kızlar şu imza yerini sormuştum çizelge eklicemde imza yazan yeri bulamıyorum nerden giricem oraya bilen varmı:26:
bakk yememişsin yine dekısmetinde yokmuş demek
Yaa evet de kardan adam oldu yeşillik falan istemedi canımyemedim ben de
Afiyet olsun gübilikkkkgüzel olmuş menü
afiyet olsun canım çok güzelgünaydın herkeze
akşam menü
1 kepçe tarhana çorbası
6 yk taze bezelye yemeği (zeytinyağlı)
1 yk bulgur pilavı
havuç ve turp salatası turp bende skıntı yarattığı için yemiyordum ne zamandır akşam baya çatal çatal yedim.
bir dilim çavdar ekmeği
ilerleyen saatlerde
1 bardak tarçınlı süt
bir elma ve küçük bir tane portakal
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
2 tane yeşil biber
4 zeytin
bir dilim çavdar ekmeği
şimdide adaçayı yaptım kendime şekersiz onu içiyorum
canım herkese oluyo şiş olabilirsin hemen bozulmasınGünaydın kızlar
Ya sabah sabah sinirim bozuldu
he sabah 200-300 gr fazla çıkıyorum revamı buuuu
üstelik dün akşam 1 yk zeytinyağı ile patates biber patlıcan domatesleri bütün bütün fırına verdim onlardan yedim bi kepçe çorba 1 dilimde kepekli ekmek yedim okadar
ara öğün olarakta iki bardak form çay içtim 2 dilimde armut yedim
birsürü cips çerez vardı 1 tane bile yemedim
sabah tartıda fazla çıktım
gerçi yataktan kalkar kalmaz lavaboya çıkmadan tartıldım ama bilmiorum moralim bozuldu(
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bayanlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nasılsınız bakeeeeeeeeeeeeemmmm(sanada ayrıca günaydın farmasimmm)
sabah gazetelerde defne joy fosterın öldüğü haberini okudum canım sıkkın biraz
akşam
eve gittimmmmmmmmmmm,kızıma ve eşime ymek hazırlıklarımı tammaladıktan sonra saat 6.45 gibi 2 adet portakal ,2 su bardağı yoğurt ve tarçın karışımımı yedim yaklaşık olarak yarım saatte yedim ama bunu kızıma yemek yedirme derdiyle arada ağzıma attım işte
ardından 1 saat sonra yaklaşık 45 dk kadar,ortalama 5.8 temposunda yürüdüm
sabah kahvaltım
maydanoz
nane
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
1,5 dlm kepek ekmeği
Nugyacım kontrol pnaeline gir oradan sağdaki listeden profilimi düzenleyi seç o sayfada altta çizelge yazıyo yanındaki boşluğa yapıştırıcaksın
nerudacığım sağol canım buldum ama bu formatta değil deyip duruyo çizelgeyi vazgeçtim bendeyapmıcam sinir oldum olmayınca:84:
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinevet cnm bende farkettim yüzü hiç gülmedi hala gülmüo.izliorum şu an.
şu nesfit kellogs işini benmde bir araştrmam lazım ozman.bende normalde doymuorum onla ama ara öğün yapıodum.
şimdi mesela
1 bardak süt 3 kaşık nesfit yiorum.dr.a gtcem birazdan topuk dikeni tarzı bişi oldu sanırım ayağımda.topuğum dünden beri zonkluo.
afiyet olsun canımöğle yemeğim türlü,salata,6-7 tane biberiye turşusu,1 dilim kepek ekmeği.
afiyet olsun menün çok güzelmişkızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüz.
1 Kepçe çorba içtim 1 Tabak yağsız çoban salata 1 but derisi hariç toplasan 3 yk tavuk anca çıkmıştır 3-4 tanede patates yedim 1 bardak ayran içtim geldim :))
afiyet olsun canım böyle dünküne göre çok ama çok güzel olmuşyemeğimi yedim geldim
1 kepçe domates çorbası
havuç ve kıvırcık salata
yoğurt
şimdi de bi 10-15 dakika yürümeye gideyim..
menü güzelmişhaklısınız arkası geliyosa tatlıyı hiç yememek en iyisi. şuan ara üğünümü yiyom dilimlenmiş 1 muz üzrine tarçın serptim.1 tk ceviz ile birlikte..öğlenedekısmetse 3 tane köfte,3 kaşık tavuklu pilav,1 kase yoğurt,1 közlenmiş kırmızı biber ve 2 çatal yoğurtlu havuç tarator yemeyi düşünüyorum ekmek yok tabi.fazlamı olduki acep ..:97:
afiyet olsun canım isabetli olmuş benceyemeğimi yedimmmmm
1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği
sen de sağol bitanemben 28 yaşındayımmmmmmmhala 2 yılım var kestim zaten hergün yemeyi sağol
afiyet olsun bitanem çok güzelmerhaba kızlarrrr
kahvaltyım
1yumurta
2zeytin
2lokma peynir
yarım domates
yarım saşlatalık
şekersiz çay
1lokma helva
canım neruda tarif etmiş sonradan gördüm profilde çizelge denilen yerdeki kalem gözüken yeri tıklayıp yapıştırmayı denedin mi canım :26:kızlar şu imza yerini sormuştum çizelge eklicemde imza yazan yeri bulamıyorum nerden giricem oraya bilen varmı:26:
canım öğleden sonra annemi tekrar doktora götürdüm daha fazla vakit geçmesin diye bu kadar yedim ama şiştim ya resmen menemen yapacaktım gözüme fazla geldi.iyiki de yapmamışım. bunlar yetti.afiyet olsun canım az degilmi
afiyet olsun menün güzelyemeğini yiyen herkese afiyet olsuun.bende yedim geldim.1,5 kepçe mercimek çorbası,3 küçük köfte ızgara 1 közlenmiş kımızı biber,1yk havuç tarator,3 yk tavuklu pirinç pilavını hüplettim.suyumu da 2lt ye tamamladım.
mrh ben yeni uyeyım bende koılo vermek istıyorum altın cılek almak ıstıyorum kullanan varmı
ben geldim kızlar dr.a gttim.çok tontiş şeker bi adamdı.çok güzel muayene etti tek tek anlattı.bende kısaca şöle söleim size topuk dikeni başlangıcı varmış.özel tabanlık yazdı.çok ağrı olursa kullan die ilaç yazdı.
spor yapıorum yada zorlamış olablrmiyim dedim öle şeylerle olan bişi deil vücudun yapısına göre bişi bu dedi ayağın basış şekliyle alakalıyımş.ama spor yaptıktan sonra artıyosa yapma dedi leslie için.pilatese devam et o iyi bile gelir ayak tabanı gerildiği için dedi.leslie yi yapıcam bakalım bugün ağrı olmazsa devam ederim olurs artık bi süre leslie ye veda edicem.zaten ideal kiloma ulaşınca leslie yi biraz askıya almayı düşünmüştüm.çünkü umre de de kilo verrsin fln dedi annemler. bakalım ben çok zayıf olmak istemiorum çünkü.şeklennmek istiorm.dr.a 6 kilo verdim dedim darısı başıma dedi bi kahkaha attı
öğle yemeğimide yedm geldim:
2 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli nohut yemeği
2 dal maydonoz
1 dal dereotu
110gr.probiyotik yoğurt
ben geldim kızlar dr.a gttim.çok tontiş şeker bi adamdı.çok güzel muayene etti tek tek anlattı.bende kısaca şöle söleim size topuk dikeni başlangıcı varmış.özel tabanlık yazdı.çok ağrı olursa kullan die ilaç yazdı.
spor yapıorum yada zorlamış olablrmiyim dedim öle şeylerle olan bişi deil vücudun yapısına göre bişi bu dedi ayağın basış şekliyle alakalıyımş.ama spor yaptıktan sonra artıyosa yapma dedi leslie için.pilatese devam et o iyi bile gelir ayak tabanı gerildiği için dedi.leslie yi yapıcam bakalım bugün ağrı olmazsa devam ederim olurs artık bi süre leslie ye veda edicem.zaten ideal kiloma ulaşınca leslie yi biraz askıya almayı düşünmüştüm.çünkü umre de de kilo verrsin fln dedi annemler. bakalım ben çok zayıf olmak istemiorum çünkü.şeklennmek istiorm.dr.a 6 kilo verdim dedim darısı başıma dedi bi kahkaha attı
öğle yemeğimide yedm geldim:
2 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli nohut yemeği
2 dal maydonoz
1 dal dereotu
110gr.probiyotik yoğurt
afiyet olsun cnmöğle yemeğim türlü,salata,6-7 tane biberiye turşusu,1 dilim kepek ekmeği.
afiyet olsun cnm 3-4 pataes 3-4 tane kızartma heralde.olsun arada olur ölekızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüz.
1 Kepçe çorba içtim 1 Tabak yağsız çoban salata 1 but derisi hariç toplasan 3 yk tavuk anca çıkmıştır 3-4 tanede patates yedim 1 bardak ayran içtim geldim :))
afiyet olsun famirciiiiimmmmm pek güzel pekkkkyemeğimi yedimmmmm
1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği
afiyet olsun cnmm az gbim geldi bana akşama döktürcen heraldeöğlen menüm
1dilim kepekli tost ekmeği
1.5 kepçe et suyu ile hazırlanmış tarhana çorbası
2.5 yk pekmez
afiyet olsun cnmmerhaba kızlarrrr
kahvaltyım
1yumurta
2zeytin
2lokma peynir
yarım domates
yarım saşlatalık
şekersiz çay
1lokma helva
sanada afiyet olsun çok güzel bi menü olmuşyemeğini yiyen herkese afiyet olsuun.bende yedim geldim.1,5 kepçe mercimek çorbası,3 küçük köfte ızgara 1 közlenmiş kımızı biber,1yk havuç tarator,3 yk tavuklu pirinç pilavını hüplettim.suyumu da 2lt ye tamamladım.
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm 3-4 pataes 3-4 tane kızartma heralde.olsun arada olur öle
kızlar yarından tezi yok 69 la başlayan rakamlar görmek istiyorum yeter artıkkkk
inşallah canım
ama bu iş çok emek ve de sabır ister
bayadır kullanmadığım sözümü kullanayım o halde
biz bu kiloları bir günde almadıkki tatlım bir iki günde verebilelim öyle değil mi ama ?
sabır sabır sabır
kızlar bide bişi soracağım...
Şimdi öğlen erken yemek yiyorum ya 12 de..
şimdi hafif acıkıyorum..
mesela biraz leblebi yiyorum..
saat 5 te evde oluyorum..
Yemeği 7-8 gibi yiyoruz..
o saate kadar çok acıkmış oluyorum..
eve gidince bi ara daha mı yapsam meyvayla falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?