60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuzu fazlamı kullanıyorsun,ödem falan yapıyor olabilirmi?yada adet dönemin yaklaşmış olabilir,wcye çıkmamış olabilirsin yada aynı kıyafetlemi tartılıyorsun her seferinde

tebriklersüperrr menü,harika gidiyorsun

tuzu fazlamı kullanıyorsun,ödem falan yapıyor olabilirmi?yada adet dönemin yaklaşmış olabilir,wcye çıkmamış olabilirsin yada aynı kıyafetlemi tartılıyorsun her seferinde

akşam fırında yaptığım sebzelerde tuz vardı o olabilir
wc ye çıkmamıştım oda olabilir
Ben kıyafetsiz tartılıyorum :26:

Son düzenleme:
aaaa tatlım gerçektenmi şok oldum

ara öğünümü yaptım 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi 1 kuru incir pilatesi bekliyorum şimdi

günaydın kızlaaaaarrr
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
4 zeytn
1kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1çay kaşığı acı sos
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
2 tk yoğurt
1 çeri domates
geçmişi okuyayayım kimler neler yemiş içmiş napmışş?

sabah kahvaltımı yazacaktım ama moral sıfırlandı famir bu haberle valla şok oldum

afiyet olsun kalonchores immm(yada bun abenzer bişeydi:26:)

şimdi bende okudum ölmüş öyle yazıyo. çocuğu vardı allah rahmet eylesinn üzüldüm yaa gencecikti. dans yarışmasında çıkıyordu ufacık bebeği annesiz kaldı yazık

birde üzüntümü paylaşayım demiştim kuaura bakmayın,valla bende hala inannamıyorummm

Rabbim rahmet eylesin
çocuğuna yazık küçücük daha
bir anne olarak valla canım çok sıkıldı sabahki bütün enerjim gitti darmadağın oldum resmen ya
çok yakınımı kaybetmiş gibi şok etkisi oldu bu bana

sabah kahvaltımı da yazayım çıkayım
eeeeeeeee yaşam fani ölüm ani hayatta ölümden başka herşey sanal sadece ölüm gerçek

kahvaltım

1 dilim beyaz ekmek
1/5 kk örgü peyniri
1 kk keçi peyniri
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 domates
1 yeşil biber
1 tutam maydanoz
250 ml şekersiz çay

menü çok güzel canım afiyet olsun.canını sıkma yılmak yok canım sürekli vericek değiliz elbette duraklama dönemi olacak.şu anda bi değişme olmamış olabilir ama bir hafta sonra bakmışsın bir kilo yada daha falasını vermiş olabilirsin her şey zaman ve sabır canım yola devam
canım menü çok güzelmiş afiyet olsun
slm kızlarbnde aranıza yenı katuldım yarın 5gunde 5kılo dıyetıne baslıcam baslamak ısteyen warmı bnle bnmde boyum 165 kılom 65
hoşgeldin canım burda hepimiz diyet yapmadan az ve sık yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz canım.birde 5 günde asla 5 kilo verilmez bence verdiğin büyük bir ihtimal yağ değil kas olacak tatlım.bence sende bizim gibi beslenme biçimi yap
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin.menü emziren bi anne için normaldir heralde afiyet olsun
afiyet olsun nerudacığım
çok güzel canım afiyet olsun
canım öğlen menü çok az sadece salata bir dilimde ekmek yiyebilirdin yanında akşamı güzel
akşam menüm
3-4 yk kadar haşlanmış dana eti
3 yk yeşil mercimek ( ekmek yememek için mercimek yedim)
3 yk yoğurt
5-6 yk havuç- turp salatası
afiyet olsun farmasi
afiyet olsun canım arada olacak böyle ama keşke öğlen menünde yeseydin pizzayı.
geçoldu amam anca akşam yemegim
2köfte kadar haşlanmış tavuk
1tane haşlanmış patates
bol salata
1saat spor
kave
çorbadamı olsaydı sanki iyi olurdu diye düşünüyorum
günaydın kızlar
kahvaltım: peynirli yeşilsoğanlı omlet domates yeşilbiber 1 adet kivi 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çay kaşığı tahinpekmez
afiyet olsun balım
süper canım menü afiyet olsun
canını sıkmaaa sadece sizde olan birşey değil bu bizdede oluyor bazen fazla çıkabiliyoruz vücut yapısı canım ama lavobaya çıkmadığındanda kaynaklanıyor büyük bir ihtimal.

günaydın famir evet bende çok üzüldüm habere allah rahmet eylesin.canım afiyet olsun sabah menünde güzel

bende aksam yarım saat plates 20 dakikada yürüyüş yaptım,adanuz demişti ya oksijen de daha iyi yanıyo yağlar diye ondan geç saat çok yürüyemedim :) ara öğün 1 kuru incir yedim
aksam misafirlikte mamalar var dı yemedim :)))))bende pazardan pazara tartılıyorum

Ya benim de moralim yerlerde yani..
Bir süre kendime gelemem sanırım..
9 a doğru kahvaltı yaptım
12:30 da da öğlen yemeği var
ara öğünü kaçta yapmam gerekir..

afiyet olsun canım çok güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…