kızlar ya sporu düzenli yapmayan warsa yapsın lütfen o kadar işe yarıyorki anlatamam sadece zayıflamak için yapmayalım lütfen benim löngür löngür sallanan bacaklarım ve popom o kadar sıkılaştıki taş oldum resmen
Flycığımmmm anne yok benimkinde :1rolleyes: apla daha bi kıymette bu nedenle . . .
Hatırlayınca umarım bende gülümserim . . . :1rolleyes:
Anlatsan biraz kaydirigubbakcemile5 bende rahatlasam :çok üzgünüm: yani karşılaşabileceklerim hakkında fikir sahibi olsammmm . . . delikafadulden
sabunum,hayırlı olsun kuzucum alkisalkisalkis bence, tanışmada sadece kendin ol!o kadar tatlı,pozitif ve düzgün bi insansınki(bunu seni tanımasamda hissedebiliyorum inan)...eminim bayılacak sana...
kalp kalbe karşıymış bitanem :1hug: daha önce de söylemiştim ya,seçip seçip bi topik hazırlansaydı yine de bukadar güzel insan biraraya gelemezdi...Benekli aplam, bak sana caaaanı gönülden katılıyorumm...... Üstelik sende ööölesinnn örtmenimmmm...kaydirigubbakcemile3
Durcheinander canım sen bişeyler yedin mi bakem... Kızıcam vallaa haaaaa...klava:
hayırlı olsun canım,hayatının önemli bi kilometre taşı mezuniyet..inşallah herşey gönlünce olur...sen çok güzel ve ince görünüyosun zaten,o bikaç kiloyu da verirsin sen,takma kafana..başardıkların başaracaklarının garantisi..Selamlar bacularr
Ben abarttım ve tartıda 66'yı gördüm
Çok kızıyorum kendime geri aldığım kilolar yüzünden
Bugün mezuniyetimde giyeceğim kıyafet için terziye gittik.
Hepsi bana aynı şeyi söyledi :
"Boyun uzun, zayıfsın, neden kıyafet bulamadın ki ?"
Birazcık teselli oldu bu sözler bana
Ölçülerimi alan terzi de zayıf olduğun için fazla kumaş gitmez dedi.
Sevindim = )
Ama yeniden oluşan göbişim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Sizler nasılsınız ?
hayırlı olsun canım,hayatının önemli bi kilometre taşı mezuniyet..inşallah herşey gönlünce olur...sen çok güzel ve ince görünüyosun zaten,o bikaç kiloyu da verirsin sen,takma kafana..başardıkların başaracaklarının garantisi..
(bu arada eğitimci yazıyo,eğitim camiamız güzel bi öğretmenemi kavuşuyo?)
aşkolsun beya..seni dışlayanııııohhhh iltifatlar havada uçuşuyor gene beni dışlamışsınız senağlama
lunapiena canım senin çocuğun mu okula gidecek?
aşkolsun beya..seni dışlayanııııklava: nasıl gidiyo bakalım prenses?herşey yolunda mı?
canım kesinlikle ama kesinlikle anasınıfını tekrar etsin..6 ay bile o kadar önemliki çocuklarda!eğer 1. sınıfa gönderirsen sürekli kendinden büyüklerle yarışmak zorunda kalır..ilk üç sınıfta yürütür ama 4. sınıftan itibaren çok zorlanır..benim oğlum da 15 aralık doğumlu ve ben göndermedim..Evet mavibenek.Bu yıl anasınıfına gidiyor.Fakat Aralık doğumlu olduğu için anasınıfını tekrarlatsak mı,yoksa ilkokula başlatsak mı hala kararsızız.Sen ne dersin bir eğitimci olarak...
kıyamam yaa ben sana yerimseniben karnına sıcak su torbası koyup uzan biraz, rahatlarsın tatlım..nerden çıktı bugün bu psikoloji bilmiyorum söylemesi ayıptır bağırsaklarım 2 gündür çalışmadığı için mi bilmem kendimi çok şişkin ve şişko hissediyorum :CüvCüv:
Bu arada kızlar size çok güzel bir haberim var. Bu sabah tartıldım 1 KİLO VERMİŞİM. Süperrrr :))) Yine büyük bir mutluluk yaşıyorum bu yüzden :))) 63.5 yeni kilom ama şimdilik tickerımı değiştirmicem.
herkeşlere günaydıııın:)
bugün heryerim ağrıyo.dün sabah ve akşam alışveriş yürüyüşü bide o yorgunlukla yapılan 50 mekik ve 200-200 sopa hareketleri beni fazla yormuş galiba.biraz önce ilaç aldım inşallah geçer.akşam yolculuk var izmire benneyaptımki şu meşhur nişan olayı kafamçokkarıştı umarım iyi olur...
dün akşam yemek yemeye fırsatım olmadı sokaklarda gezmekten.nişan için bişeyler aldım veee en önemlisi 2 ay önce aldığım 42 beden pantolon yerineee 38 beden çok şik bi pantolon aldım.hatta ilk başta korkumda 40 beden aldım ama sonra çuvaldan beter olduğu için 38 beden aldım.tam oldu çokta güzel oldu hihoyyyt
bugün sabah kahvaltı yapmak istemedim eti form karışık meyveliyle geçiştirdim iyi geldi sabah sabah tatlımsı bişey cokacimcoook ama acıkmaya başladım bişeyler atıştırcam şimdi yine.
kilo veren arkadaşlarımın hepsiniii çoook teprik yaparım allahım nazardan saklasın bizii
güzel bi gün geçirin canlarımm a.s.
dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:
kızlar ben diyetime devem ediyorum fakat çok yoğunum sizlerle paylaşamıyorum en son hangi hafta yazmıştım bilmiyorum ama 60.5 um şuan yani bu hafta 1 kilo daha gitti
bu arada bugün dışarı çıkmak için bütün pantolonlarımı giydim hepsi düştü valla en eskilerden bi pantolon buldum onu giydim oda düştü habire ama 55in altına düşene kadar alışveriş yok süprizzzzz
kıyamam yaa ben sana yerimseniben karnına sıcak su torbası koyup uzan biraz, rahatlarsın tatlım..
tebrikler... kaydirigubbakcemile3hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım çok tebrik ediyorum...süpersin...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ...nişan çok güzel geçecek ve güler yüzün ve iyi davranışlarınla onları utandıracaksın gibi geliyor bana...a.s
yoncacım bu ne hız valla süpersin...kaydirigubbakcemile3 ben de biran önce zayıflayıp gardrobumu baştan aşağı yenilemek istiyorum ama öyle bir basen var ki bende gitmiyor bir türlü...:çok üzgünüm:
tebrikler canım...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
senin adına çok sevindim canım...bir de benim pantololar düşse bayram yapardım herhalde...ama nerdeeee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?