wuhuuu bayağ fark varmış
yemeğimi yedimmmmm
1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği
aaaa yımırtayı neden yemedünküne
karıştımammaışlar yumurtayı üzerine kırmış hiççç beğenmedimm görüntüyü,yemedim bende
famircim senin için araştırdım ben kendimden gözlediğim için öyle yumurta bana kilo aldırıyor sık yiyince demiştim ama senin bahanenle ben daha bilimsiel bir bilgi edinmiş oldum sizler de paylaşmak istedim kızlar
Menü
◦Anasayfa
◦Profilim
◦Arşiv
◦RSS
Son Yazılarım
◦Portakal Suyu Zayıflatır mı?
◦İştah Kesen Yiyecekler
◦Peynir kilo aldırırmı? Peynir Kalorisi
◦Çiğ Köfte Kilo Aldırır mı?
◦Hızla Kilo Verdiren Hareketler
◦Kahve İç Zayıfla
◦Light Yoğurt Yararları ve Zayıflama
◦Keten Tohumu Zayıflatır mı?
◦Patates Kilo Aldırır Mı?
◦Ramazanda Kilo Verilir mi?
◦Göbek Eriten Hızlı Diyet
◦Diyabet Hastalarına Diyet
◦Mide Ülseri Diyeti
◦Yumurta Kilo Aldırır mı?
◦Tavuk Eti Kilo Yapar mı?
Kategoriler
Giriş
Yardımcı Zayıflatıcılar
Yanlışlar
Yağ Yakımı
Egzersizler
kilo verme
Kahvaltı
Yemek
Son Yorumlar
merve ağzına sağlık emre
emre mal kızlar
berna ww
gülşah akan
hüseyin semerci tam bilgi
çilolata çikolata aşkı
tarek tkqsk
sezer woqy
ezgi ?
fatma siktir
Hakkımda
Arkadaşlarım
◦Blogcu Yardım
◦BAŞBUĞ ALPHAN
◦Video izle
Bağlantılarım
7/29/2010
Yumurta Kilo Aldırır mı?
Beslenmenin temel kuralı vücudun ihtiyacı olan besin öğelerini belirli miktarda almaktır. Vücudumuz organizmanın işlevini sürdürebilmesi için besinlerin içeriğinde bulanan organik ve inorganik maddelere ihtiyaç duyar. Besinlerle aldığımız bu maddelerin fazlası ileride kullanılmak üzere vücutta depo edilir. Bu maddeler depo edilirken vücut tarafından yağa çevirilir ve belirli bölgelerde yoğunlaşır. Bayanlarda kalça ve basen bölgesinde yoğunlaşırken erkeklerde daha çok göbek bölgesinde yoğunlaşır. İşte beslenmenin temel kuralı ve ihtiyaçtan fazlasının alınınımı durumunda vücudun gösterdiği tepki bu şekildedir. Şimdi sorumuza dönelim. Yumurta kilo aldırır mı?
Bana oldukça sık sorulan sorulardan biri de bu. Yumurtanın kilo aldırıp aldırmayacağı konusunda net bir cevap vermek doğru olmaz. Çünkü her besinde olduğu gibi yumurtada da kalori vardır. Bu da bize fazla yendiği taktirde vücutta depo edileceğini gösterir. Yumurtanın beyaz kısmı protein açısından çok zengindir. Kişlere kilo verirken protein ağırlık beslenmeleri önerilir. Bu aşamada yumurtanın tüketimi bu öneriye uyar. Ancak yumurtada yüksek kolestrolde mevcuttur. Bu nedenle kalp ve damar hastalığı olanlara çok fazla önerilmez. Yumurtanın beyaz kısmıda çok besleyecidir. Yumurtanın sarı kısmı vitellüs denilen, yumurta içinde gelişecek olan canlının yumurtadan çıkana kadar besin ihtiyacını karşılayacak kadar maddenin bulunduğu bir kesidir. Yumurtayı tüketirken bizlerde bu besin öğelerini vücudumuza alıyoruz. Bu açıdan yumurtanın sarısı çok besleyicidir. Ancak beyaz kısmınıda görede daha yağlıdır. Bu nedenle diyetlerde beyaz kısmın yenilmesi önerilir. Kısaca yumurta kilo aldırır mı sorusunun cevabı diğer besinlerde olduğu gibi fazla yendiğinde evet aldırır.
"diğer besinlerde olduğu gibi fazla tüketildiğine" bu fazlanın ölçüsüne bakamk lazımmm,yani hergün 1 yumurta yemekte fazlamıdır,yani diyet bisküviyide günde 3 paket yersen fazla gelir ama 1 paketi fazla değildir bunun gibi
sağol farmasimmmmmm
canımcım bizlerin yaşları 30 lu yaşlarda
çocuklar için günde 1 yumurta yemek onların sağlıklı gelişimleri için olumlu rol oynarken bizim yaşlardaki bünyeye sahip insanlar o besini o kadar çabuk tolere edemez umarım anlatabilmişimdir
evet tombuğummmmmkavuştum nihayet,bugun yemedim kahvaltıda öğle çıktı karşıma görüyomusun e ben nedemmmmmmmmm şimdi
çokkk kuru kahvaltı olmuş maşşallaaahhhhh,daha ne yicen kızzz,5 çeşit var işte 6 mıydı yoksa
yemeğimi yedimmmmm
1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği
öğlen menüm
1dilim kepekli tost ekmeği
1.5 kepçe et suyu ile hazırlanmış tarhana çorbası
2.5 yk pekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?