60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

15 adet kuru üzüm yedim

Son düzenleme:
Kızlar 12:00-12:30 arası yemiştim öğlen yemeğimi şimdide aramı yaptım
1 elma 1 mandalina 3/1 Portakal
bide doğadan form çay içmiştinm 1 saat önce
akşama allah büyük napsam bilmiyorum

afiyet olsun canım

afiyet olsun ycl canım bence çok güzel gidiyorsun

Son düzenleme:
nerudacığım ben bunu kopyalayıp yapıştırmayacakmıyım kopyalanmıyo da anlayamadım nedendir:97::26:

Canım evet seçiceksin sağ tıklayıp kopyala diyceksin sonra da çizelgenin ordaki boşluğa yapıştıracaksın ben denedim oluyo ama:26: yani mesajdan kopyaladım yapıştırdım oluyo

hım bunu yapıştıramıyorum çıkmıyo burda ama diğerini tam görüyorum ve yapıştırıyorum oluyooo

Son düzenleme:
Canım evet seçiceksin sağ tıklayıp kopyala diyceksin sonra da çizelgenin ordaki boşluğa yapıştıracaksın ben denedim oluyo ama:26: yani mesajdan kopyaladım yapıştırdım oluyo

evet canım bende şimdi yapabildim kopyalama işini yatım ama şunu yazıyor Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..diyo.canım boşver akşam uğraşırım olmazsa eline emeğine sağlık canım yordum seni kusura bakma

canım net kısıtlı işyerinde websense çıkıyo ama akşam denerim sayfa numarasını yazayımda şimdi akşam yapmaya çalışırım çok teşekkür ederim canım ilgin için sağol

dün de sordum ama diyet dışında zayıflamak için ne yapmalıyım çalışan kadınım birden kilo alıyorum lütfen yardımcı olun. mate çayı 10 günde zayıflattı ama bitkinlik yapıyor acaba stresten de bitkin olma ihtimalim var mı?
ginera kullanan ve iştahı kesilen arkadaşlar var mı?

Canım son yazdığım olmuyo amailkini ben aynen yapıştırıyorum oluyo çıkıyo yani bi dene bakalım evde inşallah olur rica ederim ayrıca

rengarenk kedilerin üzerinde umarsızca tepininp dans ettğini zanneden zilli bir kadın olsunnnnn

Bana bak sen benim tıckerımla dalga mı geçiyosun o kadın samba yapıyo bikere altındakiler de kedim olduğu için tahlil et biraz resmi:82: nç nç nç nç

afiyet olsun bebeeeemm.pek güzel olmuş öğlen menün sağlık dolı vitamn deposu.bizimde normalde hafta sonu balık günümüz ama bu hafta yapamadık haftayada konyada olcaz inş öbür haftaya kısmetse.afiyet olsun cnm.balığı fırındamı yapıosun?ben altına patates soğan halakaları yapıp balığı koyuorum üstüne.tuz koyuorum az h,iç yağ koymadan 20 -25 dk.da lokum gibi oluo.

Kızlar 12:00-12:30 arası yemiştim öğlen yemeğimi şimdide aramı yaptım
1 elma 1 mandalina 3/1 Portakal
bide doğadan form çay içmiştinm 1 saat önce
akşama allah büyük napsam bilmiyorum
afiyet olsun cnm

rengarenk kedilerin üzerinde umarsızca tepininp dans ettğini zanneden zilli bir kadın olsunnnnn

famirrr kız öldürcen sen beni bi günnn nerden aklına gelirrr bilmem böle şeylerrrrr

hahahahahahaha..bende diorumki nerden bulur bu kız hiç dikkat etmemiştim senn ticker ın la dalga geçmişşşşşşşneruda ben olsa bunun altında kalmam...gazzzzzzzzz

Sağol canımın içi ben de fırında evet ve aynen dediğin gibi yapıyorummm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…