evet cnm fazla çay ve kahve tüketimi metabolzimayı ve yağ yakımını yavaşlatıomuş.şekersiz olsa bile!bunu 22 kilo veren bir diyetsyen kendi ağ<zıyla söyledi ben de duydum.o yüzden bende çok sverdim çayı yıllardır şekersiz içmeme rağmen sabah kahvaltıda ve akşam içiorum sadece.zayıflamada pek nescafe tavsiye edilmiyor yağ yakımınımı ne yavaşlatıyormuş. ya arada olur elbette sorun olmaz kahveden ziyade içindeki kreması zararlı. süttozuda öyle
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende 69 kilogramım 58 olmak istiyorum. eşimden yeni ayrıldım ayrıldıktan sonra birden kilo aldım ama turizm sektöründeyim kilo hiç uygun kaçmıyor aynı zamanda beslenme uzmanıyım yardımcı doçentlik tezimi hazırlıyorum. kilo vermek için gerekli bilgi birikimine sahibim hatta otelimizde güzel bir spor salonumuz var havuzumuz var... fakat desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak sürekli bişeyler yiyorum ya da içiyorum duramıyorumbeni de aranıza alırsanız sevinirim
neruda msn de benle yazışıyor azıcık da burdan kaynatıyoz arada
evet cnm fazla çay ve kahve tüketimi metabolzimayı ve yağ yakımını yavaşlatıomuş.şekersiz olsa bile!bunu 22 kilo veren bir diyetsyen kendi ağ<zıyla söyledi ben de duydum.o yüzden bende çok sverdim çayı yıllardır şekersiz içmeme rağmen sabah kahvaltıda ve akşam içiorum sadece.
hoşgeldin.ne güzel bilgi birikimnde var uygulayablceğin ortamında var .biz de burda yiyip içtklerimizi yaptığımız sporları paylaşıoruz.birbirimize destek oluoruz yanlışlarımızı doğrularımızı yazıoruz sağlıklı beslenerek kilo verioruz sende burayı takip edersen başarılı sonuçlar alacağına eminm
hızlı yazıcam diye alakasız harfler girmiş araya,hemen yüzüme vur hemeeeeeeennnben nerden seninn ablan oluyomuşummm bakim,kaç defa dedim size bana abla demeyin diyeeeeeeeeeeeeeee böyle bir repliği vardı ayşen grudanın bilmem hatırlamısınızzz,evde kalmış abla rolünde,çok severim çokkkkk bana ait bir ünvan bulda bende kendimi bileyim yahu nerudacım,boşver beni acilen kalocheceliye (yada öyle bişeydi işte )bişey bulalım bence
offffffffff kans valla beni oyalıyosun haaaaaaaaa,daha yediğimi yazamadımm
sabah kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
yemekte
2 çk(yk da olur nerudacığım onlada dalga geçiyor benle,kur kocayınca demişler...)bulgur pilavı
1 dlm kepek ekmeği
2,5 çk et sote
havuç salatasııııı
doydum şükür,şu havuç salatasını yemek ne zor amma yoruldum yani,insanın ağzına girmiyor ayol,ordan burdan fışkırıyorr uzun uzun
şekersiz üçü bir arada neskafe içiyorum fındıklı tadı hiç şekerli değil ama içinde glikoz yazıyor birdaha içmesem miki:44:
pekde güzel değilmiş zaten hani 40 yıl içmesem/yemesem aklına bile gelmez derler ya o cinsten bişeyyyykahvede sevmem zaten,eeee niye içtim ki ben bunu öyleyse:26:
benim eşimde yumurtalı bir yemekle veya koli ile karşılarsa akşam beni asıl sen ozaman gör tiyatroyu,bi süre yumurta görmesem iyi olcakbir de yumurta çıktı aaşıma Allahım ya,insan yasak oluncada bir yemek istiyor kiiiii Ahan da yarın öğle menümüzde yumurtalı pazı varmışşşşşş nedeeemmmm ben şi,mdi:44:
kızzzzzzzzzz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,nerdesin ayolllllllllllcamdan cama komşular bağrışır ya onun gibi oldu,
ay biri bana git desin ya
gitmeliyim gitmelisin gitmeli
gitmeliyiz gitmelisiniz gitmeliler
ama benim kesin gitmem lazım
satışşşşşşşşş durumları yaniiiiii,ii bakalımmmmmm
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende 69 kilogramım 58 olmak istiyorum. eşimden yeni ayrıldım ayrıldıktan sonra birden kilo aldım ama turizm sektöründeyim kilo hiç uygun kaçmıyor aynı zamanda beslenme uzmanıyım yardımcı doçentlik tezimi hazırlıyorum. kilo vermek için gerekli bilgi birikimine sahibim hatta otelimizde güzel bir spor salonumuz var havuzumuz var... fakat desteğe ihtiyacım var psikolojik olarak sürekli bişeyler yiyorum ya da içiyorum duramıyorumbeni de aranıza alırsanız sevinirim
ne şanslısın,zayıflamak için eğlenceli bir ortama sahipsin hem işinde bunu gerktiriyor öyeyse işin çok kolay,yediğini içtiğini yaz bizlarin menülerini takip et,birbirimize yardımcı olalaım,başarılarrrrrrr
hatırladım tabiii veciiiiyle evlediği değildi ama o dimi o 3 çocuğunu getiriyodu diğerinin de 3 çocuğu vardı evleniyolardı adile naşitle münir özkul çok severim ben o serinin filrmlerini turşuvcuları falan da sen seni bil sen seni famirciim sen seni bilmez isen....demişlerrrrr...neyyseeee yani ben özgürlükçüyüm bugün famir derim yarın pötürük söz veremiycem dilin kemiği yok sana karşı hiç yokkk
Bak yaaa hemen bana suç atmlar kendi tembelliğini bana satmaaalarrrr oooohh oohh famir hanııımmmm oohhhhhhım havuç yorucu gerçekten ben de geçen ayva yerken öyle yoruldum çğne çğne çğneeee ovvvvvvvvvv
ta dalga geçecektim gitmiş çöpü karıştırmış doğruyu buluşsun şekersiz üçübir arada yine de geçeyim aha aha ahaaaaaaa
İŞte sen seni bil sen seni diyorum boşa mı diyorum
Ya yasak değil acık tutu boğazını haftada 3 kere ye yasak falan yok neden yasak olsun haftada 3 hepimiz yiyioruz yumurtayı haşlıyorum yiyiorum ben peynir de yumruta yiyosam 1kk yemiyosam 2kk yiyiorum yani neden yasak olsun combur combur yağda yüzmedikten sonra
Geldiimmm pötürükkkkk işlerim vardı yemek yiyiodum bi de ancak gelebildim:13:
kızlar ölçülerimi yazayım doksan göğüs, üst karın 70 göbekten 2 cm asagısı alt karın 80 kalça doksan, benim bu üst karın ve alt karın kaç cm olmalı kızlar direkt tenden ölçü aldık annemle
eferim hep bana çalışmışözelimede bakayım effettttimmmm senii
eferim hep bana çalışmışözelimede bakayım effettttimmmm senii
hoşgeldin yavrucum diyeyim sana ufaksınya benden hemde çok şekersin ondan öyle diyeyimaferin desene pilates işe yarıyor
özelde bişey yokmuşşşben niye öyle anladımdımdımkiiiiiii
teşekkürler:)
yemeklerim diyete hiç uygun değil, evde yemek yapmaya hiç vaktim yok çoğu zaman eve bile gelmiyorum otelde kalıyorum dolayısıyla yemekler müşterilerin gözünü boyamak için hep güzel ve ağır
sabah kalkınca bir bardak sek kahve içtim kahvaltıyı otelde yaptım dolayısıyla felaketti
1 bardak duble portakal suyu, 1 paçanga böreği, 1 porsiyon közlenmiş biberli zeytin yağlı salata, 2 dilim kızarmış ekmek, 2 dilim jambon, 2 dilim beyaz peynir 1 dilim eski kaşar, 3-4 yeşil zeytin
öğlen yarım porsiyon pesto soslu makarna ve beşamel soslu tavuk göğsü yanında 1 kadeh şarap
aralarda da odamda bir kase meyve tabağım bir kase kuru yemiş tabağım var ordan atıştırıyorum akşam ne yiyeceğime karar vermedim. gece abur cubur tutamam kendimi yerim bide ah çikolatalarımmm....
birisi bana zayıflamak istiyorum doktor hanım diye gelse bu menüye kıyameti koparırım ne kadar ağır ve işe yaramaz olduğunu biliyorum zaten kilo vermeye bugün karar verdim bunları bir bir yok edeceğim eşimin yasını ne zaman tutabilirim ki diymi... bütün hanımlar bakımlı ve güzel olmalı hehehe
hoşgeldin canım. hazır gelmişken sorayım. ben düzenli kardiyo yapıyorum. 13 kilo verdim. 5 ayda. kilo vermem durdu. bende vücudumu şaşırtmak için 6 kilo ağırlıkla tempolu yürüyüşe başladım. bunu nekadar süre yapayım mesela kaç hafta yapayım sonra yine ağırlık olmadan yapıcam kardiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?