afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun
menün çok hoşmuş
ben de annemi doktora götürdüm getirdim . eczaneye girdik tanıdık eczacı siz baya kilo vermişsiniz dedi nasıl hoşuma gitti ya . epey sordu soruşturdu nasıl ne yaptığımı ne yediğimi içtiğimiben de anlattım çok güzel ya diye diye öldü.
kalfası kız da konu kilo muhabbeti olunca kulaklarını gözlerini açmış bizi dinliyor sonra geldi yanımıza o da epeyce aklına takılanı sordu dedim bende kısa ve öz ne yapmış ne etmişsem. kız dedi biz yemeden gram veremiyoruz siz yiyerek vermişsiniz ne güzel . ilaç filan kullanıp kullanmadığımı sordular asla dedim öyle şeyleri ağzıma koyamam çünkü ölürüm herhalde dedim vesveseden bu ilaç beni öldürür mü ne yapar ne eder diye düşünmekten öteki tarafa kesin giderim dedim güldük
ay moralim yerine geldi gene bugün 2 seferdir kendimi dışarı attım moral depoladım geldim
saol cnm.bugün tam 2 ay oldu kk ya üye olalı 6 deil hatta 7 kilo verdim aş karnına 57.1 geldim geçen hafta ama ben tok kiloma göre yapıorum çizelgemi hedefimn biraz daha altında olayım die.2 ay da verdim yani.Geçmiş olsun.. Afiyet olsun..
bide sen ne kadar zamanda verdin canım 6 kiloyu...
afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun
menün çok hoşmuş
ben de annemi doktora götürdüm getirdim . eczaneye girdik tanıdık eczacı siz baya kilo vermişsiniz dedi nasıl hoşuma gitti ya . epey sordu soruşturdu nasıl ne yaptığımı ne yediğimi içtiğimiben de anlattım çok güzel ya diye diye öldü.
kalfası kız da konu kilo muhabbeti olunca kulaklarını gözlerini açmış bizi dinliyor sonra geldi yanımıza o da epeyce aklına takılanı sordu dedim bende kısa ve öz ne yapmış ne etmişsem. kız dedi biz yemeden gram veremiyoruz siz yiyerek vermişsiniz ne güzel . ilaç filan kullanıp kullanmadığımı sordular asla dedim öyle şeyleri ağzıma koyamam çünkü ölürüm herhalde dedim vesveseden bu ilaç beni öldürür mü ne yapar ne eder diye düşünmekten öteki tarafa kesin giderim dedim güldük
ay moralim yerine geldi gene bugün 2 seferdir kendimi dışarı attım moral depoladım geldim
Süper moral olmuş... Çok sevindim senin adına canım..
ben bir zamandır genel de şu cümleyi duyuyorum..
"oooo ne olmuşsun, şişmişsin, fil gibi olmuşsun" bigün dalacağım birine çok pis..
saol cnm.bugün tam 2 ay oldu kk ya üye olalı 6 deil hatta 7 kilo verdim aş karnına 57.1 geldim geçen hafta ama ben tok kiloma göre yapıorum çizelgemi hedefimn biraz daha altında olayım die.2 ay da verdim yani.
saol cnm annenede geçmiş olsun.dr.da bana siz zaten kilolu deilsiniz kim söledi bilmiorum ama kilo vermeniz geretğini dedi.güldü.kendisi de rahat bir 110 kilo var. bir rahatsızlığı olabilr belki ama.bilemiorum çok şeker biriydi.
Süper moral olmuş... Çok sevindim senin adına canım..
ben bir zamandır genel de şu cümleyi duyuyorum..
"oooo ne olmuşsun, şişmişsin, fil gibi olmuşsun" bigün dalacağım birine çok pis..
saol cnm.bugün tam 2 ay oldu kk ya üye olalı 6 deil hatta 7 kilo verdim aş karnına 57.1 geldim geçen hafta ama ben tok kiloma göre yapıorum çizelgemi hedefimn biraz daha altında olayım die.2 ay da verdim yani.
saol cnm annenede geçmiş olsun.dr.da bana siz zaten kilolu deilsiniz kim söledi bilmiorum ama kilo vermeniz geretğini dedi.güldü.kendisi de rahat bir 110 kilo var. bir rahatsızlığı olabilr belki ama.bilemiorum çok şeker biriydi.
Bu arada ben bendeki asıl sorunu buldum...
SU
su içmiyorum ben..
yani çok az içiyorum...
an itibariyle su iççmeye başlıyorum...
canım ben günde 1 bardak su bile neredeyse içmeyen
suyu aramayan bir kişiydim ne zaman ben su içmeyi alışkanlık haline getirdim istemesem de su içmeye çalıştım günde neredeyse 3 lt su içtiğim anlarda çok oldu şimdi ortalama 1.5- 2 lt içiyorum
çok faydasını gördüm bağırsaklarımı müthiş çalıştırdı tuvalet alışkanlığım kökten değişti ve ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti.
canım ben günde 1 bardak su bile neredeyse içmeyen
suyu aramayan bir kişiydim ne zaman ben su içmeyi alışkanlık haline getirdim istemesem de su içmeye çalıştım günde neredeyse 3 lt su içtiğim anlarda çok oldu şimdi ortalama 1.5- 2 lt içiyorum
çok faydasını gördüm bağırsaklarımı müthiş çalıştırdı tuvalet alışkanlığım kökten değişti ve ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti.
benimde cildim parladı,gözlerime fer,yanaklarıma al geldii.wcye gidip gelmekten bacaklarım inceldi ....çok faydası var çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk!bunarı duy da iç bol bol e mi
canım neruda tarif etmiş sonradan gördüm profilde çizelge denilen yerdeki kalem gözüken yeri tıklayıp yapıştırmayı denedin mi canım
evet farmasi yaptım olmuyo nedense bende bıraktım zaten evde denerim bi ara sorun değil
saol cnm.anladım afiyet olsun dikkat et patates bol nişastalı bir sebze.Yok kızartma deildi fırında tavuğun yanındaki patateslerdendi
bu arada kalanchoe gelmiş geçmiş olsun
ay pcnm bişi olmaz midenden gurul gurul sesler gelmesine sakın izin verme acıktığını hissetiğin an at ağzına bir kuru meyve biraz leblebi vs.kızlar bide bişi soracağım...
Şimdi öğlen erken yemek yiyorum ya 12 de..
şimdi hafif acıkıyorum..
mesela biraz leblebi yiyorum..
saat 5 te evde oluyorum..
Yemeği 7-8 gibi yiyoruz..
o saate kadar çok acıkmış oluyorum..
eve gidince bi ara daha mı yapsam meyvayla falan..
afiyet olsun cnmay burada gevezelik yapmaktan doktordan gelince yediğim ara öğünümü yazmayı unuttum ya
2 badem
5 fındık
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
200 ml muzlu süt
500 ml suyumu da içmeye başlamıştım yavaş yavaş bitiririm inşallah
saol cnm.verrisn de sen çok az yiosun her zmanki gibi sölicem yine kas ve su kaybın olur cnm bu kadar az yersen.onuda kısa sürede geri alırsın.biliorum da yazıorum demiştim ya hep diorum 100 kilodan 67 ye düşen ama kilolarını sonra g eri alan kuzenmden biliorum burdaki bilgilerle de test ettim onaylıorum.süper zamanmış 2 ay...
ben 2 ayda veremem ama kilomu korusam bile bişey benim için...
benimde cildim parladı,gözlerime fer,yanaklarıma al geldii.wcye gidip gelmekten bacaklarım inceldi ....çok faydası var çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk!bunarı duy da iç bol bol e mi
farmasiiiii şu fotonu tam koy ayaollll,bi tuhaf oluyorum resmine baktıkça
afiyet olsun canım:13: Hemen 300 cc suyu hüplettim.. ve bir 300 daha açtım... sabah da içmiştim 300...
kalanchoe ve farmasi geçmiş olsun şekerler.ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim.bu arada 4 mil leslie mide yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?