60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendende herkeze iyi akşamlar mesai bitimi
benimde menüm
çorba fırında sebze (yağsız) yoğurt bi dilim ekmek
aradada bi meyve yerim muhtemelen

bende koçummm koççç.yükselenimde koççç..:)

gost hoşgeldn cnm.nasılsın?hazır gelmişken hemen sana bir soru sorayım .biz aslında 5-7 yemek kaşığı kellogs nesfit vs.nin bir dilim ekmek e denk olduğunu bilioduk ama bugün famir arkadaşımız 2 kaşığının bir dilim ekmeğe eşit olduğunu duyduğunu söledi.en iyisi bir uzmana sormak dedim bende ?sence nasıl olmalı bu ölçü?

gost bazen canım çok turşu çekiyo azcık yiyorum sence sakıncası varmı. gerçi su toplatır heralde ama her zaman değil yani ayda 1 veya iki kez yiyorum

vay be koçum benim
hangi ay mart mı nisan mı canımcım ?

gost akşamları yoğurduma keten tohumu koyayımmı azcık. dün koydum meyve olarakta akşam armut yedim hiç sorma neler olduğunu

Evet 10 Ocak
Teşekkür ederim saol iyi dileklerin içn
Önümüzdeki haftada eşimin doğum günü oda bir KOVA maleseeefff :)

geçmiş olsun diycem ama belki yükselenden kurtarıyodur benim de eski bir tanıdığım!!!!!! vardı kova oldukça zordu...ama belki koca olunca başka oluyodur

yaw bu espiriyi nihat doğan hakikaten yapmışmı

Ypatı canım ben talihsiz bir şekilde kulaklarımla duydum

gost bünyem hep aynı tempoya alıştı diye değişiklik yapayım dedim. dün sırt çantama dumbell koydum onunla tempolu yürüdüm. 6 kiloydu ağırlığı. değişiklik olsun diye yaptım

hugocum hoşbuldum evet tatildeyimmm ama pek tatil yaptığım söylenemez hastanelerde geçiyor tatilim

her neyse turşu yiyebilirsin canım turşunun faydaları vardır. hatta hemen bulayım iştah açıcı özelliğine sahip olduğu bilinen turşunun, kanserden gribe, ülsere kadar ona yakın hastalığa karşı koruyucu olduğu belirlendi. Uzmanlar turşunun bilinenin aksine midenin düşmanı değil, dostu olduğunu söylüyorlar. Sebze ve meyvelerden 100'ün üzerinde çeşidi yapılan turşunun tam bir doğal şifa kaynağı olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar soğan, sarımsak, kozalak, armut, enginar, elma, yumurta, kiraz, vişne, ayva gibi hem ülkemizde üretilen hem de yurt dışında ithal edilen sebze ve meyvelerden imal edilen turşunun her çeşidinin sağlık açısından çok önemli işlevlere sahip olduğunun söylüyorlar.
Uzmanlara göre lahana turşusu ülseri, kanseri, kalp ve sinir sistemi ile damar tıkanıklıklarını, mide ekşimesini önlediğini tespit etmişler. Acı Frenk biberi ise grip, nezle ve soğuk algınlığına iyi geliyor. Yeşil erikten yapılan turşu özellikle iştah açıcı özelliğe sahip. Sarımsak turşusu kanser hücrelerinin çoğalmasını, pancar turşusu ise kansızlığı önlüyor ve hazmı kolaylaştırıyor.
bazı doktorlar turşunun kanseri önlediğini savunuyorlar. İzmirli Dr. Özdemir Akay da kanserli hastaların turşu yiyerek iyileşebileceğini belirterek "Kanserin ilacı turşudur." demiştir. Herkesin her koşulda bu tedavi yöntemini uygulayabileceğini belirten Dr. Akay şöyle devam etmiştir."Bu tedavinin esası, asitli yiyecek ve içeceklerle vücut mekanizmasının enerji üretmesini sağlamaya dayanır. Turşu, limon, ayva, nar gibi ekşi yiyecekler, bu enerjinin oluşması için vücutta bir yakma işlemi meydana getirir. Mikroplar ve kanser hücreleri vücudun enerjisini artırmak için vardır. Bunun yerine asit ihtiva edilen yiyeceklerin sindirilmesiyle enerji ihtiyacı giderilir. Ancak bu tedavinin sürekli olması gerekmektedir. Turşu ve benzeri ekşi gıdaların yenmesiyle sadece kanser değil, türlü hastalıkları yenmek mümkündür." demiş.

bende turşuyu çok severim özellikle acı biber turşusu hayatın anlamı benim için. ama bence turşularını evde yap ve tuzunu az katmaya çalış. adanuz abla gelince ondan nasıl turşu yapabileceğimizi öğrenelim sanırım o bu konuda araştırma yapmıştı. ama iştah açıyor turşu o yüzden dikkatli olmakta fayda var. adanuz abla sanırım daha iyi aydınlatır sizleri.

Ypatı canım ben talihsiz bir şekilde kulaklarımla duydum[/QUOTE]

ayy inanmıyorum ya şaka gibi zekaya bak adamdaki. ama çok komik

Son düzenleme:
sağol canım iştah açıyo doğrudur. arada canm çekiyo yiyorum bende. annem yapmış yollamış bizede. yemeden önce yıkıyorum tuzu gitsin diye. o zaman daha az tuzlu oluyo sanki. sıkıyorum turşuyu. adanuz gelsin soralım o zaman. abla demiyorum yaşını bilmediğimden pot kırmamak için ben 27 yaşındayım

gost bünyem hep aynı tempoya alıştı diye değişiklik yapayım dedim. dün sırt çantama dumbell koydum onunla tempolu yürüdüm. 6 kiloydu ağırlığı. değişiklik olsun diye yaptım

bence çok iyi düşünmüşsün, ama vücudun bi süre sonra bunada alışacak hep böyle isteyecek. acaba temponumu artırsan ya da merdiven mi inip çıksan daha iyi olmazmı. bir de dubellarla devam edecekseniz kilo verinceye kadar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…