slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
iyiyim farmasicim bende çok özledim 3gün kayınvalimlerde kaldım pazartesi geceside istanbula geldim 19 şubatta eve dönücem inş. yarın biletimi alıcam şimdiden evimi eşimi özledim annemlerdeyım pek fazlada giremıyorum net tatilim güzel geçiyor ailemi özlemiştim hasret gideriyoruz yeme me evdeki kadar dikkat edemesemde yınede dikkat etmeye çalışıyorum insanın evindeki düzen hiçbir yerde yok inş. kılo almadan evime dönicemöyle işte sen nasılsın canımcım
hadi beni kışkışlayın kızlar.bugün hiç iş yapmadım.evimi bi görseniz...götürüyo.bebelerde uyandı.yemekde yapıcam.ama hiç canım istemiyo.hadi beni kışkışlayın da en azından yemeğimi yapaıym.sonra kocişle papaz olmayalım.yemek için yaşarda kendisi
nerudacığım sağol canım buldum ama bu formatta değil deyip duruyo çizelgeyi vazgeçtim bendeyapmıcam sinir oldum olmayınca:84:
kızlar bide bişi soracağım...
Şimdi öğlen erken yemek yiyorum ya 12 de..
şimdi hafif acıkıyorum..
mesela biraz leblebi yiyorum..
saat 5 te evde oluyorum..
Yemeği 7-8 gibi yiyoruz..
o saate kadar çok acıkmış oluyorum..
eve gidince bi ara daha mı yapsam meyvayla falan..
saol cnm teşekkrlerkalanchoe ve farmasi geçmiş olsun şekerler.ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim.bu arada 4 mil leslie mide yaptım.
inş cnm düzene koyarsın.geçmiş olsun ayrıca inş.güzelce atlatrsınKalanchoe,
Biliyorum az yediğimi..
bugün düzenlemeye başladım yemek yeme olayımı
artık az yemiyorum yani..
Bide benim tiroid sorunum var ya..
o 2 ayda anca düşer sanırım..
ben de kilo almamayı başarırsam sonrasında kilo veririm diye düşünüyorum...
ağustosta 55 kilo olmak hedefim ama bakalım artık neler yaşayacağım..
iyiiz tosticim hoşgeldin.hem foruma hem istanbula.slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
canım kıyamam
hadi sen 1 -2 saat eve ve evdekilere vakit ayır da gel biz nasılsa burdayız canım
famir buldum geldim fotoğraf makinasını yükleyeyim bakalım
hah oldu şimdi,bana garip garip şeyler çağrıştırıyo söyleyemem şimdi
Canım belirli bir kısmını kopyalaak gerekiyo ondan oluyodur istersen yaz boy başlangıç kilo şuanki kilo ve hedef kilonu ben burdan yapıştıracağın kısmını yazayım sen de burdan kopyalar yapıştrırırsın benim elim alıştı artık
neruda boy 1:53 başlangıç kilo 79.400 şu anki67.600 hedef şu anda 60 canım bakalım senin gönderdiğin linkte olucakmı mesajıda göndermiyo 15 karakterden az yazdınız diyo bende bu yazıyla fazlalaştırdım
Canım yazmış gerçi arkadaşlar ama ye tabii ben de öğle-akşam aram uzun diye 2 ara yapıyorum o arada 2st bir 2 ara yapıyorum toplam akşam yemeğimi yedikten sonra genelde yeşil çay ve su içiyorum sadece önemli olan miğde boş kalmasın bir meyve olur, 2 kuru meyve olur azıcık leblebi olur ye yani 2kaşık yoğurt olur meselaaaa
neruda boy 1:53 başlangıç kilo 79.400 şu anki67.600 hedef şu anda 60 canım bakalım senin gönderdiğin linkte olucakmı mesajıda göndermiyo 15 karakterden az yazdınız diyo bende bu yazıyla fazlalaştırdım
tama yapıyorum benözel bir isteğin var mı canım şerit için ve üstünde böcek,çiçek,kelebek,tartı nasıl olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?