60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakarettttt yok,fikirlerimizi söylüyoruz burda
(toplum kurallalarına uymadını belirterek antipati kazandırma kuralınıda geçtik)

çok sevindim senin adına tebrik ederim

Ben de bi ara yaptım şimdi demeleme yeşil çay ve tarçınlı bir portakal

canımm nekadar güzel çok sevindim senin adına ve darısı başıma inşallah henüz öyle abartı bol bişeyimyok inşallah olucak gerçi bende her beden pantolon var ondan okadar bol olamıyolar sanırım ama adam gibi verince mutlaka bollaşırlar yani 40larım dediğin gibi oluyo da 38ler de bi öyle olsa 36 lar düğmesi açılmadan inse bi hayırlısıyla inşallahhhhh en kısa zamanda :13:

ben taşıtlardan seçtim süratli olsun kilo vermem diye
şimdi de kardan adam yaptım çabucak eriyeyim diye bundan sonra acaba ne yapsam ki sıradaki tickerimin konusu ne olsa ki acaba

Hımseninkiler de konuluymuş canımmm bir kompozisyon yazılabilir tıckerların üstüne

hakarettttt yok,fikirlerimizi söylüyoruz burda
(toplum kurallalarına uymadını belirterek antipati kazandırma kuralınıda geçtik)

hakaret miiiiiiiiiiiiiiiii sen hakaret görmemişsin kömür gözlüm de deniyo mesela cadıııysa başına bi tatlı koyarııııııııııız bişeyciği kalmaz

iden umarım darılmamışsındır burda arada kızlarla coşarız espiriler havada uçuşur .
valla espirisiz de zaman geçmiyor iyi oluyor deşarj oluyoruz .hayatın koşuşturma keşmekeşinden bir nebze de olsa insanı uzaklaştırıyor .
şaka götürmeyen bir yapın varsa hemen söyle canım ona göre kendi adıma söylüyorum yapmayayım sonuçta herkese espiri yapılamaz . kaldırabilen var kaldıramayan var . çok rastladım hayatımda da öyle kişilere .aklıma gelmişken ve yolun başındayken sorayım dedim canım nedense içimden öyle geldi

benim gibi anlamlı bir hatunun ne işi olur anlamsız konusuz işlerle canım
inceden düşünür inceden yaşarım hayatı ve de ince espriler vardır çoğu zaman sözlerimin ya da yazdıklarımın altında

Son düzenleme:
hakaret miiiiiiiiiiiiiiiii sen hakaret görmemişsin kömür gözlüm de deniyo mesela cadıııysa başına bi tatlı koyarııııııııııız bişeyciği kalmaz

goyyyyy gızzzzzzz,hadi hadi tamam güzel ticker güzellll,hep bunu koy hatta hepimiz bunu koyalımmmm,hayvan sevgisi adına koyalımmmmm,yaşasın kardeşlikkkk
(türübünlereoynayarak sempati kazanma kuralınıda geçtik)
zafere azzz kaldı

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.çizelgemi hazırladım ama profilime yerleştiremedim çizelge yazılımınız formata uygun değildir diyo.hangi linki alıp yapıştırıcam ? yardımcı olurmusunuz:2:

Yook kıs bende manyağımdır daha belli edemedim kendimi

o işlere neruda bakıyor canım
hoşgeldin kolay gelsin

çok sevindim senin adına tebrik ederim
saol cnmm teşkkür ederim

hoş geldin cnm.çizelge internet adresi şeklinde olucak başında sonunda bişi olmayacak http ile başlayan kısmı yani sadece 2 satırıkopyalayacaksın.

nerudacığımmmmm bebeişimmm bizim kimze aramızı bozamazzzzz..famiirrrrr bilee hıhıhıhh

( hiç bi kurala uymadan direk söleme aşaması bu olsa gerekk)

Yook kıs bende manyağımdır daha belli edemedim kendimi

wawwwwwwwwwwwwwww
adamımsın sen de karda yürüyüp izini belli etmiyenlerdensin demek :13: hoşgeldin aramıza herşey gönlünce olsun canım

Hadi hadi baştan beri bir strateji bir plan program bir siyasi tavırlarrrr sen var yaaaaaaa önce yerden yere vur sonra zaytinyağ gibi üste çık bi de üstüne sevgi kelebeği havalarııı çıkış saatin geldi tabiii tatlıya bağlıyosun hayııııııııııııııııııııır yarın görüşüceeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzz rüyana giricem önceeeee sabah da burda bekliyor olucam seniiiiiiiiiii

msnde yazışıp burada bizi sensiz bırakırsan dahaaaaaaaaaaaaa çoooookkkkkkkk planlarımın kurbanı olursun ona göre
(eveeeeeeeeeeeeettttttttt son olarak tehditimide savurduktan sonra rakibimi tuşşşş edip alıyorum zaferi.........)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…