60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:13::13::13: hıhhhhhh budur canımmm

bende aranıza katılmak istiyorum bugün üye oldun çok sorum olucak profil resim nasıl yükliycem :)
birde çizelge nasıl oluşturucam

Saolasın :))
Walla Herşey gönlümüzce olsun kilolarımız yok olsun :)
Başka bi dileğim yok

çok şekersin senin burcun nedir ?
akşam akşam astroloji kitabı yazıyoruz
amin amin kilolarımız yok olsun

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demincik benden taraftııııı,noldu bir annnnn,heeeeeeeeeeeeeeeeee anladımmmm satışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bende ağustos doğumluyum hadi bütün aslanlar buraya

aslanlarrrrrr her zaman gözdedir,öndedir,kıskanılır,yerden yerere vurulurrrrrr,ama nafile bir insan 3 şekilde doğarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 sezeryanla doğan
2 normal doğan
3 aslan doğannnnnnnnnnnnnnnnn

:13::13::13: hıhhhhhh budur canımmm

size doyummmmmm olmazzz,ben kaçar,servisim kaçıyo gıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgörüşürzzzzzz

aslanlarrrrrr her zaman gözdedir,öndedir,kıskanılır,yerden yerere vurulurrrrrr,ama nafile bir insan 3 şekilde doğarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 sezeryanla doğan
2 normal doğan

eveeeeeeeeettttttttt

çok güzel anlattın bizi

çok kıskanılıyoruz çokkkkkkkk

1 sezeryanla doğan
2 normal doğan

benim erkek arkadaşım da aslan ben severim valla aslanları ama bu nihat doğan esprisiyle karşılaşmak beni yine de üzdü tabiii

Bende famirin babasının almış olduğu kömürlerin % 75 ini tükettiğinde doğmuşum Yani Ocak Oğlak burcuyum :))
o da güzelmiş tatlım yeni geçti ozaman doğum günün geçmiş doğum günün kutlu olsun herşey gönlüne göre olsun canım:13:

size doyummmmmm olmazzz,ben kaçar,servisim kaçıyo gıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgörüşürzzzzzz

sağlıkla ve de sevgiyle kal çok güldürdün canım Allah da seni güldürsün yarına nasipse görüşmek dileğiyle tatlım

o da güzelmiş tatlım yeni geçti ozaman doğum günün geçmiş doğum günün kutlu olsun herşey gönlüne göre olsun canım:13:

Evet 10 Ocak
Teşekkür ederim saol iyi dileklerin içn
Önümüzdeki haftada eşimin doğum günü oda bir KOVA maleseeefff :)

1 sezeryanla doğan
2 normal doğan

kıskanılma konusunda çok haklısın koç burcuyum ama yükselenim aslan ben de niye bu kadar çok düşmanım hasetinden çatlayanım var diyorum bir konuya açıklık getirmiş oldun giderayak çok sağol bitanem

yaw bu espiriyi nihat doğan hakikaten yapmışmı

neyse kızlar hayırlı akşamlar
akşam menüm ,

haşlama dana eti
pirinç pilavı
brokoli salatası
yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…