tatlıya karşı öyleyim çok şükür,ancak regl dönemlerinde dengem şaşıyor biraz ondada bir iki bonibon,şeker ve çikolata ile kaplanmış leblebilerden 1-2 adet yetiyor banaainşallah farmasim yaaaaa,en kısa zmanda atayım atalımmmmm şunları bak yeni fotolrımı eklicem bende ayolllll,tepeden aşağıya doğruuuuuu
öğle menüm
havuç,kıvırcık,kırmızı lahana...
doydun mu derseniz hayır tabi ki
1 saat sonra 1 tane mandalina yerim doyarım..
Önemli olan doymak değil zaten..
Yaşamaya devam edelim metabolizma durmasın yeter..
di mi ama
inşallah inşallah zümrem ay karnım ağrıdı benim şimdi
bir neydi o çöpten kahve kağıdını alıp gelmen ya ben resmen altıma kaçıracam
eee anacım böyle bir menü ile ne kadar dayanmayı düşünüyorsun bilmiyorum valla,çok ama çoookkkk az
sen deiştinnnnn!!!!!!!!bedeninnn dururmu!!!!!!!!!!!!!1 elbet o da değişecekkbazen ne slata nede yoğurt oluyor farmasim bunada şükür,pilavı az alınca salatayıda bol veriyorlar hem iyi oluyor,bugunki iyidi şükür yarına allah kerimbirde kemal paşa tatlısı vardı ama göz ucuyla bakmadım bile çok değiştim ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk,birde bedenim değişse tam süper olacak ama
pekde güzel değilmiş zaten hani 40 yıl içmesem/yemesem aklına bile gelmez derler ya o cinsten bişeyyyykahvede sevmem zaten,eeee niye içtim ki ben bunu öyleyse:26:
şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:
famircim bugün o kadar yumurta muhabbeti yaptık ki o ara kapım çalışndı bir de baktım kayınvalidem elinde 1 koli yumurta ben gülmemek için kendimi zor tutuyorumgülsem yazık kadın gelin kafayı mı yedi diyecek valla tam da sohbetin üzerine ance bu kadar denk gelir yani. bugün menüde yoktu ama o kadar yumurta kendi ayağıyla gelmiş bir yerden başlamak gerek dedim 1 i ni makarnamın içerisine kırdım gitti
bazen ne slata nede yoğurt oluyor farmasim bunada şükür,pilavı az alınca salatayıda bol veriyorlar hem iyi oluyor,bugunki iyidi şükür yarına allah kerimbirde kemal paşa tatlısı vardı ama göz ucuyla bakmadım bile çok değiştim ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkk,birde bedenim değişse tam süper olacak ama
bedenin kendini koruma derdinde. kilıo vermeyi vücut hastalık olarak algılar savunmaya geçer yakabileceği en az kaloriyle idare etmeye çalışr. famir nasılsa beni besler çok kaçırır der beklerpusuda. sen sakın onun işine yarayacak şeyler verme olurmu
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende 69 kilogramım 58 olmak istiyorum. eşimden yeni ayrıldım ayrıldıktan sonra birden kilo aldım ama turizm sektöründeyim kilo hiç uygun kaçmıyor aynı zamanda beslenme uzmanıyım yardımcı doçentlik tezimi hazırlıyorum. kilo vermek için gerekli bilgi birikimine sahibim hatta otelimizde güzel bir spor salonumuz var havuzumuz var... fakat desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak sürekli bişeyler yiyorum ya da içiyorum duramıyorumbeni de aranıza alırsanız sevinirim
kızzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,nerdesin ayolllllllllllcamdan cama komşular bağrışır ya onun gibi oldu,
ara öğün: 1 madensuyu 5 badem ve 1 kuru kayısı
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende 69 kilogramım 58 olmak istiyorum. eşimden yeni ayrıldım ayrıldıktan sonra birden kilo aldım ama turizm sektöründeyim kilo hiç uygun kaçmıyor aynı zamanda beslenme uzmanıyım yardımcı doçentlik tezimi hazırlıyorum. kilo vermek için gerekli bilgi birikimine sahibim hatta otelimizde güzel bir spor salonumuz var havuzumuz var... fakat desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak sürekli bişeyler yiyorum ya da içiyorum duramıyorumbeni de aranıza alırsanız sevinirim
afiyet olsunnnnnn,akşam menüne kadar meyve yiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?