60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahahahahahaha..bende diorumki nerden bulur bu kız hiç dikkat etmemiştim senn ticker ın la dalga geçmişşşşşşşneruda ben olsa bunun altında kalmam...gazzzzzzzzz

o seninkine dikakte diyor ama senin kaplumbağayı garip kafalı bir yaratığa bahsetmişti,hatırlarsannnnnnnn.dost kilodaki değişmelere düşman ticker üzerindeki simgelere bakar derlerrrrrrrrrrrdostunu düşmanını bilin aaaa dostlarrrrrrrrrrrrrrr
gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar dün öğleden sonra doğadan form kayısılı çay aldım iki tane dün içtim iki tanede bugün
Bağırsaklar felaket derece etkin ve faal biçimde çalışıo
Wc de uyuycam

famir canım senin burcun ne ?

anacığımmmmm beni eve kara kara kömürlerin alındığı ,diğer iki kardeşlerimin kömürle oynamaktan suratlarının elbislerinin perperişan olduğu bir günde doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşevet bu ipicudanda anlaşılacağı üzere 3 Ağustosta sıcağın alnında doğmuşumm,yani burcum aslaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

hahahahahahaha..bende diorumki nerden bulur bu kız hiç dikkat etmemiştim senn ticker ın la dalga geçmişşşşşşşneruda ben olsa bunun altında kalmam...gazzzzzzzzz

nerden bulucak yaaaa onda o zevk olmadığından benim orjinal fikrimle dalga geçiyo işte kedi uzanamadığı ciğerehesaaaaabııı sıradan bi çiçek kelebek kondurmuş benimki değişik ya güzel yaaaaaa ölücek kıskançlıktan naapsın dalga geçiyo işte fıkaraaaaaaaaaaa

Kızlar dün öğleden sonra doğadan form kayısılı çay aldım iki tane dün içtim iki tanede bugün
Bağırsaklar felaket derece etkin ve faal biçimde çalışıo
Wc de uyuycam

iyi uykular dikkat et wc de şeytan çarpmasın bakalım yamulmuş bir şekilde çıkma emi

Son düzenleme:

babamın yaz günü neden kapıya kömür yığdırdığıda hala merak konusudur yani,yazın kömür ucuz oluyor ya ondan sanırımmmm

sıradan bir kelebek miiiiiiiiiiiiiiiiii,kedi koyunca hayvan sevginiz kabarıyo kelebek koyunca hayvan sevgisi olmuyo o dimi,eee oda bir hayvan,oda bir cannnnnn taşıyor
(acındırma,duygu sömürüsü kuralınıda geçtik)

adam ne yapsın bebesini pamuklara saracağına kömür çuvalına sarmak istemiş olabilir

olabilirrr bi kere hıhıhhıhıhhevet hatrlıorum tabikide. bende bi dahaki sefere bahar çiçekleri arasında pervasızca uçuşannnn kendini herşeyden soyutlamış dünya umurunda deilmişcesine pır pır dolanan bir kelebek le yapıciğimmmmm

Hanım hanıııııııııııııııııııııııııııııııııım çatlıycaksın fesatlıktan biraz kendine gellll yoksa ben bilirim getirmesiniiiiii aaaaaaaaaa

allah seni kahretmesin famirrrr ama ben dedim 2dk önce msnden yazdım farmasiye o kesin aslan diyeeee vallahi billahi

hayvan sevgisi diye buna derim ben balıklarrrrrrrrrrrrr,kelebeklerrrrrrrrrrrrrrr,kaplumbağalaarrrrrrrrrrrrrrrr canlarım benim hayatın renkleri anlamları onlarrrrrrrrr
(toplumdan dışlama kuralınıda geçtik)

evet famir vallahi kesin o aslandır dedi

ben taşıtlardan seçtim süratli olsun kilo vermem diye
şimdi de kardan adam yaptım çabucak eriyeyim diye bundan sonra acaba ne yapsam ki sıradaki tickerimin konusu ne olsa ki acaba

Son düzenleme:
ben içimdeki canavarı çıkarmaya gideyim bakalım

bir ara öğüncükk
1 kupa tarçınlı karanfilli karabiberli yeşilçay
yarım fincan leblebi
1 mandalina

bu arada bir şortum vardı balayına gdeceğimde almıştık.bacaklarıma popoma öle oturuodu selülitlerim de arkadan resmen pörtliüodu. öle de olsa gymişdim.dedimki onu bir deneyeyim dün denedim ve gözlerime inanamadım.o şortla balayında çekilmiş fotoğrafımda var şimdi de fotoğraf çekip önce sonra yapmak siterdim çünkü tam öle bir görüntü var.düğmesini açmadan indirdim basenlerimden aşağıya resmen bacak kısmlarımdaki bolluk da çok fenaydı.çok mutlu oldum eşimle gözlerimize inanmadık

adam ne yapsın bebesini pamuklara saracağına kömür çuvalına sarmak istemiş olabilir

Belli zaten fotodan kömüre sarmışki hala kara kara bunca yıl geçmişşş

Yap canım yap bak bu famire de kanma bizim aramızı bozmaya çalışıyo içi fesat bikere sen kilo ver diye dedim ben onu tıcerı bahane ettimver de sağa kaysın hedefine ulaş diye ne anlar o böyle inceliklerden

hayvan sevgisi diye buna derim ben balıklarrrrrrrrrrrrr,kelebeklerrrrrrrrrrrrrrr,kaplumbağalaarrrrrrrrrrrrrrrr canlarım benim hayatın renkleri anlamları onlarrrrrrrrr
(toplumdan dışlama kuralınıda geçtik)

nereye dışlıyosun bakiiiiiiiiiiiiiiiiim cadıııııben hayvanları çok severim bikere için fesat içinnnn kömürler yüzüne mi içinemi sürüldü bilmem her yanın kara kara fesatlık tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:

sende kesinnnnnnnnnnn yengeçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…