Günaydın kızlar
Ya sabah sabah sinirim bozuldu
he sabah 200-300 gr fazla çıkıyorum revamı buuuu
üstelik dün akşam 1 yk zeytinyağı ile patates biber patlıcan domatesleri bütün bütün fırına verdim onlardan yedim bi kepçe çorba 1 dilimde kepekli ekmek yedim okadar
ara öğün olarakta iki bardak form çay içtim 2 dilimde armut yedim
birsürü cips çerez vardı 1 tane bile yemedim
sabah tartıda fazla çıktım
gerçi yataktan kalkar kalmaz lavaboya çıkmadan tartıldım ama bilmiorum moralim bozuldu(
Günaydın kızlar..
Ben bu sabah gene geç kalktım ama yanıma kahvaltı getirdim
İlacımı yeni içtiğim için daha kahvaltımı yapamadım..
Yarım saatin dolmasını bekliyorum..
kahvaltım
yarım kk beyazpeynir
yarım kk tel peynir
ince bir dilin kaşar
4 siyah zeytin
1 domates
bide kepek ekmeği aldım küçük
ondan 2 dilim yeim çünkü küçücük dilimleri
bide çay tabi ki..
tuzu fazlamı kullanıyorsun,ödem falan yapıyor olabilirmi?yada adet dönemin yaklaşmış olabilir,wcye çıkmamış olabilirsin yada aynı kıyafetlemi tartılıyorsun her seferinde
aaaa tatlım gerçektenmi şok oldumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nasılsınız bakeeeeeeeeeeeeemmmm(sanada ayrıca günaydın farmasimmm)
sabah gazetelerde defne joy fosterın öldüğü haberini okudum canım sıkkın biraz
akşam
eve gittimmmmmmmmmmm,kızıma ve eşime ymek hazırlıklarımı tammaladıktan sonra saat 6.45 gibi 2 adet portakal ,2 su bardağı yoğurt ve tarçın karışımımı yedim yaklaşık olarak yarım saatte yedim ama bunu kızıma yemek yedirme derdiyle arada ağzıma attım işte
ardından 1 saat sonra yaklaşık 45 dk kadar,ortalama 5.8 temposunda yürüdüm
sabah kahvaltım
maydanoz
nane
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1,5 dlm kepek ekmeği
günaydın kızlaaaaarrr
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
4 zeytn
1kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1çay kaşığı acı sos
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
2 tk yoğurt
1 çeri domates
geçmişi okuyayayım kimler neler yemiş içmiş napmışş?
sabah kahvaltımı yazacaktım ama moral sıfırlandı famir bu haberle valla şok oldum
birde üzüntümü paylaşayım demiştim kuaura bakmayın,valla bende hala inannamıyorummm
menü çok güzel canım afiyet olsun.canını sıkma yılmak yok canım sürekli vericek değiliz elbette duraklama dönemi olacak.şu anda bi değişme olmamış olabilir ama bir hafta sonra bakmışsın bir kilo yada daha falasını vermiş olabilirsin her şey zaman ve sabır canım yola devamselam arkadaslar,isten henüz geldim yediklerimi yazayim hemen
Kalkinca 700ml su,1 tk zeytinyagi
Kahvalti:
1 dilim esmer ekmek
1,5 kk beyaz peynir
1 cay kasigi tahin-pekmez
1/2 ceviz
domates,salatalik,biber,havuc sögüs
ara:1 elma bol tarcinli
1/2 kk esmer ekmek
1/2 kk kasar peyniri
öglen:3 köfte kadartavuk gögsü haslama
1 dilim ekmek
kereviz-havuc salatasi(yagsiz)
ara1:1 meyveli yogurt
6 adet badem
ara 2: 2 tane SIKIStirilmis misir patlagi
ögle yemegini 12 de yedigim icin(iste) 2 ara yaptim.Aciktim cünkü((Normalde 13.30 gibi yiyorum.
aksama karnabahar(etsiz) salata ve yogurt yiyecegim.Ekmek gündüz yeterince yedim bugün.
Birde ben bugün sabah pantolon kemerinin 4. deligini kullanabildigimi görünce tartilayim sanirim kilo verdim dedim kendi kendime ama tartiya ciktim bir degisiklik yok arkadaslar((((((((((((( pantolonum ne diye bollasti bir anlam veremedim dogrusu.Psikolojik mi acaba?Anlayacaginiz ben gecen hafta(regli durumundan dolayi sanirim ve pasta tabi ki) kilo verememisim.Bu Haftayi da yariladik üstelik ibrede bir degisiklik yok.Umarim hafta basna kadar biraz vermis olurum. Moralim bozuk,canimda SIKILMADI degil,insanin emegi bosa gitmis gibi oluyor bir türlü veremeyince.Neyse yilginlik yok hep beraber yola devam...
canım menü çok güzelmiş afiyet olsunakşam yemeğimide yazayım çıkayım kızlarkocişim gelir şimdi inş.
1 kepçe ayran aşı çorbası
4 kaşık etl, nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata
1-2 parça turşucuk
herkese iyi akşamlr yarın görüşmek üzereee
hoşgeldin canım burda hepimiz diyet yapmadan az ve sık yiyerek sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz canım.birde 5 günde asla 5 kilo verilmez bence verdiğin büyük bir ihtimal yağ değil kas olacak tatlım.bence sende bizim gibi beslenme biçimi yapslm kızlarbnde aranıza yenı katuldım yarın 5gunde 5kılo dıyetıne baslıcam baslamak ısteyen warmı bnle bnmde boyum 165 kılom 65
tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin.menü emziren bi anne için normaldir heralde afiyet olsunarkadaşlar benim bebek felaket anca uyudu oturabildim.doğumdan çıktığımda 85 kiloyadum şimdi 67 oldum çok dikkat ediyorum denilemez ama uğraşıyorum.sabahtan beri yediklerimi yazayım.
sabah
domates
maydanoz
biber
1 ç.k pekmez
1 t.k çemen
1 dilim ekmek
6 tane ince kızarmış patates
ara
armut kivi
öğle
2 patlıcan 2 biber dolması
5 sarma
ara
kahve
akşam
4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
birazdan arkadaşa gidecegim inş fazla yemem bu benim 2. diyet yapışım daha öncede 15 kg vermiştim
hergün mutlaka pekmez ve maydanoz tüketiyorum hem sütte yapıyor.şimdiye kadar 18 kg oldu bakalım.inş 55 leri görürüm.
afiyet olsun nerudacığımkızlaaaar napıyosunuz?? ben bi dışarı çıktım geldim çokk soğukk valla ya Allah dışarıda olanlara yardım etsin...yemeğimi yiycem şimdi canım hiçbişey istemiyo ama yemek lazım
yoğurt yiycem 1 kase ve 2 kepçe de çorba içerim sanırım
çok güzel canım afiyet olsunben de aksam yemegimi yedim 1 saat önce
6 yk.karnabahar(etsiz)
3 yk yarim yagli yogurt
1 dilim esmer ekmek
3 catal kereviz-havuc salatasi (göyya ekmek yemeyecektim bugün 5 dilim oldu,neyse artik...)
ara olarak yine tarcinli elma yerim sanirim,yaninda belki yarim cay bardagi kadar süt olur.
canım öğlen menü çok az sadece salata bir dilimde ekmek yiyebilirdin yanında akşamı güzeliyi akşamlar kızlar..
geçmişi okumaya vaktim yok umarım herkesler iyidir.
akşam menümü yazayım..
ya da tüm günü yazayım da göreli ne kadar sağlıksızmış
Bana da ders olsun..
sabah
7 yk nesfit yarım su bardağı süt
sonra 1 bardak çay
ara
1 mandalina
yarım çay bardağı kadar beyaz leblebi
öğlen
salata
ara
1 mandalina
yarım tuzlu kurabiye
gene ara
yarım muz
akşam
2 yk pilav
5 yk nohut
1 dilim ev yapımı tahıllı ekmek
2 yk yoğurt
1 bardak ayran
1 elma yemeği düşünüyorum
bide 1 saar sonra leslie yapacağız..
yarın daha sağlıklı besleneceğime söz veriyorum...
öpüyorum sizi...
afiyet olsun farmasiakşam menüm
3-4 yk kadar haşlanmış dana eti
3 yk yeşil mercimek ( ekmek yememek için mercimek yedim)
3 yk yoğurt
5-6 yk havuç- turp salatası
afiyet olsun canım arada olacak böyle ama keşke öğlen menünde yeseydin pizzayı.Misafirlerim var pek takip edemedim bugün.
Yarın da giremem kızımı aşıya götüreceğiz falan.
Akşam öğünüm;
2 dilim pizza (biraz kepekli un da kullandım fakat sucuk,pastırma ...)
Birazdan 2 mandalina yerim.
çorbadamı olsaydı sanki iyi olurdu diye düşünüyorumgeçoldu amam anca akşam yemegim
2köfte kadar haşlanmış tavuk
1tane haşlanmış patates
bol salata
1saat spor
kave
afiyet olsun balımgünaydın kızlar
kahvaltım: peynirli yeşilsoğanlı omlet domates yeşilbiber 1 adet kivi 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çay kaşığı tahinpekmez
süper canım menü afiyet olsunGünaydın kızlar..
Ben bu sabah gene geç kalktım ama yanıma kahvaltı getirdim
İlacımı yeni içtiğim için daha kahvaltımı yapamadım..
Yarım saatin dolmasını bekliyorum..
kahvaltım
yarım kk beyazpeynir
yarım kk tel peynir
ince bir dilin kaşar
4 siyah zeytin
1 domates
bide kepek ekmeği aldım küçük
ondan 2 dilim yeim çünkü küçücük dilimleri
bide çay tabi ki..
canını sıkmaaa sadece sizde olan birşey değil bu bizdede oluyor bazen fazla çıkabiliyoruz vücut yapısı canım ama lavobaya çıkmadığındanda kaynaklanıyor büyük bir ihtimal.Günaydın kızlar
Ya sabah sabah sinirim bozuldu
he sabah 200-300 gr fazla çıkıyorum revamı buuuu
üstelik dün akşam 1 yk zeytinyağı ile patates biber patlıcan domatesleri bütün bütün fırına verdim onlardan yedim bi kepçe çorba 1 dilimde kepekli ekmek yedim okadar
ara öğün olarakta iki bardak form çay içtim 2 dilimde armut yedim
birsürü cips çerez vardı 1 tane bile yemedim
sabah tartıda fazla çıktım
gerçi yataktan kalkar kalmaz lavaboya çıkmadan tartıldım ama bilmiorum moralim bozuldu(
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nasılsınız bakeeeeeeeeeeeeemmmm(sanada ayrıca günaydın farmasimmm)
sabah gazetelerde defne joy fosterın öldüğü haberini okudum canım sıkkın biraz
akşam
eve gittimmmmmmmmmmm,kızıma ve eşime ymek hazırlıklarımı tammaladıktan sonra saat 6.45 gibi 2 adet portakal ,2 su bardağı yoğurt ve tarçın karışımımı yedim yaklaşık olarak yarım saatte yedim ama bunu kızıma yemek yedirme derdiyle arada ağzıma attım işte
ardından 1 saat sonra yaklaşık 45 dk kadar,ortalama 5.8 temposunda yürüdüm
sabah kahvaltım
maydanoz
nane
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1,5 dlm kepek ekmeği
en tatlı sabahlar kk da başlar bayanlarrrrrrr :)
günaydın kızlaaaaarrr
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
4 zeytn
1kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1çay kaşığı acı sos
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
2 tk yoğurt
1 çeri domates
geçmişi okuyayayım kimler neler yemiş içmiş napmışş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?