60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..
Ben bu sabah gene geç kalktım ama yanıma kahvaltı getirdim
İlacımı yeni içtiğim için daha kahvaltımı yapamadım..
Yarım saatin dolmasını bekliyorum..
kahvaltım
yarım kk beyazpeynir
yarım kk tel peynir
ince bir dilin kaşar
4 siyah zeytin
1 domates
bide kepek ekmeği aldım küçük
ondan 2 dilim yeim çünkü küçücük dilimleri
bide çay tabi ki..

günaydın canım güne süper bir başlangıç yapmaya karar vermişsin ne güzel valla tebrik ederim seni harikasın .
kahvaltı malzemelerin de çok şık canım, işte böyle böyle gidecek inşallah kilolar

Teşekkür ederim canım.. iyiki varsınız... Burda olmasan sizinle olmasam devam etmezdim kesin..
Canım ben tavuk, balık, et hiçbirini yemiyorum..
O yüzden öğlen için evden zeytinyağlı bişiler getirmeyi düşünüyorum..
Bu hafta idare edeceğim bir şekilde haftasonu da bi kaç çeşit pişireceğim haftaya yanımda getireceğim...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım o senin güzel düşüncenin yansıması

Teşekkür ederim canım.. Güne iyi başlayalım günümüz süper olsun di mi..
sizinle oluyo hep bunlar iyi ki varsınız...

Teşekkür ederim canım.. Güne iyi başlayalım günümüz süper olsun di mi..
sizinle oluyo hep bunlar iyi ki varsınız...

sen de iyiki varsın bitanem
hep beraber başaracağız inşallah :13:

salonumu sildim havalandırdım. evi topladım. azcık bulaşık var yıkarım. saç maskesi yaptım bugün koşu bandı yok sadece pilates var.

famir de gelmiş hoşgelmiş famir nasılsın zümrem
hayırlı huzurlu sabahlar akşam ne ettin bakalım

günaydın herkeze
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
6 yk taze bezelye yemeği (zeytinyağlı)
1 yk bulgur pilavı
havuç ve turp salatası turp bende skıntı yarattığı için yemiyordum ne zamandır akşam baya çatal çatal yedim.
bir dilim çavdar ekmeği
ilerleyen saatlerde
1 bardak tarçınlı süt
bir elma ve küçük bir tane portakal
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
2 tane yeşil biber
4 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
şimdide adaçayı yaptım kendime şekersiz onu içiyorum

günaydın canım.iyiyim bugün balım kızımda iyi şükür evde uyuyo tabi okullar tatil olunca dinleniyo artık biraz.sen nasılsın canım

iyilik canım. dün akşam eşimle konuştum. spor salonu var oraya spor yaptıracak birini arıyorlar ilan vermişler bende başvurayım dedim. pilates değil normal fitness egzersizleri sonra ağırlıkla kas çalıştırma falan birde kardiyo. önce tamam dedi sonrasında yan çizdi. erkekler gelirmiş yok erkek hocalarda olurmuş falan kıskanç adam şekerim olmaz dedi
üstelik o spor salonunun sahibini tanıyorum kesin kabul ederdi hatta biara diyordu gel burda hem öğret hem kendinde çalış ben yetişemiyorum diyordu ama işte benimki kıskanç sadece kadınlar olacakmış dışarıdan içerisi gözükmeyecekmiş kimse görmeyecekmiş falan filan off

Günaydın kızlar
Ya sabah sabah sinirim bozuldu
he sabah 200-300 gr fazla çıkıyorum revamı buuuu
üstelik dün akşam 1 yk zeytinyağı ile patates biber patlıcan domatesleri bütün bütün fırına verdim onlardan yedim bi kepçe çorba 1 dilimde kepekli ekmek yedim okadar
ara öğün olarakta iki bardak form çay içtim 2 dilimde armut yedim
birsürü cips çerez vardı 1 tane bile yemedim
sabah tartıda fazla çıktım
gerçi yataktan kalkar kalmaz lavaboya çıkmadan tartıldım ama bilmiorum moralim bozuldu (

günaydın canım
spor yapıyormusun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nasılsınız bakeeeeeeeeeeeeemmmm(sanada ayrıca günaydın farmasimmm)

sabah gazetelerde defne joy fosterın öldüğü haberini okudum canım sıkkın biraz

akşam
eve gittimmmmmmmmmmm,kızıma ve eşime ymek hazırlıklarımı tammaladıktan sonra saat 6.45 gibi 2 adet portakal ,2 su bardağı yoğurt ve tarçın karışımımı yedim yaklaşık olarak yarım saatte yedim ama bunu kızıma yemek yedirme derdiyle arada ağzıma attım işte
ardından 1 saat sonra yaklaşık 45 dk kadar,ortalama 5.8 temposunda yürüdüm

sabah kahvaltım
maydanoz
nane
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1,5 dlm kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…