60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar bacularr
Ben abarttım ve tartıda 66'yı gördüm
Çok kızıyorum kendime geri aldığım kilolar yüzünden

Bugün mezuniyetimde giyeceğim kıyafet için terziye gittik.
Hepsi bana aynı şeyi söyledi :
"Boyun uzun, zayıfsın, neden kıyafet bulamadın ki ?"
Birazcık teselli oldu bu sözler bana
Ölçülerimi alan terzi de zayıf olduğun için fazla kumaş gitmez dedi.
Sevindim = )
Ama yeniden oluşan göbişim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Sizler nasılsınız ?

Canımcıım anlatiim tabi..
Biz bide eve geldik.. Annesi evde ben heycandan tirtir titriyorum tabi..Ama o kadar tatlı bi kadın ki.. Ben huzursuz olmiim diye hiç üstüme varmamış zaten.. Gayet doğal normal bir arkadaşıymışım gibi davrandı sağolsun.. sonra rahatladım bende tabii.. Şimdi canciğer kuzu sarmasıyız zaten. Maşallah..

Yani kısa bi süre sonra hemen rahatlıyorsun.. Bizde de baba yok. En zoru baba olsa gerek diye düşünüyorum ben..

Mert annemle babamla tanışmaya geldiğinde bi ara bayılcak sanmıştım.. Yemeğe gelmişti.. Ama oda çok güzel geçmişti çok şükür.. Allaha bin şükür şu anda ailelerle ilgili bi sorunumuz yok.. İlerde, evlenince ne olur tabi bilmem..

Allah nazarlardan saklasın....
MAşallahhhhh... Dilimi ısıriiimmm..:)))

sabunum,hayırlı olsun kuzucum alkisalkisalkis bence, tanışmada sadece kendin ol!o kadar tatlı,pozitif ve düzgün bi insansınki(bunu seni tanımasamda hissedebiliyorum inan)...eminim bayılacak sana...

Benekli aplam, bak sana caaaanı gönülden katılıyorumm...... Üstelik sende ööölesinnn örtmenimmmm...kaydirigubbakcemile3

Benekli aplam, bak sana caaaanı gönülden katılıyorumm...... Üstelik sende ööölesinnn örtmenimmmm...kaydirigubbakcemile3
kalp kalbe karşıymış bitanem :1hug: daha önce de söylemiştim ya,seçip seçip bi topik hazırlansaydı yine de bukadar güzel insan biraraya gelemezdi...

bugün neler yediğimi yazayım
sabah:bi küçük dilim kepek ekmeği,az peynir,4 zeytin,şekersiz çay
ara:şekersiz çay
öğle:yağsız kaşarlı tost,sütlü kahve
akşam:tavuklu salata

hayırlı olsun canım,hayatının önemli bi kilometre taşı mezuniyet..inşallah herşey gönlünce olur...sen çok güzel ve ince görünüyosun zaten,o bikaç kiloyu da verirsin sen,takma kafana..başardıkların başaracaklarının garantisi..
(bu arada eğitimci yazıyo,eğitim camiamız güzel bi öğretmenemi kavuşuyo?)

teşekkürler güzel desteğin için
inşallah diyelim bakalım neler olacak meslek hayatımda fisfisfis

Ben bugün kesinlikle siteye giremedim.Şimdi pc yi kapatıcaktım,son kez şansımı deneyeyim dedim ve hayret açıldı site...Anlamadım ben bu işi,neden bukadar çok sıkıntı yaşıyoruz ki..Neyse siz baya döktürmüşsünüz bakıyom..

Bugün :

Sabah:
1 tane haşlanmış yumurta
1/2 dilim light ekmek
Bolca kaşar (canım çok istedi bu sabah)

Sonra yürüyüşe çıktım (40 dakika tempolu yürüdüm)

Ara:
1 bardak yağsız süt

Öğlen:
1,5 adet (paket değil tabii) Hanımeller fındıklı kurabiye (buldum bugün markette)

Sonra alışverişe çıktım,iki koca market gezdim.

Ara:
5-6 adet kocamanından çilek
1 fincan yeşil çay

Akşam:
Yarım tabak etli bezele
3 kaşık pilav

Evet mavibenek.Bu yıl anasınıfına gidiyor.Fakat Aralık doğumlu olduğu için anasınıfını tekrarlatsak mı,yoksa ilkokula başlatsak mı hala kararsızız.Sen ne dersin bir eğitimci olarak...
canım kesinlikle ama kesinlikle anasınıfını tekrar etsin..6 ay bile o kadar önemliki çocuklarda!eğer 1. sınıfa gönderirsen sürekli kendinden büyüklerle yarışmak zorunda kalır..ilk üç sınıfta yürütür ama 4. sınıftan itibaren çok zorlanır..benim oğlum da 15 aralık doğumlu ve ben göndermedim..

nerden çıktı bugün bu psikoloji bilmiyorum söylemesi ayıptır bağırsaklarım 2 gündür çalışmadığı için mi bilmem kendimi çok şişkin ve şişko hissediyorum :CüvCüv:
kıyamam yaa ben sana yerimseniben karnına sıcak su torbası koyup uzan biraz, rahatlarsın tatlım..

tebrikler... kaydirigubbakcemile3hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım çok tebrik ediyorum...süpersin...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ...nişan çok güzel geçecek ve güler yüzün ve iyi davranışlarınla onları utandıracaksın gibi geliyor bana...a.s

dün kendime yeni ciciler aldim arasinda 36-38 beden beyaz pantolonumda var kizlaarrrr :sm_cool:

yoncacım bu ne hız valla süpersin...kaydirigubbakcemile3 ben de biran önce zayıflayıp gardrobumu baştan aşağı yenilemek istiyorum ama öyle bir basen var ki bende gitmiyor bir türlü...:çok üzgünüm:

kızlar ben diyetime devem ediyorum fakat çok yoğunum sizlerle paylaşamıyorum en son hangi hafta yazmıştım bilmiyorum ama 60.5 um şuan yani bu hafta 1 kilo daha gitti

tebrikler canım...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

senin adına çok sevindim canım...bir de benim pantololar düşse bayram yapardım herhalde...ama nerdeeee:çok üzgünüm:

seninde düşer pantolonların yakında, sokakta pantolonu düşen birilerini görsem anlıycamki bu topicten :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…