60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk canım buldum sonunda bak burda

Son düzenleme:

bak yaaaaaaaaa kopyalar koyarım buraya mesajı görürü herkes hülyacım famşire ev ödevi verdim canım merak etme

Canım sen famire bakma bizim burda gevezelikle karışık samimi bir ortam oluştu ondan bodozlama dalmış senin mesaja da bi de işte ev ödevi verdim ben zaten ona tam okumuyo mesajları atlıyo böyle sonunu okumamış acele acele yazmış yani yoksa sen de farkındasın zaten dikakt etmen gerektiğinin normalde her şeye dikkat etsen hafatada bir kadeh şarap falan sorun olmaz aslında arada bende muz likörlü süt ya da 1 kadeh şarap içiyorum herkesin kendi tercihi sonuçta

Famiiiiiiiiiiiiiir ev ödevini yap bak mesajları tam okumuyosun kız yazmış bu dikakt etmediğimi halim diye nçnç oku bakıyım tekrar

Kız ne cadısın kızzzzz kız yazmış altta hepsini dikkat etmedim farkındayım neler yapmam lazım v.s diye hem o yenigeldi korkutmasana kırılma sen de hemen hadi öpüşün barışınnn yazışırken olur öyle yanlış anlaşılamalarrr

hımmmmmmmmmmmmmmmne güzel iyi valla ya ben şimdik kıskanam bariiiiiiiiiiiineyse senin kıskanmam kaniyiz şurda

Kıskanma canım kıskanma ikinizind e yeri ayrı çok seviyorum ben ikinizi de:13::13::13:

İyi akşamlar kızlar..
ben evime doğru yola çıkıyorum..
akşam giremem sanırım..
sabaha görüşürüz...
Öptüm hepinizi...

ah canım benim kıskanırmıyım herkesin sevgisi ayrı bendeseviyorum hepinişzi

sen kopyalama dur ben kopyalayayımmmmmmmm

neruda kullanıcısından alıntı.

......
famirim ,tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.canımmm ben hiçç seni unuturmuyum,biraz işlerim vardı bu nedenle bakamamıştım foruma.senin yerin bambaşka biliyorsunnnn,kankansımmmmmmmm var mı ötesi yaniiii

sen kankasıysan bende kardeşiyim işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84:

görmemişim ayollll,Allah allah öyle sandım,olabilir yani darılmasın kimse

kızlar kurabiye yedim küçücük 2 tane bişi olur mu canım çekti de ne zamandır

hugocuk canım buldum sonunda bak burda

canım ben eskiden dumbelle kol çalışırım seviyorum kaslı kolları yanlız set sayımı fazla tutarım yani şiş ve kısa değil kaslarım uzun. şimdi yapmıyorum. ben sırt çantasına koydum 6 kilo dumbeli onunla tempolu yürüdüm yani sırtımda taşıyorum canım. alıştı artık değişiklik olsun diye yapıyorum. yüzme şansım yok bulunduğum yerde kapsamlı bir spor salonu yok. olanlardada egzersiz yaptırıyorlar ben yağ vermek için kardiyo yapıyorum. yağ oranım ilk başta yüzde 32 idi. 5 ayda yüzde 24 e düştü. boyum 170. kilom şuan 70. 65 ideal dedi diyetisyen en az 62 olabilirsin dedi. toparlanmak için pilatese başladım 1 ayda epey toparladı. bi gün kardiyo bi gün pilates yapıyorum canım. haa birde insülin direnci vardı bende şekeri ve tatlıyı tamamen kestim sadece günlük 3 porsiyon meyve verdi doktor ama arada mesela kepekli undan kuru meyveli keten tohumlu pekmezli kekler yapayım diyorum. hamur işlerimi esmer undan yapıyorum arada yiyorum yağ az koyuyorum sıvıyağ. işlenmemiş gıdalar tüketiyorum beyaz un şeker tamamen bitti. esmer un oluyo o da arada zaten. bunu yaşam şeklim haline getirdim. tüm yemeklerimi yağsız pişiririm yiyeceğim zaman 1 kaış eklerim. sebze et süt falan hergün olması gereken şekilde yerim. gereksiz şeylerden kalori almaya gerek yok diye düşünüyorum. sen anlarsın beni diye yazdım sana

kızlar kurabiye yedim küçücük 2 tane bişi olur mu canım çekti de ne zamandır

ye ye bişey olmazzzzzzzzz,ohhh yarasınnnnnnnnnnnnamanın noluyo bize iice sabıttım haaa,kız niye yedin bakim sen onları cısss demeddikmi biz sana,ekmek hakkından düş emi

ben de yoktum ama kimse farketmemei,ş demekki.
2 tane cam sildim evi süprdüm yerleri silcem şimdi bu gün sporum yokken bun işleri bitreyim dedim
ama yokluğumda kimseckler aramamaış beni
ozman ben işlerime geri döneyim.
hülyacım hoşgeldin bende seni merak ediodum bugün yok bu kız nerelerde die?
bir de priene çok görünmedi bugün bir terslk yoktr umarım?
gidorum işte hıhh hıh hıhhh

Doğum günün kutlu olsun...

başta sağlık,huzurlu mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle canım doğum günün kutlu olsun
menüde güzel afiyet olsun

Mutlu yıllar.
Seneye doğum gününü kutlarken incecik ve çok sağlıklı bir genç kız olmanı diliyorum.Yani yakında olacaksın aslında ama o tarihe kadar da korumuş olacaksın :)
.

doğum günnün kutlu olsun cnm.

Her birinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :78:
nerudacım prienecim ne güzel yazmışsınız dilekleriniz için sağolun :13:

canım bence boyunu bi ölç pilateste yapıyorsun takip et derim ebru 2 cm uzamış.3-4 cm uzayanlar var demişti ama :44: inşallah uzarız hep beraber
bende bugün vücudumun her bir yanını ölçücem artık sıkılaşma ve şekillendirme vakti yolum uzun yaza kadar güzel sonuçlar alırım umarım

ah canım kolay gelsin şimdi yazacaktım seni bendeyeni geldim kaynnamlar var misafir geldi derken işte güle güle kirleevini ellerine saglık

hoşgeldin canım tekrar aramıza

beslenmenizi çok güzel değiştirmişsiniz.tebrikler.bende kestim .ama şu pilatesi ebru şallıylamı yapıyosun..göbegi toparlıyor öylemi..

canım vücuduna ne verirsen alışır daha fazlasını ister. anladım durumunu, peki birde kardiyoya çıkmadan çok az keten tohumu katılmış yoğurt yersen daha iyi olur senin için. yarı işlenmiş ürünler tüketmen çok güzel fakat (gerçi sen yapıyorsundur da ben yine yazayım) arada beyaz ekmek tüketmeni öneririm ama herzaman demiyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…