulaşabilir hatta yetenekliysen bu alanda deneyebilirsin bile . . .
Ben heçççç anlamam hamur işinden . . . mirmirmirmir
Çok güzel yerim tabiiii o farklı . . .
:ecrin_bebek:
Flycığımmmm anne yok benimkinde :1rolleyes: apla daha bi kıymette bu nedenle . . .
Anlatsan biraz kaydirigubbakcemile5 bende rahatlasam :çok üzgünüm: yani karşılaşabileceklerim hakkında fikir sahibi olsammmm . . . delikafadulden
Oyyyy oyyyy oy . . .
Canımcığım kete aslında doğu iller öncelikli olmak üzere özellikle Erzurum a özgü bi hamur işi . . .
Netten çok rahat tarifine ulaşabilir hatta yetenekliysen bu alanda deneyebilirsin bile . . .
erzurummu senağlama vallah bende sadece yeme işini yaparım kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin sana canımcıma.s.
canım annesi yoksa ablası varsa işin daha kolay...bendece tadını çıkar bunlar hep hatıra olarak hatırlanıcak
Aklıma gelmişken çılak çok güzel diş beyazlatır hanımlar . . .
Diş fırçanızın üzerine 1 minik çileği ezip dişlerinizi fırçalayabilirsiniz . . .
:dance:
sabunum,hayırlı olsun kuzucum alkisalkisalkis bence, tanışmada sadece kendin ol!o kadar tatlı,pozitif ve düzgün bi insansınki(bunu seni tanımasamda hissedebiliyorum inan)...eminim bayılacak sana...
Oyyyy oyyyy oy . . .
kızlar ya sporu düzenli yapmayan warsa yapsın lütfen o kadar işe yarıyorki anlatamam sadece zayıflamak için yapmayalım lütfen benim löngür löngür sallanan bacaklarım ve popom o kadar sıkılaştıki taş oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?