60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim sözümü unutmadım tabi ilk fırsatta sana çorba tarifi yazacağım...ilk olarak mantar çorbası tarifi vermeyi düşünüyordum ama önce sorayım mantar seviyor musun:uhm:
mantar sevmeyen birine mantar çorbası tarifi vermek komik olur değil misengözlerimebaksanab bak hiç patlıcan köz seviyor musun diye soruyormuyum...yerimseniben

canım benim Hacer'in tarifini tekrar yazdığın için teşekkür ederim...nasıl olduysa kaçırmışım...CADIARZU

keteyi ben de çok severim canım afiyet olsun...ben keteyi bilmeyen kimse yok sanıyordum...fisfisfis benim kiloların suçlusu belli oldu galiba...( kete )
sabuncummm hani senin güzel huylu bir sevdiğin varmış ya biliyor musun onun da çok çok güzel huylu bir sevdiği var...:asigim: senin gibi bir kız arkadaşı olduğu için ablası kardeşini tebrik edecektir... bana güven...yerimseniben senin çok çok güzel bir kalbin var eminim o kalbi taşıyan sen de çok güzelsindir...ayrıca çokda esprilisin... daha ne olsun...Şeniz pazar günü tanışmanızı bize yazarsın artık ...merakla bekliyorum...kaydirigubbakcemile3

bizlerde iyiyiz canım...kendine hiç kızma...boyun zaten uzun 66 olman çok önemli değil yani...kaydirigubbakcemile5 gittiğin terziler zayıf olduğunu söylemişler ama biz zaten hep söylüyoruz sana...eminim o gün göz kamaştıracaksın...ahh ahhhhh o günler aklıma geldi yine...

derinimmm yakaladım seni hihoyyyt nasılsın?nasıl gidiyo?

beneğimmm kusura bakma yeni gördüm...kaydirigubbakcemile3 çok iyi gidiyor süperr demek isterdim ama aylar geçip ben kilo veremedikçe biraz moral bozukluğu oluyor tabi...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

seninde düşer pantolonların yakında, sokakta pantolonu düşen birilerini görsem anlıycamki bu topicten :roflol:

canım ağzından bal damlıyor ama beni görseydin bunun imkanı olmadığını anlardın...ama pantolonu düşmeyen bir kişi görürsen işte o benim...sırnaşık şey :çok üzgünüm: :a015:

cicişş olur mu öyle şey ya ben eminim sen dal gibisinnn :lepi:

kıyamam sana yaaa :teselli: moral bozmak yok derinim,sadece duraklama dönemine girmişsindir,azıcık sabır tatlım..herşey yoluna girecek inan bana..

cok güzelmis kete e ya su diyet olayi bitsin denicem acaba neyle kavuruyolar tereyaglami
kaydirigubbakcemile3

pazar günü hic bisey yapma kendin ol yeter sen cok tatli bi kizssin eminim ablasida öyle düsünecektirr relax relaxxxxxxxx

canim nooolduki niye saldin böyle anlattiysanda ben kacirmisim seni en son hatirladigim 63 tünn ama verirsin yine ya üzülme
ama diyetten sonra normale gecince oluyo muhakkak bunun icin bence haftada 5 kez normal yeniyosa 2 kez diyet yapilmali :teselli:

canim mecbur hizlanicam benim kardesler, teyzeler,arkadaslarim yakinlarim hepsi türkiyede 18 haziranda geliyorum 2 yil aradan sonra veeeeeee cogggg özledim senağlama
7 ay önce bebegim oldu hepsi beni sisko bilio 75-80 arasi filan ben demedimde emminim öyle bekliyolar onlari sok :1shok: etmek istiyorum
he bide türkiyeye gelipte alisveris yapip üzerime olmayan o kadar cok kiyafetim oluyor ki her geldigimde (cünki ben kitliktan ciktim ya ye ye ay sunuda ye bunu da tat)
bu sefer buna izin vermicem zayif gidecem 3 kilodan fazlada almam insallah

selam arkadaslar bugun ben endokrınolojı bolumune gıdıp tam kan tahlıllerımı yaptırdım. sukur hıc bır saglık sorunum yokmus. troıt, karacıger enzımlerı, seker, kolesterol.. hersey normal sevıyede. dıyetısyene yonlendırdı benı. malesef dıyetısyende ızındeymıs. persembe gunu tekrar gıdecegım. dıyet programı ıcın. aslında kendı cabalarımla zaten bırseyler yapıyordum ama. bır lısteye adapte olmak ıyı gelecek bana.. bu arada bu sabah tartıldım. tam 65 kılo olmusum..sevındım yaa.. bugun cok dengesız beslendım ama. tahlıl olacagım ıcın hıcbırsey yemedım sabah. sonra bır pogaca, bır salatalık yedım gelınce taaaa 21 de tavuk yedım, bır ıkı dılım patates, yarım kase yogurt.. bu kadar...sızler neler yaptınız yıne yahu..ben hıcbırınızle gorusemıyorum yaa. hıc denk gelemıyoruz..

abowwwwwww son sayfayi ben yyazmisim cenem düstü neyse
ben bugün

200 ml domates suyu
200ml soya sütü

cay kahve

2 lt su

ve son form cayiyla 5. günümü kazasiz belasiz kapatiyorum

bugünde basardimmmm oleyyyyyyy kaydirigubbakcemile2
umarim yarinda 500 gr gitmis olarak uyanirim

hepinize iyi geceler kizlar

Senin gibi bu işin içinde olan herkes aynı şeyi söylüyor mavibenekcim,kendi anasınıfı öğretmeni bile..Aslında harflere-rakamlara merakı çok fazla ve daha şimdiden toplamayı çıkartmayı rahatlıkla yapıyor.Ancak sanırım duygusal zeka kısmı daha önemli.Büyük olasılıkla bende başlatmıyıcam 1.sınıfa..Çok teşekkür ederim görüşlerini payşatığın için...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...

dün feci kırdım diyeti..

bir lokma ondan bir lokma bundan derken... aman yazmayayım yediklerimi

bir araba sopayı hakettim :)

bugun hafif beslenmem lazım artık... bişi yemesem ancak....

öpüyorum hepinizi...

canlarıııım günaydııııııın.. yerimseniben yarını bekleyemiycem,paylaşmazsam çatlarım:)işte bu sabah baskülde gördüğüm rakam: 59 !!! son 20 yıldan beri ilk defa 60 ın altına düştüm..başardım kızlar başardıııııııııııııım :lepi: :teytey: :sm_cool:
(yalnız 59 oldum diye ben bu topikten hiçbiryere gitmemmm..gidememmm...:):)

Mavibenek çok sevindim senin adına.kaydirigubbakcemile3.Darısı bizim başımıza..Ahh 59'u göreceğim günü ben de iple çekiyorum..:Saruboceq:..Kutlarım tekrar canım,bu arada seni hiçbir yere bırakmıyoruz zaten..a.s.

çooook teşekkürler canımcım..tabiki sen de göreceksin 59 u..bizde bu azim ve bu topik varken kilo mu dayanır alkisalkisalkis

çooook teşekkürler canımcım..tabiki sen de göreceksin 59 u..bizde bu azim ve bu topik varken kilo mu dayanır alkisalkisalkis

İyişallah hayatım.Yalnız 85'lerden 59'lara inmişsin.Gerçekten örnek bir mücadelen var bu konuda,azmine hayran kaldım...Tekrar kutlarım seni...

hiç sıkma canını tatlım..dün geçti gitti,önemli olan bugün!hiçbişey yemeden olmaz,protein ve sebze ye,karbonhidrat alma,içtiğin suyu biraz daha arttır ve bir iki tane form çayı iç bugün..ve en önemliside dün için suçluluk hissetme... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…