60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

famir buldum geldim fotoğraf makinasını yükleyeyim bakalım

tosticimmmmmmmmmmmmmm gelmiş hoşgeldin canım nasılsın ?çok özledim seni

hadi beni kışkışlayın kızlar.bugün hiç iş yapmadım.evimi bi görseniz...götürüyo.bebelerde uyandı.yemekde yapıcam.ama hiç canım istemiyo.hadi beni kışkışlayın da en azından yemeğimi yapaıym.sonra kocişle papaz olmayalım.yemek için yaşarda kendisi

iyiyim farmasicim bende çok özledim 3gün kayınvalimlerde kaldım pazartesi geceside istanbula geldim 19 şubatta eve dönücem inş. yarın biletimi alıcam şimdiden evimi eşimi özledim annemlerdeyım pek fazlada giremıyorum net tatilim güzel geçiyor ailemi özlemiştim hasret gideriyoruz yeme me evdeki kadar dikkat edemesemde yınede dikkat etmeye çalışıyorum insanın evindeki düzen hiçbir yerde yok inş. kılo almadan evime dönicemöyle işte sen nasılsın canımcım

tabi ya insanın evi gibisi var mı canım
ben şükür iyiyim aynı kiloda devam ediyorum.çok ağır bir grip salgını var ben de oldum çocuklar da ama şükür ucuz atlattık
çok iyiyim eski neşeme kavuştum .
teyzenin ellerinden öperim selam söyle canım

canım kıyamam
hadi sen 1 -2 saat eve ve evdekilere vakit ayır da gel biz nasılsa burdayız canım

nerudacığım sağol canım buldum ama bu formatta değil deyip duruyo çizelgeyi vazgeçtim bende yapmıcam sinir oldum olmayınca:84:

Canım belirli bir kısmını kopyalaak gerekiyo ondan oluyodur istersen yaz boy başlangıç kilo şuanki kilo ve hedef kilonu ben burdan yapıştıracağın kısmını yazayım sen de burdan kopyalar yapıştrırırsın benim elim alıştı artık

Canım yazmış gerçi arkadaşlar ama ye tabii ben de öğle-akşam aram uzun diye 2 ara yapıyorum o arada 2st bir 2 ara yapıyorum toplam akşam yemeğimi yedikten sonra genelde yeşil çay ve su içiyorum sadece önemli olan miğde boş kalmasın bir meyve olur, 2 kuru meyve olur azıcık leblebi olur ye yani 2kaşık yoğurt olur meselaaaa

kalanchoe ve farmasi geçmiş olsun şekerler.ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim.bu arada 4 mil leslie mide yaptım.
saol cnm teşekkrler

inş cnm düzene koyarsın.geçmiş olsun ayrıca inş.güzelce atlatrsın

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
iyiiz tosticim hoşgeldin.hem foruma hem istanbula.ohh ne güzel ailenle berabersin keyfini çıkar

Kızlarben öğel yemeğimi yazmamıştımişler vardı biraz anca gelebildim

dün ve bugün benim canımhiçbişey yemek istemiyo yani tabiiiyibişey de az yedim biraz bi tıkanıklık avr nedense

öğlen de valla sırf yemiş olmakiçin yedim sonra saçmalamıyımacıkıp da diye

1yemek tabağı haşlanmış brokoli

1 kase yoğurt

1 dilimçavdar ekmeği

1 kepçe buğdaylı,nohutlu,mercimekli taze kırmızı biberli çorba (alaca çorba deriz biz)

çok şiştim nerdeyse sadece çorba ekmek yoğurt yiycektim de sabah da yeşillik falan yemedim diye brokoli haşladım onu da yedim

Akşama inşallah balık yapıcam ızgara yanında da bol roka yeşil salata falan yerimm artık

famircim nasıl bu fotoğrafım canım valla deminden beri kesiyom kırpıyom sonunda oldu

neruda boy 1:53 başlangıç kilo 79.400 şu anki67.600 hedef şu anda 60 canım bakalım senin gönderdiğin linkte olucakmı mesajıda göndermiyo 15 karakterden az yazdınız diyo bende bu yazıyla fazlalaştırdım

Kızlar 12:00-12:30 arası yemiştim öğlen yemeğimi şimdide aramı yaptım
1 elma 1 mandalina 3/1 Portakal
bide doğadan form çay içmiştinm 1 saat önce
akşama allah büyük napsam bilmiyorum

tama yapıyorum ben özel bir isteğin var mı canım şerit için ve üstünde böcek,çiçek,kelebek,tartı nasıl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…