60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesli Salata var :d
Gelde ayarla gelde az ye

off valla işin zor çok güzel yemekler. fırın makarnada çok güzel oluyo. benim eşim pek yemez pilav delisi o yüzden evde ayda yılda bir pişer bende pirinç pilavı yemem o yüzden rahat oluyo.

off valla işin zor çok güzel yemekler. fırın makarnada çok güzel oluyo. benim eşim pek yemez pilav delisi o yüzden evde ayda yılda bir pişer bende pirinç pilavı yemem o yüzden rahat oluyo.

7/24 prinç ğilavı verseler yerim Her öğün yerim yani
Yiyemiyorum o ayrı hehe

7/24 prinç ğilavı verseler yerim Her öğün yerim yani
Yiyemiyorum o ayrı hehe

eskiden bende öyleydim hatta kilolarımda pirinç pilavının etkisi büyüktür yedikçe yiyor insan çok iştah açıyo. bulgura alıştırdım kendimi şimdi yesem bile lezzet alamıyorum. iyi oldu bıraktım. sadece düğün mevlüt pilavı olursa severim yerim o da zaten ayda yılda bir denk gelir

bizim yemekhane menüsünde de türlü makarna turşu meyve var.evden salata getirdim makarna almam türlü salata bir dilim kepek ekmek ve biberiye turşusuda getirdim evimden ondanda yerim.

Öğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesli Salata var :d
Gelde ayarla gelde az ye

harika menü bene
1 kepçe kadar çorbanı,salatanı,tavuğun yağsız taraflarını ye 1 dlm de ekemk makarna yeme bence,beyaz unla yapılan iştah açıyor

afiyet olsun topişimmmm

afiyet olsun cnm.çok güzel bir kahvaltı olmuş yine.bende eşim hafta sonları omlet yapar çok güzel içine sucuk sosis pastrma koyuo bende yiorum hafta sonları yani hepsini bi arada deil de bi gün sucuklu öbür gün sosisli fln.sonuçta atabak tabak yemioruz.2 kaşık alıorum ben atabağıma mesela.arada yemek lazım .çok besleyici deil hatta koruyucu maddelerde içeriolar ama ennde sonunda dışarda orda burda karşımıza çıkıolar arada yemek lazım olabilio.

kızlar bahsetmeyelim olurmu kötü oluyorum off

bende tam onu dicektm kızlar ya bahsetmeyelim bütün tvlerde bahsedio.hepsini deiştrdim bahsetmeyen başka bi kanal açtım.çok üzülüorum konuştukça başka şeyler aklıma gelio vs.en iyisi bahsetmememk bencede

bizim yemekhane menüsünde de türlü makarna turşu meyve var.evden salata getirdim makarna almam türlü salata bir dilim kepek ekmek ve biberiye turşusuda getirdim evimden ondanda yerim.

ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem

bizim menüde
yiyebileceğim bulgur pilavı yoğurt salata varmış..
pilavı iyi yapamıyorlar zaten onu yemem
1 dilim ekmekle hani evden getirdiğim kepekli olan
salata ve de yoğurt yerim..

ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem

yumurta güzeli seni. demek yumurtayı çok sevdiğinden bu kadar güzelsin heee

afiyet olsun nugyacım gayet güzel gidiyorsun bir de kilo çizelgeni yaparsan çok hoş olacak ne kadar kilo vermişsin hedefin ne başlangıcın ne sorup durmamak için
afiyet olsun canım wc ye gitmemen etkilidir elbette
günaydın bitanem menü süper

günaydın hocahanım kahvaltı çok hoş olmuş harika tam bana uygun

afiyet olsun nerudacığım salamı okuyunca benimde sabah aklıma sosis geldi baya uzun zamandır yemiyorum hafta sonu küçüklerden bir tane yesem birşey olmaz heralde

Ben de aslında pek aram da yoktur katkı maddeli gıdalar ama tamamen çıkarmak da olmuyor ben de arada değişiklik olsun diye yiyiorum valla bi de hindi salamı daha hafifti kalorisi falan az, şu pınarın minik aç bitir paketleri var ondan almıştım 8 dilim falan var içinde ben de 2 dilimini yedim işte inceydi zaten 2-3 haftada bir yiyiorum arada

Gelde ayarla gelde az ye

1 kepçe çorba,kocaman tavuk budun yağsız etleri,bol salata bulabilirsen 1 dilim kepek-çavdar ekmeği bence gayet güzel makarna yeme bence diğerleri gayet güzel ayarlayabilirsin

afiyet olsun topişimmmm

topiş deneymiş bu da senin doğaçlamalardan galiba mersiii

Valla ben de işte 2-3 haftada bir 1-2 dilim salam yiyiorum sonuçta herzaman biyerlerde yemek durumunda kalıyoruz tamamen çıkarmak olmuyor da işte arad 1-2 dilim bence değişiklik için olabilir hindi salamıydı hem daha hafifi ve incecik dilimlerdi ben de canım bişey istemedi bugün biraz kuru bi kahvaltı oldu ama sütümü de kahvaltıda içtim öğlene de artık kuru fasulyeli soğanlı yeşil salata yapmayı planlyorum belki biraz da yoğurt yerim zengin olsun diye

Hehh kavuştun yumurtana afiyet olsun pazılı hem de güzel bence çorba,pazılı yumruta ve ekmek gayet başarılı olur

famir eşin seni güzel görünce erkenden kapmış valla akıllı adammış

akıllıdır kendileriofffffffffff son zamnlarda beni sinir ediyo ama,kilo vermem lazım acileeeeeeeeeennnnnnyumurtayı seviyorum hügocuğum ama son iki gündür ayrı bir ilgim gelişti kendisinee,yasak olunca ne tatlı geliyor herşey ayollllllyasak derken az tüketilemsi gerektiği yani
haaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr,bişey dicem
şu kellogs türü şeylerin 2 çkğı 1 dlm ekmek ediyormuş,ablam duymuş tvde diyetisyen

neden sinir ediyo kocişin seni

ben kellogs falan sevmem geçen ay diyetisyen verdi diye yedim bu ay yok allahtan. ne bileyim alışmamışım sevmiyorum ama doğrudur o da sonuçta tahıl yani. buğday veya mısır gevreği oluyo ekmek demek biyerde sonuçta

Hehh kavuştun yumurtana afiyet olsun pazılı hem de güzel bence çorba,pazılı yumruta ve ekmek gayet başarılı olur

evet tombuğummmmmkavuştum nihayet,bugun yemedim kahvaltıda öğle çıktı karşıma görüyomusun e ben nedemmmmmmmmm şimdi

hani burda 5 çk 1 dlm ekmek diye konuşuluyordu ya o bakımdan dedim hatta birileride 5 çk az olur ben 7 çk koyuyorum demişti.eeee budurumda kaç dlm ekmek eder yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…