Kızlar 12:00-12:30 arası yemiştim öğlen yemeğimi şimdide aramı yaptım
1 elma 1 mandalina 3/1 Portakal
bide doğadan form çay içmiştinm 1 saat önce
akşama allah büyüknapsam bilmiyorum
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wB960lE/weight.png
nugyacım canım al bakalım olmuş olması lazım yani inşallahhülyaya da kendime bu şekilde yaptım oldu bunu kontrol panelinden profil düzenleye gir ordakiçizelge bölümüne aynen yapıştır canım bolbol sağa kayması dileğimle
nerudacığım ben bunu kopyalayıp yapıştırmayacakmıyım kopyalanmıyo da anlayamadım nedendir:97::26:
Canım evet seçiceksin sağ tıklayıp kopyala diyceksin sonra da çizelgenin ordaki boşluğa yapıştıracaksın ben denedim oluyo ama:26: yani mesajdan kopyaladım yapıştırdım oluyo
tama yapıyorum benözel bir isteğin var mı canım şerit için ve üstünde böcek,çiçek,kelebek,tartı nasıl olsun
canım eğer olmazsa şu sayfaya gir
Weight Loss - Diet Ticker
bu linki adres çubuğuna yapıştır sayfadaki HTML yazan kutucuğun içindeki 2. linki http de dahil png de dahil seç onu kopyala canım tırnakları falan alma kopyaladığının içine umarım anlatabilmişimdir
rengarenk kedilerin üzerinde umarsızca tepininp dans ettğini zanneden zilli bir kadın olsunnnnn
15 adet kuru üzüm yedim
evet canım bende şimdi yapabildim kopyalama işini yatım ama şunu yazıyor Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..diyo.canım boşver akşam uğraşırım olmazsa eline emeğine sağlık canım yordum seni kusura bakma
rengarenk kedilerin üzerinde umarsızca tepininp dans ettğini zanneden zilli bir kadın olsunnnnn
afiyet olsun bebeeeemm.pek güzel olmuş öğlen menün sağlık dolı vitamn deposu.bizimde normalde hafta sonu balık günümüz ama bu hafta yapamadık haftayada konyada olcaz inş öbür haftaya kısmetse.afiyet olsun cnm.balığı fırındamı yapıosun?ben altına patates soğan halakaları yapıp balığı koyuorum üstüne.tuz koyuorum az h,iç yağ koymadan 20 -25 dk.da lokum gibi oluo.Kızlarben öğel yemeğimi yazmamıştımişler vardı biraz anca gelebildim
dün ve bugün benim canımhiçbişey yemek istemiyo yani tabiiiyibişey de az yedim biraz bi tıkanıklık avr nedense
öğlen de valla sırf yemiş olmakiçin yedim sonra saçmalamıyımacıkıp da diye
1yemek tabağı haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
1 dilimçavdar ekmeği
1 kepçe buğdaylı,nohutlu,mercimekli taze kırmızı biberli çorba (alaca çorba deriz biz)
çok şiştim nerdeyse sadece çorba ekmek yoğurt yiycektim de sabah da yeşillik falan yemedim diye brokoli haşladım onu da yedim
Akşama inşallah balık yapıcam ızgara yanında da bol roka yeşil salata falan yerimm artık
afiyet olsun cnmKızlar 12:00-12:30 arası yemiştim öğlen yemeğimi şimdide aramı yaptım
1 elma 1 mandalina 3/1 Portakal
bide doğadan form çay içmiştinm 1 saat önce
akşama allah büyüknapsam bilmiyorum
Canım son yazdığım olmuyo amailkini ben aynen yapıştırıyorum oluyo çıkıyo yani bi dene bakalım evde inşallah olurrica ederim ayrıca
Bana bak sen benim tıckerımla dalga mı geçiyosuno kadın samba yapıyo bikere altındakiler de kedim olduğu için tahlil et biraz resmi :82: nç nç nç nç
afiyet olsun canım
çok güzelsin resmlerde
iltifatlarda almışsın çoksevindim maşşşlah sana
afiyet olsun bebeeeemm.pek güzel olmuş öğlen menün sağlık dolı vitamn deposu.bizimde normalde hafta sonu balık günümüz ama bu hafta yapamadık haftayada konyada olcaz inş öbür haftaya kısmetse.afiyet olsun cnm.balığı fırındamı yapıosun?ben altına patates soğan halakaları yapıp balığı koyuorum üstüne.tuz koyuorum az h,iç yağ koymadan 20 -25 dk.da lokum gibi oluo.
afiyet olsun cnm
famirrr kız öldürcen sen beni bi günnn nerden aklına gelirrr bilmem böle şeylerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?