yarasın acıbademler lokumlar bacımbende sabah tv yiaçar açmaz gördüm haberi.şok oldum kızlar.
çok neşeli deli dolu çılgın bi kızdı.ölüm nedeni belli deilmiş.astım krizi olabilrmiş ama tsm belli deilmiş.Allah rahmet eylesn ne dielim.:26:
geçmişi okudum şimdi herkese afiyet olsun yiyip içenler kilo veremeyenler sakın moral bozmayın.arada duraklamalar olabilio.şekil a ben
dün akşam yaptığım kaçamağı yazıyım sonra pilates başlar inş.bugün maxiplus hugocuk.yanacağız kardio gibi olcak yine yaşasın
dün akşam yemekten 1.buçuk saat kadar sonra çayla beraber 1.5 kk kadar acı badem kurabiyesi
1 çay kaşığı kadar meyveli lokum:26:
ya hep evdeym ya hafta içi fln pek bi yere gitmiorum pek kimsem yok görüşecek öle olunca sıkılıorum eşimde benm tatlı sevdiğimi bilio beni mutlu etmek için alıo bişiler.bende yok cnm ben yemeyim diemiorum ama bu sadece hafta da bir ödül olarak kabul edelim dimi artık
öpüorum hepinizi hayddii pilateseeeeeee
afiyet olsun canım1 ortaboy elmamı yiyorum bende
herşey çok güzel tam benlik doğrusu tatlısıyla tuzlusuyla ama arkasını getirmiyorsan tatlıları yemenin sakıncası bence yok ama arkası fazlasıyla geliyorsa hiç bulaşma bilegünaydın.az önce televizyonda duyduğum haberle şok oldum.çooook üzüldüm.gencecikti ve ufacık bebeği annesiz kaldı yazık.Allah rahmet eylesin.hemen önce akşam yediklerimi yazıymda bana bi kızın bidaha yemeyim.3 kaşık nohut,3 kaşık tavuklu pilav,2 kaşık yoğurt 1 saat sonra 2 kk etimek tatlısı2 saat sonra şekersiz 1 fincan çayın yanında 1 gofret of kendimden nefret ediyorum.ve sabah tartıda 300 gr fazla çıktım. kahvaltıda 1kk peynir,yarım domates yarım salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği 1 fincan şekersiz çay
1çay kaşığı pekmez 1 çay kaşığı tahin bu saate kadar 1,5 lt su içtim.
afiyet olsun canımBen de bir mandalina yiyorum...
afiyet olsun canımcım arada değişiklik iyi olurKızlaaaar hepimize günaydıııın sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün diliyorum
Haberi ben de okuyunca şok oldum Allah rahmet eylesin,gencecik ve hayat dolu bir insandı kimbilir ne oldu
Kahvaltımı da yazayım
2 dilim çavdar ekmeği
1kk lıght üçgen peynir
2 ince dilim hindi salamı
1bardak lıght süt
bu sabah canım yeşillik falan istemedi ben desüt içeyim dedim kahvaltıda değişiklik olsun diye
öğlen artık salata falan yaparım yediklerimin yanına birazdan da bi portakal yiycem ara öğünde
liste harika tam bana göreÖğlen de kremalı mantar çorba makarna fırında kocaman tavuk but patatesli domatesliSalata var :d
Gelde ayarla gelde az ye
ne tesadüf bizdede makarna varmışşşdüğün çorba,makarna,yumurtalı pazııııı ii bakalım makarna hariç 1 dlm ekmekle yerimmmmmmmmmm.mmmmm yumurtada varmış hem
Ben de aslında pek aram da yoktur katkı maddeli gıdalar ama tamamen çıkarmak da olmuyor ben de arada değişiklik olsun diye yiyiorum valla bi de hindi salamı daha hafifti kalorisi falan az, şu pınarın minik aç bitir paketleri var ondan almıştım 8 dilim falan var içinde ben de 2 dilimini yedim işteinceydi zaten 2-3 haftada bir yiyiorum arada
1 kepçe çorba,kocaman tavuk budun yağsız etleri,bol salata bulabilirsen 1 dilim kepek-çavdar ekmeği bence gayet güzel makarna yeme bence diğerleri gayet güzel ayarlayabilirsin
topiş deneymiş bu da senin doğaçlamalardan galiba mersiii
Valla ben de işte 2-3 haftada bir 1-2 dilim salam yiyiorum sonuçta herzaman biyerlerde yemek durumunda kalıyoruz tamamen çıkarmak olmuyor da işte arad 1-2 dilim bence değişiklik için olabilir hindi salamıydı hem daha hafifi ve incecik dilimlerdi ben de canım bişey istemedi bugün biraz kuru bi kahvaltı oldu ama sütümü de kahvaltıda içtim öğlene de artık kuru fasulyeli soğanlı yeşil salata yapmayı planlyorum belki biraz da yoğurt yerim zengin olsun diye
yarasın acıbademler lokumlar bacım
bu adamlar olmasa ne ederiz biz yazık ya bize bakmak için seferber olmuşlar kıyamam ben canım aşkıma ya .
afiyet olsun canım
herşey çok güzel tam benlik doğrusu tatlısıyla tuzlusuyla ama arkasını getirmiyorsan tatlıları yemenin sakıncası bence yok ama arkası fazlasıyla geliyorsa hiç bulaşma bile
afiyet olsun canım
afiyet olsun canımcım arada değişiklik iyi olur
liste harika tam bana göre
yumurta yumurta gözüm dönüyor yumurta krizine girdimmmmmmmmmm
şaka bir yana tatlım ben de çok severim yumurtayı ama tutuyorum kendimi hergün 1 tane yesem ben 2 haftada rahat 3-5 kilo alırım
banada diyetisyen o gevreklerden 5 kaşık verdi 2 kaşıkta yulaf ezmesi ekle dedi. yulaf ezmesi bulamadımdı öyle yedim meyve doğradım süt ekledim. zatende valla sevmiyodum artıkın hiç yemem
Cuma sabahı ben de yapacağım plates..
Haftada 1 gün çok işe yaramaz ama olsun..
çok özledim ya...
6 gün sonra benim kociş 35 yaşına girecek ehehe yaşını kabullenmiyo birtürlü
sen kaç yaşındasın hugocuk
kalanchoe ebrunuda keyfi yoktu ama güzel alt karın çalıştırdı. terletti beni
27 canım. bu yıl 28 olacağımeşimle aramda 7 yaş var
kalanchoe ebrunuda keyfi yoktu ama güzel alt karın çalıştırdı. terletti beni
wuhuuu bayağ fark varmış
bizimde öle 7 yaş var eşim 31 ben 24 yaşındayım.ama önemli olan anlaşmak isterse 10 yaş olsun
bende 22 yaşındayım 23 yaşıma girerken evlencem kısmetse 2 yaş var bizim aramızdada,doğru zaman doğru mekan doğru insan
Orasını allah bilir canım biz bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?