Tüüüüüüüüüüüü okadar yazayım yazayım da altta bir satır bile tutmayan cevapalayım tüüüüüüüüüü yazıkkkkkk
hoşbulduk sevgili hugocuk :) nicki güzel :) her akşam devam platese aralara leslie serpiştiriyorum :)yalnız bu üst karın alt karın arasında kaç cm fark olmalı
,yawwwwwwwwwwwwww kızlar ne yazmışsınız be misafi,r vardı açıktı ama bakamadım maşllah oku oku bitmedi
herkeze afiyet olsun
kave içtim fal baktımda:)))))
5,6fındık yedim şimdide yeşil çayımı içiyom
valla özelimede bakıp yazacaktım ama bi baktım ki yok bişey onedenle bişey diyemedimmmm
adanuz hoşgeldin canımburda verirsin canım merak etme .hangi şehirdesin canım sen turizm deyince merak ettim ben antalyadayım
boşver sen santimi. yılmadan devam et. karnındaki yağlr gitsin kardiyoyla pilateslede toparlansın. acele yok sporu ömür boyu bırakma her zaman yapamazsın ama arada yaparsın değilmi yaza incecik göbeksiz olacaksın fıstık
ben diyeyim benimki etkili oluyormuuşşşşşşşşkış kış farmasii kış kışşş yallah cinler yalllaaaaaahhhhhhh yine hatlar karıştııı farmasim işine gücüne bak ayol tatilde şoşaklarınla vakit geçir,öp kokla bol bol halı pencere hallat yadad kitap oku,gelecek dönem notlarına hazırlık yapppppp.....
,
Afiyet olsun canımmm ooo falalr falan ne güzelmiş
Famiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir özeline baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
hoşgeldin canım. hazır gelmişken sorayım. ben düzenli kardiyo yapıyorum. 13 kilo verdim. 5 ayda. kilo vermem durdu. bende vücudumu şaşırtmak için 6 kilo ağırlıkla tempolu yürüyüşe başladım. bunu nekadar süre yapayım mesela kaç hafta yapayım sonra yine ağırlık olmadan yapıcam kardiyo.
demekki değerlisin gözümde etkili olduğuna göre cincan
kız ben bugün can sıkıntısından evi temizledim hızımı alamadım .
çocuklara yiyeceklerini hazırladım kahvaltı ve öğlen yemeklerini hazırladım.
yok anam yok bu ev hanımlığı bana göre değil. ev işi bir de çok nankördür derim hep ben temizlersin gene batar ya da için rahat etmez gene gene temizlersin temiz olduğu halde can sıkıntısından.
kitap dedin doğru söyledin kütüphaneden aldığım iki güzel kitap vardı tatilde bitirmek için hele biri sarıkamış'tan sibirya'ya diye 1. Dünya savaşı anılarını anlatan bir kitap , çok doğrusun zümrem ben en iyisi biraz çıkayım
minik oğlan öğlen uyksunda şarj oluyor. diğeri derlerini çalıştı cartoonnet peşinde.
ben de birazdan akşam yemeğimi yaparım ama bugün kesinlikle yaş pasta yapmıyacağım kesin kararımı verdim .
haydi görüşmek üzere Allah' a emanet olun
1 kadeh şarap mı bu senin dikkat ediyor olduğun menün müüü?şerefe öyleyse
tşkler canım evet falcı oldum çıktım burda sorma anlamamda aslındada biliyon diyolar işte eglence
ya bende özelde ne var kıskandım işte bende isterim
sorum buydu canım
canım dikkat edersen yemeklerim diyet yapmaya hiç uygun değil sağlıksız besleniyorum dedim, artı abartılacak durum nedir anlayamadım, herkesin kendi hayatı ve damak zevki mevcut üstelik ben bu sektörün içindeyim. Şarabın zararı olduğu kadar faydasıda vardır Fransızlar en ağır etli yemekleri yedikleri halde kalp damar rahatsızlığını en az oranda çeken ülkedir bunun sebebide şaraptır. neyse konu şarabın faydası zararı değil. neden böle bir tepki verdiğinizi anlayamadım çok da kırıldım.
çoookkkkk değerli sevgi sözcüklerini sıralamış canımm arkadaşım nerudacığımmm benimmmm,ama sanıırm aramızda değil mi canımcımmmmmmm,bana hissettiği hisler bambaşkaymış falan bu tür şeyler işte canımmmmmmmmm
canım topik okadar karışıkki ben cevapladım senin sorunu ama hangi sayfada bulamıyorum sürekli ilerliyor ben buranın hızına mümkün değil yetişemem cevapladım sorunu
ben epey girmedim.neden..çünkü diyeti bozmuştum.kardeşim evimize ziyarete gelence şimdi sakanır gibi olmasın diye onla yedim eşlik ettim ve aldığım kiloyu tekrardan verdim...
ama o gidince hemen tekrar başladım.eski kiloyu insan tartıda geri görünce çok moralim bozuldu.tekrer ve geri caymamak üzere yine başladım inşallahh...şimdilik iyi gidiyorummm..sizler nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?