60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper moral olmuş... Çok sevindim senin adına canım..
ben bir zamandır genel de şu cümleyi duyuyorum..
"oooo ne olmuşsun, şişmişsin, fil gibi olmuşsun" bigün dalacağım birine çok pis..

ay burada gevezelik yapmaktan doktordan gelince yediğim ara öğünümü yazmayı unuttum ya

2 badem
5 fındık
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
200 ml muzlu süt

500 ml suyumu da içmeye başlamıştım yavaş yavaş bitiririm inşallah

Geçmiş olsun.. Afiyet olsun..
bide sen ne kadar zamanda verdin canım 6 kiloyu...
saol cnm.bugün tam 2 ay oldu kk ya üye olalı 6 deil hatta 7 kilo verdim aş karnına 57.1 geldim geçen hafta ama ben tok kiloma göre yapıorum çizelgemi hedefimn biraz daha altında olayım die.2 ay da verdim yani.

saol cnm annenede geçmiş olsun.dr.da bana siz zaten kilolu deilsiniz kim söledi bilmiorum ama kilo vermeniz geretğini dedi.güldü.kendisi de rahat bir 110 kilo var.bir rahatsızlığı olabilr belki ama.bilemiorum çok şeker biriydi.

Bu arada ben bendeki asıl sorunu buldum...
SU
su içmiyorum ben..
yani çok az içiyorum...
an itibariyle su iççmeye başlıyorum...

"oooo ne olmuşsun, şişmişsin, fil gibi olmuşsun" bigün dalacağım birine çok pis..

ya çok üzüldüm canım ya
ama senin vereceğin en güzel cevap bence biraz sabır ve azimle kilolarından kurtulmanla olacaktır Rabbim yardım etsin canım benim :13:

süper zamanmış 2 ay...
ben 2 ayda veremem ama kilomu korusam bile bişey benim için...

dal valla fil gibi mi valla şaka bile olsa ömür boyu bakmam o adamın yüzüne

çok sağolasın canım Allah herkese şifalar versin
o doktor beyi de buraya alsak ya
ama varsa bir derdi Rabbim yardım etsin tabi

Bu arada ben bendeki asıl sorunu buldum...
SU
su içmiyorum ben..
yani çok az içiyorum...
an itibariyle su iççmeye başlıyorum...

canım ben günde 1 bardak su bile neredeyse içmeyen
suyu aramayan bir kişiydim ne zaman ben su içmeyi alışkanlık haline getirdim istemesem de su içmeye çalıştım günde neredeyse 3 lt su içtiğim anlarda çok oldu şimdi ortalama 1.5- 2 lt içiyorum
çok faydasını gördüm bağırsaklarımı müthiş çalıştırdı tuvalet alışkanlığım kökten değişti ve ilk 2.5 ayda 8 kilo gitti.

benimde cildim parladı,gözlerime fer,yanaklarıma al geldii.wcye gidip gelmekten bacaklarım inceldi ....çok faydası var çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk!bunarı duy da iç bol bol e mi

canım neruda tarif etmiş sonradan gördüm profilde çizelge denilen yerdeki kalem gözüken yeri tıklayıp yapıştırmayı denedin mi canım
evet farmasi yaptım olmuyo nedense bende bıraktım zaten evde denerim bi ara sorun değil

benimde cildim parladı,gözlerime fer,yanaklarıma al geldii.wcye gidip gelmekten bacaklarım inceldi ....çok faydası var çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk!bunarı duy da iç bol bol e mi

:13: Hemen 300 cc suyu hüplettim.. ve bir 300 daha açtım... sabah da içmiştim 300...

kalanchoe ve farmasi geçmiş olsun şekerler.ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim.bu arada 4 mil leslie mide yaptım.

tamam canımcım

Yok kızartma deildi fırında tavuğun yanındaki patateslerdendi

bu arada kalanchoe gelmiş geçmiş olsun
saol cnm.anladım afiyet olsun dikkat et patates bol nişastalı bir sebze.

ay pcnm bişi olmaz midenden gurul gurul sesler gelmesine sakın izin verme acıktığını hissetiğin an at ağzına bir kuru meyve biraz leblebi vs.

afiyet olsun cnm

süper zamanmış 2 ay...
ben 2 ayda veremem ama kilomu korusam bile bişey benim için...
saol cnm.verrisn de sen çok az yiosun her zmanki gibi sölicem yine kas ve su kaybın olur cnm bu kadar az yersen.onuda kısa sürede geri alırsın.biliorum da yazıorum demiştim ya hep diorum 100 kilodan 67 ye düşen ama kilolarını sonra g eri alan kuzenmden biliorum burdaki bilgilerle de test ettim onaylıorum.

kızzzz famirrrrrrr.güldürme beni...zor gülüorum zatennn

:13: Hemen 300 cc suyu hüplettim.. ve bir 300 daha açtım... sabah da içmiştim 300...
afiyet olsun canım
benim 500 ml lik yavaş yavaş derken bitti .
kalanchoe ve farmasi geçmiş olsun şekerler.ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim.bu arada 4 mil leslie mide yaptım.

rica ederim canım

Kalanchoe,
Biliyorum az yediğimi..
bugün düzenlemeye başladım yemek yeme olayımı
artık az yemiyorum yani..
Bide benim tiroid sorunum var ya..
o 2 ayda anca düşer sanırım..
ben de kilo almamayı başarırsam sonrasında kilo veririm diye düşünüyorum...
ağustosta 55 kilo olmak hedefim ama bakalım artık neler yaşayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…