60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famircim bugün o kadar yumurta muhabbeti yaptık ki o ara kapım çalışndı bir de baktım kayınvalidem elinde 1 koli yumurta ben gülmemek için kendimi zor tutuyorum gülsem yazık kadın gelin kafayı mı yedi diyecek valla tam da sohbetin üzerine ance bu kadar denk gelir yani. bugün menüde yoktu ama o kadar yumurta kendi ayağıyla gelmiş bir yerden başlamak gerek dedim 1 i ni makarnamın içerisine kırdım gitti

inşallah inşallah zümrem ay karnım ağrıdı benim şimdi
bir neydi o çöpten kahve kağıdını alıp gelmen ya ben resmen altıma kaçıracam

Son düzenleme:

eee anacım böyle bir menü ile ne kadar dayanmayı düşünüyorsun bilmiyorum valla,çok ama çoookkkk az

inşallah inşallah zümrem ay karnım ağrıdı benim şimdi
bir neydi o çöpten kahve kağıdını alıp gelmen ya ben resmen altıma kaçıracam

gülünnnnnn gülemk size yakışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr,gülelim hep beraber inşallahvalla nugya sorunca üçüncüyü merak ettim napimmmmmm,insan ne içtiğini bilmez mi,bilmiyorum işte:26:

sen deiştinnnnn!!!!!!!!bedeninnn dururmu!!!!!!!!!!!!!1 elbet o da değişecekk dayanamayacak sana eninde sonunda olacak inşşşşşşaaaaallhhhsüpersin cnm ben olsam napardım bilmem tatlıya dayanamıorum hiççç karşılıklı olarak yani oda beni çok sevio.allah tan eski halime göre çok çok çok iyiyim

pekde güzel değilmiş zaten hani 40 yıl içmesem/yemesem aklına bile gelmez derler ya o cinsten bişeyyyykahvede sevmem zaten,eeee niye içtim ki ben bunu öyleyse:26:

benim eşimde yumurtalı bir yemekle veya koli ile karşılarsa akşam beni asıl sen ozaman gör tiyatroyu,bi süre yumurta görmesem iyi olcakbir de yumurta çıktı aaşıma Allahım ya,insan yasak oluncada bir yemek istiyor kiiiiiAhan da yarın öğle menümüzde yumurtalı pazı varmışşşşşşnedeeemmmm ben şi,mdi:44:

bedenin kendini koruma derdinde. kilıo vermeyi vücut hastalık olarak algılar savunmaya geçer yakabileceği en az kaloriyle idare etmeye çalışr. famir nasılsa beni besler çok kaçırır der bekler pusuda. sen sakın onun işine yarayacak şeyler verme olurmu

kızzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,nerdesin ayolllllllllllcamdan cama komşular bağrışır ya onun gibi oldu,

zayıflamada pek nescafe tavsiye edilmiyor yağ yakımınımı ne yavaşlatıyormuş. ya arada olur elbette sorun olmaz kahveden ziyade içindeki kreması zararlı. süttozuda öyle

hahhaaaaaaaaaaaaayttttttttttttttttttttttttttt ben bunları yermiyim dimi hügocuğummmmmmmmm,daha çoook bekler yemicem işte yemicem sinir edicem onu

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende 69 kilogramım 58 olmak istiyorum. eşimden yeni ayrıldım ayrıldıktan sonra birden kilo aldım ama turizm sektöründeyim kilo hiç uygun kaçmıyor aynı zamanda beslenme uzmanıyım yardımcı doçentlik tezimi hazırlıyorum. kilo vermek için gerekli bilgi birikimine sahibim hatta otelimizde güzel bir spor salonumuz var havuzumuz var... fakat desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak sürekli bişeyler yiyorum ya da içiyorum duramıyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim

ne şanslısın,zayıflamak için eğlenceli bir ortama sahipsin hem işinde bunu gerktiriyor öyeyse işin çok kolay,yediğini içtiğini yaz bizlarin menülerini takip et,birbirimize yardımcı olalaım,başarılarrrrrrr

kızzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,nerdesin ayolllllllllllcamdan cama komşular bağrışır ya onun gibi oldu,

neruda msn de benle yazışıyor azıcık da burdan kaynatıyoz arada

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. hazır gelmişken sorayım. ben düzenli kardiyo yapıyorum. 13 kilo verdim. 5 ayda. kilo vermem durdu. bende vücudumu şaşırtmak için 6 kilo ağırlıkla tempolu yürüyüşe başladım. bunu nekadar süre yapayım mesela kaç hafta yapayım sonra yine ağırlık olmadan yapıcam kardiyo.

afiyet olsunnnnnn,akşam menüne kadar meyve yiyormusun

sabah kahvaltıda 1 kivi var. ara öğünün tekinde 1 kuru incir diyerinde kuru kayısı var akşamda 2 porsiyon meyve var. bu ay böyle verdi. toplamda günlük 3 porsiyon oluyo. 3 porsiyonu geçmemek lazım diyo kendileri

hoşgeldin canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…