hahahahahahaha..bende diorumki nerden bulur bu kız hiç dikkat etmemiştim senn ticker ın la dalga geçmişşşşşşşneruda ben olsa bunun altında kalmam...gazzzzzzzzz
famir canım senin burcun ne ?
hahahahahahaha..bende diorumki nerden bulur bu kız hiç dikkat etmemiştim senn ticker ın la dalga geçmişşşşşşşneruda ben olsa bunun altında kalmam...gazzzzzzzzz
Kızlar dün öğleden sonra doğadan form kayısılı çay aldım iki tane dün içtim iki tanede bugün
Bağırsaklar felaket derece etkin ve faal biçimde çalışıo
Wc de uyuycam
anacığımmmmm beni eve kara kara kömürlerin alındığı ,diğer iki kardeşlerimin kömürle oynamaktan suratlarının elbislerinin perperişan olduğu bir günde doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşevet bu ipicudanda anlaşılacağı üzere 3 Ağustosta sıcağın alnında doğmuşumm,yani burcum aslaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
iyi uykular dikkat et wc de şeytan çarpmasın bakalım yamulmuş bir şekilde çıkma emi
nerden bulucak yaaaa onda o zevk olmadığından benim orjinal fikrimle dalga geçiyo işte kedi uzanamadığı ciğere hesaaaaabııı sıradan bi çiçek kelebek kondurmuş benimki değişik ya güzel yaaaaaa ölücek kıskançlıktan naapsın dalga geçiyo işte fıkaraaaaaaaaaaa
anacığımmmmm beni eve kara kara kömürlerin alındığı ,diğer iki kardeşlerimin kömürle oynamaktan suratlarının elbislerinin perperişan olduğu bir günde doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşevet bu ipicudanda anlaşılacağı üzere 3 Ağustosta sıcağın alnında doğmuşumm,yani burcum aslaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
Ayy wallaa şeytanmı çıkcak yoksa bi canavarmı bilmiyorum bide yalnızım wc de korkuyorum
o seninkine dikakte diyor ama senin kaplumbağayı garip kafalı bir yaratığa bahsetmişti,hatırlarsannnnnnnn.dost kilodaki değişmelere düşman ticker üzerindeki simgelere bakar derlerrrrrrrrrrrdostunu düşmanını bilin aaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrr
gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o seninkine dikakte diyor ama senin kaplumbağayı garip kafalı bir yaratığa bahsetmişti,hatırlarsannnnnnnn.dost kilodaki değişmelere düşman ticker üzerindeki simgelere bakar derlerrrrrrrrrrrdostunu düşmanını bilin aaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrr
gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
olabilirrr bi kere hıhıhhıhıhhevet hatrlıorum tabikide. bende bi dahaki sefere bahar çiçekleri arasında pervasızca uçuşannnn kendini herşeyden soyutlamış dünya umurunda deilmişcesine pır pır dolanan bir kelebek le yapıciğimmmmm
Hanım hanıııııııııııııııııııııııııııııııııım çatlıycaksın fesatlıktan biraz kendine gellll yoksa ben bilirim getirmesiniiiiii aaaaaaaaaa
allah seni kahretmesin famirrrrama ben dedim 2dk önce msnden yazdım farmasiye o kesin aslan diyeeee vallahi billahi
adam ne yapsın bebesini pamuklara saracağına kömür çuvalına sarmak istemiş olabilir
olabilirrr bi kere hıhıhhıhıhhevet hatrlıorum tabikide. bende bi dahaki sefere bahar çiçekleri arasında pervasızca uçuşannnn kendini herşeyden soyutlamış dünya umurunda deilmişcesine pır pır dolanan bir kelebek le yapıciğimmmmm
hayvan sevgisi diye buna derim ben balıklarrrrrrrrrrrrr,kelebeklerrrrrrrrrrrrrrr,kaplumbağalaarrrrrrrrrrrrrrrr canlarım benim hayatın renkleri anlamları onlarrrrrrrrr
(toplumdan dışlama kuralınıda geçtik)
Hanım hanıııııııııııııııııııııııııııııııııım çatlıycaksın fesatlıktan biraz kendine gellll yoksa ben bilirim getirmesiniiiiii aaaaaaaaaa
allah seni kahretmesin famirrrrama ben dedim 2dk önce msnden yazdım farmasiye o kesin aslan diyeeee vallahi billahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?