60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sabah tv yiaçar açmaz gördüm haberi.şok oldum kızlar.
çok neşeli deli dolu çılgın bi kızdı.ölüm nedeni belli deilmiş.astım krizi olabilrmiş ama tsm belli deilmiş.Allah rahmet eylesn ne dielim.:26:
geçmişi okudum şimdi herkese afiyet olsun yiyip içenler kilo veremeyenler sakın moral bozmayın.arada duraklamalar olabilio.şekil a ben

dün akşam yaptığım kaçamağı yazıyım sonra pilates başlar inş.bugün maxiplus hugocuk.yanacağız kardio gibi olcak yine yaşasın
dün akşam yemekten 1.buçuk saat kadar sonra çayla beraber 1.5 kk kadar acı badem kurabiyesi
1 çay kaşığı kadar meyveli lokum:26:
ya hep evdeym ya hafta içi fln pek bi yere gitmiorum pek kimsem yok görüşecek öle olunca sıkılıorum eşimde benm tatlı sevdiğimi bilio beni mutlu etmek için alıo bişiler.bende yok cnm ben yemeyim diemiorum ama bu sadece hafta da bir ödül olarak kabul edelim dimi artık
öpüorum hepinizi hayddii pilateseeeeeee

Sabah bir top kepek ekmeğinin içine 1 tatlı kaşığı krem peynir 2 tk kahvaltılık ezme sürdüm bir bardak şekersiz çayla yedim
sonrada bir bardak doğadan form 4 adet maviyeşillıght çubuk kraker yedim
Öğleni bekliorummm lütfen çabuk geçsiiin saattlerr
ama eminim sabah tartıda gördüğüm rakam yanlıştı yani geldiğimden beri wc den çıkamıyorum

bir top ekmek fazla değilmi,yani 3 dlm ekemk eder sanırım,birde beyaz ekmekti galiba,krem peynirde yağlı bişey,ezme dediğin ne bilemiyorummm
3 adet diyet bisküviler 1 dlm ekmek yerine geçiyor canım,fazla tüketme

bir top ekmek fazla değilmi,yani 3 dlm ekemk eder sanırım,birde beyaz ekmekti galiba,krem peynirde yağlı bişey,ezme dediğin ne bilemiyorummm
3 adet diyet bisküviler 1 dlm ekmek yerine geçiyor canım,fazla tüketme

Desene kilo almamın nedeni belliymiş

günaydın.az önce televizyonda duyduğum haberle şok oldum.çooook üzüldüm.gencecikti ve ufacık bebeği annesiz kaldı yazık.Allah rahmet eylesin. hemen önce akşam yediklerimi yazıymda bana bi kızın bidaha yemeyim.3 kaşık nohut,3 kaşık tavuklu pilav,2 kaşık yoğurt 1 saat sonra 2 kk etimek tatlısı2 saat sonra şekersiz 1 fincan çayın yanında 1 gofretof kendimden nefret ediyorum.ve sabah tartıda 300 gr fazla çıktım. kahvaltıda 1kk peynir,yarım domates yarım salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 fincan şekersiz çay
1çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tahin bu saate kadar 1,5 lt su içtim.

yemeğin güzelmiş aslında 1 dlmde ekemk yemiş olsaydın bide yanında salata belki seni tok tutar ve tatlı yeme isteğin olmazdı,şu bir gerçekki insan yiyince bu türl şeyleri daha çok yemek istiyor,sende yetinmmeiş ve birde gofret yemişsindikakt et canım hele akşam yemiş olman daha fena olmuş

öğlen tarhana çorbası,soğanlı yumurta ve makarna var ....bunlardan hangisini yiyim daha az kalorilidir :)

Kızlaaaar hepimize günaydıııın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum

Haberi ben de okuyunca şok oldum Allah rahmet eylesin,gencecik ve hayat dolu bir insandı kimbilir ne oldu

Kahvaltımı da yazayım

2 dilim çavdar ekmeği

1kk lıght üçgen peynir

2 ince dilim hindi salamı

1bardak lıght süt

bu sabah canım yeşillik falan istemedi ben desüt içeyim dedim kahvaltıda değişiklik olsun diye

öğlen artık salata falan yaparım yediklerimin yanına birazdan da bi portakal yiycem ara öğünde

Son düzenleme:

afiyet olsun nerudacığım salamı okuyunca benimde sabah aklıma sosis geldi baya uzun zamandır yemiyorum hafta sonu küçüklerden bir tane yesem birşey olmaz heralde

öğlen tarhana çorbası,soğanlı yumurta ve makarna var ....bunlardan hangisini yiyim daha az kalorilidir :)

canım 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek demek. makarnada 2 kaşık 1 dilim ekmek demek ona göre ayarla istersen. bence yumurta 1 kepçe çorba ve 2 kaşık makarna olur. o zaman 2 dilim ekmek yemiş olursun yumurtada yersen protein olur.

pilates yaptım keyfim yoktu pek zevk alamadım. off ya genç ölüm ne kadar zor yazık ufacık çocuğuna eşine

yeniden merhaba kızlar moralim bozuk olunca annemi aramıştım o da hastaydı zaten nasıl oldu acaba diye ilaçları karnını ağrıtmış ben de dedim hemen hazırlan seni doktora götüreceğim diye hiç olmazsa biraz dedim o bahaneyle biraz unutayım dedim.dışarda biraz da annemi gezdirdim.oğlanlar da evde kendi kendilerine oyun oynuyorlardı iyi geldi baya açıldım.
platesi de bugün yapmadım .
şimdi 1 elma yiyiyorum.
500 ml lik suyumu da içmeye başladım
ohh be kendime geldim biraz biraz

bende çok sıkıldım ya off yazık allah rahmet eylesin. neşe doluydu hep yüzü gülüyodu. alkol ilaç almış diyorlar off yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…