Olmaz olmazzzz farmasiii.
Paylaşabilirim ama vazgeçmem tamamen.
kızlar yarın çok çok güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle hayırlı geceler canlar
afiyet olsun canim,yesil mercimek yemegini epey oldu yapmayali.Ben de yarindan tezi yok yapayim,cok severimmenülerin bir faydasi da böyle örnek alinabiliyor olmasi,ben cok kopye cekiyorum böyle
Kardeşlerim de beni çok incelmiş buldular, çok sevindim.
hiç bişey yemek istemiyor canım anlamıyorum nedensabah annem zar zor iki ince dilim ekmekten yapılmış beyaz peynirli tost yedirdi yanında şekersiz çay, öğlen cenaze evindeydim ordada zorla yarım kıymalı pide ve 1 bardak ayran, akşam oldu 1 fincan şekersiz çay içtim yemek vakti yok almıyor midem canım hiç istemiyor bişey yemek, halbuki çok güzel salatalar hazırlamış annecim, sebzeler haşlamış yoğurtla yiyeyim diye, en sevdiğim yemeklerden yapmış ama gördükçe midem bulanıyor:26: annem ya heyecandan yiyemiyorsun diyor ya da hasta olacaksın iştahın yok diyor..
şimdi hocam olsa blumiyadan şüpelenirdi ama yok ebn kendimi kilolu falan görmüyorum....
haa bu arada bu aralar sorunum kilo da değil boyuma takmış durumdayım kendimi çok bodur hissediyorum ne vardı sanki kilo verdirip aldırmayı öğretiyorlar boy uzatmayıda öğretselerdi ne güzel olurduoff off bakıyorum herkesin giydiyi yakışıyor anacım millette boy var ben kime çektim de böle bodur oldum bilmem
zeytindalı beslenmeni diyetisyenmi hazırladı. yani diyetisyene gidiyomusun
kız cadııııı heyecandan yiyemiyorsundur sen heyecandandamat bey geldi yemek yiyemezsin sen artık burayada mı el attın gostcum
gostcum pilates yapa yapa vücut açılıyo. boy uzuyo birde kilo verdikçede boyun çıkar ortaya. bence kendine biraz daha zaman vermelisin. biliyormusun ben ilkokul son sınıfta 165 boyundaydım düşün hep en arkada otururdum. herkesten uzundum. sokakta oynuyordum millet şuna bak kocaman kız sokakta oynuyo derdi banaarkadaşlarım bile kızınca bana sırık derdi çok üzülürdüm arkadaşlarım gibi kısa olmadığım için
geçoldu amam anca akşam yemegim
2köfte kadar haşlanmış tavuk
1tane haşlanmış patates
bol salata
1saat spor
kave
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?