60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu imza yerini sormuştum çizelge eklicemde imza yazan yeri bulamıyorum nerden giricem oraya bilen varmı:26:

Nugyacım kontrol pnaeline gir oradan sağdaki listeden profilimi düzenleyi seç o sayfada altta çizelge yazıyo yanındaki boşluğa yapıştırıcaksın

buranın kalabalıklaşmasına üzülürüm ben :)))
Demekki kilo sorunu olanlar artıyoo
ya niye böyle bi dert var madem bütün bady ler standar üretiliyo bütün insanlarda standart olsa demii

yemeğini yiyen herkese afiyet olsuun.bende yedim geldim.1,5 kepçe mercimek çorbası,3 küçük köfte ızgara 1 közlenmiş kımızı biber,1yk havuç tarator,3 yk tavuklu pirinç pilavını hüplettim.suyumu da 2lt ye tamamladım.

afiyet olsun canım çok güzel
canım herkese oluyo şiş olabilirsin hemen bozulmasın

afiyet olsun canım
sporda var maşşlah

Nugyacım kontrol pnaeline gir oradan sağdaki listeden profilimi düzenleyi seç o sayfada altta çizelge yazıyo yanındaki boşluğa yapıştırıcaksın

nerudacığım sağol canım buldum ama bu formatta değil deyip duruyo çizelgeyi vazgeçtim bende yapmıcam sinir oldum olmayınca:84:

ben geldim kızlar dr.a gttim.çok tontiş şeker bi adamdı.çok güzel muayene etti tek tek anlattı.bende kısaca şöle söleim size topuk dikeni başlangıcı varmış.özel tabanlık yazdı.çok ağrı olursa kullan die ilaç yazdı.
spor yapıorum yada zorlamış olablrmiyim dedim öle şeylerle olan bişi deil vücudun yapısına göre bişi bu dedi ayağın basış şekliyle alakalıyımş.ama spor yaptıktan sonra artıyosa yapma dedi leslie için.pilatese devam et o iyi bile gelir ayak tabanı gerildiği için dedi.leslie yi yapıcam bakalım bugün ağrı olmazsa devam ederim olurs artık bi süre leslie ye veda edicem.zaten ideal kiloma ulaşınca leslie yi biraz askıya almayı düşünmüştüm.çünkü umre de de kilo verrsin fln dedi annemler. bakalım ben çok zayıf olmak istemiorum çünkü.şeklennmek istiorm.dr.a 6 kilo verdim dedim darısı başıma dedi bi kahkaha attı
öğle yemeğimide yedm geldim:
2 kaşık pirinç pilavı
5 kaşık etli nohut yemeği
2 dal maydonoz
1 dal dereotu
110gr.probiyotik yoğurt

geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
öğle yemeğim türlü,salata,6-7 tane biberiye turşusu,1 dilim kepek ekmeği.
afiyet olsun canım
afiyet olsun menün çok güzelmiş
yemeğimi yedim geldim
1 kepçe domates çorbası
havuç ve kıvırcık salata
yoğurt
şimdi de bi 10-15 dakika yürümeye gideyim..
afiyet olsun canım böyle dünküne göre çok ama çok güzel olmuş
menü güzelmiş
yemeğimi yedimmmmm

1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun canım isabetli olmuş bence
ben de
çorbamın yanına menemen yapayım diyordum ama vazgeçtim
ben 28 yaşındayımmmmmmmhala 2 yılım var kestim zaten hergün yemeyi sağol
sen de sağol bitanem
ben de tamı tamına 34 yaşındayım 30 martta 34 olacam ama ben şimdiden 34 diyorum Allah nice 34 leri görmeyi nasip etsin torunlarımla inşallah diyorum
yumurtayı 25 imi geçince temkinli yemeye başladım ben
görenler famir 34 ve de 7 ve 4 yaşlarında iki çocuğum olduğuna inanmıyor dünürcü gelmeye kalkan bile var gidin eşimden bari isteyin diyorum
ay çok güldüm ya en fazla 26-27 gösterdiğimi söylüyorlar ne yapalım minyonluk kalıtımsal bizde
ama ben artık yıllar sağlıklı bir şekilde hızla geçsin istiyorum torunlarımı görmek çocuklarımın mürüvvetini görmek istiyorum
merhaba kızlarrrr
kahvaltyım
1yumurta
2zeytin
2lokma peynir
yarım domates
yarım saşlatalık
şekersiz çay
1lokma helva
afiyet olsun bitanem çok güzel
kızlar şu imza yerini sormuştum çizelge eklicemde imza yazan yeri bulamıyorum nerden giricem oraya bilen varmı:26:
canım neruda tarif etmiş sonradan gördüm profilde çizelge denilen yerdeki kalem gözüken yeri tıklayıp yapıştırmayı denedin mi canım :26:
afiyet olsun canım az degilmi
canım öğleden sonra annemi tekrar doktora götürdüm daha fazla vakit geçmesin diye bu kadar yedim ama şiştim ya resmen menemen yapacaktım gözüme fazla geldi.iyiki de yapmamışım. bunlar yetti.
afiyet olsun menün güzel
mrh ben yeni uyeyım bende koılo vermek istıyorum altın cılek almak ıstıyorum kullanan varmı

ben hiç kullanmadım canım

Geçmiş olsun.. Afiyet olsun..
bide sen ne kadar zamanda verdin canım 6 kiloyu...

afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun
menün çok hoşmuş
ben de annemi doktora götürdüm getirdim . eczaneye girdik tanıdık eczacı siz baya kilo vermişsiniz dedi nasıl hoşuma gitti ya . epey sordu soruşturdu nasıl ne yaptığımı ne yediğimi içtiğimi ben de anlattım çok güzel ya diye diye öldü.
kalfası kız da konu kilo muhabbeti olunca kulaklarını gözlerini açmış bizi dinliyor sonra geldi yanımıza o da epeyce aklına takılanı sordu dedim bende kısa ve öz ne yapmış ne etmişsem. kız dedi biz yemeden gram veremiyoruz siz yiyerek vermişsiniz ne güzel . ilaç filan kullanıp kullanmadığımı sordular asla dedim öyle şeyleri ağzıma koyamam çünkü ölürüm herhalde dedim vesveseden bu ilaç beni öldürür mü ne yapar ne eder diye düşünmekten öteki tarafa kesin giderim dedim güldük
ay moralim yerine geldi gene bugün 2 seferdir kendimi dışarı attım moral depoladım geldim

Son düzenleme:
öğle yemeğim türlü,salata,6-7 tane biberiye turşusu,1 dilim kepek ekmeği.
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm 3-4 pataes 3-4 tane kızartma heralde.olsun arada olur öle

yemeğimi yedimmmmm

1 kase düğün çorbası
5 çk kadar pazı yemeği(yumurtasız olan tarafından)
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun famirciiiiimmmmm pek güzel pekkkk

öğlen menüm

1dilim kepekli tost ekmeği
1.5 kepçe et suyu ile hazırlanmış tarhana çorbası
2.5 yk pekmez
afiyet olsun cnmm az gbim geldi bana akşama döktürcen heralde

merhaba kızlarrrr
kahvaltyım
1yumurta
2zeytin
2lokma peynir
yarım domates
yarım saşlatalık
şekersiz çay
1lokma helva
afiyet olsun cnm

sanada afiyet olsun çok güzel bi menü olmuş

kızlar bide bişi soracağım...
Şimdi öğlen erken yemek yiyorum ya 12 de..
şimdi hafif acıkıyorum..
mesela biraz leblebi yiyorum..
saat 5 te evde oluyorum..
Yemeği 7-8 gibi yiyoruz..
o saate kadar çok acıkmış oluyorum..
eve gidince bi ara daha mı yapsam meyvayla falan..

kızlar yarından tezi yok 69 la başlayan rakamlar görmek istiyorum yeter artıkkkk

inşallah canım
ama bu iş çok emek ve de sabır ister
bayadır kullanmadığım sözümü kullanayım o halde
biz bu kiloları bir günde almadıkki tatlım bir iki günde verebilelim öyle değil mi ama ?

sabır sabır sabır

Biliyorum 2008 ocak ayında 78 kiloydum En geç Nisanda 64 kiloydum :))
Ne kadar emek istiyo gerçekten çok iyi biliorum

yap tabiki bitanem zararlı olmayan kalorisi çok olmayan gıdalarla tabiki ara yap
senin çalışma tempon hayatının standartlarına göre bir yol çizeceksin tatlım herkesin listesi kendine sadece örnek olsun diye paylaşıyoruz kendimize göre uyarlıyoruz fikir edinmiş oluyoruz yani bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…