60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nickini bir çıkarabilsek sorucazdaaa,kız seni unuturmuyuz hiçççççbak nerudayla bu konuyu halladecektik yine yok oratlarda,nerudaaaaa kalonchofgkdpoernin nicki napcaz ne dicez en kolayından

ye ye bişey olmazzzzzzzzz,ohhh yarasınnnnnnnnnnnnamanın noluyo bize iice sabıttım haaa,kız niye yedin bakim sen onları cısss demeddikmi biz sana,ekmek hakkından düş emi

ekmek sabah yarım dilim yedim öğlen hiç yemedim,akşamda yememiştim ekmek zaten pek aram yoktur kendileri ile :))

doğum gününüz kutlu olsun.bu arada bende yeniyim
burak kut yapmış pates 2cm uzdım diyoduyo.sanırım ilgsi var

Geçmişe hızlıca baktım vaktimde yok herkese afiyetler olsun
doğum günüm olması sebebiyle pastaneye yeni gelen enfes pastalardan anneciğime aldırmadım evde de yaş pasta yaptırmadım bisküvi aklıma geldi burçak pastası yaptı artık üç meyveli ve cevizli değişik bi şey oldu ondan yemek istiyorum bir dilim doğumgünümde de kısmayım di mi ama

bugünlü menüme devam ;

ara öğünde 2 galeta bir maden suyu
öğlen 8 yk zeytinyağlı brüksel lahanası içinde havuç ve patates koydum.ilk defa yaptım fena yapmamışım bir kase yoğurt salata yapmaya üşendim marul yedim yanıdna bir dilim kepek ekmeği
az önce yediklerim bir galeta bir bardak yağsız süt bir fuji elma

akşam ise balık yiyecem.marka söylemeyim hazır 2 tane ondan yerim ufak zaten
bol yeşillikli salata yaparım 2 dilimde kepek ekmeği yerim.

pastadan yersem meyve var içinde muz kivi elma gece ara öğünde meyve yemiyim diye düşündüm ama :44:

birazdan da bergamotlu yeşil çayımı içicem.

arada yapıyorum canım. zaten dönüşümlü ekmeklerim kepek ekmeği çavdar ekmeği tam buğday ekmeği falan. mesela ödüllerimide yzayım sana. dediğim gibi canım pekmezli esmer unlu kuru meyveli ketentohumlu kek esmerunlu bir börek veya esmerunlu başka bir hamuriş. bliyorum bunlarında kalorisi az değil ama kaloriden ziyade kana karışma hızı ve iştah durumu önemli benim için o yüzden tercihimi bu yönde yapıyorum. ama mesela simiti severim ayda birkez yerim. mesela dışardaysam ızgara yerim salatayla. ama ayda 1 kez 3 dilim pizza ayran ve salata yerim. cola içmem o yüzden ayranı seçiyorum içecek olarak. light ürünlerde kullanmam. sütüm yarım yağlıdır. geçen kontorlde kilo vermem durdu. birde 13 kilonun 10 kilosy yağdı canım hiç kas vermedim üstelik azcık bile arttı. ağırlıkla çalışmıyorum sadece kardiyo o da en az 45 en fazla 1 saat bir seferde. ve pilates. işte bu yöntemin faydası olur diye sorayım dedim. sırt çantamla kardiyo çalışıyorum bugün başladım inşallah faydası olur. akşama yoğurt hakkım var onun içine keten tohumu karıştırıp yiyeyim sağol ilgin için rahatlattın beni

kızlar ben işimin başına dönüyorum bakayım mutfakta neler oluyor, müşterilere ayrı diyet ürünlerinden masa hazırlatıyorum malum benim yeni yemek yeme mekanım olacak ayrıca ilgileneyim, gerçi kimse bu diyet büfesinin yüzüne bakmaz benden başka ya neyse kendinize çok iyi bakın hoşçakalın

ah canım kolay gelsin şimdi yazacaktım seni bendeyeni geldim kaynnamlar var misafir geldi derken işte güle güle kirleevini ellerine saglık
saol cnm benm

evet cnm hep söylüo uzayanlar var die ben her tarafımı ölçüorum acaip bir incelme ve sıkılaşma oldu ama boyumu hiç ölçmedim
reglim şu an bitsin boyumu belimi göbeğimi tekrar ölçücem inş.ozman yazarım sanada

idela karın ölçüsünü söyleyin bari kızlar merak ediyorum :)
kızzzz ideal karın ölçüsü olurmu hiç .....dielim karnın 70 cm ama dümdüz karnın 65 olsun die içinemi çökertecen ...töbeeee töbeeeee dümdüz oldumuydu ya odur ideali ...ölçü mölçü yokkk

ara öğünüm
1 büyük bardak greyfurt suyu
yarım fincan beyaz -acılı leblebi karışık

canım öğünler arasında 2.5-3 saat gibi zaman var canım bunu benim kalkış saatime göre ayarladı
uyanınca su
06.30: kahvaltı: 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 adet kivi ama beraber yenecek önce veya sonra değil dedi. biber domates salatalık yeşillik. haftada 3 kezde buna ilave olarak yumurta olacak

09.00: 1 kayısı 1 çay bardağı yarım yağlı süt. istersen şekersiz türk kahvesi pişirebilirsin

12.00: öğlen yemeği: 3 köfte büyüklüğünde et,balık, tavuk, 1 dilim ekmek, bol ekşili limonlu salata içine enginar tavsiyedir doğranıp bir parça yenecek. artı salataya fesleğen konacak nar ekşisi olur

15.00 ara öğün: 1 madensuyu, 1 adet kuru incir, 5 tane badem

18.00 akşam yemeği: yarım su bardağı yoğurt, 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, 2-3 yemek kaşığı pilav veya makarna, 1 kepçe çorba, salata serbest ve 1 dilimde ekmek

21.00 2 porsiyon meyve haftada 3 kez muz taviyedir potasyum için. muzlar büyük boysa yarısı 1 porsiyondur. yerli muzlar küçük oluyor onlardansa 1 tanesi 1 porsiyon. mandalinanın 2 tanesi 1 porsiyon,
sütlü türk kahvesi keyfi 1 bardak ve yatmadan öncede 1 çay bardağı domates suyu

doğum gününüz kutlu olsun.bu arada bende yeniyim
burak kut yapmış pates 2cm uzdım diyoduyo.sanırım ilgsi var

teşekkür ederim papatya hoşgeldin aramıza burası epey karıştı en hızlı topic sanıyorum
burak kut u duymamıştım.iyimiş 2 cm.bayıldım ben pilatese hiç bırakmamayı düşünüyorum arzu ettiğim vücuda ulaşıcam inş. sen pilates yapıyor musun

Son düzenleme:

adanuzcum listemde bu canım. her ay değiştiriyor genelde duruma göre

Son düzenleme:
kızzzz ideal karın ölçüsü olurmu hiç .....dielim karnın 70 cm ama dümdüz karnın 65 olsun die içinemi çökertecen ...töbeeee töbeeeee dümdüz oldumuydu ya odur ideali ...ölçü mölçü yokkk

hım anladım teşekkür ederim.ben herkesin hedef kilosu oldugu gibi hedef ölçüleri vardır diye düşünüyordum

kardiyoyu yağ yakmak için öneriyoruz zaten, gerçi gelen hastaların ne tür spor yapacağına karışmak bizim uzmanlık alanımız değil işimizde değil onu spor hocaları bilir fakat tabiki bilgi birikimi ilgisi olan diyetisyende mevcuttur. açık havada bol oksijenle yapılan kardiyo yarım saat sonra yağ yakımını başlatır, bazal metabolizması yavaş olanlarda ve yeni başlayanlarda ilk 1 saatten sonra yağ yakımı başlar. bence en iyisini yapmışsınız. platesi sevmiyorum dikatli olunmazsa ödem yapıyor fakat asla faydası yok diyemem platesle mutlu olan pek çok insan var. ben açık havada kardiyo yapamam bu çok kötü bir durum ama napalım elimizdekiyle yetineceğiz aletli jimnastiğe talim... yüzmeyi düşünüyorum biraz kilo verince de platese başlayacağım. yüzme konusunda çok dikkatli olmam lazımm tekrar kilo almamak için onuda ayarlayacağız artık napalım. burda bir sürü insan bizim güzellik salonuna para gömüyorlar zayıflamak için yosunlu kürler falan... işe yaramaz diye uyarıyorum ama laf anlatamıyorum talep olunca mecbur koyuyoruz bizde

töbeeeeeeeee töbeeeeeeeeeeee

alt karın mı zor eriyo üst karınmı peki? bende çok aşırı yanma var kızlar hareketi bırakıyorum ama karnım yanmaya devam ediyo yanlış mı yapıyorum diyorum acaba 1 2 saat hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…