Öğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesliSalata var :d
Gelde ayarla gelde az ye
off valla işin zor çok güzel yemekler. fırın makarnada çok güzel oluyo. benim eşim pek yemez pilav delisi o yüzden evde ayda yılda bir pişer bende pirinç pilavı yemem o yüzden rahat oluyo.
7/24 prinç ğilavı verseler yerimHer öğün yerim yani
Yiyemiyorum o ayrı hehe
Öğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesliSalata var :d
Gelde ayarla gelde az ye
Kızlaaaar hepimize günaydıııın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
Haberi ben de okuyunca şok oldum Allah rahmet eylesin,gencecik ve hayat dolu bir insandı kimbilir ne oldu
Kahvaltımı da yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1kk lıght üçgen peynir
2 ince dilim hindi salamı
1bardak lıght süt
bu sabah canım yeşillik falan istemedi ben desüt içeyim dedim kahvaltıda değişiklik olsun diye
öğlen artık salata falan yaparım yediklerimin yanına birazdan da bi portakal yiycem ara öğünde
afiyet olsun cnm.çok güzel bir kahvaltı olmuş yine.bende eşim hafta sonları omlet yapar çok güzel içine sucuk sosis pastrma koyuo bende yiorum hafta sonları yani hepsini bi arada deil de bi gün sucuklu öbür gün sosisli fln.sonuçta atabak tabak yemioruz.2 kaşık alıorum ben atabağıma mesela.arada yemek lazım .çok besleyici deil hatta koruyucu maddelerde içeriolar ama ennde sonunda dışarda orda burda karşımıza çıkıolar arada yemek lazım olabilio.Kızlaaaar hepimize günaydıııın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
Haberi ben de okuyunca şok oldum Allah rahmet eylesin,gencecik ve hayat dolu bir insandı kimbilir ne oldu
Kahvaltımı da yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1kk lıght üçgen peynir
2 ince dilim hindi salamı
1bardak lıght süt
bu sabah canım yeşillik falan istemedi ben desüt içeyim dedim kahvaltıda değişiklik olsun diye
öğlen artık salata falan yaparım yediklerimin yanına birazdan da bi portakal yiycem ara öğünde
kızlar bahsetmeyelim olurmu kötü oluyorum off
bizim yemekhane menüsünde de türlü makarna turşu meyve var.evden salata getirdim makarna almam türlü salata bir dilim kepek ekmek ve biberiye turşusuda getirdim evimden ondanda yerim.
ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem
afiyet olsun nugyacım gayet güzel gidiyorsun bir de kilo çizelgeni yaparsan çok hoş olacak ne kadar kilo vermişsin hedefin ne başlangıcın ne sorup durmamak içingünaydın herkeze
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
6 yk taze bezelye yemeği (zeytinyağlı)
1 yk bulgur pilavı
havuç ve turp salatası turp bende skıntı yarattığı için yemiyordum ne zamandır akşam baya çatal çatal yedim.
bir dilim çavdar ekmeği
ilerleyen saatlerde
1 bardak tarçınlı süt
bir elma ve küçük bir tane portakal
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
2 tane yeşil biber
4 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
şimdide adaçayı yaptım kendime şekersiz onu içiyorum
afiyet olsun canım wc ye gitmemen etkilidir elbetteGünaydın kızlar
Ya sabah sabah sinirim bozuldu
he sabah 200-300 gr fazla çıkıyorum revamı buuuu
üstelik dün akşam 1 yk zeytinyağı ile patates biber patlıcan domatesleri bütün bütün fırına verdim onlardan yedim bi kepçe çorba 1 dilimde kepekli ekmek yedim okadar
ara öğün olarakta iki bardak form çay içtim 2 dilimde armut yedim
birsürü cips çerez vardı 1 tane bile yemedim
sabah tartıda fazla çıktım
gerçi yataktan kalkar kalmaz lavaboya çıkmadan tartıldım ama bilmiorum moralim bozuldu(
günaydın bitanem menü süpergünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nasılsınız bakeeeeeeeeeeeeemmmm(sanada ayrıca günaydın farmasimmm)
sabah gazetelerde defne joy fosterın öldüğü haberini okudum canım sıkkın biraz
akşam
eve gittimmmmmmmmmmm,kızıma ve eşime ymek hazırlıklarımı tammaladıktan sonra saat 6.45 gibi 2 adet portakal ,2 su bardağı yoğurt ve tarçın karışımımı yedim yaklaşık olarak yarım saatte yedim ama bunu kızıma yemek yedirme derdiyle arada ağzıma attım işte
ardından 1 saat sonra yaklaşık 45 dk kadar,ortalama 5.8 temposunda yürüdüm
sabah kahvaltım
maydanoz
nane
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1,5 dlm kepek ekmeği
günaydın kızlaaaaarrr
kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim kepekli ekmek
4 zeytn
1kk köy peyniri
1 tk çörekotlu tulum peyniri
1çay kaşığı acı sos
1 dal dereotu
1 dal maydonoz
2 tk yoğurt
1 çeri domates
geçmişi okuyayayım kimler neler yemiş içmiş napmışş?
afiyet olsun nerudacığım salamı okuyunca benimde sabah aklıma sosis geldi baya uzun zamandır yemiyorum hafta sonu küçüklerden bir tane yesem birşey olmaz heralde
Gelde ayarla gelde az ye
afiyet olsun topişimmmm
afiyet olsun cnm.çok güzel bir kahvaltı olmuş yine.bende eşim hafta sonları omlet yapar çok güzel içine sucuk sosis pastrma koyuo bende yiorum hafta sonları yani hepsini bi arada deil de bi gün sucuklu öbür gün sosisli fln.sonuçta atabak tabak yemioruz.2 kaşık alıorum ben atabağıma mesela.arada yemek lazım .çok besleyici deil hatta koruyucu maddelerde içeriolar ama ennde sonunda dışarda orda burda karşımıza çıkıolar arada yemek lazım olabilio.
bende tam onu dicektm kızlar ya bahsetmeyelim bütün tvlerde bahsedio.hepsini deiştrdim bahsetmeyen başka bi kanal açtım.çok üzülüorum konuştukça başka şeyler aklıma gelio vs.en iyisi bahsetmememk bencede
ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem
famir eşin seni güzel görünce erkenden kapmış valla akıllı adammış
neden sinir ediyo kocişin seniakıllıdır kendileriofffffffffff son zamnlarda beni sinir ediyo ama,kilo vermem lazım acileeeeeeeeeennnnnn yumurtayı seviyorum hügocuğum ama son iki gündür ayrı bir ilgim gelişti kendisinee,yasak olunca ne tatlı geliyor herşey ayollllll yasak derken az tüketilemsi gerektiği yani
haaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr,bişey dicem
şu kellogs türü şeylerin 2 çkğı 1 dlm ekmek ediyormuş,ablam duymuş tvde diyetisyen
Hehh kavuştun yumurtanaafiyet olsun pazılı hem de güzel bence çorba,pazılı yumruta ve ekmek gayet başarılı olur
neden sinir ediyo kocişin seni
ben kellogs falan sevmem geçen ay diyetisyen verdi diye yedim bu ay yok allahtan. ne bileyim alışmamışım sevmiyorum ama doğrudur o da sonuçta tahıl yani. buğday veya mısır gevreği oluyo ekmek demek biyerde sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?