60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarasın acıbademler lokumlar bacım
bu adamlar olmasa ne ederiz biz yazık ya bize bakmak için seferber olmuşlar kıyamam ben canım aşkıma ya .
1 ortaboy elmamı yiyorum bende
afiyet olsun canım
herşey çok güzel tam benlik doğrusu tatlısıyla tuzlusuyla ama arkasını getirmiyorsan tatlıları yemenin sakıncası bence yok ama arkası fazlasıyla geliyorsa hiç bulaşma bile
Ben de bir mandalina yiyorum...
afiyet olsun canım
afiyet olsun canımcım arada değişiklik iyi olur
Öğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesli Salata var :d
Gelde ayarla gelde az ye
liste harika tam bana göre
ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem

yumurta yumurta gözüm dönüyor yumurta krizine girdimmmmmmmmmm
şaka bir yana tatlım ben de çok severim yumurtayı ama tutuyorum kendimi hergün 1 tane yesem ben 2 haftada rahat 3-5 kilo alırım

çokkk kuru kahvaltı olmuş maşşallaaahhhhh,daha ne yicen kızzz,5 çeşit var işte 6 mıydı yoksa

banada diyetisyen o gevreklerden 5 kaşık verdi 2 kaşıkta yulaf ezmesi ekle dedi. yulaf ezmesi bulamadımdı öyle yedim meyve doğradım süt ekledim. zatende valla sevmiyodum artıkın hiç yemem

valla ben yumurtanın şişmanlattığına inanmıyorum anacımmmmmm,hergün et yemek şişmanlatmazken neden hergün yumurta yemek şişmanlatsınki

banada diyetisyen o gevreklerden 5 kaşık verdi 2 kaşıkta yulaf ezmesi ekle dedi. yulaf ezmesi bulamadımdı öyle yedim meyve doğradım süt ekledim. zatende valla sevmiyodum artıkın hiç yemem

ben de haftasonu ara öğünümü 2çk yoğurt ve 2 çk kelleogs yapıyodum bazen ,tok tutuyo ii oluyo gerçi işte okadar yerim bende haftasnu

kalanchoe ebrunuda keyfi yoktu ama güzel alt karın çalıştırdı. terletti beni

evet cnm bende farkettim yüzü hiç gülmedi hala gülmüo.izliorum şu an.
şu nesfit kellogs işini benmde bir araştrmam lazım ozman.bende normalde doymuorum onla ama ara öğün yapıodum.
şimdi mesela
1 bardak süt 3 kaşık nesfit yiorum.dr.a gtcem birazdan topuk dikeni tarzı bişi oldu sanırım ayağımda.topuğum dünden beri zonkluo.

kızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüz.
1 Kepçe çorba içtim 1 Tabak yağsız çoban salata 1 but derisi hariç toplasan 3 yk tavuk anca çıkmıştır 3-4 tanede patates yedim 1 bardak ayran içtim geldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…