Tutmaçta denenecek tabi ki . . . Ve sabırsızlıkla çorba tariflerini bekliyor olacağım derinnnnimmmm . . .
Hacerciğimin tarifi çok pratik ben 2 kupa süte ki süt yarım yağlı tercih edilebilir ben bu biçimde yapıyorum gayet lezizzzz :asigim: 2 tepeleme tatlı kaşığı nişasta 2 paket vanilin ve artık dietinizin kalibresine göre şeker yerimseniben ben şeker koymuyorum çünkü vanilin zaten şekerli ve bu yetiyor . . . Tarçını unutmuyoruz tabi ki ve dilersek içine biraz kavrulmuş fındık ve kuru üzümde ekleyebiliriz . . . Mahlepte müthiş yakışacaktır . . .
Soğuk süt muhallebi kıvamına geldiğinde içine tercih ettiğimiz kuru yemişleri katıp soğumasını bekliyoruz . . . Mahlebi nişasta ile karıştırıp soğuk süte ekliyoruz . . .
Ki içine katılacaklar tamamen yaratıcılığımız ile ilgili ben en son bunu yarım muz ve eser miktarda ceviz ile denedim enfessss oldu :asigim:
canım benim sözümü unutmadım tabi ilk fırsatta sana çorba tarifi yazacağım...ilk olarak mantar çorbası tarifi vermeyi düşünüyordum ama önce sorayım mantar seviyor musun:uhm:
mantar sevmeyen birine mantar çorbası tarifi vermek komik olur değil misengözlerimebaksanab bak hiç patlıcan köz seviyor musun diye soruyormuyum...yerimseniben
canım benim Hacer'in tarifini tekrar yazdığın için teşekkür ederim...nasıl olduysa kaçırmışım...CADIARZU
Sabah azıcık kuvvetli oldu emme ( yarım kete 1 salatalık 2 üçgen peynir sade kayfe )
akşama kadar sadece yarım kg çılak yiyip günü cencefilli sütle bitireceğim İnş :Saruboceq:
Pazar günüde şenliğim, güzel huylu sevdiğimin ablasıyla tanışacağımmmm delikafadulden
Heyecan 10.000 delikafadulden regl regl de olmadı ama idare edeceğim . . .
keteyi ben de çok severim canım afiyet olsun...ben keteyi bilmeyen kimse yok sanıyordum...fisfisfis benim kiloların suçlusu belli oldu galiba...( kete )
sabuncummm hani senin güzel huylu bir sevdiğin varmış ya biliyor musun onun da çok çok güzel huylu bir sevdiği var...:asigim: senin gibi bir kız arkadaşı olduğu için ablası kardeşini tebrik edecektir... bana güven...yerimseniben senin çok çok güzel bir kalbin var eminim o kalbi taşıyan sen de çok güzelsindir...ayrıca çokda esprilisin... daha ne olsun...Şeniz pazar günü tanışmanızı bize yazarsın artık ...merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile3
Selamlar bacularr
Ben abarttım ve tartıda 66'yı gördüm
Çok kızıyorum kendime geri aldığım kilolar yüzünden
Bugün mezuniyetimde giyeceğim kıyafet için terziye gittik.
Hepsi bana aynı şeyi söyledi :
"Boyun uzun, zayıfsın, neden kıyafet bulamadın ki ?"
Birazcık teselli oldu bu sözler bana
Ölçülerimi alan terzi de zayıf olduğun için fazla kumaş gitmez dedi.
Sevindim = )
Ama yeniden oluşan göbişim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Sizler nasılsınız ?
bizlerde iyiyiz canım...kendine hiç kızma...boyun zaten uzun 66 olman çok önemli değil yani...kaydirigubbakcemile5 gittiğin terziler zayıf olduğunu söylemişler ama biz zaten hep söylüyoruz sana...eminim o gün göz kamaştıracaksın...ahh ahhhhh o günler aklıma geldi yine...
Canımcıım anlatiim tabi..
Biz bide eve geldik.. Annesi evde ben heycandan tirtir titriyorum tabi..Ama o kadar tatlı bi kadın ki.. Ben huzursuz olmiim diye hiç üstüme varmamış zaten.. Gayet doğal normal bir arkadaşıymışım gibi davrandı sağolsun.. sonra rahatladım bende tabii.. Şimdi canciğer kuzu sarmasıyız zaten. Maşallah..
Yani kısa bi süre sonra hemen rahatlıyorsun.. Bizde de baba yok. En zoru baba olsa gerek diye düşünüyorum ben..
Mert annemle babamla tanışmaya geldiğinde bi ara bayılcak sanmıştım.. Yemeğe gelmişti.. Ama oda çok güzel geçmişti çok şükür.. Allaha bin şükür şu anda ailelerle ilgili bi sorunumuz yok.. İlerde, evlenince ne olur tabi bilmem..
Allah nazarlardan saklasın....
MAşallahhhhh... Dilimi ısıriiimmm..:)))