60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olmaz olmazzzz farmasiii.
Paylaşabilirim ama vazgeçmem tamamen.

teşekkür ederim paylaştığın için afiyet olsun ne diyelim ben seni geri durdurmaya çalıştım .
sonra dengelersin artık ne yapalım.
resmime iltifat için de teşekkür ederim canım

afiyet olsun canim,yesil mercimek yemegini epey oldu yapmayali.Ben de yarindan tezi yok yapayim,cok severim menülerin bir faydasi da böyle örnek alinabiliyor olmasi,ben cok kopye cekiyorum böyle

zaten burada birbirimize yardımcı olabilelim ,fikir olsun diye paylaşıyoruz bitanem öyle düşünmesek zaten grupça bir etkileşim ve de grupça sağlıklı kilo verme diye birşey olmazdı ki....hem hoşa gidenleri örnek almak ,hem de aklımıza takılanı sormakla bu günlere geldik bakalım .İnşallah herşey çok daha güzel olur

kız cadııııı heyecandan yiyemiyorsundur sen heyecandan damat bey geldi yemek yiyemezsin sen artık burayada mı el attın gostcum

gostcum pilates yapa yapa vücut açılıyo. boy uzuyo birde kilo verdikçede boyun çıkar ortaya. bence kendine biraz daha zaman vermelisin. biliyormusun ben ilkokul son sınıfta 165 boyundaydım düşün hep en arkada otururdum. herkesten uzundum. sokakta oynuyordum millet şuna bak kocaman kız sokakta oynuyo derdi bana arkadaşlarım bile kızınca bana sırık derdi çok üzülürdüm arkadaşlarım gibi kısa olmadığım için

hoşbulduk hugocum. gostla biz tanışıyoruz aynı zamanda başka bir topiktede konuşuyoruz onun iyi bir diyetisyen olacağından hiç şüpem yok şimdiden bize rakip

inşş ya çok taktım bu boy mevzusunu hep topuklu giyiyorum plates inş işe yarar çok dua ederim ozaman size:81:

geçoldu amam anca akşam yemegim
2köfte kadar haşlanmış tavuk
1tane haşlanmış patates
bol salata
1saat spor
kave

günaydın kızlar
kahvaltım: peynirli yeşilsoğanlı omlet domates yeşilbiber 1 adet kivi 1 dilim kepek ekmeği ve 1 çay kaşığı tahinpekmez

geçoldu amam anca akşam yemegim
2köfte kadar haşlanmış tavuk
1tane haşlanmış patates
bol salata
1saat spor
kave

bence çok güzel olmuş hülyacım 2 kaşık da yoğurt yeseymişsin süper olacakmış ama neyse

merhaba sağlıklı, mutlu, huzurlu sabahlar
tüm dostlarımın günü aydınlık, gönlü huzurlu , ömrü bereketli olsun
bu sabah kendimi çok pozitif ,enerjik hissediyorum canlar.
kendimi oldukça hafiflemiş hissediyorum bunu giysilerimden de anlayabiliyorum zaten potlu duruşlarından
fotoğrafçım canım oğluşum uyuyor bugün kalkamadı erken kalksaydı fotoğraflarımı çektirtecektimama nasip değilmiş

sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 kuru erik
500 ml ılık su

dünün bütün listesi

sabah kalkınca
1 kuru erik
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml ılık su

kahvaltım

6 kk kadar katmer
1 kk elmalı kurabiye
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1/2 çay bardağı domates suyu ( kendi yaptığım domates suyu naneli - 1 çay kaşığı zeytinyağlı )
2 ceviz
2 çay kaşığı bal
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

ara: 200 ml sade süt

öğlen menüm

4 yk makarna ( içerisine 1 yumurta kırdım)
2 yaprak sarması
4 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
3/4 soğan

ara: 500 ml su

ara: 3 fındık
2 badem
8 antep fıstığı
500 ml su

ara: 2 elma

ara: 15 kuru üzüm

akşam menüm

3-4 yk kadar haşlanmış dana eti
3 yk yeşil mercimek ( ekmek yememek için mercimek yedim)
3 yk yoğurt
5-6 yk havuç- turp salatası

yemekten sonra eşimle markete alışverişe çıktık biraz gezmiş dolanmış oldum
salep içmeye davet etti beni ama ben kabul etmedim
yatana kadar da arada su içtim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…