Ya benim de moralim yerlerde yani..
Bir süre kendime gelemem sanırım..
9 a doğru kahvaltı yaptım
12:30 da da öğlen yemeği var
ara öğünü kaçta yapmam gerekir..
Sabah bir top kepek ekmeğinin içine 1 tatlı kaşığı krem peynir 2 tk kahvaltılık ezme sürdüm bir bardak şekersiz çayla yedim
sonrada bir bardak doğadan form 4 adet maviyeşillıght çubuk kraker yedim
Öğleni bekliorummm lütfen çabuk geçsiiin saattlerr
ama eminim sabah tartıda gördüğüm rakam yanlıştıyani geldiğimden beri wc den çıkamıyorum
bir top ekmek fazla değilmi,yani 3 dlm ekemk eder sanırım,birde beyaz ekmekti galiba,krem peynirde yağlı bişey,ezme dediğin ne bilemiyorummm
3 adet diyet bisküviler 1 dlm ekmek yerine geçiyor canım,fazla tüketme
günaydın.az önce televizyonda duyduğum haberle şok oldum.çooook üzüldüm.gencecikti ve ufacık bebeği annesiz kaldı yazık.Allah rahmet eylesin.hemen önce akşam yediklerimi yazıymda bana bi kızın bidaha yemeyim.3 kaşık nohut,3 kaşık tavuklu pilav,2 kaşık yoğurt 1 saat sonra 2 kk etimek tatlısı2 saat sonra şekersiz 1 fincan çayın yanında 1 gofret of kendimden nefret ediyorum.ve sabah tartıda 300 gr fazla çıktım. kahvaltıda 1kk peynir,yarım domates yarım salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 fincan şekersiz çay
1çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tahin bu saate kadar 1,5 lt su içtim.
Kızlaaaar hepimize günaydıııın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
Haberi ben de okuyunca şok oldum Allah rahmet eylesin,gencecik ve hayat dolu bir insandı kimbilir ne oldu
Kahvaltımı da yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1kk lıght üçgen peynir
2 ince dilim hindi salamı
1bardak lıght süt
bu sabah canım yeşillik falan istemedi ben desüt içeyim dedim kahvaltıda değişiklik olsun diye
öğlen artık salata falan yaparım yediklerimin yanına birazdan da bi portakal yiycem ara öğünde
öğlen tarhana çorbası,soğanlı yumurta ve makarna var ....bunlardan hangisini yiyim daha az kalorilidir :)
canım o yediğin light çubuk krakerde ekmek demek canım. ona göre ayarla. o da karbonhidrat oluyo çünkü
pilates yaptım keyfim yoktu pek zevk alamadım. off ya genç ölüm ne kadar zor yazık ufacık çocuğuna eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?